הי
Printable View
הי
[QUOTE=Ilan;1250344]לומר לך מה? מה אתה רוצה בכלל?
תסתכל על הודעות אחרות[/QUOTE]
אז הערתי לאלון, זהו!
לא עוד
[quote=גרסררה;1250342]למי הערתי? אני רוצה שתגיד לי במקום כל הזמן להגיב תגובות שליליות, אני לא יודע מתי הפעם האחרונה שראיתי תגובה לא שלילית שלך, אה נזכרתי, אף פעם![/quote]
אני הערתי, רק רציתי לדעת מה המשמעות שלו.
אין משמעות:
[url]http://www.google.co.il/search?hl=iw&source=hp&q=%D7%92%D7%A8%D7%A1%D7%A8%D7%A8%D7%94&meta=&aq=f&oq=[/url]
ימח שמם הערבים!!!!!!!!!!!!!
עד שסוף סוף התחבר לי לדאולינג זה עושה לוסט קונקשן!!!!!!!!!!!!!!!!!
[QUOTE=RabbiKingler;1250351]אני הערתי, רק רציתי לדעת מה המשמעות שלו.[/QUOTE]
דיברתי על למי [B]אני[/B] הערתי, ההערות כמו שלך של "מה זה אומר?" בהחלט מובנות לי, אני יודע שזה לא כינוי כל כך מובן אז אני מסביר אבל ההערות של אילן ואלון היו "זה סתם אותיות ברצף בלי שום משמעות", "הכינוי הזה ממש מוזר" וכד'
ליאור, אני משער שאתה יודע, אבל
[spoiler]גילו שטובי זה לא מאדארה הוצ'יאה. מאדארה היה בארון האחרון שקאבוטו הראה לטובי וזה מה שהפחיד את טובי, שקאבוטו יודע שהוא לא מאדארה[/spoiler]
[QUOTE=Artist Ninja;1250356]ליאור, אני משער שאתה יודע, אבל
[spoiler]גילו שטובי זה לא מאדארה הוצ'יאה. מאדארה היה בארון האחרון שקאבוטו הראה לטובי וזה מה שהפחיד את טובי, שקאבוטו יודע שהוא לא מאדארה[/spoiler][/QUOTE]
מאיפה אתה יודע את זה? חשבתי שאתה לא קורא תמנגה של נארוטו
ובכן אני יודע את זה
[QUOTE=Madara Uchiha;1250357]מאיפה אתה יודע את זה? חשבתי שאתה לא קורא תמנגה של נארוטו
ובכן אני יודע את זה[/QUOTE]
חבר סיפר לי. ואני קורא, אבל מעט.
אני רוצה לדעת מיהו באמת, אם כן.
[quote=גרסררה;1250355]דיברתי על למי [B]אני[/B] הערתי, ההערות כמו שלך של "מה זה אומר?" בהחלט מובנות לי, אני יודע שזה לא כינוי כל כך מובן אז אני מסביר אבל ההערות של אילן ואלון היו "זה סתם אותיות ברצף בלי שום משמעות", "הכינוי הזה ממש מוזר" וכד'[/quote]
בגללך אני אשבור ת'שבוע בלי הגבה.
אמרתי ש[B]לדעתי זה מוזר ולא מבינים מה הפירוש..[/B]
אז אל תאשים אותי.
לכל אחד יש דעה, ועל טעם וריח אין להתווכח.
[QUOTE=Artist Ninja;1250358]חבר סיפר לי. ואני קורא, אבל מעט.
אני רוצה לדעת מיהו באמת, אם כן.[/QUOTE]
רק קישי יודע מי הוא באמת
[QUOTE=Madara Uchiha;1250360]רק קישי יודע מי הוא באמת[/QUOTE]
מי זה קישי? אנ'לא בטוח ששמעתי עליו...
[QUOTE=Artist Ninja;1250361]מי זה קישי? אנ'לא בטוח ששמעתי עליו...[/QUOTE]
יוצר נארוטו הוא שזה יצר תמאנגה
קישי זה האותיות הראשונות של שמו אין לי כוח לרשום את שמו המלא ואני לא זוכר אותו גם
[QUOTE=Alon :P_hanpy;1250359]בגללך אני אשבור ת'שבוע בלי הגבה.
אמרתי ש[B]לדעתי זה מוזר ולא מבינים מה הפירוש..[/B]
אז אל תאשים אותי.
לכל אחד יש דעה, ועל טעם וריח אין להתווכח.[/QUOTE]
סליחה אני הערתי משהו? זה אילן ששבר את הקש על גב הגמל וזה גם לא נחמד להגיד כדאי לך לשנות, אני אעזור לך עם החתימה והתמונת פרופיל ואז אתה לא עוזר וכותב יודע מה לא כ'פת לי
[quote=גרסררה;1250364]סליחה אני הערתי משהו? זה אילן ששבר את הקש על גב הגמל וזה גם לא נחמד להגיד כדאי לך לשנות, אני אעזור לך עם החתימה והתמונת פרופיל ואז אתה לא עוזר וכותב יודע מה לא כ'פת לי[/quote]
אני הייתי חייב להגיב לפני שתאשים אותי אישומים כבדים.
אמרתי שהגישה שלך השתנתה, חשבתי מה אתה חושב על הכינוי שלך, וטעיתי.
אז גישתך השתנתה, ומכיוון שאני לא יודע מה אתה אוהב, אמרתי שאין לי כבר מצב רוח לעזור.
את התמונת פרופיל והחתימה תבקש ממני ואני אעזור בשמחה, דיברתי על הכינוי ><
עכשיו כבר אין לי מה להגיב, פעם אחרונה שאני מגיב פה.
[B]אם אתה מחפש אותי אנ בה"פים.[/B]