-
[QUOTE=הנואש לווינר;1304858]לא ענית לי.
בכל מקרה, לא, אני רציני.
אבל אתה מוזמן לחשוב שאני לא רציני, וכל דבר אחר. פשוט, אל תגיב יותר להודעות שלי.[/QUOTE]
אמה, אני כן עניתי לך, אתה רואה? בתגובה שלי יש ציטוט שלך זאת אומרת שהגבתי לציטוט שלך.
ואתה כתבת שאתה לא רציני ואז כתבת שאני מוזמן לחשוב שאתה לא רציני, אז מה אתה בעצם? ומה אני אמור לחשוב?:doubt:
ואתה כן רציני, רואים את זה בנימה הרצינית של התגובות שלך. אתה בטח כועס על משהו, אתה תשכח אותו עוד שעה ואז תחזור לבכות לכולם בתגובה של "הפורום הזה הוא שונה, יש בו קהילה חמה ואוהבת, וזה מה שאני אוהב משאר הפורומים" ותזיל דמעה.
-
[QUOTE=Amitlv;1304843]כולם נכנסים לפה!!
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1304664#post1304664[/url]
בלי יוצא מהכלל[/QUOTE]
כולם נכנסים ומגיבים!!!!
-
[QUOTE=ワンピース;1304845]אתה קורה לכולם ספאמרים למרות שאתה כמעט מקום ראשון בין הספאמרים, בטח שהוא ייתיחס אליך ככה ><"[/QUOTE]
יודע מה שקד? נכון.
כבר הבנתי ממזמן שאי אפשר להתווכח איתך ואם אני יתחיל עכשיו זה ייקח שעות..
אבל רק תן לי להדגיש את ה[B]כמעט[/B] שרשמת. למה?
אני ייתן לך תשובה- כי אני לא הכי ספאמר. יש פה את עומר ועוד כמה שאין לי כוח לנקוב בשמם. אבל חלק מהם זה [B]אתה[/B], שקד.
[B]אתה[/B] כל הזמן מעליב ספאמרים, אבל כפי ששמת לב, אם שמת לב, אתה בעצם גם חלק מהם.
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1304861]אמה, אני כן עניתי לך, אתה רואה? בתגובה שלי יש ציטוט שלך זאת אומרת שהגבתי לציטוט שלך.
ואתה כתבת שאתה לא רציני ואז כתבת שאני מוזמן לחשוב שאתה לא רציני, אז מה אתה בעצם? ומה אני אמור לחשוב?:doubt:
ואתה כן רציני, רואים את זה בנימה הרצינית של התגובות שלך. אתה בטח כועס על משהו, אתה תשכח אותו עוד שעה ואז תחזור לבכות לכולם בתגובה של "הפורום הזה הוא שונה, יש בו קהילה חמה ואוהבת, וזה מה שאני אוהב משאר הפורומים" ותזיל דמעה.[/QUOTE]
נכון, אני כועס. אבל אני לא יתחיל לקלל פה על ימין ועל שמאל, ולא מהסיבה שייתנו לי באן, אלא מהסיבה שנדבר על זה באמת ולא סתם נתחיל להעליב אחד את השני.
האמת, שאני כועס לא ממשהו אחר שייגמר עוד שעה. אלא מהיחס שאתה נותן לי. אני לא נותן לך את היחס הזה, ולא אכפת לך, אתה עדיין ממשיך להקניט אותי. ><"
והתכוונתי שלא ענית למה שאמרתי מלכתחילה: בפעם המיליון (כפי ששמתי לב שאתה מנסה לא להבין), [B]אל תגיב להודעות שלי.[/B]
-
[quote=הנואש לווינר;1304873]יודע מה שקד? נכון.
אבל רק תן לי להדגיש את ה[b]כמעט[/b] שרשמת. למה?
אני ייתן לך תשובה- כי אני לא הכי ספאמר. יש פה את עומר ועוד כמה שאין לי כוח לנקוב בשמם. אבל חלק מהם זה [b]אתה[/b], שקד.
[b]אתה[/b] כל הזמן מעליב ספאמרים, אבל כפי ששמת לב, אם שמת לב, אתה בעצם גם חלק מהם.
נכון, אני כועס. אבל אני לא יתחיל לקלל פה על ימין ועל שמאל, ולא מהסיבה שייתנו לי באן, אלא מהסיבה שנדבר על זה באמת ולא סתם נתחיל להעליב אחד את השני.
האמת, שאני כועס לא ממשהו אחר שייגמר עוד שעה. אלא מהיחס שאתה נותן לי. אני לא נותן לך את היחס הזה, ולא אכפת לך, אתה עדיין ממשיך להקניט אותי. ><"
והתכוונתי שלא ענית למה שאמרתי מלכתחילה: בפעם המיליון (כפי ששמתי לב שאתה מנסה לא להבין), [b]אל תגיב להודעות שלי.[/b][/quote]
נכון, יש יותר גרועים ממך..
ויש הבדל בין לכתוב תגובות כמו שלך של "היי" ו"ביי" או אפילו "הלכתי ל.." ו"חזרתי ל.." לבין תגובות כמו שלי שיש בהן מחשבה באמת, והן יותר משתי מילים לא רציניות. מה גם שאני לא מייחס חשיבות למונה, לעומתך ולעומת אחרים שכן עושים זאת. כל עוד אתה לא קולט את ההבדל אין טעם שתכתוב מילה נוספת בהקשר..
-
תגיד שקד,למה אתה לא מגיב במ''ת שלך?
-
[QUOTE=Kaiser;1304877]תגיד שקד,למה אתה לא מגיב במ''ת שלך?[/QUOTE]
כי לא בא לי עכשיו, תפסיק לנדנד לי עומר..
כמו שכבר כתבתי לאייל, אני אגיב מתי שאני רוצה בגבול השבועיים האלה שיש לי, זה תלוי בי..
לא ממש אכפת לי אם באותה מידה אתה תחליט שלא להגיב בשלך.
-
[quote=ワンピース;1304876]נכון, יש יותר גרועים ממך..
ויש הבדל בין לכתוב תגובות כמו שלך של "היי" ו"ביי" או אפילו "הלכתי ל.." ו"חזרתי ל.." לבין תגובות כמו שלי שיש בהן מחשבה באמת, והן יותר משתי מילים לא רציניות. מה גם שאני לא מייחס חשיבות למונה, לעומתך ולעומת אחרים שכן עושים זאת. כל עוד אתה לא קולט את ההבדל אין טעם שתכתוב מילה נוספת בהקשר..[/quote]
נכון.. כנראה שאין עוד טעם לכתוב עוד מילה.
אי אפשר להתווכח איתך שקד, ובטח שלא על ספאם, אז יש לי ברירה לשתוק?
-
[quote=הנואש לווינר;1304873]יודע מה שקד? נכון.
אבל רק תן לי להדגיש את ה[b]כמעט[/b] שרשמת. למה?
אני ייתן לך תשובה- כי אני לא הכי ספאמר. יש פה את עומר ועוד כמה שאין לי כוח לנקוב בשמם. אבל חלק מהם זה [b]אתה[/b], שקד.
[b]אתה[/b] כל הזמן מעליב ספאמרים, אבל כפי ששמת לב, אם שמת לב, אתה בעצם גם חלק מהם.
והתכוונתי שלא ענית למה שאמרתי מלכתחילה: בפעם המיליון (כפי ששמתי לב שאתה מנסה לא להבין), [b]אל תגיב להודעות שלי.[/b][/quote]
תכלס, יחס גורר יחס. אתה מתייחס לספאמרים בצורה מגעילה, כך גם יתייחסו אליך.
ובבקשה בבקשה רק אל תקלל אותי!! אוי לא!! אם תעשה את זה, אני ארגיש בן אדם מוזנח ולא יהיה לי רצון לחיות יותר.
והרי שנינו יודעים שאתה תסלח לי עוד כמה דקות וגם תצא מזה עם רגשות אשם כלפיי..
נכון עומר? אנחנו הרי חברים, לא?
-
[quote=הנואש לווינר;1304880]נכון.. כנראה שאין עוד טעם לכתוב עוד מילה.
אי אפשר להתווכח איתך שקד, ובטח שלא על ספאם, אז יש לי ברירה לשתוק?[/quote]
בטח שאין טעם כי אני צודק ואתה טועה, תפסיק לנסות להתווכח על דברים שאתה לא יודע..
-
שקד,למה אתה חושב שאני מרמה?
-
[QUOTE=Kaiser;1304889]שקד,למה אתה חושב שאני מרמה?[/QUOTE]
אני לא חושב, פשוט אלון הזהיר אותי שעושים את זה אז אמרתי לך "דיר בלאק" אם גם אתה בעסק..
-
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1304883]תכלס, יחס גורר יחס. אתה מתייחס לספאמרים בצורה מגעילה, כך גם יתייחסו אליך.
ובבקשה בבקשה רק אל תקלל אותי!! אוי לא!! אם תעשה את זה, אני ארגיש בן אדם מוזנח ולא יהיה לי רצון לחיות יותר.
והרי שנינו יודעים שאתה תסלח לי עוד כמה דקות וגם תצא מזה עם רגשות אשם כלפיי..
נכון עומר? אנחנו הרי חברים, לא?[/QUOTE]
לאחרונה אני לא יודע. אני כבר כמה זמן לא סולח לך, גם אני חשבתי שאני ייצא מזה ברגשות אשם.
פשוט, אני נעלב יותר בגלל שאנחנו חברים, אני לא נעלב ככה ממישהו כמו STM לדוגמא..
ובגלל זה אני מחליט כבר שכדאי שלא נדבר אחד עם השני. כי אני יוצא כל הזמן בהרגשה רעה.
ושקד, זה בדיוק מה שאמרתי, אין טעם להתווכח איתך ><"
-
[quote=הנואש לווינר;1304892]לאחרונה אני לא יודע. אני כבר כמה זמן לא סולח לך, גם אני חשבתי שאני ייצא מזה ברגשות אשם.
פשוט, אני נעלב יותר בגלל שאנחנו חברים, אני לא נעלב ככה ממישהו כמו Stm לדוגמא..
ובגלל זה אני מחליט כבר שכדאי שלא נדבר אחד עם השני. כי אני יוצא כל הזמן בהרגשה רעה.
ושקד, זה בדיוק מה שאמרתי, אין טעם להתווכח איתך ><"[/quote]
אין טעם כי אתה טועה, אז אל תנסה בכלל, אלא אם כן אתה אוהב לראות איך אני סותם לך את הפה כל פעם מחדש..
-
[quote=ワンピース;1304890]אני לא חושב, פשוט אלון הזהיר אותי שעושים את זה אז אמרתי לך "דיר בלאק" אם גם אתה בעסק..[/quote]
איזה עסק מה אלון אמר?