[quote=מאסטר ליאון;1310996]לא הצלחת וזה עדיין לא עובד,שיט, אחי הקיא אז לא אגיב כמה זמן[/quote]
איך קשור זה שהוא הקיא לזה שאתה לא מגיב חחח
ותפתח מסן'
Printable View
[quote=מאסטר ליאון;1310996]לא הצלחת וזה עדיין לא עובד,שיט, אחי הקיא אז לא אגיב כמה זמן[/quote]
איך קשור זה שהוא הקיא לזה שאתה לא מגיב חחח
ותפתח מסן'
טוב ליאון שיקר
נגמר הדיון
כל מי שברגע שמבקשים ממנו לתת הוכחה אז הוא אומר שהוא לא מצליח דבר שאפשר לעשות מכל מחשב ואז הולך הוא לא עושה דבר אחר משקר.. Fail
[QUOTE=Chopper;1311000]טוב ליאון שיקר
נגמר הדיון
כל מי שברגע שמבקשים ממנו לתת הוכחה אז הוא אומר שהוא לא מצליח דבר שאפשר לעשות מכל מחשב ואז הולך הוא לא עושה דבר אחר משקר.. Fail[/QUOTE]
you sir, should calm down ! ולהפסיק לדבר על המשחק, וראיתי את המשחקים שלך , הם טובים אבל לא מהסגנון שאני אוהב.
[QUOTE=Chopper;1311000]טוב ליאון שיקר
נגמר הדיון
כל מי שברגע שמבקשים ממנו לתת הוכחה אז הוא אומר שהוא לא מצליח דבר שאפשר לעשות מכל מחשב ואז הולך הוא לא עושה דבר אחר משקר.. Fail[/QUOTE]
לא מכל מחשב, משלי אי אפשר ונשבע בזה שאחד הדקים שלי הוא מקלורד, לא שיקרתי
[QUOTE=~Donphan~;1310999]איך קשור זה שהוא הקיא לזה שאתה לא מגיב חחח
ותפתח מסן'[/QUOTE]
טוב, איזה מישהו נחמד החליט לעזור לנו(ואני החלטתי להשאיר אותו לנקות את זה לבד) אז יש לי חמש דקות. כי אני הייתי עסוק לנקות את הקיא.
רומה, רוצה להצטרף למשחק שלי? אבל אם כן, לא תוכל עכשיו אלא רק מתי שאני יגיד...
אחי אפילו מהמחשב הכי ישן שתמצא אפשר לעשות את זה!
אנחנו לא מדברים על המשחק הזה, אלא על כמה פטאתיים נסיונות ההתחמקות שלו.. וואי ליאון אתה יוצא יותר רע כל רגע, פשוט תודה שזה שקר ותסיים עם זה.
[QUOTE=~prinny;1311003]רומה, רוצה להצטרף למשחק שלי? אבל אם כן, לא תוכל עכשיו אלא רק מתי שאני יגיד...[/QUOTE]
לא אני לא מעריץ גדול של משחקי המאפיה למיניהם.
[QUOTE=Chopper;1311004]אלי אפילו מהמחשב הכי ישן שתמצא אפשר לעשות את זה
אנחנו לא מדברים על המשחק הזה, אלא על כמה פטאתיים נסיונות ההתחמקות שלו.. וואי ליאון אתה יוצא יותר רע כל רגע, פשוט תודה שזה שקר ותסיים עם זה.[/QUOTE]
זה לא שקר, וזה לא אצלי נשבע בזה שיש לי יותר מדק אחד
לא דיברתי על הדקים שלך
דיברתי על ההודעה באימייל.
אתה מכחר את פריני השעקסי?
מכחר?
[QUOTE=Chopper;1311007]לא דיברתי על הדקים שלך
דיברתי על ההודעה באימייל.[/QUOTE]
אני יודע אבל נשבעתי בדקים ורק משם אני יכול לצלם
פריני הוא לא שעקסי, פריני הוא מריו בתחפושת פינגווין.
וואי אתה יוצא יותר Fail בכל רגע
תעשה צילום מסך תשמור בצייר ותעלה לאתר העלאת תמונות
[QUOTE=Chopper;1311012]וואי אתה יוצא יותר Fail בכל רגע
תעשה צילום מסך תשמור בצייר ותעלה לאתר העלאת תמונות[/QUOTE]
אני פשוט הולך לישון באמת אז