[quote=LordAbizi;1319817]מהעדר מידע רלוונטי אני לא יכול לסתור את הטענה הזו, אף על פי שאני יכול להטיל בה ספק סביר.[/quote]
תקנתי את הניסוח.
לא כל דבר אפשרי בארגרטינה, אבל אל תהיה בטוח מה לא עושים בשיעורים בארגרטינה:sunglasses:
Printable View
[quote=LordAbizi;1319817]מהעדר מידע רלוונטי אני לא יכול לסתור את הטענה הזו, אף על פי שאני יכול להטיל בה ספק סביר.[/quote]
תקנתי את הניסוח.
לא כל דבר אפשרי בארגרטינה, אבל אל תהיה בטוח מה לא עושים בשיעורים בארגרטינה:sunglasses:
[quote=Mr.Pizza;1319818]תקנתי את הניסוח.
לא כל דבר אפשרי בארגרטינה, אבל אל תהיה בטוח מה לא עושים בשיעורים בארגרטינה:sunglasses:[/quote]
זה לא משנה את התגובה שלי: מהעדר מידע רלוונטי על בתי ספר בארגנטינה אני לא יכול להגיד לך שאתה טועה בוודאות, אבל ההיגיון הבריא מרמז שאפשר להטיל ספק סביר בטענה שלך...
[url]http://i6.mangareader.net/naruto/171/naruto-1961789.jpg[/url]
אני כל כך מת על הקטע הזה.
חזרתי
יש לי אחלה של דק בdn משהו כיפי רצח אבל אי אפשר להסביר במילים ם:
רוצה לשחק מול הבאניש פיש שלי איתו?
בהזדמות בהחלט
[spoiler]לא הבנתי למה אם הידן אומר שהאל שלו נותן חיי אל מוות לכול מי שמאמין בו למה לא כולם מאמינים בו?[/spoiler]
כי הם לא יודעים למה הוא מסוגל...
חזרתי D=
ליאור/שקד/אביב/כל מישו אחר שצופה/קורא Op אני צריך את העזרה שלכם.
אני צריך למצוא שם לפרי שטן שהמצאתי [בשביל משחק שקשור לאח שלי.. עזבו סיפור ארוך..].
הפרי שטן כזה-
הכוח שלו מאפשר לשגר חפצים, אנשים או את המשתמש ממקום למקום, עם הגבלת מרחק [כמובן]
לא ניתן לשגר למרחק גדול [כמה מטרים ספורים] אנשים אשר לא מעוניינים בכך [למשל במהלך קרב..]
כמו כן יש גבול לגודל האביזר, הוא לא יכול להיות גדול מפסנתר, ספינות/בתים אי אפשר לשגר.
לא המצאתי לו מראה, זה לא חשוב כל כך..
אני צריך רעיון לשם, אבל שישמע בסגנון של השמות בוואן פיס ביפנית וקצר כזה.
נגיד Tele Tele No Mi אני לא אשתמש כי אני לא רוצה לקחת מאנגלית..
מה קורה כולם?
כל פרי צריך נושא מסוים, אם שלך זה שיגור אז הוא אחד השבורים כי אפשר גם להחזיק בחרב ולשגר אותה לתוך בטן של היריב. בקיצור תחשוב טוב על הכוח הזה >< ומה הבעיה תכתוב תמילה שיגור בגוגל טרנסלייט ליפנית
אבל אני לא יודע לקרוא יפנית O.o
לא הדמות תלחם באסטרטגיה אחרת לגמרי
מה גם שלשגר לתוך איברים של אנשים חפצים אי אפשר Xd
חשבתי על הרבה חולשות, זאת לא הבעיה..
בעיה, אם קבעת טלפורטציה אז תוכל לשגר כל דבר לכל מקום. ככה זה Op ם:
וטמבל יש כפתור שמראה לך את המילה איך שכתובה באנגלית נגיד Hakamaru
טלפורטציה ביפנית זה Nenriki Ido אם זה עוזר לך