-
[quote=The Sir;1322276]לא אמרת שזה משחק על נארוטו ?[/quote]
לא, אתה הסקת את זה מזה ששאלתי איפה לשים את הלינק לTALES OF THE GUTSY NINJA במשפט ". יש סצנה אחת, שכל לוחם זוכר היטב, ומנסה לשחזר אותה לפחות פעם אחת בקריירה שלו (והסצנה הזו עלולה להיות [B]מאוד[/B] מוכרת לאלו שצפו באנימה נארוטו.)"
אבל מכך, כמובן שאין להסיק שהמשחק שלי הוא על נארוטו... יש בו פשוט REFERENCE לנארוטו (וגם REFERENCE להמון דברים אחרים..)
-
[QUOTE=monster;1322279]טוב אני גם שונא דיבוב אנגלי.
רואה תפרק החד של נארוטו שיפודן.[/QUOTE]
זה לא דיבוב אנגלי, זה אמריקאי. וזה אף פעם לא היה בשום שפה אחרת.
-
[quote=סת' קינגלר;1322282]זה לא דיבוב אנגלי, זה אמריקאי. וזה אף פעם לא היה בשום שפה אחרת.[/quote]
זה אותה שפה-.שניהם מדברים אנגלית.
-
[quote=accelerator;1322275]הקטע זה לא במפתחות זאת אחלה סאגה אני מאמין שיהיה לך קשה להפסיק לקרוא אותה[/quote]
אני רואה אותה באנימה, באמת אחלה סאגה אני נהנה מכל רגע [=
מגניב קאקו אכל זואן של ג'ירפה :sunglasses:
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1322288]אני רואה אותה באנימה, באמת אחלה סאגה אני נהנה מכל רגע [=
מגניב קאקו אכל זואן של ג'ירפה :sunglasses:[/QUOTE]
לא יודע למה אני אוהב וואן פיס אבל יותר במאנגה זה פשוט ככה אין לי מושג
-
הג'ירפה זה אחד הדברים. אין ויכוח.
-
חח אוסופ המטומטם נעל את עצמו עם זורו חח
-
אביב לגבי מה שאמרת על בלאקבירד בהקדשה של ליאון אתה פטור מבגידה זה בסדר הרי הוא בגד ראשון בWB [COLOR="Yellow"]מתי שהוא העז להרוג חבר צוות בשביל פרי מסריח...טוב לא מסריח זה פרי אדירר אבל עדיין[/COLOR]
-
אתה לא מבין, אודה מראה בטיץ' איך אדם הוא הדמות האנטי גיבור הגדולה ביותר, אבל הוא לא באמת רע. הוא פשוט יעשה הכל כדי להשיג את מטרותיו. הוא לא יהרוג באכזריות כמו יוסטאס, לא יזלזל באחרים כמו טנריוביטו, אבל הוא לא בוחל באמצעים. זה קורוהיגה ם:
-
[quote=LordAbizi;1322281]לא, אתה הסקת את זה מזה ששאלתי איפה לשים את הלינק לTALES OF THE GUTSY NINJA במשפט ". יש סצנה אחת, שכל לוחם זוכר היטב, ומנסה לשחזר אותה לפחות פעם אחת בקריירה שלו (והסצנה הזו עלולה להיות [B]מאוד[/B] מוכרת לאלו שצפו באנימה נארוטו.)"
אבל מכך, כמובן שאין להסיק שהמשחק שלי הוא על נארוטו... יש בו פשוט REFERENCE לנארוטו (וגם REFERENCE להמון דברים אחרים..)[/quote]
אוף. הייתי בטוח שהוא יהיה על נארוטו ואז אני ארשם וזה יהיה אוסום <<
-
[quote=The Sir;1322296]אוף. הייתי בטוח שהוא יהיה על נארוטו ואז אני ארשם וזה יהיה אוסום <<[/quote]
זה מבוסס על המון דברים, ולכן זה לא מבוסס 'חזק' על שום דבר מוכר... אבל התשתית קשורה למייפל סטורי. אבל שוב פעם, הכל זה המצאות שלי, בלי קשר חזק לכלום.
-
נכנסת לדמות שלו ונתת לי נקודה למחשבה ברצינות שאני לומד להעריך אותו עכשיו גם בתכלס כן הוא לא נראה כזה רע ומה שאמרת באמת נכון, [COLOR="Yellow"]לדוגמא באימפל דאון שהוא פגש את לופי לא הייתה לו מטרה להרוג אותו כי הוא כבר הפך לשיצ'יבוקאי אחרי שהסגיר את אייס, או בפוסט אניס לובי לפני שהוא נלחם עם אייס הוא הציע לו להיות הנאקאמה(מקווה שככה כותבים) שלו [/COLOR]
חחחח אוף איתך איתי אני כותב בגללך בצהוב כי זה קטעים שלא הגעת אליהם אפילו שהם בכלל לא נחשבים ספוילרים ושודרו לפני כמעט שלוש שנים שנתיים נראלי
אה ו...שהוא פגש את לופי בג'איה כשהוא דיבר על כמה שזה אפשרי חלומות ושזה לגיטמי והכל...כאילו שזה טוב שיהיו לך חלומות לא כמו באלמי המסריח הזה
-
[quote=LordAbizi;1322297]זה מבוסס על המון דברים, ולכן זה לא מבוסס 'חזק' על שום דבר מוכר... אבל התשתית קשורה למייפל סטורי. אבל שוב פעם, הכל זה המצאות שלי, בלי קשר חזק לכלום.[/quote]
כניראה שאני ארשם כשתפתח אותו, ואתה חייב לעדכן את החתימה שלך היא לא עדכנית.
-
[quote=The Sir;1322299]כניראה שאני ארשם כשתפתח אותו, ואתה חייב לעדכן את החתימה שלך היא לא עדכנית.[/quote]
אני אעשה את זה עם פתיחת המשחק, כדי לעדכן הרבה דברים ביחד.
(ובהצלחה בהרשמה כי אתה צריך למלא כמעט עמוד של וורד כדי להרשם!)
-
[QUOTE=Blackbeard;1322295]אתה לא מבין, אודה מראה בטיץ' איך אדם הוא הדמות האנטי גיבור הגדולה ביותר, אבל הוא לא באמת רע. הוא פשוט יעשה הכל כדי להשיג את מטרותיו. הוא לא יהרוג באכזריות כמו יוסטאס, לא יזלזל באחרים כמו טנריוביטו, אבל הוא לא בוחל באמצעים. זה קורוהיגה ם:[/QUOTE]
יוסטאס הוא אחלה דמות ,הוא רק מזוכיסט [IMG]http://www.myforum.co.il/images/smilies2/punch.gif[/IMG] ,למרות שבקלאבירד אחלה דמות