[quote=Ritsuka Kun;1331615]עומר TRON?
כי יש פה יותר מידי עומרים XD[/quote]
כן.. אמרתי לך מי שהיה בהנהלה מתחרפן :D
Printable View
כן.. אמרתי לך מי שהיה בהנהלה מתחרפן :D
[QUOTE=Psychic;1331619]כן.. אמרתי לך מי שהיה בהנהלה מתחרפן :D[/QUOTE]
על מה הבאת לך אזהרה? XD
ומה היה הכינוי הקודם שלך?
ליאור ואשאווט, תסתכלו למעלה.
כן...
אלוהים מתחיל לצמצם פה את העומרים, התחיל עם עומר~אלמנט, אחרכך עומר~הנואש לווינר, עכשיו הוא.. אוי ואבוי, אני מקווה שאתה לא מתכנן פרישה ם:
[QUOTE=snivy~;1331621]ליאור ואשאווט, תסתכלו למעלה.
כן...
אלוהים מתחיל לצמצם פה את העומרים, התחיל עם עומר~אלמנט, אחרכך עומר~הנואש לווינר, עכשיו הוא.. אוי ואבוי, אני מקווה שאתה לא מתכנן פרישה ם:[/QUOTE]
נראה לך?
יהרגו אותי~ הבטחתי לאנשים שאני עוקף עם המשחק את עמוד 100 XD
ומי יודע אולי רק אני ועומר סקסטייל נשאר כמו שהיה בהתחלה XD
עומר נשמה מידי בשביל לפגוע במישהו בלי סיבה 3>
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=32485[/URL]
לא זוכר על זה שעשיתי דאבל או ע לזה שהקפצתי , פעם גם אתה היית חוצפן
[QUOTE=snivy~;1331621]ליאור ואשאווט, תסתכלו למעלה.
כן...
אלוהים מתחיל לצמצם פה את העומרים, התחיל עם עומר~אלמנט, אחרכך עומר~הנואש לווינר, עכשיו הוא.. אוי ואבוי, אני מקווה שאתה לא מתכנן פרישה ם:[/QUOTE]
זה היה עומר יוגי הו?! :what: גם הוא היה מנהל בעבר לא יאמן מנהלים מתחילים ליפול ! ( אני יודע שהוא היה מנהל רק בעבר אבל עדיין... ).
תבינו , כל מי שהיה בהנהלה וירד קיבל באן לצמיתות , חוץ מעומר הסקסי שמוותר לי על האזהרה שהביא לי לפני שנתיים :p
[QUOTE=Psychic;1331625][URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=32485[/URL]
לא זוכר על זה שעשיתי דאבל או ע לזה שהקפצתי , פעם גם אתה היית חוצפן[/QUOTE]
אני עדיין חוצפן XD
אוו נראה לי שזה גם הנושא הראשון שנעלתי בתור מפקח XD
אני רוצה שוב להיות ירוק XP
ושחר אני מבקש!
גם אביב לא בבאן, ניצן לא בבאן, יוסי לא בבאן, עומר סקסטייל לא בבאן, אדם לא בבאן~
רק כמה פירות רקובים הכניסו את עצמם לבאן
ביי .
[QUOTE=Kurohige;1331597]תיזהר שקד אני שוקל להגיד שבליץ' זה פלוץ פעם נוספת! תתחיל פה עוד מריבה.
ואיזה קטע, בזכותי העדכון של STM הפך לנושא הכי חם בפורום XDDDDDDDDDDD
נסכם את זה ככה- כל אחד ודעתו, האנימה היא חרא, Dia צריך כדורי הרגעה, צריך לתת לילדים הקטנים להנות מבלי להרגיש רע עם עצמם וזהו XD[/QUOTE]
תמשיך לחלום.
ואני אני ממליץ לDia לארגן [B]לך[/B] כדורי הרגעה כדי שלא תמשיך לקשקש דברים על פוקימון
[quote=Ritsuka Kun;1331631]אני עדיין חוצפן XD
אוו נראה לי שזה גם הנושא הראשון שנעלתי בתור מפקח XD
אני רוצה שוב להיות ירוק XP
ושחר אני מבקש!
גם אביב לא בבאן, ניצן לא בבאן, יוסי לא בבאן, עומר סקסטייל לא בבאן, אדם לא בבאן~
רק כמה פירות רקובים הכניסו את עצמם לבאן[/quote]
טוב , אני יחדד את דבריי , כל מי שירד מהנהלה קיבל באן לצמיתות חוץ מהורודים שלנו :)
וואי , כבר פקח וכבר מביא אזהרה? זכיתי פעמיים
עומר יוגיהו מוסר שלא תאמינו לאלון! הוא אומר שמיקי זה חבר שלו מהבי"ס ושאלון נתן לו באן בלי הוכחות, רק עם ההודעה הקטנה הזו. שלא לדבר על זה שלעומר ולxdboy יש Ip שונה.
[QUOTE=Psychic;1331634]טוב , אני יחדד את דבריי , כל מי שירד מהנהלה קיבל באן לצמיתות חוץ מהורודים שלנו :)
וואי , כבר פקח וכבר מביא אזהרה? זכיתי פעמיים[/QUOTE]
(;
רואה אמרתי לך שלהיות ורוד זה שווה!
[quote=♣Trunks♣;1331635]עומר יוגיהו מוסר שלא תאמינו לאלון! הוא אומר שמיקי זה חבר שלו מהבי"ס ושאלון נתן לו באן בלי הוכחות, רק עם ההודעה הקטנה הזו. שלא לדבר על זה שלעומר ולxdboy יש Ip שונה.[/quote]
הייתי אומר לך שזה נשמע הגיוני , אבל טיפה מסובך להבין איך בן אדם שמקבל באן בפורום יביא את חברו לפורום . נשמע טיפה מוזר לא?