קירא וקילא נכתב אותו הדבר וקילא זה כמו קילר אז...
Printable View
קירא וקילא נכתב אותו הדבר וקילא זה כמו קילר אז...
זה במקום קילארו כי אז זה נשמע סתם מוזר
יואו איך בא לי לכתוב "בתחת של נדב" בנושא שאלה החדש בפורום Bw2
חחח אני אוהב לראות את הדיונים האלה שאני לא מבין בהם כלום D:
הכי מצחיק ש-l שם באזיקים אותו ואת ראיטו והם רבו מכות Xd
L בעט בראיטו,ראיטו עף,בגלל שהם אזוקים ביחד L עף יחד איתו Xdd
[quote=♣לשתות♣;1398450]יואו איך בא לי לכתוב "בתחת של נדב" בנושא שאלה החדש בפורום Bw2[/quote]
אני מקווה שהאל חנן אותך במספיק איפוק כדי לא לכתוב את זה, והתקווה שלי היא תקוות האנושות כולה.
איך בא לי שאדם יעשה משהו כזה,ואז Stm לא ידע מה לעשות Xd
ערב טוב...
אל תספיילר לה..
טל אל תידאגי יש להם במה למלאות 37 פרקים..
עד פרק 14 הכל אפיק אחר כך עד פרק 26 זה עדיין די מותח אחרי זה רוב האנשים אומרים שזה זבל אבל הסוף זה דבר חשוב.
וואו אביזי איזה משפט מרנין
תגידו על מה אופיר קיבל באן?
[QUOTE=LordAbizi;1398453]אני מקווה שהאל חנן אותך במספיק איפוק כדי לא לכתוב את זה, והתקווה שלי היא תקוות האנושות כולה.[/QUOTE]
יואו אבל זה כל כך מפתה ):
הטרדת מנהל באשכול לא לו
[quote=Protgas D. Ace;1398454]איך בא לי שאדם יעשה משהו כזה,ואז Stm לא ידע מה לעשות Xd[/quote]
הוא קודם יגיד "ספאם", יענה על השאלה, ואז יפתח נושא בפורום מנהלים שבו הוא משאיר את זה לטיפול של הממונים עליו.
אני מקווה שזה לא נחשב הדלפה מפורום מנהלים, כי זה מה שהוא היה עושה במקרים דומים בזמן שהייתי מנהל.
[QUOTE=LordAbizi;1398463]הוא קודם יגיד "ספאם", יענה על השאלה, ואז יפתח נושא בפורום מנהלים שבו הוא משאיר את זה לטיפול של הממונים עליו.
אני מקווה שזה לא נחשב הדלפה מפורום מנהלים, כי זה מה שהוא היה עושה במקרים דומים בזמן שהייתי מנהל.[/QUOTE]
חח אני בספק אם stm יודע משהו על ההנהלה בימים אלה XD
יואו כשאני משוטט בנושאים ישנים בפורום זה מרומם את רוחי לראות הודעות ישות של STM עם סמיילים