-
אני רוצה לאמן אותם אחד נגד השני, אם אני אבוא ככה למכון יצחקו עליי -.-
----------------------------------------
"אוקי סווינב ובאדו, אני רוצה שנערוך קרב אימונים, אתם מוכנים?" אני אשאל אותם בחיוך "באדו תתחיל בעלה קסום! סווינב בלום את זה עם קרן קרח! באדו תשתמש בהתקלה! סווינב גם אתה תשתמש בהתקלה!"
(אני מקווה שזה לא נחשב יותר מדי התקפות לסיבוב, כי אם אני רוצה שהקרב הזה יתקדם לאיפשהו אני צריך שכל פוקימון יעשה לפחות שתי התקפות בתור -.-)
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 26 2009, 09:06 AM
[b] [b]רון[/b] - לרביטר נושך את סייטר ברגל, הוא שורט אותו עשרות פעמים, סייטר מנענע את רגלו ומעיף את לרביטר על האדמה, ומגלגל אותו מספר פעמים,
סייטר חותך את לרביטר.
[/b][/quote]
"לרביטר שריטה על סייטיר ואז נשיכה!"
-
[b] [b][color=green][SIZE=4]מחר חוגגים חודש למשחק![/color][/SIZE][/b]
ותקשיבו החלטתי לשנות כמה דברים.
זה מה שיקרה שנגיע לחודש למשחק (מחר):
• כל משתתף יצטרך לתת ביקורת אמיתית ואמינה על המשחק.
• כל משתתף יקבל 2000$ ו10 פוכדורים מתנה!
וזה מה שיקרה שנגיע ל100 עמודים:
• מי שיפתח את העמוד הזה יקבל רג'יאייס מתנה!
• כל משתתף יקבל 5000$ מתנה!!!!!!!!!!
• כל משתתף יקבל פוקימון שיצא בהגרלה (אני יכנס לפוקידקס, יעבור פוקימונים עם החצים בעיניים עצומות, ואני יעצור אחרי פרק זמן מסויים, הפוקימון שיצא - ינתן למשתתף, וכל משתתף יקבל פוקימון שונה)
• אני יוסיף המון מקומות חדשים במשחק!
• אתם תתחילו לפגוש פוקימונים אגדיים, ותהיה לכם אפשרות ללכוד אותם!
מצטער שלא יהיה מחר משהו מיוחד, פשוט תכננתי משהו ענק לעמוד 100,
משהו שלא כתבתי - ואני מבטיח; כולם יופתעו!
שווה לחכות ל100. מצטער אם אכזבתי אותכם יותר מדי.
אתה רואה שג'יאודוד הולך ומתיידד עם טראפינץ' [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/a/a6/328.png[/img].
[b]בובי[/b] - אני חולק על דעתך.
ליוסי אין צוות יותר טוב, מכיוון שההריאמה שלו בשמירה, ויש לו 3 פוקימונים שעוד לא התפתחו אפילו התפתחות אחת. טוב אני לא רוצה להשוות או לקפח, ליוסי יש אחלה צוות והוא מאמן מצוין, פשוט רציתי להבהיר לך כמה סיבות בשביל שתפסיק עם התלונות. אה וגם יש לך צוות ענק.
----
אתה רואה מגנמייט [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/b/bc/081.png[/img].
[b]יוסי[/b] - סחתיין על הדרגה!
----
קקניאה מצליח לשתק אותו עם מבט מפחיד, הוא מעיף את אבומאסנו מעט אחורה עם טיל סיכות, אבל דבר זה מוציא את אבומאסנו משיתוק. קקניאה משתמש בסופת עלים, אבומאסנו מתחמק ופוגע בו עם הטלה מסובבת, אך קקניאה מיד קם על הרגליים ומוכן לקרב. אבומאסנו משתמש בנהימה ומבהיל את קקניאה.
[b]רון[/b] - לרביטר נושך את סייטר ברגל, הוא שורט אותו עשרות פעמים, סייטר מנענע את רגלו ומעיף את לרביטר על האדמה, ומגלגל אותו מספר פעמים,
סייטר חותך את לרביטר.
[b]אקסטרה[/b] - קריינידוס שולח נגיחה הרסנית למדי בטיירוג ומעיף אותו למרחק של לא פחות מ10 מטרים!
הוא מתקרב אליו עם ראשיית זן אבל טיירוג מכניס לו שבירת לבנים בראש, שגורמת לו לזעזוע מוח.
קריינידוס פוגע בטיירוג קשה עם להביור.
[b]קורן[/b] - פינסיר שולח מספרי איקס ופוגע במיינקטריק, ומעיף אותו אל תוך הקיר.
"מיינקטריק! גמור אותו, אחת ולתמיד! השתמש ברעם!" אלקטג מצווה עליו בצרחה.
מיינקטריק ישר חוזר לריצפה ושולח רעם רצחני שכמעט מחסל את פינסיר. [/b][/quote]
"מושלם עכשיו פוכדור צאא"
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 24 2009, 08:57 PM
[b] [b]בובי[/b] - אחי יש לך את הצוות הכי טוב והכי גדול במשחק, מכל המשתתפים. במקומך לא הייתי מקטר.
----
אתה הולך ורואה סטאנטלר[img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/7/7b/234.png[/img]אוכל עשב .
[b]שי[/b] - רשום, אבל כבר יש שי אחד במשחק. אולי תעשה שם אמריקאי?
כי אני יתבלבל ביניכם.
אה ובקשר לחבר ילדות שלך, זה בסדר, רק תשנה את שמו לשם אמריקאי/יפני.
[b]קורן[/b] - פינסיר יוצא בנהמה קטלנית, שפותחת את הקרב באימה.
הוא תופס את מיינקטריק באחיזת צבת, ומנייקטריק משתמש בפריקה בתוך הצבט שלו!
גם מיינקטריק וגם פינסיר נפגעים. פינסיר לא נשאר חייב ושורט אותו.
[b]סאם[/b] - אתה הולך לאורך השביל, ולפתע אתה פותר את הבעיה -
ומוצא את הסיבה ל"תופעת הטבע" המוזרה הזאת.
אתה רוא סמירגל[img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/b/b1/235.png[/img]צובע עצים!
[b]רון[/b] - אתה מוציא את לרביטר.
הוא זורק אבנים על סייטר, אבל סייטר חותך את כל האבנים לפירורים, בשתי תנועות בלבד!
ואז אתה נזכר, שסייטר מוכנה גם "הפוקימון הסמוראי".
[b]אקסטרה[/b] - קריינידוס נוגח באבן ומעיף את כל האבנים על טיירוג, והוא מתחמק מכולם במהירות.
קריינידוס פוגע בו עם להביור, וטיירוג משתמש בהעתקה ופוגע בו עם להביור אף הוא. [/b][/quote]
סליחה שלא הגבתי היו לי בעיות ממשיך בדרכי
-
[b] [b][color=green][SIZE=4]מחר חוגגים חודש למשחק![/color][/SIZE][/b]
ותקשיבו החלטתי לשנות כמה דברים.
זה מה שיקרה שנגיע לחודש למשחק (מחר):
• כל משתתף יצטרך לתת ביקורת אמיתית ואמינה על המשחק.
• כל משתתף יקבל 2000$ ו10 פוכדורים מתנה!
וזה מה שיקרה שנגיע ל100 עמודים:
• מי שיפתח את העמוד הזה יקבל רג'יאייס מתנה!
• כל משתתף יקבל 5000$ מתנה!!!!!!!!!!
• כל משתתף יקבל פוקימון שיצא בהגרלה (אני יכנס לפוקידקס, יעבור פוקימונים עם החצים בעיניים עצומות, ואני יעצור אחרי פרק זמן מסויים, הפוקימון שיצא - ינתן למשתתף, וכל משתתף יקבל פוקימון שונה)
• אני יוסיף המון מקומות חדשים במשחק!
• אתם תתחילו לפגוש פוקימונים אגדיים, ותהיה לכם אפשרות ללכוד אותם!
מצטער שלא יהיה מחר משהו מיוחד, פשוט תכננתי משהו ענק לעמוד 100,
משהו שלא כתבתי - ואני מבטיח; כולם יופתעו!
שווה לחכות ל100. מצטער אם אכזבתי אותכם יותר מדי.
אתה רואה שג'יאודוד הולך ומתיידד עם טראפינץ' [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/a/a6/328.png[/img].
[b]בובי[/b] - אני חולק על דעתך.
ליוסי אין צוות יותר טוב, מכיוון שההריאמה שלו בשמירה, ויש לו 3 פוקימונים שעוד לא התפתחו אפילו התפתחות אחת. טוב אני לא רוצה להשוות או לקפח, ליוסי יש אחלה צוות והוא מאמן מצוין, פשוט רציתי להבהיר לך כמה סיבות בשביל שתפסיק עם התלונות. אה וגם יש לך צוות ענק.
----
אתה רואה מגנמייט [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/b/bc/081.png[/img].
[b]יוסי[/b] - סחתיין על הדרגה!
----
קקניאה מצליח לשתק אותו עם מבט מפחיד, הוא מעיף את אבומאסנו מעט אחורה עם טיל סיכות, אבל דבר זה מוציא את אבומאסנו משיתוק. קקניאה משתמש בסופת עלים, אבומאסנו מתחמק ופוגע בו עם הטלה מסובבת, אך קקניאה מיד קם על הרגליים ומוכן לקרב. אבומאסנו משתמש בנהימה ומבהיל את קקניאה.
[b]רון[/b] - לרביטר נושך את סייטר ברגל, הוא שורט אותו עשרות פעמים, סייטר מנענע את רגלו ומעיף את לרביטר על האדמה, ומגלגל אותו מספר פעמים,
סייטר חותך את לרביטר.
[b]אקסטרה[/b] - קריינידוס שולח נגיחה הרסנית למדי בטיירוג ומעיף אותו למרחק של לא פחות מ10 מטרים!
הוא מתקרב אליו עם ראשיית זן אבל טיירוג מכניס לו שבירת לבנים בראש, שגורמת לו לזעזוע מוח.
קריינידוס פוגע בטיירוג קשה עם להביור.
"אויי מגנמייט" אני אומר בהפתעה
"קדימה טורטרה צא החוצה" אני אומר וזורק את הפוכדור שלו
"תישתמש במגה ייבוש ואז בצמח משתולל על מגנמייט" אני אומר לו
--------------
אגב אמרת שאני הגיע למכון הראשון הביצה שלי תבקע ואני כבר במכון ה-3 והיא עוד לא בקעה
ואני רוצה לשמור את הסטנקנט שלי אצל הפרופסור
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 24 2009, 05:58 PM
[b] [b]עמרי[/b] - אתה רץ אחרי גיבל, ולפתע הוא מחליק ונופל עם הראש בתוך אבן, ומתחיל לדמם.
אתה זורק עליו את הפוכדור, ואתה מצילח ללכוד אותו בקלות - אבל לגיבל נפתח הראש מההתרסקות! הוא לא ישרוד הרבה זמן ללא טיפול נמרץ! [/b][/quote]
'אני אציל אותך!' אני אומר לעצמי בחשש ובלי לחשוב פעמיים רץ בשיא המהירות למרכז הפוקימונים.
-
[color=red][b][SIZE=4]הודעה! הודעה! הודעה חשובה מאוד! הודעה! הודעה! הודעה דחופה!
אני מבקש מכולם לקרוא, שלא תגידו שלא אמרתי![/color][/b][/SIZE]
[SIZE=3]אז ככה, אני אומר את זה עכשיו מוקדם, ואני עוד יזכיר את זה בהמשך.
במהלך חופשת הפסח אני לא יהיה בפרק זמן של [b]5 ימים[/b], כי אני טס לאנגליה!
אל תדאגו. שאני יחזור אני יתחיל להפציץ בקצב! אני מקווה שעד אז לפחות נגיע לעמוד 100,
כי אתם לא יודעים מה הכנתי לכם. כולם כולל כולם עוד יופתעו!
מישהו צריך מזכרות מלונדון?
D:[/SIZE]
----
[b]עמרי[/b] - אתה רץ למרכז הפוקימונים בספרינט, וכל הדברים שמסביבך ולידך עוברים במהירות שיא.
אתה מגיע למרכז הפוקימונים מתנשף ומזיע, ומרפא את גיבל במהירות.
"יש לך מזל..." האחות ג'וי אומרת ומחזירה לך את גיבל. "זה היה ממש קרוב!" היא מוסיפה ועינייה נפתחות לרווחה.
[b]בובי[/b] - לא, אני אמרתי שהביצה תבקע [u]אחרי שתעבור את המכון הראשון[/u], לא שתגיע למכון הראשון. בכל אופן, תכננתי שהיא תבקע בקרוב, אני פשוט לא אגלה לך מתי. סקאנטאנק מועבר לשמירה.
----
אתה מוציא את טורטרה.
הוא משתמש במגה ייבוש ומוריד למגנמייט קצת חיים, הוא מנסה לתפוס אותו בצמח משתולל - אך מגנמייט קטן מדי. מגנמייט פוגע בו עם רעם הלם.
[b]סאם[/b] - אתה מגיע לאגם גדול, ובתוכו אתה רואה ווילמר[img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/4/42/320.png[/img]צף לו.
[b]אקסטרה[/b] - אתה זורק עליו את הפוכדור.
נדנוד ראשון... נדנוד שני... נדנוד שלישי... נלכד!
ברכותיי, תפסת טיירוג!
[b]רון[/b] - למה אתה לא משתמש בזריקת אבנים? זה המתקפה הכי חזקה של לרביטר.
----
לרביטר שורט לסייטר את הרגל וסייטר שורט ללרביטר את הצוואר בהתאם,
לרביטר קופץ על ראשו של סייטר ונושך לו את הראש, אבל סייטר מעיף אותו משם עם ה"חרב" שלו,
ופוגע בו עם חתך אוויר.
[b]גיל[/b] - האמת לא. זה לא ממש משנה.
עקרונית מותר רק 3 מתקפות בתור, אבל זה שני פוקימונים אז אני יוותר לך.
----
באדו שולח עלה קסום, סווינב מקפיא את העלים עם קרן קרח,
שניהם קופצים ומתקילים אחד את השני באוויר, בדרך הם נתקעים בכל העלים הקפואים, מנפצים אותם, ויוצרים גשם של ניצוצות!
[b]מייקל[/b] - טראפינץ' מהנהן.
הוא רוצה שתתפוס אותו, אבל הוא לא מוכן להיתפס כך סתם בלי קרב! הוא בכל זאת שומר על כבוד.
[b]יוסי[/b] - קקניאה רץ ומביא גליץ' בין רגליו של אבומאסנו.
הוא מפוצץ לו את הגב עם טיל סיכות, אבומאסנו מכניס בו חבטת קרח הרסנית למדי,
ואז שולח נהמה אדירה שמעיפה את קקניאה אל תוך הקיר, ודרכו.
אבומאסנו שולח לשם קרן קרח ואז רוח קפואה ופוגע בשניהם!
קקניאה כמעט מחוסל!
הוא משתמש בסופת שלגים ופוגע, קקניאה מתעלף למספר שניות... ואז קם ומחסל את אבומאסנו עם סופת עלים!
"לא ייאמן... מה.. איך זה לעזאזל קרה!?" קרופ אומר בפה פעור.
"אני... אני פשוט לא מאמין!" הוא אומר ומתחיל לגמגם.
"הקקניאה הזה..." הוא לוחש שקולו נחלש לאט לאט,
ובוחן אותו מכל הצדדים.
"טוב אז.. אז אני... אני מניח שניצחת אותי..." קרופ אומר בקול מוזר ומתיישב על הריצפה,
בוהה בקיר. "אתה ניצחת אותי..." הוא מוסיף בלחש, "אתה פשוט ניצחת" הוא אומר וקולו מתחזק.
"זה לא ייאמן... 12 שנה שאף אחד לא הצליח לנצח אותי! 12 שנה!" הוא צורח עליך בעודו קם.
"קח, זה התג המחורבן שלך... עוף מכאן! אני לא רוצה ליראות אותך יותר בחיים!" הוא אומר וזורק לך את התג על הפנים, ועושה לך שריטה קטנה מעל עין שמאל.
הוא מחזיר את אבומאסנו לפוכדור, לוקח סירת מנוע ונעלם לך מטווח הראייה, אל לב הים.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 26 2009, 04:10 PM
[b] [b]עמרי[/b] - אתה רץ למרכז הפוקימונים בספרינט, וכל הדברים שמסביבך ולידך עוברים במהירות שיא.
"יש לך מזל..." האחות ג'וי אומרת ומחזירה לך את גיבל. "זה היה ממש קרוב!" היא מוסיפה ועינייה נפתחות לרווחה. [/b][/quote]
"תודה רבה" אני אומר לה.
"אתה תיהיה בסדר" אני לוחש לפוכדור של גיבל ויוצא מן מרכז הפוקימון.
לאחר מכן אלך לחפש פוקימון בדשא הסמוך.
-
[b] [b]רון[/b] - למה אתה לא משתמש בזריקת אבנים? זה המתקפה הכי חזקה של לרביטר.
----
לרביטר קופץ על ראשו של סייטר ונושך לו את הראש, אבל סייטר מעיף אותו משם עם ה"חרב" שלו,
ופוגע בו עם חתך אוויר. [/b][/quote]
"לרביטר תרוץ ותדאג להיות מאחורי סייטר ומשם תשתמש בזריקת אבנים ואחרי שתזרוק עליו נשיכה בכל הכוח!!!"
-
[b] [color=red][b][SIZE=4]הודעה! הודעה! הודעה חשובה מאוד! הודעה! הודעה! הודעה דחופה!
אל תדאגו. שאני יחזור אני יתחיל להפציץ בקצב! אני מקווה שעד אז לפחות נגיע לעמוד 100,
----
[b]עמרי[/b] - אתה רץ למרכז הפוקימונים בספרינט, וכל הדברים שמסביבך ולידך עוברים במהירות שיא.
"יש לך מזל..." האחות ג'וי אומרת ומחזירה לך את גיבל. "זה היה ממש קרוב!" היא מוסיפה ועינייה נפתחות לרווחה.
[b]בובי[/b] - לא, אני אמרתי שהביצה תבקע [u]אחרי שתעבור את המכון הראשון[/u], לא שתגיע למכון הראשון. בכל אופן, תכננתי שהיא תבקע בקרוב, אני פשוט לא אגלה לך מתי. סקאנטאנק מועבר לשמירה.
----
אתה מוציא את טורטרה.
הוא משתמש במגה ייבוש ומוריד למגנמייט קצת חיים, הוא מנסה לתפוס אותו בצמח משתולל - אך מגנמייט קטן מדי. מגנמייט פוגע בו עם רעם הלם.
[b]סאם[/b] - אתה מגיע לאגם גדול, ובתוכו אתה רואה ווילמר[img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/4/42/320.png[/img]צף לו.
ברכותיי, תפסת טיירוג!
----
ופוגע בו עם חתך אוויר.
----
שניהם קופצים ומתקילים אחד את השני באוויר, בדרך הם נתקעים בכל העלים הקפואים, מנפצים אותם, ויוצרים גשם של ניצוצות!
הוא רוצה שתתפוס אותו, אבל הוא לא מוכן להיתפס כך סתם בלי קרב! הוא בכל זאת שומר על כבוד.
קקניאה כמעט מחוסל!
הוא משתמש בסופת שלגים ופוגע, קקניאה מתעלף למספר שניות... ואז קם ומחסל את אבומאסנו עם סופת עלים!
ובוחן אותו מכל הצדדים.
"טוב אז.. אז אני... אני מניח שניצחת אותי..." קרופ אומר בקול מוזר ומתיישב על הריצפה,
בוהה בקיר. "אתה ניצחת אותי..." הוא מוסיף בלחש, "אתה פשוט ניצחת" הוא אומר וקולו מתחזק.
"זה לא ייאמן... 12 שנה שאף אחד לא הצליח לנצח אותי! 12 שנה!" הוא צורח עליך בעודו קם.
"קח, זה התג המחורבן שלך... עוף מכאן! אני לא רוצה ליראות אותך יותר בחיים!" הוא אומר וזורק לך את התג על הפנים, ועושה לך שריטה קטנה מעל עין שמאל.
הוא מחזיר את אבומאסנו לפוכדור, לוקח סירת מנוע ונעלם לך מטווח הראייה, אל לב הים. [/b][/quote]
"קדימה טורטרה עלי תער ואז תישתמש בשאיבת ג'יגה"
-
[b][b]גיל[/b] - האמת לא. זה לא ממש משנה.
----
[/b][/quote]
אני צריך מזכרת =0 אני רוצה דוב חום עם ספל תה =0
-----------------------------------
'וואו, אולי אחרי המסע הזה אני אוכל לנסות להיות מתאם' אני אחשוב לעצמי בחיוך "יפה מאוד! עכשיו סווינב תשתמש בקרן קרח על האדמה כדי שבאדו יחליק! באדו תקפוץ באוויר ותשתמש בהתקלה על הקרח בשביל לנפץ אותו! סווינב תשתמש בהתקלה כדי לנפץ את גושי הקרח!"
(הודעה קצת עמוסה, ודחוסה במשפט אחד ^^)
-
[b]
קקניאה כמעט מחוסל!
ובוחן אותו מכל הצדדים.
הוא מחזיר את אבומאסנו לפוכדור, לוקח סירת מנוע ונעלם לך מטווח הראייה, אל לב הים. [/b][/quote]
אני מאושר מעצמי , מחזיר את קקניאה לפוקדור , ומודה לו , לריולו ולצ'אריזארד .
לאחר-מכן , אני מוציא את צ'אריזארד , וטס אל המכון של אלקטג .
-
[b] [color=red][b][SIZE=4]הודעה! הודעה! הודעה חשובה מאוד! הודעה! הודעה! הודעה דחופה!
----
----
אתה מוציא את טורטרה.
ברכותיי, תפסת טיירוג!
----
ופוגע בו עם חתך אוויר.
----
קקניאה כמעט מחוסל!
ובוחן אותו מכל הצדדים.
עכשיו אלך ליקנות מגמיזר (מה שמפתח את מגמר יתן את זה למגמר יפתח אותו ואמשיך לחפש פוקימונים
-
[b]
"ניצחת..." אני ממלמל באכזבה ומחזיר אץ פינס לפוקדר שלו.
-
[b]עמרי[/b] - אתה הולך בשממה, שלפתע אתה רואה מעיין אי קטן כזה באמצע החול, ויש בו מלא מלא עשבים.
לפתע העשבים מתחילים לזוז...
[b]רון[/b] - לרביטר רץ וקופץ מעל סייטר, מאחורה הוא מפציץ לו את הגב עם אבנים ואז נושך לו את הרגל.
סייטר תופס אותו וזורק אותו על עץ. לרביטר מקבל מכה חזקה בראש, עקב ההתנגשות עם הגזע הקשה של עץ האלון.
[b]יוסי[/b] - מה לעזאזל? אחי אתה כבר עברת את המכון הזה אם אתה לא זוכר XDD
בכל אופן -
----
אתה מגיע למכון של אלקטג.
[b]בובי[/b] - טורטרה פוצע את מגנמייט עם עלי טער,
מגמנמייט מפיל את טורטרה עם רעם הלם. טורטרה שואב ממגנמייט ג'יגה, ומגנמייט מחזיר לו בהתקלה קטנה שפוגעת לו בראש, בדיוק בין העיניים.
[b]גיל[/b] - אני ינסה למצוא, מבטיח!
אם אני ימצא, אני יצלם וישלח לך בפרטי.
----
סווינב מקפיא את האדמה עם קרן קרח, באדו קופץ ונוחת עם כל הגוף בהתקלה על הקרח,
הוא יוצר סדקים שלאט לאט מתפשטים על המשטח הקפוא ומנפצים אותו לגושים.
סווינב קופץ לו ומתקיל את כל הגושים בשורה ארוכה וישרה,
והוא מחליק על האדמה שאחריו 'נוסע' שובל מדהים של רסיסי קרח זוהרים (בגלל ההשתקפות עם השמש)!
[b]אקסטרה[/b] - אתה קונה מגמאריזר, מצמיד אותו למגמר, והוא זוהר... משתנה... והופך למגמוראטור!
(אני לא מצליח להכניס כאן ספרייט)
[b]קורן[/b] - WTF!!!!!!!!!!!!! מיינקטריק לא הצליח לחסל את פינסיר! הוא כמעט הצליח! למיינקטריק יש מצב הרבה יותר גרוע משל פינסיר! ככה אתה מוותר!?