-
[quote=LordAbizi;647879]
רומה
סורי, אך המשחק שלי לוקח את הזמן ולא ממהר לשום מקום. לכן אני ממליץ לך להשען אחורה ולהנות מכל הודעה. (כמו שאני עושה, במשך כמעט שנה)
--
נידורן נוגח בספירו, והקרן פוגעת בו בצורה חזקה. ספירו דוחף את נידורן. נראה שספירו סובל קצת, יכול להיות שהוא הורעל. עדיין יש לו כח להלחם.
[/quote]
*אבל זה הקרבות הראשונים ואני רוצה להשיג את האחרים אם כל קרב ימשך 10-20 תגבות אני בחיים לא ישיג אותםF):
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נידורן נגיחה ואז תנסה ליתקוף שוב בעוקץ רעל אך הפעם תרכז יותר אנרגייה תנסה ליצור צורה מדויקת יותר של מחט.," אומר לנידורן..
-
[QUOTE=LordAbizi;648957]
ג'וני
לא אמרתי שהוא לא קיבל יותר. למען האמת לא אמרתי שום דבר על הנזק, כי זה לא משהו שאתה אמור להבחין בו בדרך כלל.
--
"סלקות', שריטות!" הוא אומר. פיצ'ו סוטר לסלקות' מספר פעמים עד שלסקות' שורט אותו. פיצ'ו לאחר מכן נוגח בו. פיצ'ו נראה די עייף.
[/QUOTE]
'בואו נקיח את בסיכון' אחשוב לעצמי ואומר "פיצ'ו קדימה נגיחה ואז מכת וולט בכל הכוח שלך!" אומר לו ואקווה שיפגע
-
[QUOTE=LordAbizi;648957]סוג של חדשות טובות: ימי ראשון-שני יהיו קצת עמוסים בשבילי, אבל אחרי זה סיימתי! ועד ה6 ביולי אני אהיה חופשי, החל מה6 ביולי מתחיל סמסטר קיץ אבל זה עדיין יהיה יותר חופשי ממקודם. אי לכך, תצפו שתקופת היובש תסתיים ואנחנו נהיה המשחק הארוך ביותר בהיסטוריית הפורום!!!
תמיר
פיצ'ו עומד ומחכה לפליפר המתקרב, אך פיצ'ו לא מעריך נכון את המרחק והמהירות, והוא קופץ מאוחר מדי, והוא עובר מעל פליפר, ובכך פליפר מחטיא את ההתקפה. פיצ'ו נוחת מאחורי פליפר ושולח אליו ניצוץ.
"פליפר עלה למעלה וצור משב רוח!" אומר הינריך הרץ.[/QUOTE]
אל תחיה באשליות...
--
"פיצ'ו,זוז מחוץ לטווח הרוח ותשתמש בניצוץ!"
-
ר"ר
הרשה לי להציג את זה בצורה אחרת, לאן אתה לא תספיק להגיע אם הקרבות יהיו איטיים? אתה באמת מאמין שהמשחק הזה יתקדם מעבר למכון החמישי? אף משחק של פוקימון לא יכול להתקדם יותר.
--
נידורן נוגח בספירו וספירו נהדף אחורה. בזמן שנידורן מנסה להבין מה לעשות ספירו טס אליו ומנקר אותו. נידורן קופץ אחורה, ואז מנסה לירות את זה שוב. יכול להיות שהפעם יש לזה צורה דומה יותר של מחטים, אם כי זה עדיין די רחוק. הדברים האלה פוגעים בספירו.
ג'וני
אגב, שים לב שסלקות' משתמש רק במתקפה אחת כל פעם כשאתה משתמש ב2 כל פעם נובע מהיכולת שלו לפי המשחקים, לדרוש ממנו לבצע יותר מחצי מכמות הפעולות של הפוקימונים שלך יגרמו לו לעומס יתר.
--
"סלקות', נשך אותו כשהוא נוגח, ואז שחרר אותו!" הוא אומר. פיצ'ו רץ ונוגח בסלקות'. סלקות' מנצל את זה ואז נושך אותו. סלקות' משחרר את פיצ'ו ופיצ'ו משתמש במכת וולט ופוגע בסלקות'.
תמיר
מזל טוב על יום ההולדת, אתה אחת הסיבות היחידות שהמשחק שלי שרד כל כך הרבה זמן.
ואגב, 'לחיות באשליות' זה בדיוק מה שמלמדים אותנו במתמטיקה, איך לחיות נכון באשליות. (חוץ מזה שזה לא כל כך רחוק, המשחק הכי ארוך הוא בערך 297 עמודים. אנחנו 222. אם נתקדם באותו קצב של החופש שעבר נעקוף אותם בקלות עד סוף יולי. עליך להשתחרר מחוסר האמונה!)
--
פיצ'ו מנסה לברוח מפליפר, אך פליפר עוקב אחריו ופיצ'ו מבין שהוא לא יכול להתרחק, אז הוא מסתובב ושולח ניצוץ אל פליפר. בינתיים הרוח מעיפה אותו והוא נדחף אחורה מעט, והניצוץ פוגע בפליפר.
"פליפר, כעת השתמש עליו באס אווירי!" הינריך הרץ אומר.
-
[quote=LordAbizi;649674]ר"ר
הרשה לי להציג את זה בצורה אחרת, לאן אתה לא תספיק להגיע אם הקרבות יהיו איטיים? אתה באמת מאמין שהמשחק הזה יתקדם מעבר למכון החמישי? אף משחק של פוקימון לא יכול להתקדם יותר.
--
נידורן נוגח בספירו וספירו נהדף אחורה. בזמן שנידורן מנסה להבין מה לעשות ספירו טס אליו ומנקר אותו. נידורן קופץ אחורה, ואז מנסה לירות את זה שוב. יכול להיות שהפעם יש לזה צורה דומה יותר של מחטים, אם כי זה עדיין די רחוק. הדברים האלה פוגעים בספירו.
[/quote]
אם אני ואתה נשקיע ביחד ונתקדם לפחות קצת יותר מהר בהתחלה ולא נימשוך תקרבות כאילו שהפוקימונים כבר חזקים ובוגרים ושיש להם כמות חיים גדולה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נידורן נשיכה ואז נגיחה ומיד אחר כך תנסה לישרוט אותו" אומר לנידורן.
-
[QUOTE=LordAbizi;649674]
תמיר
מזל טוב על יום ההולדת, אתה אחת הסיבות היחידות שהמשחק שלי שרד כל כך הרבה זמן.
ואגב, 'לחיות באשליות' זה בדיוק מה שמלמדים אותנו במתמטיקה, איך לחיות נכון באשליות. (חוץ מזה שזה לא כל כך רחוק, המשחק הכי ארוך הוא בערך 297 עמודים. אנחנו 222. אם נתקדם באותו קצב של החופש שעבר נעקוף אותם בקלות עד סוף יולי. עליך להשתחרר מחוסר האמונה!)
--
פיצ'ו מנסה לברוח מפליפר, אך פליפר עוקב אחריו ופיצ'ו מבין שהוא לא יכול להתרחק, אז הוא מסתובב ושולח ניצוץ אל פליפר. בינתיים הרוח מעיפה אותו והוא נדחף אחורה מעט, והניצוץ פוגע בפליפר.
"פליפר, כעת השתמש עליו באס אווירי!" הינריך הרץ אומר.[/QUOTE]
תודה...
ואני מאמין,השאלה במה...
--
"תנסה לקפוץ עליו כמו מקודם ונצוץ!"
-
[QUOTE=LordAbizi;649674]
ג'וני
אגב, שים לב שסלקות' משתמש רק במתקפה אחת כל פעם כשאתה משתמש ב2 כל פעם נובע מהיכולת שלו לפי המשחקים, לדרוש ממנו לבצע יותר מחצי מכמות הפעולות של הפוקימונים שלך יגרמו לו לעומס יתר.
--
"סלקות', נשך אותו כשהוא נוגח, ואז שחרר אותו!" הוא אומר. פיצ'ו רץ ונוגח בסלקות'. סלקות' מנצל את זה ואז נושך אותו. סלקות' משחרר את פיצ'ו ופיצ'ו משתמש במכת וולט ופוגע בסלקות'.
[/QUOTE]
אחי הוא חטף כבר אולי 7 מכות וולט אני חושב שזה צריך להשפיע
"קדימה פיצ'ו סטירה כפולה ואז מכת וולט!" אומר לו
-
ר"ר
זה היתרון בלהיות מתמטיקאי, אני יכול להמציא את החוקים שעל פיהם אני עובד:
לפוקימון נגיד יש תפוקה מסויימת של אנרגיה (כמו שבני אדם מפיקים אנרגיה ממזון ומאוויר). האנרגיה של פוקימון מתחלקת לשני חלקים: אנרגיית קרב, שזה מה שמאפשר לו לתקוף ולהלחם, ואנרגיית חיים, שזה מה שמאפשר לו לשמור על עצמו. כשפוקימון הוא קטן, אז עדיף לו שיהיה יותר אנרגיה באנרגיית החיים, ולכן הפוקימון חלש, אבל רוב הסיכויים שישרוד קרבות למשך מספיק זמן. כשפוקימון גדל, גדלה גם כמות האנרגיה שהוא מפיק, והפוקימון כבר מספיק חזק כדי שיוכל להחליש את אנרגיית החיים שלו וכך להיות חזק יותר. לכן לפי הגישה שלי קרבות בין פוקימונים חלשים הם ארוכים יותר מקרבות בין פוקימונים חזקים.
--
נידורן קופץ ונושך את ספירו. ספירו נאבק בו, אבל הוא נחלש בגלל ההרעלה. נידורן עוזב אותו ותוקף עם הקרן. ספירו עף לנידורן ומנקר אותו. לבסוף נידורן שורט את ספירו.
תמיר
הממ, אולי אתה מאמין בזה שכל מה שאינו אסור הוא הכרחי?
--
פיצ'ו קופץ לעבר פליפר המתקדם והפעם מצליח לתפוס אותו בפנים, ועושה ניצוץ. פיצ'ו גם תפס את פליפר לפני שהספיק לבצע את האס האווירי אז המתקפה בוטלה.
"אקדח מים מהיר וקטן לתוך פרצוף שלו!" אומר הינריך הרץ.
ג'וני
או שכן או שלא, אתה לא אמור לשים לב להבדל. כשתראה הבדל ("מתחיל להתעייף"), תדע.
--
"סלקות, דחוף אותו!" הוא אומר. פיצ'ו סוטר פעמים לסלקות', ואז סלקות' דוחף אותו. פיצ'ו נופל על הרצפה, והוא מנסה לבצע מכת וולט אבל הוא עייף מדי ולא מצליח. סלקות' מתחיל להתעייף.
-
[quote=LordAbizi;650080]ר"ר
זה היתרון בלהיות מתמטיקאי, אני יכול להמציא את החוקים שעל פיהם אני עובד:
לפוקימון נגיד יש תפוקה מסויימת של אנרגיה (כמו שבני אדם מפיקים אנרגיה ממזון ומאוויר). האנרגיה של פוקימון מתחלקת לשני חלקים: אנרגיית קרב, שזה מה שמאפשר לו לתקוף ולהלחם, ואנרגיית חיים, שזה מה שמאפשר לו לשמור על עצמו. כשפוקימון הוא קטן, אז עדיף לו שיהיה יותר אנרגיה באנרגיית החיים, ולכן הפוקימון חלש, אבל רוב הסיכויים שישרוד קרבות למשך מספיק זמן. כשפוקימון גדל, גדלה גם כמות האנרגיה שהוא מפיק, והפוקימון כבר מספיק חזק כדי שיוכל להחליש את אנרגיית החיים שלו וכך להיות חזק יותר. לכן לפי הגישה שלי קרבות בין פוקימונים חלשים הם ארוכים יותר מקרבות בין פוקימונים חזקים.
--
נידורן קופץ ונושך את ספירו. ספירו נאבק בו, אבל הוא נחלש בגלל ההרעלה. נידורן עוזב אותו ותוקף עם הקרן. ספירו עף לנידורן ומנקר אותו. לבסוף נידורן שורט את ספירו.
[/quote]
טוב
~~~~
"אווקיי נידורן תיתקוף עוד פעם בנשיכה ואז תנסה ליתקוף עם הקרן אך לא מקה רגילה אלה מספר פעמים וכך תיצוק מתקפת ניקור.." אומר לנידורן ואקח לידי פוקדור ריק..
-
[QUOTE=LordAbizi;650080]
ג'וני
או שכן או שלא, אתה לא אמור לשים לב להבדל. כשתראה הבדל ("מתחיל להתעייף"), תדע.
--
"סלקות, דחוף אותו!" הוא אומר. פיצ'ו סוטר פעמים לסלקות', ואז סלקות' דוחף אותו. פיצ'ו נופל על הרצפה, והוא מנסה לבצע מכת וולט אבל הוא עייף מדי ולא מצליח. סלקות' מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
"אוקי קדימה פיצ'ו סטירה כפולה ואז תשתמש בנגיחה כדי להביס אותו!" אומר לו
-
[quote]מור
"לכמה זמן אתה צריך את החדר?" היא שואלת[/quote]
"רק ללילה הזה", אני אומר לאחות ג'וי, ואז אם היא תגיש מפתח אני אקח אותו ואלך לחדר
-
ר"ר
נידורן נושך את ספירו, וסיפרו בתגובה מנקר לו את הראש. נידורן עוזב אותו ולאחר מנקר אותו מספר פעמים. ספירו עף ודוחף את נידורן. ספירו מתחיל להתעייף.
ג'וני
"חוששני שלפיצ'ו אין יותר כח לקרב הזה, אבל כרצונך. סלקות', שריטות!" הוא אומר. פיצ'ו מתחיל לזחול לכיוון סלקות' כדי לסטור לו, אך סלקות' נע מהר יותר (וזה אומר [b]המון[/b]) ושורט אותו. פיצ'ו גם מנסה לתקרב כדי לנגוח, אבל הוא חלש ורחוק מדי.
מור
האחות ג'וי רושמת לפניה (במחשב) נותנת לך את המפתח, אתה מחפש ומוצא את החדר והגעת אליו.
-
[QUOTE=LordAbizi;650080]
תמיר
הממ, אולי אתה מאמין בזה שכל מה שאינו אסור הוא הכרחי?
--
פיצ'ו קופץ לעבר פליפר המתקדם והפעם מצליח לתפוס אותו בפנים, ועושה ניצוץ. פיצ'ו גם תפס את פליפר לפני שהספיק לבצע את האס האווירי אז המתקפה בוטלה.
"אקדח מים מהיר וקטן לתוך פרצוף שלו!" אומר הינריך הרץ.
[/QUOTE]
לא בהכרח הכרחי...
---
"פיצ'ו,תפוס בצדדי הראש של פליפר,ובעזרתם תעשה גלגול על הראש שלו ואז ניצוץ!"
-
[quote=LordAbizi;650983]ר"ר
נידורן נושך את ספירו, וסיפרו בתגובה מנקר לו את הראש. נידורן עוזב אותו ולאחר מנקר אותו מספר פעמים. ספירו עף ודוחף את נידורן. ספירו מתחיל להתעייף.
[/quote]
"נידורן נשיכה וצא פוכדור" אומר בעודי מכין אתה הפוכדרו לזריקה מיד לאחר שנידורן ינשך את ספירו.
-
[QUOTE=LordAbizi;650983]
ג'וני
"חוששני שלפיצ'ו אין יותר כח לקרב הזה, אבל כרצונך. סלקות', שריטות!" הוא אומר. פיצ'ו מתחיל לזחול לכיוון סלקות' כדי לסטור לו, אך סלקות' נע מהר יותר (וזה אומר [b]המון[/b]) ושורט אותו. פיצ'ו גם מנסה לתקרב כדי לנגוח, אבל הוא חלש ורחוק מדי.
[/QUOTE]
"פיצ'ו חזור" אומר ואחזיר את פיצ'ו לפוכדור שלו ואוציא את סקווירטל "אוקי סקווירטל אקדח מים ואז קרן בועות!" אומר לו
-
תמיר
אהא! איזה חידוד לשון גאוני! אנחנו צריכים יום אחד לערוך דו קרב חידודי לשון!! (מבוסס על הפנתר הורוד 1, זה של 2006)
--
פיצ'ו מבצע את מה שאתה רוצה ותופס את פליפר. פליפר יורה אקדח מים וכמעט מצליח לזרוק ממנו את פיצ'ו, אבל פיצ'ו מפעיל כח ומצליח להתגלגל ולנחות בין כנפיו של פליפר. פיצ'ו יורה ניצוץ שגורם לפליפר לאבד קצת את כיוון הטיסה שלו, ופיצ'ו לא מספיק להאחז והוא נופל מפליפר.
"כעת פליפר, תן לו מכה עם הכנפיים. אם הוא ינסה לתפוס אותך תעלה מיד למעלה ותירה עליו אקדח מים!" אומר הינריך הרץ.
ר"ר
נידורן נושך את ספירו, וספירו מנסה לשרוט עם הרגליים את נידורן, אבל אז הפוכדור פוגע בו וספירו נכנס פנימה. הפוכדור מתנדנד מעטו לבסוף נעצר. לכדת ספירו, יעודכן מיד.
ג'וני
פיצ'ו חוזר לפוכודר ואתה מוציא את סקווירטל.
"סלקות', דחיפה!" הוא אומר. סקווירטל יורה אקדח מים ופוגע בסלקות'. סלקות' מתקדם אל סקווירטל ודוחף אותו. סקווירטל מתרחק קצת ולאחר מכן יורה קרן בועות על סלקות'.
-
[quote=LordAbizi;651355]
ר"ר
נידורן נושך את ספירו, וספירו מנסה לשרוט עם הרגליים את נידורן, אבל אז הפוכדור פוגע בו וספירו נכנס פנימה. הפוכדור מתנדנד מעטו לבסוף נעצר. לכדת ספירו, יעודכן מיד.
[/quote]
אקח את הפוכודור ואז אומר :"נידורן היית מעולה .." ואתחיל ללכת לכיווון העיר הקורבה..
-
[QUOTE=LordAbizi;651355]
ג'וני
פיצ'ו חוזר לפוכודר ואתה מוציא את סקווירטל.
"סלקות', דחיפה!" הוא אומר. סקווירטל יורה אקדח מים ופוגע בסלקות'. סלקות' מתקדם אל סקווירטל ודוחף אותו. סקווירטל מתרחק קצת ולאחר מכן יורה קרן בועות על סלקות'.[/QUOTE]
"קדימה סלקוד עייף מאוד תתקיף באקדח מים ואז קרן בועות!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;651355]תמיר
אהא! איזה חידוד לשון גאוני! אנחנו צריכים יום אחד לערוך דו קרב חידודי לשון!! (מבוסס על הפנתר הורוד 1, זה של 2006)
--
פיצ'ו מבצע את מה שאתה רוצה ותופס את פליפר. פליפר יורה אקדח מים וכמעט מצליח לזרוק ממנו את פיצ'ו, אבל פיצ'ו מפעיל כח ומצליח להתגלגל ולנחות בין כנפיו של פליפר. פיצ'ו יורה ניצוץ שגורם לפליפר לאבד קצת את כיוון הטיסה שלו, ופיצ'ו לא מספיק להאחז והוא נופל מפליפר.
"כעת פליפר, תן לו מכה עם הכנפיים. אם הוא ינסה לתפוס אותך תעלה מיד למעלה ותירה עליו אקדח מים!" אומר הינריך הרץ.
[/QUOTE]
זה הפנתר הוורוד שבו האישה של האיש ההוא גונבת את היהלום?
כי אני לא זוכר מה זה 1 ומה זה 2...
ואכן כן...לא.
--
"תתחמק בגלגול אחורה באוויר ותשתמש בניצוץ!"
כן כן,גם אני חושב שפיצ'ו אקרובט...
-
ר"ר
אתה ממשיך להתקדם הלאה, ובדרכך אתה מבחין בגרואולייט בודד.
ג'וני
"סלקות', אל תתייאש והשתמש בדחיפה!" הוא אומר. סלקות' מתחיל לנוע לעבר סקווירטל שיורה אקדח מים. סלקות' נפגע קצת מאקדח המים, ואז בורח ממנו ולבסוף דוחף את סקווירטל. סקווירטל נהדף אחורה ואז יורה קרן בועות אל סלקות'. סלקות' נראה מאוד עייף.
תמיר
טוב, בערך בשניהם אישה גונבת את הפנתר הורוד, אבל 1 זה עם הרצח של מאמן נבחרת הכדורגל הצרפתי איב גלואן
--
פליפר מתקרב אל פיצ'ו, ופיצ'ו מתחיל לקפוץ אחורה. פליפר מזיז את כנפיו ומחטיא את פיצ'ו, אך כנפיו יוצרות משב רוח קטן שמזיז את פיצ'ו באוויר. לכן ההערכה של פיצ'ו ל"לאן לשלוח את הניצוץ" לא מדוייקת, אבל הוא מתקן את עצמו כעבור כמה עשיריות השניה ופוגע בפליפר. פליפר מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;652097]
ג'וני
"סלקות', אל תתייאש והשתמש בדחיפה!" הוא אומר. סלקות' מתחיל לנוע לעבר סקווירטל שיורה אקדח מים. סלקות' נפגע קצת מאקדח המים, ואז בורח ממנו ולבסוף דוחף את סקווירטל. סקווירטל נהדף אחורה ואז יורה קרן בועות אל סלקות'. סלקות' מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
הוא כבר התחיל להיות עייף לפני הרבה זמן לא?
"קדימה סקווירטל תתקיף אותו בגילגול ואחר כך מהר אקדח מים!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;652097]
תמיר
טוב, בערך בשניהם אישה גונבת את הפנתר הורוד, אבל 1 זה עם הרצח של מאמן נבחרת הכדורגל הצרפתי איב גלואן
--
פליפר מתקרב אל פיצ'ו, ופיצ'ו מתחיל לקפוץ אחורה. פליפר מזיז את כנפיו ומחטיא את פיצ'ו, אך כנפיו יוצרות משב רוח קטן שמזיז את פיצ'ו באוויר. לכן ההערכה של פיצ'ו ל"לאן לשלוח את הניצוץ" לא מדוייקת, אבל הוא מתקן את עצמו כעבור כמה עשיריות השניה ופוגע בפליפר. פליפר מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
אה...
--
"פיצ'ו,תשתמש בדחיפה וניצוץ ביחד!"
(מן סוג של מכת וולט)
-
[quote=LordAbizi;652097]ר"ר
אתה ממשיך להתקדם הלאה, ובדרכך אתה מבחין בגרואולייט בודד.
[/quote]
אתקרב אליו ואז אומר לו:" היי אני רומה למה אתה לבד ולא עם חברייך שאר הגרואוליטים?"
-
ג'וני
נכון, צודק, מיד עורך שם. אז עכשיו הוא מאוד עייף.
--
"סלקות', נשך את ראשו כשהוא יפגע בך עם הגלגול!" הוא אומר. סקווירטל מתגלגל לכיוון סלקות' ופוגע בו. סלקות' נושך את הראש של סקווירטל וסקווירטל יורה עליו אקדח מים שמכריח אותו לעזוב.
תמיר
אופס, שכחתי בהודעה הקודמת לעשות התקפה של הרץ.
--
"פליפר, האץ אליו והתנגש בו!" אומר הינריך הרץ. פליפר טס מהר לכיוון פיצ'ו שקופץ ומקיף את עצמו ניצוצות. הם מתנגשים, ופיצ'ו נפגע יותר מההתנגשות עצמה, אבל בגלל הניצוץ פליפר גם נפגע בחזקה. פיצ'ו נוחת למטה.
ר"ר
סלח לי שאני שואל, אבל איך אתה בדיוק מצפה שהוא יענה לך?
--
גרואולייט מסתכל עליך בתמיהה ולא ממש מבין מה אתה רוצה. אז הוא סתם נובח כל מיני נביחות שכנראה לא ממש קשורות לשיחה איתך, והוא סתם מתרוצץ שם.
-
[QUOTE=LordAbizi;652501]
תמיר
אופס, שכחתי בהודעה הקודמת לעשות התקפה של הרץ.
--
"פליפר, האץ אליו והתנגש בו!" אומר הינריך הרץ. פליפר טס מהר לכיוון פיצ'ו שקופץ ומקיף את עצמו ניצוצות. הם מתנגשים, ופיצ'ו נפגע יותר מההתנגשות עצמה, אבל בגלל הניצוץ פליפר גם נפגע בחזקה. פיצ'ו נוחת למטה.
[/QUOTE]
"פיצ'ו,תשתמש בניצוץ!"
-
אין לי רעיונות,ועכשיו גם אסור לשמוע מוזיקה במשך 3 שבועות שלמים...
אז אל תצפה לאסטרטגיות גרנדיוזיות יותר מ"ניצוץ!",במיוחד היום כי אני בצום...
-
[quote=LordAbizi;652501]
ר"ר
סלח לי שאני שואל, אבל איך אתה בדיוק מצפה שהוא יענה לך?
--
גרואולייט מסתכל עליך בתמיהה ולא ממש מבין מה אתה רוצה. אז הוא סתם נובח כל מיני נביחות שכנראה לא ממש קשורות לשיחה איתך, והוא סתם מתרוצץ שם.[/quote]
"לא יודע לפי הנאימה הם מצליחים להבין ואז לעשות תנועה שאיכשהוא אש מבין מה היא אומרת.
~~~~~~~~~
אנסה ללטף אותו ולהביא לו חטיף של פוקימונים.
-
תמיר
אם אי אפשר לשמוע מוזיקה, פותרים משוואות דיפרנציאליות רגילות (וזה מה שאני אלמד לעשות הקיץ) למרות שאני עושה את האחרון בכל מקרה.
--
"פליפר, השתמש באס אוירי!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו יורה ניצוצות אל פליפר. מחלקם הוא מתחמק, מחלקם לא, אבל אז פליפר משתמש באס אווירי ופוגע בפיצ'ו.
ר"ר
אני לא כפוף לחוקי האנימה.
--
אתה מנסה ללטף את גראולייט אבל הוא ממשיך להתרוץ באקראיות שם. כשאתה שם את האוכל (שמן הסתם יש לך ואפילו לא טרחת לבדוק את זה) הוא רץ חוטף את זה וממשיך להתרוצץ שם.
-
[QUOTE=LordAbizi;653005]תמיר
אם אי אפשר לשמוע מוזיקה, פותרים משוואות דיפרנציאליות רגילות (וזה מה שאני אלמד לעשות הקיץ) למרות שאני עושה את האחרון בכל מקרה.
--
"פליפר, השתמש באס אוירי!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו יורה ניצוצות אל פליפר. מחלקם הוא מתחמק, מחלקם לא, אבל אז פליפר משתמש באס אווירי ופוגע בפיצ'ו.
[/QUOTE]
רעיון מעולה,אבל אני לא חושב שמשוואות דיפרנצאליות רגילות או מורכבות יתנו לי מוזה לתגובה...
---
"פיצ'ו,כל עוד הוא קרוב תקפוץ עליו ותשתמש בניצוץ!"
-
[quote=LordAbizi;653005]
ר"ר
אני לא כפוף לחוקי האנימה.
--
אתה מנסה ללטף את גראולייט אבל הוא ממשיך להתרוץ באקראיות שם. כשאתה שם את האוכל (שמן הסתם יש לך ואפילו לא טרחת לבדוק את זה) הוא רץ חוטף את זה וממשיך להתרוצץ שם.[/quote]
"אממ טוב עכשיו צא פוכדור" אומר ואזרוק פוכדרו על גרואולייט.*100 אחוז שהוא אל ניתפסXD*
-
תמיר
תלוי בנשמה של הבן אדם, יש אנשים שלראות הוכחה מתמטית מרהיבה ביופיה יכולה לעורר בהם רוח ספרותית ויצירתית.
--
"פליפר, התנער ממנו באמצעות סיבוב סביב עצמך!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו רץ וקופץ על פליפר שלא מספיק להתרחק יותר מדי ומנצנץ אותו. פליפר מתחיל להסתובב ומפיל ממנו את פיצ'ו. פליפר נראה ממש עייף, וגם פיצ'ו נראה קצת פגוע מכל הנפילות האלה. (אפשר להניח שפגוע = עייף)
ר"ר
כמה מדוייק.
--
גרואולייט לא שם לב לפוכדור, והוא ממשיך להתרוצץ בצורה חסרת התכלית והסתמית שלו ולכן הפוכדור לא פוגע בו (הוא פשוט התחמק בלי לשים לב בכלל).
-
[quote=LordAbizi;653516]
ר"ר
כמה מדוייק.
--
גרואולייט לא שם לב לפוכדור, והוא ממשיך להתרוצץ בצורה חסרת התכלית והסתמית שלו ולכן הפוכדור לא פוגע בו (הוא פשוט התחמק בלי לשים לב בכלל).[/quote]
' הוא מתחיל לעצבן אותי עם הנאיביות שלו' אחשוב לעצמי ואז ארים את הפוכדור אחזיר לחגורה והציא את נידורן בעודי אומר:"תתקוף במכת חול ואז תנסה עוקץ רעל הפעם תנסה לרכז הרבה אנרגייה אך להשאיר את הצורה ומהירות של המתקפה בלי פגעה"
-
[QUOTE=LordAbizi;653516]תמיר
תלוי בנשמה של הבן אדם, יש אנשים שלראות הוכחה מתמטית מרהיבה ביופיה יכולה לעורר בהם רוח ספרותית ויצירתית.
--
"פליפר, התנער ממנו באמצעות סיבוב סביב עצמך!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו רץ וקופץ על פליפר שלא מספיק להתרחק יותר מדי ומנצנץ אותו. פליפר מתחיל להסתובב ומפיל ממנו את פיצ'ו. פליפר נראה ממש עייף, וגם פיצ'ו נראה קצת פגוע מכל הנפילות האלה. (אפשר להניח שפגוע = עייף)
[/QUOTE]
אני לא בן אדם *(מוזר)* כזה
--
"פיצ'ו,תחזיק מעמד!תתקרב אליו כמה שיותר ותשתמש בניצוץ!"
--
מנצנץ אותו?מגניב,,נראלי שאני אשתמש בזה מעכשיו....
-
ובכך השגתי 2000 הודעות. אני שוב לא מתכוון להקדיש בפורום דיבורים בצורה כללית, כי את אף אחד זה לא מעניין אז נעשה זאת פה (אגב עוד בערך 80 הודעות שלי במשחק ויש לי 1000 הודעות במשחק עצמו, ולזה גם תהיה הקדשה במשחק) :
ובזאת אני מקדיש את אלף ההודעות האחרונות ל:
1. כל השחקנים הפעילים (רומה, תמיר, מור, שלומי, ואיפה לעזאזל נאור שילך לקבל את תג המכון?!)
2. לכל האנשים אשר תומכים במתמטיקה, ומקווים שבבוא היום הרשע הצרפתי יפול.
3. לכל הלוחמים המתמטיים שמדי יום ויומו מרחפים את נפשם כנגד הרוע הצרפתי, כדי לשמור על שלום עולמי.
4. לכל אלה שמאמנים מתטיקאים להיות לוחמי אור ואמת כנגד הרוע הצרפתי.
5. כל מי שחושב שמגיע לו להכלל ברשימה הזו ולא כללתי אותו.
שימו לב שיום השנה למשחק הולך ומתקרב!! לדעתי מעטים המשחקים שזכו לראות את היום הזה קורה. תצפו לעוד כמה מתנות ממני לדמויות שלכם ביום זה.
ואגב, הוכחה חיה למה שאמרתי שהחל מה29 הקצב יעלה: בעמוד הקודם ההודעה הראשונה היא מלפני יומיים. היום עשינו 10 הודעות. כלומר עכשיו המשחק מאיץ, אז תהדקו חגורות בטיחות!!
ר"ר
כמובן, שום דבר לא הולך בצורה קלה. רק פרסים.
--
נידורן זורק חול על גרואולייט. גרואולייט מסתובב, נוהם ומתחיל לרוץ לכיוון נידורן. נידורן יורה עוקצים, והם דומים למחטים, אך הבעיה שזה דורש ריכוז גדול מדי ולכן נידורן מספיק לייצר רק שלושה מחטים כאלו עד שגרואולייט פוגע בו ומתנגש בו.
תמיר
אולי דווקא יום אחד תגלה שאתה כן.
--
"פליפר, מנע ממנו להתקדם במשב רוח!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו מתקדם אל פליפר, ומתחיל לנצנץ את פליפר. פליפר מזיז את כנפיו, מה שגורם לפיצ'ו לההדף אחורה. פליפר נפגע כמובן מהניצוצות.
-
[QUOTE=LordAbizi;653784]ובכך השגתי 2000 הודעות. אני שוב לא מתכוון להקדיש בפורום דיבורים בצורה כללית, כי את אף אחד זה לא מעניין אז נעשה זאת פה (אגב עוד בערך 80 הודעות שלי במשחק ויש לי 1000 הודעות במשחק עצמו, ולזה גם תהיה הקדשה במשחק) :
1. כל השחקנים הפעילים (רומה, תמיר, מור, שלומי, ואיפה לעזאזל נאור שילך לקבל את תג המכון?!)
3. לכל הלוחמים המתמטיים שמדי יום ויומו מרחפים את נפשם כנגד הרוע הצרפתי, כדי לשמור על שלום עולמי.
שימו לב שיום השנה למשחק הולך ומתקרב!! לדעתי מעטים המשחקים שזכו לראות את היום הזה קורה. תצפו לעוד כמה מתנות ממני לדמויות שלכם ביום זה.
ואגב, הוכחה חיה למה שאמרתי שהחל מה29 הקצב יעלה: בעמוד הקודם ההודעה הראשונה היא מלפני יומיים. היום עשינו 10 הודעות. כלומר עכשיו המשחק מאיץ, אז תהדקו חגורות בטיחות!!
תמיר
אולי דווקא יום אחד תגלה שאתה כן.
--
"פליפר, מנע ממנו להתקדם במשב רוח!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו מתקדם אל פליפר, ומתחיל לנצנץ את פליפר. פליפר מזיז את כנפיו, מה שגורם לפיצ'ו לההדף אחורה. פליפר נפגע כמובן מהניצוצות.[/QUOTE]
לא בהכרח הכרחי.
---
אתה מוכן להסביר לי מה יש לך נגד צרפתים???
---
"תחכה למתקפה שלו,תתחמק ואז תתקרב אליו ותשתמש בניצוץ!"
-
[quote=LordAbizi;653784]ובכך השגתי 2000 הודעות. אני שוב לא מתכוון להקדיש בפורום דיבורים בצורה כללית, כי את אף אחד זה לא מעניין אז נעשה זאת פה (אגב עוד בערך 80 הודעות שלי במשחק ויש לי 1000 הודעות במשחק עצמו, ולזה גם תהיה הקדשה במשחק) :
ר"ר
כמובן, שום דבר לא הולך בצורה קלה. רק פרסים.
--
נידורן זורק חול על גרואולייט. גרואולייט מסתובב, נוהם ומתחיל לרוץ לכיוון נידורן. נידורן יורה עוקצים, והם דומים למחטים, אך הבעיה שזה דורש ריכוז גדול מדי ולכן נידורן מספיק לייצר רק שלושה מחטים כאלו עד שגרואולייט פוגע בו ומתנגש בו.
[/quote]
"נידורן זה מצב טוב בשביל דחיפה אך תשלב בה אנרגיית רעל כדי שגרואולייט יורעל" אומר לנידורן.
-
תמיר
בשמחה, במאות ה18-19 הצרפתים היו אחלה עם (קמץ) עם (חיריק) אנשים כמו לגרנז', רול, קושי, לופיטל, דאלאמבר, פורייה, הרמיט ודומיהם. אבל עם התפתחות הזמר הצרפתי המודרני נוצר רשע שאין כמוהו שרק המתמטיקה יכולה להביס.
--
"פליפר, קו הגנה אחרון!" אומר הינריך הרץ. פליפר מתחיל לירות אקדחי מים חזקים ומלאים מאוד. פיצ'ו בורח מהם ואז קופץ לעבר פליפר. הוא נלכד בזרם אקדח המים, אבל אז הוא יורה ניצוץ שמטפס דרך אקדח המים פוגע בפליפר ומפיל אותו.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס. הוא מאבחן את פליפר. "פליפר לא יכול להלחם, 3-2 למאמן" הוא אומר ואז יוצא מהזירה. "המשיכו!"
"עד כאן זה היה קל, אבל הנה באים הפוקימונים הרציניים שלי! פליפר חזור! צא טרופיוס!" אומר הינריך הרץ מחזיר את פליפר ומוציא טרופיוס.
ר"ר
נידורן מנסה לרכז רעל בקצוות הגוף שלך, אבל מנקודה המבט שלך קשה לראות אם זה עבד או לא. נידורן קופץ ומתנגש בגרואולייט. גרואולייט מתכופף ונושך את הרגל של נידורן.
-
[QUOTE=LordAbizi;652501]ג'וני
נכון, צודק, מיד עורך שם. אז עכשיו הוא מאוד עייף.
--
"סלקות', נשך את ראשו כשהוא יפגע בך עם הגלגול!" הוא אומר. סקווירטל מתגלגל לכיוון סלקות' ופוגע בו. סלקות' נושך את הראש של סקווירטל וסקווירטל יורה עליו אקדח מים שמכריח אותו לעזוב.
[/QUOTE]
סליחה שלא הייתי אתמול היה לי משהו חשוב
"קדימה סקווירטל גמור אותו באקדח מים ואז קרן בועות!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;654048]תמיר
בשמחה, במאות ה18-19 הצרפתים היו אחלה עם (קמץ) עם (חיריק) אנשים כמו לגרנז', רול, קושי, לופיטל, דאלאמבר, פורייה, הרמיט ודומיהם. אבל עם התפתחות הזמר הצרפתי המודרני נוצר רשע שאין כמוהו שרק המתמטיקה יכולה להביס.
--
"פליפר, קו הגנה אחרון!" אומר הינריך הרץ. פליפר מתחיל לירות אקדחי מים חזקים ומלאים מאוד. פיצ'ו בורח מהם ואז קופץ לעבר פליפר. הוא נלכד בזרם אקדח המים, אבל אז הוא יורה ניצוץ שמטפס דרך אקדח המים פוגע בפליפר ומפיל אותו.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס. הוא מאבחן את פליפר. "פליפר לא יכול להלחם, 3-2 למאמן" הוא אומר ואז יוצא מהזירה. "המשיכו!"
"עד כאן זה היה קל, אבל הנה באים הפוקימונים הרציניים שלי! פליפר חזור! צא טרופיוס!" אומר הינריך הרץ מחזיר את פליפר ומוציא טרופיוס.
[/QUOTE]
מה הקשרלזמר צרפתי?מי מקשיב לזה בכלל???
--
'שיט,חבל שהשתמשתי בהנדוואר' אני חושב לעצמי,נאנח בקול
"צא פיצ'ו,תרוץ אליו בזיגזגים ותשתמש בניצוץ"
-
[quote=LordAbizi;654048]
ר"ר
נידורן מנסה לרכז רעל בקצוות הגוף שלך, אבל מנקודה המבט שלך קשה לראות אם זה עבד או לא. נידורן קופץ ומתנגש בגרואולייט. גרואולייט מתכופף ונושך את הרגל של נידורן.[/quote]
"נידורן ניב רעל מיד ואז תנסה לינגוח בו " אומר לנידורן.
-
ג'וני
קראתי בנו"ד, מזל טוב.
--
"סלקות', שריטה!" אומר המאמן. סקווירטל יורה אקדח מים, וסלקות' שורט אותו. סקווירטל יורה קרן בועות שזורקת ממנו את סלקות' והוא מתמוטט.
"טוב זה מספיק. סלקות' חזור. אתה לא רע, אבל אל תחשוב שקל לנצח את פול מורפי. אני הבנתי שאני צריך עוד אימונים. בהצלחה!" הוא אומר ונעלם.
תמיר
אלו שכובלים אותם בשרשראות בשיעורי צרפתית והם נאלצים לעבור עינוי כזה במשך שנתיים - שלוש עד שהמורים מחליטים שהגיע הזמן ללמד צרפתית ולא לענות אותנו.
ואגב, אני מקווה שאתה זוכר מה הפוקימון האחרון שלו, כי אם אתה זוכר, אז תגלה שהייתה סיבה הרבה יותר טובה להשאיר את הנדוואר בחיים.
--
"טרופיוס, השתמש ברוח תער!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו רץ בזגזגים, אך הרוח רחבה ופוגעת בו בכל זאת. פיצ'ו יורה ניצוץ למעלה ופוגע בטרופיוס.
ר"ר
נידורן מנצל את זה שנושכים את הרגל שלו, והוא נושך את הרגל של גרואולייט. לאחר מכן נידורן נוגח בגרואולייט. גרואולייט קופץ אחורה ואז מסתער על נידורן ודוחף אותו בחזקה.