[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 3 2009, 12:23 PM
[b]
תמיר
דרטיני משתמש בזעם הדרקון, אבל ווינגול זז מעט, מה שגורם לדרטיני לפגוע בעצמו. דרטיני מתעייף מעט, ווינגול ממש עייף. [/b][/quote]
"תנסה עוד פעם דרטיני,אבל הפעם תפגע בו!"
Printable View
[b]
תמיר
דרטיני משתמש בזעם הדרקון, אבל ווינגול זז מעט, מה שגורם לדרטיני לפגוע בעצמו. דרטיני מתעייף מעט, ווינגול ממש עייף. [/b][/quote]
"תנסה עוד פעם דרטיני,אבל הפעם תפגע בו!"
[b] מקס
אתה מתרחק מעט מהנהר ואתה הולך ליד מספר עצים, ואתה רואה שאיזה ענף אחד רועד מעליך. [/b][/quote]
אני מסתכל על הענף לראות למה הוא רועד
תמיר
דרטיני מנסה שוב, והפעם זעם הדרקון פוגע בווינגול. ווינגול מנסה לנקר את דרטיני אבל הוא מחטיא, והוא כבר נראה מאוד עייף.
מקס
אתה רואה שיש על הענף טריקו שמבצע התעמלות בוקר. הוא קופץ מעל הענף ואז עושה מתיחות.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 3 2009, 01:10 PM
[b] מקס
אתה רואה שיש על הענף טריקו שמבצע התעמלות בוקר. הוא קופץ מעל הענף ואז עושה מתיחות. [/b][/quote]
"וואו, טריקו!" אני אומר בהתרגשות ומוציא את הפוקדע כדי לדעת מידע
"צא צ'ארמנדר" אני אומר "כדורי אש על הענף כדי לשבור אותו!"
[b] דודי
בוויזל משתמש במהירות ובורח מההתקפות, ולאחר מכן משתמש בסילון מים ופוגע בגרוטל. [/b][/quote]
"כדור עשב בכול הכוח!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 3 2009, 02:10 PM
[b] תמיר
דרטיני מנסה שוב, והפעם זעם הדרקון פוגע בווינגול. ווינגול מנסה לנקר את דרטיני אבל הוא מחטיא, והוא כבר נראה מאוד עייף. [/b][/quote]
"בוא נסיים עם זה!זעם דרקון"
מקס
"טריקו- פוקימון לטאת העץ. טריקו מסוגל לטפס על קירות אנכיים לחלוטין באמצעות ווים ברגליים שלו. כמו כן טריקו גדל ביערות, ועל עצים, ואינו מפחד מאף יריב, גדול וחזק ככל שיהיה. תודה שהשתמשתם בפוקדע" אומר הפוקדע.
כדורי האש פוגעים בענף, וטריקו נופל על האדמה. טריקו קם מיד ומשתמש בחבטה.
דודי
כדור העשב פוגע בבויזל, ולאחר מכן בויזל משתמש בחבטת ראש ופוגע. בויזל נראה די עייף.
תמיר
זה יכול להמשך עד שתהרוג אותו, אתה צריך להחליט מתי זה מספיק בשבילך. ווינגול לא יכול ליפול כי איזה דרטיני קשור סביבו.
--
זעם הדרקון פוגע בווינגול, ולווינגול אין כבר כח להמשיך, הוא רק עומד שם, תשוש מאוד.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 3 2009, 03:15 PM
[b]
תמיר
זה יכול להמשך עד שתהרוג אותו, אתה צריך להחליט מתי זה מספיק בשבילך. ווינגול לא יכול ליפול כי איזה דרטיני קשור סביבו.
--
זעם הדרקון פוגע בווינגול, ולווינגול אין כבר כח להמשיך, הוא רק עומד שם, תשוש מאוד. [/b][/quote]
הוא צריך להתעלף מתישהו,אני לא הורג אותו XD
--
"כל הכבוד דרטיני,אבל הקרב נגמר.תחזור" אני אומר ומחזיר אותו,מסתכל האם הווינגל בסדר ולא מת XD
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 3 2009, 02:15 PM
[b] מקס
"טריקו- פוקימון לטאת העץ. טריקו מסוגל לטפס על קירות אנכיים לחלוטין באמצעות ווים ברגליים שלו. כמו כן טריקו גדל ביערות, ועל עצים, ואינו מפחד מאף יריב, גדול וחזק ככל שיהיה. תודה שהשתמשתם בפוקדע" אומר הפוקדע.
כדורי האש פוגעים בענף, וטריקו נופל על האדמה. טריקו קם מיד ומשתמש בחבטה.
[/b][/quote]
"צ'ארמנדר, כדורי אש!"
תמיר
אולי... הפוקימונים ביקום שלי שונאים להתעלף.
--
דרטיני משחרר את ווינגול, והוא נראה די חי, אבל תשוש מאוד והוא משמיע כל מיני קולות חלשים.
מקס
טריקו בתחילה חובט בצ'ארמנדר ואז נפגע מכדורי האש. טריקו משתמש ביריעת זרע ופוגע בצ'ארמנדר.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 3 2009, 02:15 PM
[b] דודי
כדור העשב פוגע בבויזל, ולאחר מכן בויזל משתמש בחבטת ראש ופוגע. בויזל נראה די עייף. [/b][/quote]
"עלי טער!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 3 2009, 03:24 PM
[b] מקס
טריקו בתחילה חובט בצ'ארמנדר ואז נפגע מכדורי האש. טריקו משתמש ביריעת זרע ופוגע בצ'ארמנדר. [/b][/quote]
"צ'ארמנדר, השתמש בדחיפה!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 3 2009, 04:24 PM
[b] תמיר
אולי... הפוקימונים ביקום שלי שונאים להתעלף.
--
דרטיני משחרר את ווינגול, והוא נראה די חי, אבל תשוש מאוד והוא משמיע כל מיני קולות חלשים. [/b][/quote]
נשמע מתאים לאופי המשוגע שלך...
--
"נו באמת..." אני אומר בשקט,מרים את ווינגל קלות ומלטף את ראשו.
אני לוקח אותו בידי,ורץ למרכז הפוקימונים במהירות
--
החזרתי את דרטיני נכון?
דודי
בויזל נפגע מעלי התער, ולאחר מכן משתמש באקדח מים ופוגע בגרוטל. בויזל כבר נראה די עייף.
מקס
טריקו משתמש גם הוא בדחיפה והם מתנגשים. נראה כי ההשפעה זהה על שתיהם. טריקו משתמש בחבטה.
תמיר
:D
וכל עוד לא ציינת אחרת, אני מניח שאתה מחזיר אותו.
--
אתה מתחיל לרוץ למרכז הפוקימונים כששני פליפרים עפים לעברך, ואחד מהם בולע את ווינגול, והשני מקשקש כל מיני שטויות בפליפרית.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 3 2009, 05:06 PM
[b]
תמיר
:D
וכל עוד לא ציינת אחרת, אני מניח שאתה מחזיר אותו.
--
אתה מתחיל לרוץ למרכז הפוקימונים כששני פליפרים עפים לעברך, ואחד מהם בולע את ווינגול, והשני מקשקש כל מיני שטויות בפליפרית. [/b][/quote]
"טוב תעזוב אותי כבר!" אני קורא בכעס,מנפנף בידי כדי שיעוף "בסך הכל רציתי לרפא אותו..." אני אומר וממשיך ללכת,מחפש אחרי עוד פוקימונים.