-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608099]
[B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]הוא לוחץ על האוזנייה שלו. "יש פה שני ירוקים שמעולם לא היו כאן." הוא אומר. "מה לעשות איתם?" הוא מחכה לתשובה, ואז אומר "אני מבין." הוא זז הצידה ומאפשר לכם לעבור. "זה יום המזל שלכם."[/COLOR][/spoiler][/quote]
הכנס פנימה ואז התסכל על הבניין .
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608099][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Purple]"זו סוכנות של הCIA." אומר קיידן. "הם מתמחים בטיפול בבעיות שנוגעות לאנשים כמונו."[/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]הוא לוחץ על האוזנייה שלו. "יש פה שני ירוקים שמעולם לא היו כאן." הוא אומר. "מה לעשות איתם?" הוא מחכה לתשובה, ואז אומר "אני מבין." הוא זז הצידה ומאפשר לכם לעבור. "זה יום המזל שלכם."[/COLOR][/SPOILER][COLOR=Gray][/COLOR][/QUOTE]
[SPOILER]"אז אני מבין שגם אתה אינפרנל.. אני אינפרנל בגלל ג'יימס הזה. הוא הצמיח לי כנפיים" אגיד בעצבים.[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608108][B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=SeaGreen]אתה מחפש את היד, ומרים אותה. אז האיש צוחק צחוק מרושע. "מצאתי אותך!" הוא אומר ותופס אותך חזק. אתה מרגיש יד בלתי נראית נוגעת בך ומחפשת את הכנפיים שלך. מרגע שהוא מצא אותן הוא אומר. "זה הסוף." ומתחיל למשוך לך בכנפיים בחוזקה כדי לכרות אותן[/COLOR][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"תניח לי !" אומר לו ואתן לו אגרופים עם ידי האחרת [/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][SIZE=2][B]מייקל- [/B][/SIZE][/COLOR][SPOILER]אתם יורדים למטה במדרגות ומגיעים למסדרון מפואר. יש בו הרבה חדרים, ומעלית בקצה.
[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"הוא לא הפך אותך לאינפרנל." אומר קיידן. "תמיד היית אינפרנל."[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]אתה רחוק מידי מכדי להכות אותו, אתה גם חלש מאוד בגלל הדימום. הוא מושך לך חזק בכנפיים, ואז אתה מרגיש כאב אדיר, כאב שלא הרגשת לפני כן.
[/COLOR][IMG]http://fun-pics.com/computer,blood,game%20over.jpg[/IMG]
מה יקרה עכשיו? פנה אליי לפרטי. הסיפור של סטיב נגמר.[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608257][COLOR=gray][SIZE=2][B]מייקל- [/B][/SIZE][/COLOR][spoiler]אתם יורדים למטה במדרגות ומגיעים למסדרון מפואר. יש בו הרבה חדרים, ומעלית בקצה.
[/spoiler]
][/quote]
"יש לך מושג לאן אנחנו צריכים ללכת ?"אשאל את אייס .
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608257][COLOR=Gray][SIZE=2][B]מייקל- [/B][/SIZE][/COLOR][SPOILER]אתם יורדים למטה במדרגות ומגיעים למסדרון מפואר. יש בו הרבה חדרים, ומעלית בקצה.
[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"הוא לא הפך אותך לאינפרנל." אומר קיידן. "תמיד היית אינפרנל."[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]אתה רחוק מידי מכדי להכות אותו, אתה גם חלש מאוד בגלל הדימום. הוא מושך לך חזק בכנפיים, ואז אתה מרגיש כאב אדיר, כאב שלא הרגשת לפני כן.
[/COLOR][IMG]http://fun-pics.com/computer,blood,game%20over.jpg[/IMG]
מה יקרה עכשיו? פנה אליי לפרטי. הסיפור של סטיב נגמר.[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"מה?! אתה רוצה להגיד לי שהוא לא הצמיח לי את הכנפיים אלא בדק אם הן שם?!" אגיד קצת מבולבל.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]אייס מצביע על המעלית. "אולי כדאי שנרד ללובי?" הוא שואל[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"לא בדיוק..." אומר קיידן. "אתה זוכר אם הוא הראה לך פתק? עם המילה Infernal?"[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608388][B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]אייס מצביע על המעלית. "אולי כדאי שנרד ללובי?" הוא שואל[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"לא בדיוק..." אומר קיידן. "אתה זוכר אם הוא הראה לך פתק? עם המילה Infernal?"[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"כן,הוא הראה לי פתק כזה. למה? מה הפתק הזה אומר בכלל?" אגיד לו[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"זה נקרא טקס הישועה" אומר קיידן. "למילה Infernal יש משמעות מיסטית, וכשכותבים אותה בעזרת דם, אפשר לגרום לבן אדם רגיל להפוך לאינפרנל."[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608393][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"זה נקרא טקס הישועה" אומר קיידן. "למילה Infernal יש משמעות מיסטית, וכשכותבים אותה בעזרת דם, אפשר לגרום לבן אדם רגיל להפוך לאינפרנל."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אז הייתי אדם רגיל והוא הפך אותי לאינפרנל? איזה אינטרס יש לו לעשות את זה?"[/SPOILER]
-
[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple]"לא לא היית אדם רגיל. אפשר לומר שהיית אינפרנל רדום... יש אינפרנלים שחיים ומתים בלי בכלל לדעת שהם שונים. ועד שאתה עובר את הישועה, פיזית אתה באמת לא שונה..." מסביר קיידן.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608388][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]אייס מצביע על המעלית. "אולי כדאי שנרד ללובי?" הוא שואל[/COLOR][/spoiler]
[/spoiler][/quote]
"זה לא יכול להפריע "אומר והתקדם לכיוון המעלית .
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608399][COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple]"לא לא היית אדם רגיל. אפשר לומר שהיית אינפרנל רדום... יש אינפרנלים שחיים ומתים בלי בכלל לדעת שהם שונים. ועד שאתה עובר את הישועה, פיזית אתה באמת לא שונה..." מסביר קיידן.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"ישועה. איזה מילה טיפשית. רק רע קורה לי מאז שאני אינפרנל." אגיד בבוז.[/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][SIZE=2][B]מייקל- [/B][/SIZE][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray][SIZE=2]במעלית יש הרבה מאוד כפתורים של קומות, אבל אייס מסתכל על כפתור אחד מסויים , אחרי הקומה ה13. זה כפתור אדום בשונה מהשאר הכחולים, ורשום עליו "לא תירא כי אני ה' ." אייס לוחץ עליו. המעלית יורדת למטה למטה, עד שהיא עוצרת ונפתחת. בפנים יש רחבה גדולה במיוחד, שנראית כמו ספרייה. עשרות מדפים של מסמכים וספרים נמצאים ברחבה, וכמה עשרות אנשים עומלים על סידורם. בשולחן קטן מולכם נמצאים אנשים שמתייקים וכותבים מסמכים חדשים. מולכם יושב בכיסא מהודר בחור עם שיער זהוב וצלקות רבות על פניו. הוא מבוגר ונראה משועמם.[/SIZE][/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"עכשיו אתה תהיה בסדר." אומר קיידן. "TUT ידאגו לך."[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608419][COLOR=Gray][SIZE=2][B]מייקל- [/B][/SIZE][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray][SIZE=2]במעלית יש הרבה מאוד כפתורים של קומות, אבל אייס מסתכל על כפתור אחד מסויים , אחרי הקומה ה13. זה כפתור אדום בשונה מהשאר הכחולים, ורשום עליו "לא תירא כי אני ה' ." אייס לוחץ עליו. המעלית יורדת למטה למטה, עד שהיא עוצרת ונפתחת. בפנים יש רחבה גדולה במיוחד, שנראית כמו ספרייה. עשרות מדפים של מסמכים וספרים נמצאים ברחבה, וכמה עשרות אנשים עומלים על סידורם. בשולחן קטן מולכם נמצאים אנשים שמתייקים וכותבים מסמכים חדשים. מולכם יושב בכיסא מהודר בחור עם שיער זהוב וצלקות רבות על פניו. הוא מבוגר ונראה משועמם.[/SIZE][/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"עכשיו אתה תהיה בסדר." אומר קיידן. "TUT ידאגו לך."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"קיידן,אני לא בטוח שאפשר לסמוך עליהם. בעצם אני לא בטוח שאפשר לסמוך על מישהו במדינה הזו." אגיד לו[/SPOILER]