אז מה ככה?
יום שלישי מתכונת
Printable View
אז מה ככה?
יום שלישי מתכונת
מה קורה יא לאקוסט
אל תפחדו,אני לא נותן אזהרות!
תגיבו את מה שאתם חושבים עליי...
רק אל תעברו על חוקי הפורום.אם לא תעברו לא אתן.בלי קללות ובלי ספאם!
צ'לום
מר. מהסוף,
[b]Άρχιμήδης [/b]מציע לחלוק את ידעו הכביר בנושאי המתמטיקה הטהורה והמופשטת עם בעלי בריתו.
ארכימדס O:
[quote=LordAbizi;600552]מר. מהסוף,
[B]Άρχιμήδης [/B]מציע לחלוק את ידעו הכביר בנושאי המתמטיקה הטהורה והמופשטת עם בעלי בריתו.[/quote]
תעזור לי בכך שתגיד מה קורה
זוהי שאלה קשה מדי. [b]Άρχιμήδης [/b]ינסה לשרטט זאת על חולות סירקוזה, ובעוד כ2000 שנה יחזיר לך תשובה.
פתחתי נושא משוב על עצמי בפורום דיבורים ואקטואליה!
אני שמח שאין לאף אחד להגיב משהו רע אצלי או הצעות לשיפור,זאת אומרת שלדעתכם אני מנהל שלא צריך הצעות לשיפור ואני מנהל מאוד טוב.
[quote=LordAbizi;600570]זוהי שאלה קשה מדי. [B]Άρχιμήδης [/B]ינסה לשרטט זאת על חולות סירקוזה, ובעוד כ2000 שנה יחזיר לך תשובה.[/quote]
תשמע, אני בפורומים הרבה זמן, ראיתי הרבה דברים משונים, לחלק ניכר מהם אני אחראי, אבל תופעה כמוך.... לא ראיתי בשום מקום אחר.
וכמוני >:?
אני מסכים שלראות מתמטיקאי יווני מהמאה השנייה לפני הספירה מתהלך בפורום של פוקימון זה דבר משונה בהחלט, ביוחד בהינתן שהמתמטיקאי הזה מת, גם כן במאה השנייה לפני הספירה.
אם אתה רוצה תופעה מרתקת עוד יותר, אז זה העובדה שיש פונקציה לא חסומות בקרן כלשהי, אבל האינטגרל שלהם בקרן זו מתכנס. זה רק מראה כמה האינטואיציה של בני אדם נכשל במינוחים אינסופיים.
[quote=Flupy;600578]וכמוני >:?[/quote]
[quote=LordAbizi;600577]אני מסכים שלראות מתמטיקאי יווני מהמאה השנייה לפני הספירה מתהלך בפורום של פוקימון זה דבר משונה בהחלט, ביוחד בהינתן שהמתמטיקאי הזה מת, גם כן במאה השנייה לפני הספירה.
אם אתה רוצה תופעה מרתקת עוד יותר, אז זה העובדה שיש פונקציה לא חסומות בקרן כלשהי, אבל האינטגרל שלהם בקרן זו מתכנס. זה רק מראה כמה האינטואיציה של בני אדם נכשל במינוחים אינסופיים.[/quote]
אפילו אני לא משתווה לזה....
אתה מבין, אני שייך לזן נכחד. אני שייך לזן של הח-נ-ו-נ-י-ם. טיפוסים כאלה שמתסגרים בבית, ויום שישי בערב, או יום העצמאות לא אומר להם דבר. אנשים שספרי האוניברסיטה הפתוחה נמצאית מתחת לידם השמאלית, ועט בידם הימנית, כמעט באופן קבוע.
אנשים שהמופשטות המתמטית העילאית נראית להם כדבר של מה בכך, ורואים דברים כמו "חיי היום יום" כמורכבות שאין לפשטה.
אני הוא, נצר לזן קדום, שכמעט ונעלם מהעולם.
[quote=LordAbizi;600580]אתה מבין, אני שייך לזן נכחד. אני שייך לזן של הח-נ-ו-נ-י-ם. טיפוסים כאלה שמתסגרים בבית, ויום שישי בערב, או יום העצמאות לא אומר להם דבר. אנשים שספרי האוניברסיטה הפתוחה נמצאית מתחת לידם השמאלית, ועט בידם הימנית, כמעט באופן קבוע.
אנשים שהמופשטות המתמטית העילאית נראית להם כדבר של מה בכך, ורואים דברים כמו "חיי היום יום" כמורכבות שאין לפשטה.
אני הוא, נצר לזן קדום, שכמעט ונעלם מהעולם.[/quote]
נראה לי אתה מה זה מחרטט אותנו. במציאות אתה רוקיסט שעשה קעקוע בגיל 3 ומעשן מגיל 6