בספרד =@
תענה :@
Printable View
בספרד =@
תענה :@
[QUOTE=death note;731982]כן אין לך חיים אתה סתם יורד על כולם בפורום של פוקימון[/QUOTE]
אני לא יורד על כולם, ממש לא.
אתה פשוט מתחיל לצאת עלי כי כתבתי שאני מתעלל בחתולים ובבוויזלים (שאני נורא נורא נורא נורא שונא את שני הדברים האלה. תהרוג אותי על זה).
ת'כלס, אין חוק נגד זה וזאת לא ירידה על אף אחד אז תפסיק לבכות על זה שאין לי חיים ואני רב עם כולם.
[quote=Stranger in a Strange Land;731985]אני לא יורד על כולם, ממש לא.
אתה פשוט מתחיל לצאת עלי כי כתבתי שאני מתעלל בחתולים ובבוויזלים (שאני נורא נורא נורא נורא שונא את שני הדברים האלה. תהרוג אותי על זה).
ת'כלס, אין חוק נגד זה וזאת לא ירידה על אף אחד אז תפסיק לבכות על זה שאין לי חיים ואני רב עם כולם.[/quote]
בסדר הנה אני מפסיק
אני הלכתי לישון אין לי כוח לריב איתכם
תחשוב טוב כי הלכתי מכות עם הילד האחרון שהזכיר לי תסופר קלאסיקו לפניי שנתיים @:
מה יש לך נגד חתולים ובויזל מה הם עשו לך?
[QUOTE=Flupy;731984]בספרד =@
תענה :@[/QUOTE]
עניתי אחשליי עניתי אני לא סובל את 2 הקבוצות אבל אני מעדיף את ריאל כרגע כי הם לא מזיקים כל כך שיונייטד הפסידה בגמר לברצלונה הרגשתי כמו דקירה בלב :/
[QUOTE=Guille;731988]מה יש לך נגד חתולים ובויזל מה הם עשו לך?[/QUOTE]
כלום, פשוט לא סובל אותם
אז מה אני לא סובל שאתה פוגע בשמם הטוב של גראודון ורגיגאס
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;731990]כלום, פשוט לא סובל אותם[/QUOTE]
ת'כלס רגע אחי אתה מתעלל בחתולים? סתם שאלה?
אני מתעלל בבויזלים כי אני מפתח אותם לפלואזמים
[QUOTE=ReDevil;731992]ת'כלס רגע אחי אתה מתעלל בחתולים? סתם שאלה?[/QUOTE]
לא, סתם כתבתי את זה והם התחילו לצאת עלי :S
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;731994]לא, סתם כתבתי את זה והם התחילו לצאת עלי :S[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחח על מה אתם רבים באמא שלי מה זה הדבר הזה.. ואילן מה אתה רב איתו על זה שהוא פוגע בשמם של פוקימונים לא מציאותיים?
[QUOTE=ReDevil;731989]עניתי אחשליי עניתי אני לא סובל את 2 הקבוצות אבל אני מעדיף את ריאל כרגע כי הם לא מזיקים כל כך שיונייטד הפסידה בגמר לברצלונה הרגשתי כמו דקירה בלב :/[/QUOTE]
אז בסדר O:
נסלח לך .
ריאל כל כך הולכת לעבור תשמינית עונה הבאה D:
אתה רציני אני במשך שנים חיכיתי לצארמנדר שאני אקבל מפרופסור אוק ='(
[QUOTE=Flupy;731996]אז בסדר O:
נסלח לך .
ריאל כל כך הולכת לעבור תשמינית עונה הבאה D:
אתה רציני אני במשך שנים חיכיתי לצארמנדר שאני אקבל מפרופסור אוק ='([/QUOTE]
אחי אני באתי לפה ואני בכלל לא מבין בפוקימונים באתי לפה בגלל ידידה שלי ניצן גררה אותי לפה מה איך היא בפורום ילדה חמודה כזאת או מתנשאת עליכם?
[QUOTE=ReDevil;731997]אחי אני באתי לפה ואני בכלל לא מבין בפוקימונים באתי לפה בגלל ידידה שלי ניצן גררה אותי לפה מה איך היא בפורום ילדה חמודה כזאת או מתנשאת עליכם?[/QUOTE]
היא מתנשאת בצורה חמודה