-
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'רוס עף למטה ותופס את גופתו של הצייד.צ'רוס חוזר אליך ומביא לך את גופתו של הצייד.אתה לוקח את החפצים של הצייד ושם אותם בתיקך.מן השיחים אתה שומע רעש של חיה שמתקרבת אליך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה יורה כדור מן הרובה שלך לכאוס.הכדור פוגע בגופו של כאוס.כאוס מתמוטט על האדמה ומת מול עיניך.אתה שולח הרבה ברקים לעבר אנשי כאוס.כול האנשים של כאוס נפגעים מן הברקים שלך ומתים.המלחמה נגמרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
פולויאג יורה בועות לעבר פצצות הבוץ שטראפינץ' שולח לעברו.כול בועה ששולח פולויאג פוגעת בפצצות הבוץ ל טראפינץ'.פצצות הבות יחד עם הבועות של פולויאג חוזרות לעבר טראפינץ'.טראפינץ' לא מצליח להתחמק מזה ונפגע.טראפינץ' שולח סופת חול לעבר פולויאג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה הופך לארודקטיל ומעלה את מונפרנו עליך.שיכם עולים באוויר וטסים מעל דרך 2 בשמיים היפים הכחולים.אתם טסים ורואים את הבניין הגדול שחוסם לכם את הדרך.אתם עוקפים אותו וממשיכים לטוס בדרךך 2.לפתע קרן לייזר אדומה כמעט פוגעת בכם.למזלכם התחמקתם בזמן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
טושידו מנסה להתחמק מהניב קרח של וולרין.אך טושידו לא מצליח להתחמק מניב הקרח ונפגע קשה.טושידו משתמש בכדור ג'ירו חזק על וולרין.וולרין לא מצליח להתחמק מן כדור הג'ירו ונפגע קשה.ולרין יורה קרן קרח לעבר טושידו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אוושאט עודף את סופת החול של פיג'יוט זומבי באמצעות אקדח מים חזק.ריולו משתמש בציפורן צל על שני הפיג'יוט זומבי.ציפורן הצל פוגעת בשני הפיג'יוט זומבי קשה.הם לא מוותרים להפסיד לך.הם משתמשים בכנף ברזל על ריולו ואוושואט[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Tsubasa;1008711][B][COLOR="Red"]תומר
צ'רוס עף למטה ותופס את גופתו של הצייד.צ'רוס חוזר אליך ומביא לך את גופתו של הצייד.אתה לוקח את החפצים של הצייד ושם אותם בתיקך.מן השיחים אתה שומע רעש של חיה שמתקרבת אליך[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני ארה לשמיים ירית פתע ואז אגיד לחיה:"תגידי לי מי את או שאני ירה בך"
-
[quote]ניר
אתה יורה כדור מן הרובה שלך לכאוס.הכדור פוגע בגופו של כאוס.כאוס מתמוטט על האדמה ומת מול עיניך.אתה שולח הרבה ברקים לעבר אנשי כאוס.כול האנשים של כאוס נפגעים מן הברקים שלך ומתים.המלחמה נגמרה[/quote]
אני אומר לכל המורדים: "ניצחנו, רק בעזרתכם!" אני פותח במבט טוב ואז אני אומר להם: "אחרי כל קרב, יש את השלל של הקרב!" אני נכנס לשוק השחור, לוקח הכל ואז אני נותן את הדברים שהגרועים לפוקימונים, את היותר טובים לשוטרים והציידים, את חלק מהנשקיםלרוצחים ואת כל שאר הדברים אני לוקח לעצמי.
-
[quote=Tsubasa;1008711]
[B][COLOR=red]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה הופך לארודקטיל ומעלה את מונפרנו עליך.שיכם עולים באוויר וטסים מעל דרך 2 בשמיים היפים הכחולים.אתם טסים ורואים את הבניין הגדול שחוסם לכם את הדרך.אתם עוקפים אותו וממשיכים לטוס בדרךך 2.לפתע קרן לייזר אדומה כמעט פוגעת בכם.למזלכם התחמקתם בזמן[/COLOR][/B]
[/quote]
"מנסים להתנקש בנו חבר" אומר לו ואהפוך מייד לאמונגה ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/3b/587.png[/IMG]) אצנח שאני מחזיק בידו ואחשוב לעצמי:"כדור שמקיף אותנו עשוי מחשמל ולא יפגע בנו מבפנים" אחייך ואנסה להשתמש בזה כמתקפה וכמגן
-
[quote]ברוס
אוושאט עודף את סופת החול של פיג'יוט זומבי באמצעות אקדח מים חזק.ריולו משתמש בציפורן צל על שני הפיג'יוט זומבי.ציפורן הצל פוגעת בשני הפיג'יוט זומבי קשה.הם לא מוותרים להפסיד לך.הם משתמשים בכנף ברזל על ריולו ואוושואט[/quote]
"ריולו ואושווט! תתחמקו מהר!אושווט-תשתמש באקדח מים שוב וריולו-תשתמש בשבירת לבנים!" אומר לריולו ואושווט.
-
[QUOTE=Tsubasa;1008711][B][COLOR="Red"]תומר
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה יורה כדור מן הרובה שלך לכאוס.הכדור פוגע בגופו של כאוס.כאוס מתמוטט על האדמה ומת מול עיניך.אתה שולח הרבה ברקים לעבר אנשי כאוס.כול האנשים של כאוס נפגעים מן הברקים שלך ומתים.המלחמה נגמרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
פולויאג יורה בועות לעבר פצצות הבוץ שטראפינץ' שולח לעברו.כול בועה ששולח פולויאג פוגעת בפצצות הבוץ ל טראפינץ'.פצצות הבות יחד עם הבועות של פולויאג חוזרות לעבר טראפינץ'.טראפינץ' לא מצליח להתחמק מזה ונפגע.טראפינץ' שולח סופת חול לעבר פולויאג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה הופך לארודקטיל ומעלה את מונפרנו עליך.שיכם עולים באוויר וטסים מעל דרך 2 בשמיים היפים הכחולים.אתם טסים ורואים את הבניין הגדול שחוסם לכם את הדרך.אתם עוקפים אותו וממשיכים לטוס בדרךך 2.לפתע קרן לייזר אדומה כמעט פוגעת בכם.למזלכם התחמקתם בזמן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
טושידו מנסה להתחמק מהניב קרח של וולרין.אך טושידו לא מצליח להתחמק מניב הקרח ונפגע קשה.טושידו משתמש בכדור ג'ירו חזק על וולרין.וולרין לא מצליח להתחמק מן כדור הג'ירו ונפגע קשה.ולרין יורה קרן קרח לעבר טושידו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אוושאט עודף את סופת החול של פיג'יוט זומבי באמצעות אקדח מים חזק.ריולו משתמש בציפורן צל על שני הפיג'יוט זומבי.ציפורן הצל פוגעת בשני הפיג'יוט זומבי קשה.הם לא מוותרים להפסיד לך.הם משתמשים בכנף ברזל על ריולו ואוושואט[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו ''תחמוק ואז תתקוף בעלי טער בכל הכוח'' ואני צועק לו גם ''אני יודע שאתה יכול לנצח''
-
[QUOTE=Tsubasa;1008711]
[B][COLOR="Green"]בר
[/QUOTE]
"גם זה לא יעזור קדימה פוליווג תשתמש בזנב שלך כמו נפנף ותעיף בחזרה את הסופת חול לאחר מכן שלח אקדח מים חזק על טראפינץ'" אגיד לפוליווג בעידוד
-
[quote=Tsubasa;992031][COLOR=green][B]איייס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]אליס אומרת לך"לא אני לא רוצה לתפוס את הפוקימון המכוער הזה.מעדיפה פוקימון אחר לתפוס".אתה ואלייס מתעלמים מדורוזו וממשיכים ללכת בסופות המוות.כעבור 2 דקות של הליכה אתם שמים לב באופק לסופת חול שמתקדמת במהירות לעברכם[/COLOR][/B]
[/quote]
"רוצו!" אצעק לסאלי ולפוקימונים, בעודי רץ לצד כדי שהרוח לא תתקדם אלינו ומחפש מקום מסתור.
-
איך התגובות שעשיתי עכשיו?תגידו לי זה חשוב
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה וסאלי מתחילים לרוץ במהירות ומנסים לברוח מן סופת החול שמתקדמת לעברכם במהירות.לפתע באופק אתם רואים מערה שיכולה להגן עליכם מפני סופת החול.אתם רצים במהירות לעבר המערה.אתם מצליחים לגיע למערהו אתם נכנכסים אליה.המערה מגנה עליכם מפני סופת החול.במערה אתם רואים כול מיני סימנים מוזרים שזוהרים בכחול במערה.סופת החול עדיין מתרחשת בחוץ ולא נראה שהיא עומדת להיפסק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]בר
אתה מעווד את פולויאג.פולויאג שמח שאתה מעודד אותו בקרב.פולויאג קופץ ואז נותן מכה עם הזנב שלו לסופת החול שטראפינץ' שולח לעברו.הזנב של פולויאג פוגע בסופת החול ומחזיר את סופת החול לעבר טראפינץ'.סופת החול פוגעת בטראפינץ' אך לא משפיעה עליו.פולויאג יורה אקדח מים לעבר טראפינץ'.טראפינץ' לא מצליח להתחמק מן אקדח המים ונפגע קשה.טראפינץ' כבר נהיה תשוש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
טושידו מתגלגל באוויר וכך מתחמק מן קרן הקרח שולרין יורה לעברו.אתה מעודד את טושידו שהוא יכול לנצח בקרב.וכך גם טושידו מאמין שהוא היכול להביס את ולרין.טושידו זורק עלי טער חדים מאוד לעבר ולרין.העלי הטערפוגעים בולרין וכמעט חותכים לו תגוף.ולרין כבר תשוש מהקרב בינו לבין טושידו.הקרב עומד להיגמר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
ריולו וואשואט קופצים הצידה ומתחמקים מהכנפי הברזל שפיג'יוט זומבים שולחים לעברם.אוושאט פותח את הפה שלו ויורה זרם מים חזק שנקרא אקדח מים לעבר אחד הפיג'יוט זומבי.הפיג'יוט זומבי שאליו אוושאט יורה אקדח מים נפגע מן האקדח המים של אאושאט.ריולו משתמש בשבירת לבנים על הפיג'יוט הזומבי השני.שבירת הלבנים פוגעת קשה בפיג'יוט זומבי.שני הפיג'יוט זומבי משתמשים באבנים חדות.הם שולחים אבנים חדות לעבר אוושט וריולו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה במהירות משננה את גופך לאומנגה.אתה מחזיק במונפרנו חזק ואתם צונחים במהירות לעבר האדמה.אתה מצליח לנחות באדמה בשלום בלי שתפגעו.בזמן הצניחה אתה יוצר כדור שנרא כמו כדור חשמל שמגן עליכם.מן האופק עוד קרן ליזר בא לכיונכם.הכדור שיצרת מגן עליכם מפני קרן הליזר שעפה לעברכם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ניר
אתה נכנכס לשוק השחור כדי לקחת את כול השלל שלהם ולחלק אותו בין המורדים שעזרו לך בקרב.אתה רואה הרבה נשקים שנמצאים.אתה שם את כולם בשקים גדולים.תוך 10 דקות אתה יוצא מהשוק השחור עם 2 שקים גדולים שמלאים בחפצים מהשוק השחור.את החפצים השבורים אתה מוציא מהשק ומחלק לפוקימונים.את הנשקים הכמעט שבורים אתה מחלק לשוטרים ולציידים.וחלק מהנשקים המעולים אתה מביא לרוצחים ואת השאר אתה לוקח לעצמך.הפוקימונים השוטרים,הציידים והרוצחים הולכים לדרכם ונהנים מהפרס שקיבלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]-תומר
אתה יורה לשמיים מן קרן אור מן הרובה שלך כדי שתזהיר את היצור שמסתתר בשיחים.לאחר כמה שניות של שקט היצור יוצא מהשיחים.מולך מופיע יצור דמוי נחש שדומה לאנקס.אבל זה לא פוקימון רגיל זה בסליק [IMG]http://www.up2me.co.il/images/46229931.png[/IMG].מולך מופיע בסליק עצבני מאוד.בסליק נראה נסער מאוד.הוא מניף את הזנב שלו לאוויר ואז קצה הזנב לו הופך לסגול.אתה מבין שהוא משתמש בזנב רעל.אתה במהירות מצליח להתחמק מן הזנב הרעל של בסליק לפני שתפגע ממנו.[/COLOR][/B]
-
[quote]ברוס
ריולו וואשואט קופצים הצידה ומתחמקים מהכנפי הברזל שפיג'יוט זומבים שולחים לעברם.אוושאט פותח את הפה שלו ויורה זרם מים חזק שנקרא אקדח מים לעבר אחד הפיג'יוט זומבי.הפיג'יוט זומבי שאליו אוושאט יורה אקדח מים נפגע מן האקדח המים של אאושאט.ריולו משתמש בשבירת לבנים על הפיג'יוט הזומבי השני.שבירת הלבנים פוגעת קשה בפיג'יוט זומבי.שני הפיג'יוט זומבי משתמשים באבנים חדות.הם שולחים אבנים חדות לעבר אוושט וריולו[/quote]
יש לך תגובות מושקעות ליאור...
-----------------------------------------
"ריולו-תקח את אושווט על הגב ותתחמק מהאבנים החדות בהתקפה מהירה ואושווט-תירה בפידג'יוטים אקדח מים חזק!" אומר לאושווט וריולו.
-
[B][COLOR="Navy"]ברוס
תודה
ריולומעלה את אוושאט על גבו במהירות.ריולו קופץ לגבוה ומשתמש בהתקפה מהירה.התקפה המהירה עוזרת לו לזוז במהירות ולהתחמק מן האבנים החדות שעפות לעברו ולעבר אוושאט.ריולו מצליח להתחמק מכול האבנים החדות שעפו לעברו ולעבר אוושאט.אוושאט קופץ מן הגב של ריולו ויורה אקדש מים חזק לעבר שני הפיג'יוט זומבי.שני הפיג'יוט זומבי לא מצליחים להתחמק מן האקדח המים של אוושאט ונפגעים חזק.אוושאט וריולו נוחתים על האדמה בשלום.שני הפיג'יוט תוקפים במתקפת ניקור את אוושאט ואת ריולו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Tsubasa;1012480][B][COLOR="Red"]-תומר
אתה יורה לשמיים מן קרן אור מן הרובה שלך כדי שתזהיר את היצור שמסתתר בשיחים.לאחר כמה שניות של שקט היצור יוצא מהשיחים.מולך מופיע יצור דמוי נחש שדומה לאנקס.אבל זה לא פוקימון רגיל זה בסליק [IMG]http://www.up2me.co.il/images/46229931.png[/IMG].מולך מופיע בסליק עצבני מאוד.בסליק נראה נסער מאוד.הוא מניף את הזנב שלו לאוויר ואז קצה הזנב לו הופך לסגול.אתה מבין שהוא משתמש בזנב רעל.אתה במהירות מצליח להתחמק מן הזנב הרעל של בסליק לפני שתפגע ממנו.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב"אומר לעצמי ואז אנסה לירות על בסליק.
-
[quote]ניר
אתה נכנכס לשוק השחור כדי לקחת את כול השלל שלהם ולחלק אותו בין המורדים שעזרו לך בקרב.אתה רואה הרבה נשקים שנמצאים.אתה שם את כולם בשקים גדולים.תוך 10 דקות אתה יוצא מהשוק השחור עם 2 שקים גדולים שמלאים בחפצים מהשוק השחור.את החפצים השבורים אתה מוציא מהשק ומחלק לפוקימונים.את הנשקים הכמעט שבורים אתה מחלק לשוטרים ולציידים.וחלק מהנשקים המעולים אתה מביא לרוצחים ואת השאר אתה לוקח לעצמך.הפוקימונים השוטרים,הציידים והרוצחים הולכים לדרכם ונהנים מהפרס שקיבלו[/quote]
אני מסתכל על כל מה שקיבלתי ואז אני מוציא את סלמנס ואומר לו: "לך לעיר בג."
-
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה יורה יריה מן הרובה שלך על בסליק.היריה פוגעת בבסליק ונראה כאילו היריה לא מזיזה לו בכלל.בסליק לפתע מראה פנים זועמים ומחיל לכעוס ולהתעצבן עליך.הוא שוב מרים את זנבו למעלה והזנב הופך לסגול.הוא שוב משתמש בזנב רעל עליך.אתה מצליח גם הפעם להתחמק מן זנב הרעל של בסליק.זנב הרעל פוגע באדמה ושובר את הצוק שאתה עומד עליו.אתה וקיבאג מתחילים ליפול למטה.צ'רוס במהירות תופס אותכם עם רגליו ושם אותם על האדמה.בסליק זוחל לעברכם עם זנב רעל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מסתכל בכול מה שגנבת ואתה מתפעל מן האוצר שקיבלת מן השוק השחור.אתה מוציא את סאלאמנס מן הפוכדור שלו.סאלאמנס יוצא החוצה.אתה עולה על הגב שלו עם השק שבתוכו הדברים שגנבת מן השוק השחור.סאלאמנס מתרומם ומתחיל לעוף לעבר העיר בג.סאלאמנס יוצא מן השטח של דרך בג ומגיע לשטח של היער הגדול.מולכם מופיע יער גדול וסבוך עצים.סאלאמנס מנסה לעקוף את היער אך היער כו גדול וסבוך שיקח שעות לעקוף את היער הגדול.מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה מסתכל בכול מה שגנבת ואתה מתפעל מן האוצר שקיבלת מן השוק השחור.אתה מוציא את סאלאמנס מן הפוכדור שלו.סאלאמנס יוצא החוצה.אתה עולה על הגב שלו עם השק שבתוכו הדברים שגנבת מן השוק השחור.סאלאמנס מתרומם ומתחיל לעוף לעבר העיר בג.סאלאמנס יוצא מן השטח של דרך בג ומגיע לשטח של היער הגדול.מולכם מופיע יער גדול וסבוך עצים.סאלאמנס מנסה לעקוף את היער אך היער כו גדול וסבוך שיקח שעות לעקוף את היער הגדול.מה תעשה? [/quote]
אני אומר לסאלמנס: "לא נורא, יש עוד דרכים ללכת." אני מחזיר את סאלמנס ומוציא את מדקיפ, אני אומר לו: "תפעיל עליית מפלים, ואז תקח אותי לקצה הגל כדי שאוכל לנשום וכדי שנעבור את היער בשלום."
---
תוכל לפרט לי מה יש שם?