בוקר טוב
Printable View
בוקר טוב
בוקר..
ליאור באנדרגראונד אתה קורא להם או מחכה ואם מחכה למה היא לא באה אני מחכה שבועות
[QUOTE=KillerBee;994492]ליאור באנדרגראונד אתה קורא להם או מחכה ואם מחכה למה היא לא באה אני מחכה שבועות[/QUOTE]
כול כך הרהבה זמן
חכה שהיה לך סמל של חבל
בוקר טוב
אין לי היום עבודה
[quote=עשהאל ברוריה;994495]בוקר טוב
אין לי היום עבודה[/quote]
ניר עדיין לא הבנתי איך בכל הגרלה סטיבן ואחריו ליאור מקבלים את ההטבות הגדולות ביותר כאילו אש יוונית?
זה פצצה ממש מגניבה Xd
לכתי, לא הייתי כמה ימים ואין יחס ><" וגם משעמם כאן..
[QUOTE=עשהאל ברוריה;994497]זה פצצה ממש מגניבה Xd[/QUOTE]
כן אבל איך הם כיבלו את הדברים הכי טובים אש יוונית זה אש שמתכלה רק אחרי שבוע...
וסטיבן עם העצירת זמן הזאת יכול לעשות מה שבאלו ההגרלה ממש לא איזנה את הדמויות היא עשתה יש דמויות שמאוזנות באופן חזק במיוחד (סטיבן) יש באוםן חזק (ליאור) יש באופן בינוני (לוחמים וגנבים) ויש באופן חלש------ (לוקאס העצוב •)
[QUOTE=KillerBee;994499]כן אבל איך הם כיבלו את הדברים הכי טובים אש יוונית זה אש שמתכלה רק אחרי שבוע...
וסטיבן עם העצירת זמן הזאת יכול לעשות מה שבאלו[/QUOTE]
ממש לא!, הפח אש יוונית זה פשוט חומר נפץ חזק, זה כמו כל אש רגילה.
וסטיבן עם העצירת זמן יכול למשוך לאנשים באף ולהתחמק מחצים.
[quote=KillerBee;994499]כן אבל איך הם כיבלו את הדברים הכי טובים אש יוונית זה אש שמתכלה רק אחרי שבוע...
וסטיבן עם העצירת זמן הזאת יכול לעשות מה שבאלו ההגרלה ממש לא איזנה את הדמויות היא עשתה יש דמויות שמאוזנות באופן חזק במיוחד (סטיבן) יש באוםן חזק (ליאור) יש באופן בינוני (לוחמים וגנבים) ויש באופן חלש------ (לוקאס העצוב •)[/quote]
אבל אני עוזר לכם אם אתה לא שם לב...
וד"א, לגבי האנדרגראונד, זה קשור לזמן ולמספר הלחיצות...כשתראה חבל זה סימן שהוא חזר.
[quote=עשהאל ברוריה;994500]ממש לא!, הפח אש יוונית זה פשוט חומר נפץ חזק, זה כמו כל אש רגילה.
וסטיבן עם העצירת זמן יכול למשוך לאנשים באף ולהתחמק מחצים.[/quote]
לא נכון עם עצירת זמן הוא יכול לגרום למוות של אנשים מוות מהיר..
[QUOTE=KillerBee;994502]לא נכון עם עצירת זמן הוא יכול לגרום למוות של אנשים מוות מהיר..[/QUOTE]
העצירת זמן זה במהירות כמו התחמקות מחצים.
ברור?
[quote=עשהאל ברוריה;994503]העצירת זמן זה רק כדי להתחמק מחצים.
ברור?[/quote]
מה הבעיה לעצור זמן לקחת אבן גדול גדול ללכת לאיש רע רע לשים מעליו אבן גדול גדול להפסיק לעצור זמן ואז בום בום כואב כואב לאיש זעזוע מוח מכות לאיש רע רע תמות תמות בוגד רע רע!
[QUOTE=KillerBee;994504]מה הבעיה לעצור זמן לקחת אבן גדול גדול ללכת לאיש רע רע לשים מעליו אבן גדול גדול להפסיק לעצור זמן ואז בום בום כואב כואב לאיש זעזוע מוח מכות לאיש רע רע תמות תמות בוגד רע רע![/QUOTE]
מאיפה הוא יקח אבן?
עד שהוא יקח הזמן ימשיך, אם הוא יצליח לקחת.