כן
תתחבר למסן
Printable View
כן
תתחבר למסן
חזרתי מי כאן?
סבבה
[QUOTE=Itai.;1011056]חזרתי מי כאן?[/QUOTE]
אני
[quote=Zach Fair;1011052]שיפשוף, אל תעזבני אותי. אני רוצה את הסטייק שלי! אני מלך אנשי הזאבים! אני מפקד עלייך[/quote]
ואם לא?
[QUOTE=The Mad Hatter;1011036]אני לא מבינה מה אתה שואל. אתה לא יודע מה זה מטבח? :ם
במסן אני לא משתמשת.
סקייפ- shirisgoodineverything[/QUOTE]
שקר. הדבר היחידי שאת טובה בו זה לבשל, אישה.
אפסילון 0 זה מושג כל כך הפכפך. מחד, בפיסיקה, זה קבוע כל כך קטן וכמעט 0, ומאידך, בתורת הקבוצות, זה דבר כל כך גדול....
חסרים סימנים במתמטיקה, זה בטוח.
[quote]תפסיקו להאשים ולתקוף את עומר. כן, זה נורא קל להאשים ולהגיד שהוא לא בסדר ולהצטרף ללינץ' שעשיתם עליו, אבל תחשבו שנייה בהיגיון.
"כמה חבל שברגע שהפורום יהפוך לכללי, אתה לא תהיה יותר מנהל D:"
אחרי הודעה כזאת אולי אפילו הייתי נותן לו אזהרה, לא רק שלא הייתי מאשר לו :/
זה שהוא חיכה חודש לאישור לא נותן לו את הזכות להתגרות בו. אני מחכה כבר 10 שנים לתעודת בגרות שלי (ועדיין נשארו לי שנתיים לחכות), זה אומר שמותר לי לקלל את המורים ולהתגרות בהם?
עומר ממש צודק פה, זה שהבנאדם מחכה חודש לאישור לא אומר שהוא צריך להיות שק החבטות שלו. בתור מנהל, עזוב מנהל, בתור פקח, אתה יודע מה - עזוב פקח, בתור בן אדם, אתם לא חושבים שיש לו עוד דברים לעשות? עוד משחקים לבדוק? חיים לנהל?
אז הוא לא אישר את המשחק על הדקה, למה ישר לתקוף?
תחשבו כמה עוד משחקים יש לו לבדוק ולאשר ולהציע שיפורים להם ולעזור למשתמשים אחרים, לבדוק פורומים אחרים, ולנהל את החיים האישיים שלו ( כן כן, יש למנהלים חיים אישיים. הם לא כל הזמן בפורום בשביל לענות לכם על השאלות, you know~). וזה לא שלבדוק משחק זה עניין של דקה וחצי, ממש לא. בקיצור, במקום להאשים תנסו לשים את עצמכם במקום עומר ולראות אם אתם תוכלו בכלל לעמוד בלחץ הזה. יודעים מה, עזבו בלחץ, ביחס שהוא מקבל. בסה"כ, בשביל מי הוא מנהל? בשבילכם. ובמקום זה אתם תוקפים אותו. אנשים, תתבגרו. [/quote]אז אותו דבר על באן ל20 יום על המילה שפירסמת.
אם אתה מצדד את הצד של ההנהלה, תיקח בחשבון שזה יכול לבוא גם נגדך.
או שזה לא צודק רק שזה נוגע אלייך? בוא נראה אם אתה צבוע או לא.
[QUOTE=The Mad Hatter;1011062]ואם לא?[/QUOTE]
את לא רוצה לדעת D:
חזרתי >3 ואני עוד רגע הולך
הי עומר
הייל יאור..
בא לי לדבר עם היט מן :d דרך אגב.. איך השילוב החדש שלי של טראפינץ וטרטוויג?
[QUOTE=~pika food~;1011074]הייל יאור..
בא לי לדבר עם היט מן :d דרך אגב.. איך השילוב החדש שלי של טראפינץ וטרטוויג?[/QUOTE]
השילוב יצא טוב
תודה.. בא לי לדסכס עם היט מן בנו"ד אף פעם לא ניסיתי וזה נראה מעניין
Xd
כבר חוזר