[QUOTE=Real Spartan;1123281]אני מציע לך לשים את התמונה של דרודיגון בספויילר, היא ממש מאריכה[/QUOTE]
וואלה..
אבל עכשיו אני בטח ירגיש שהחתימה ריקנית מדיי..
Printable View
[QUOTE=Real Spartan;1123281]אני מציע לך לשים את התמונה של דרודיגון בספויילר, היא ממש מאריכה[/QUOTE]
וואלה..
אבל עכשיו אני בטח ירגיש שהחתימה ריקנית מדיי..
אז תמצא תמונה יותר קטנה
או שתכין חתימה
[quote=Alfasi;1123290]כי אני רוצה להראות לך שהרמה נמוכה .
לא תהיה אפשרות שהיו יותר מ3 אנשים (בתקווה) שאולי אם יעלה להם אולי איזו מחשבה על להרשם למ"ת של פוקימון (אני אתה ובתקווה גם מגניום) לעשות רעיונות מקוריים .[/quote]
אבל זה כל הקטע! אין דבר כזה רמה! פורום חת"ם יהיה במצב טוב, כשיהיו הרמוניה ושיתוף פעולה בין שחקנים ובין מנהלים.
אם שחקן אצלי מרגיש יצירתי (ויש לי אחד כזה, Joke), יופי לו, הוא יתוגמל. אם שחקן לא, אין בעיה. אני לא אעניש אותו על מה שהוא עושה, כי זו זכותו המלאה לא לרצות לחשוב. לי זה היינו הך כל עוד כולם מרוצים.
[quote=Real Spartan;1123278]אהה
אני אוכל לנהל את שניהם? [אנימלנד ואנימורפס][/quote]
אביזי תקרא ציטוט
[QUOTE=LordAbizi;1123296]אבל זה כל הקטע! אין דבר כזה רמה! פורום חת"ם יהיה במצב טוב, כשיהיו הרמוניה ושיתוף פעולה בין שחקנים ובין מנהלים.
אם שחקן אצלי מרגיש יצירתי (ויש לי אחד כזה, Joke), יופי לו, הוא יתוגמל. אם שחקן לא, אין בעיה. אני לא אעניש אותו על מה שהוא עושה, כי זו זכותו המלאה לא לרצות לחשוב. לי זה היינו הך כל עוד כולם מרוצים.[/QUOTE]
כמו שאמרתי בתגובה קודמת
כאשר שחקן לא קצת נותן "כוח" בתגובה שלו היא תהיה מספיק טובה לשה"ם והשחקן יקבל תגובה טובה בחזרה .
כאשר זה ברעיון מקורי זה אותו הדבר .
אך אם יש לך רוב אנשים שהם לא מקוריים ועם תגובות נעל אתה תנעל את המ"ת בגלל חוסר רצון כי לשחקנים יש [B]רמה [/B]נמוכה
ככה זה היה אצלי, לדניס היו תגובות משעשעות
אנשים אצלי ברמה נמוכה אני אתן שחיית המחמד שלי תקפוץ עליהם . (חיית המחמד שלי תמונתו בסמל האישי)
דניס כמה שלחו?.
חסרים 3
[quote=Real Spartan;1123308]חסרים 3[/quote]
מי השלושה?.
אהווזרתי.
משתמש רשום
ErWiN
Bujoji1
מה קורה עומר?.
[quote=PikaRevolution;1123311]אהווזרתי.[/quote]
אההווולקאם באק עומר שף
[quote=Real Spartan;1123313]משתמש רשום