-
[quote=Mr. Donphan;1231844][B]ניק[/B]
אתה מחזיר את בלבאזור שמתחיל לנוח בפוכדור.
פוליוואג יוצאת, היא מנסה היפנוזה שנכשלת.
ג'יאודוד לפתע מרעיד את האדמה בזירה, אתה רואה שפוליוואג סופגת נזק די חלש.
[B]30[/B]
[B]8[/B][/quote]
"בועות!" אקרא בידיעה שזו מתקפה אפקטיבית "תנסי שוב היפנוזה!"
-
[quote=Mr. Donphan;1232686]
[B]תואמס[/B]
איווי חופר בחול ומעיף חול בוצי על פלוטזל, החול פוגע לא בעיניים ומעוור אותו למשך כדקה.
איווי קופץ לעברו ומחליק על שלולית, הוא מפספס, אבל קופץ שוב וחובט בו עם זנב ברזל.
פלוטזל מחליק אחורה ורואה את איווי.
"ניב קרח!" קוראת קריס.
[B]30[/B]
[B]10[/B][/quote]
"עכשיו איווי, השתמש בזנב ברזל היישר לתוך ניב הקרח, גרום לזנב להיות מוקף בקרח, ואז שבור אותו על הקרקע ותעיף אותו היישר לתוך פיו!" אני פוקד עליו.
-
[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=darkorchid][U]תחרויות יופי![/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkorchid]מישהו אמר "תחרות יופי" ולא קיבל? החל העיר השנייה, שם תתקיים תחרות היופי הראשונה במשחק, יתחילו להיות תחרויות, עליהן תוכלו לשאול בכל עיר את האחות ג'ואי אם מתקיימת בזמן הקרוב או לא.[/COLOR][/B]
[B][U][SIZE=3][COLOR=royalblue]איוונט[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR=royalblue]החלטתי לפנק אתכם באיוונט לכבוד השנה החדשה [2012].[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]לכבוד השנה העברית אין טעם כי היא עברה, אבל לכבוד השנה הלועזית, יהיה איוונט הקשור ל"מלוטה" והקשור ל"מנגינה".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]פרטים נוספים יחולקו עד התאריך.[/COLOR][/B][/CENTER]
[RIGHT]
[B]תומאס[/B]
"עכשיו איווי, השתמש בזנב ברזל היישר לתוך ניב הקרח, גרום לזנב להיות מוקף בקרח, ואז שבור אותו על הקרקע ותעיף אותו היישר לתוך פיו!" אתה מורה לאיווי.
איווי מעיף את זנבו קרוב לניביו של פלוטזל, שגורם לזנב להיקפא אבל במידה מסוימת ונמוכה, מכיוון שקשה מעט להקפיא ברזל.
איווי מעיף את זנבו לאדמה, רסיסי קרח שנותרו על הזנב התחילו לעוף מהאדמה על השמיים ולנחות כרסיסי קרח קטנטנים.
איווי מיד מעלה את זנבו קדימה ומעיף אותו על עבר פלוטזל, אבל פלוטזל תופס בזנבו של איווי עם ידו, ומשאיר אותו תלוי חסר אונים.
פלוטזל תוקף בקרן קרח, גבו של איווי מתחיל להיקפא.
[B]30[/B]
[B]10[/B]
[B]ניק[/B]
"בועות!" אתה קורא בידיעה שזו מתקפה חזקה על סוג אבן ואדמה.
פוליוואג שולחת בועות שמתפוצצות על ג'יאודוד שנחלש, ג'יאודוד שולח אבן אל פוליוואג [Rock Throw] , האבן פוגעת בפוליוואג חזק, אתה רואה שזו מתקפה קריטית [Critical Hit].
אבק נוצר בזירה, שני הפוקימונים נסוגים אחורה, אבל ג'יאודוד נופל ומתעלף.
רוקסן מחזירה את ג'יאודוד ואומרת "היית מצוין".
לאחר מכן היא זורקת פוכדור ממנו יוצא פוקימון קטן וירוק- לארביטר!
"נראה אותך מול הלארביטר העוצמתי שלי!" היא קוראת.
[B]30[/B]
[B]8[/B]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/246.gif[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer71.png[/IMG][IMG]http://up352.siz.co.il/up1/ekjznwmwbz1y.bmp[/IMG]
[B][COLOR=blue]גלעד[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]מאנצ'לקס מנסה קצה כפול, הוא שועט אל סיידאק, אבל אתה רואה שבאמצע הקצה כפול שלו לא מצליח, הוא מתבלבל ועף אל סיידאק שנמחצת ע"י גופו של מאנצ'לקס ומתעלפת, אתה מסתכל על מאנצ'לקס אשר גם הוא מעולף מהמכה שחטף בסיידאק.[/COLOR]
[B][COLOR=blue]29[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]9[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=blue]בררררוררררר......אוף, ראיתי שכרגע אמרת שלא תגיב בחתימה, אף על פי שראיתי שנכנסת, בכל מקרה, שלח לי ה"פ ואני אגיב תגובה דומה שוב.[/COLOR]
[B]סם[/B]
"ספיל תקררי את סוויפר בעזרת אבקת שלג! כשהוא נסוג לאחור תתקפי מיד באקדח מים!" אתה מורה לה, סויפר חונק את ספיל ועוטף את עצמו סביבה, אך ספיל מייצרת שלג על גופו של סויפר שנרתע מהקרירות ועוזב אותה לכמה שניות, ספיל מנצלת את זה ותוקפת באקדח מים שמעיף אותו אחורה ומעלף אותו, אתה רואה שספיל מורעלת ואם לא תביא אותה מהר למרכז הפוקימונים היא עלולה להתעלף.
[B]30[/B]
[B]10[/B]
[B]בר[/B]
"כמובן" היא מהנהת והולכת בחזרה למקומה במרכז.
אתה הולך לבניין ההרשמה, אתה נכנס אליו והולך למזכירה.
נותנים לך 30 פוכדורים יחסית קטנים בתוך שקית וחכה.
תה נותן להם את הפוקדקס שלך, היא מעבירה אותו בתוך מכשיר והוא מצפצף.
"בסדר רשמנו אותך" היא אומרת.
"כעת אם תרצה תוכל ללכת לנסות את מזלך ולתפוס פוקימונים מים" היא מוסיפה.
[B]30[/B]
[B]10[/B]
[B]רון[/B]
אתה הול ךומרפא את פוקימוניך.
לאחר מכן אתה ממשיך אל עבר בניין ההרשמה, אתה נכנס אליו והולך למזכירה.
[B]30[/B]
[B]10[/B]
[B]עמית[/B]
אתה זורק פוכדור, אך הוא על הפעם הראשונה נשבר והיא יוצאת, היא צוחקת בקול רם, כשלפתע וויגול מעיף אותה אחורה ומעלף אותה מחדש.
הוא קורץ אליך ומחייך, אתה זורק עליה עוד פוכדור..כעבור מספר נדנודים היא נתפסת!
[B]27[/B]
[B]9[/B]
[B]דור[/B]
"תודה רבה האחות ג'וי" אתה אומ לה ומתקרב לפלאפי.
"פלאפי, אני ממש מצטער שאת צריכה לעבור את כל זה אבל תראי את הצד החיובי- לפחות ניצחנו" אתה אומר לה, היא מנסה לפתוח את העיניים אבל תשושה מדי וממשיכה לנוח.
"היא תהיה בסדר" אתה אומר לארלי בחיוך, "את רוצה לעשות אולי איזה סיבוב בחוץ?" אתה שואל אותה.
"ואתה רוצה להשאיר את פלאפי לבדה פה?..אם אתה רוצה, אז בסדר, האחות ג'ואי תשמור עליה" היא אומרת ומוציאה את בלבאזור, היפופוטאס, גוטריתה, טורצ'יק וסנוראנט, שמלווים אתכם לבחוץ.
"קדימה נו, תוציא את הפוקימונים שלך" היא אומרת בצחקוק בזמן שאתם ממשיכים אל דרך 6.[/RIGHT]
[CENTER] [/CENTER]
-
[QUOTE][b]דור[/b]
"תודה רבה האחות ג'וי" אתה אומ לה ומתקרב לפלאפי.
"פלאפי, אני ממש מצטער שאת צריכה לעבור את כל זה אבל תראי את הצד החיובי- לפחות ניצחנו" אתה אומר לה, היא מנסה לפתוח את העיניים אבל תשושה מדי וממשיכה לנוח.
"היא תהיה בסדר" אתה אומר לארלי בחיוך, "את רוצה לעשות אולי איזה סיבוב בחוץ?" אתה שואל אותה.
"ואתה רוצה להשאיר את פלאפי לבדה פה?..אם אתה רוצה, אז בסדר, האחות ג'ואי תשמור עליה" היא אומרת ומוציאה את בלבאזור, היפופוטאס, גוטריתה, טורצ'יק וסנוראנט, שמלווים אתכם לבחוץ.
"קדימה נו, תוציא את הפוקימונים שלך" היא אומרת בצחקוק בזמן שאתם ממשיכים אל דרך 6.[/right]
[center] [/center][/quote][/QUOTE]
"קדימה חברים צאו החוצה!" אני אומר וזורק את הפוכדורים של שאפט, שרומיש, פיגנייט, וויזמר וסוואבלו ויוצא עם ארלי החוצה "היי תגידי את יודעת איפה נמצאת תחרות היופי פה?" אני אומר וארלי "אני ושרומיש מתים להתחרות!" אני אומר ומחייך לשרומיש
-
[quote]עמית
אתה זורק פוכדור, אך הוא על הפעם הראשונה נשבר והיא יוצאת, היא צוחקת בקול רם, כשלפתע וויגול מעיף אותה אחורה ומעלף אותה מחדש.
הוא קורץ אליך ומחייך, אתה זורק עליה עוד פוכדור..כעבור מספר נדנודים היא נתפסת!
27
9[/quote]
"יופי!" אומר לעצמי "השגתי טוטודייל זוהר!" ואמשיך לחפש פוקימונים במקום אחר.
-
[b]עמית[/b]
מזאת אומרת "ואמשיך בתחרות בדיג"..לא תעשה כלום? תמשיך לדוג עם החכה? תפרט יותר.
[b]דור[/b]
"היי תגידי את יודעת איפה נמצאת תחרות היופי פה?" אתה שואל את ארלי לאחר שאתה מוציא את שאפט, שרומיש, פיגנייט, וויזמר וסוואבלו.
"אני ושרומיש מתים להתחרות!" אתה מוסיף, כשלפתע פיגנייט מסתכלת עליך, אתה מבין שהיא גם רוצה לנסות, גם ווסמאר רוצה ומחייך איך, לאחר מכן הוא מצפצף בקולותיו.
"אוי, התחרות בכלל נמצאת בעיר דיופורד" אומרת ארלי ומושכת בכתפיה.
לכמה שניות אתם שומעים צפצוף בעוצמה גבוהה ביותר, שממש מציק לכם באוזניים, חוץ מלוויסמאר.
נפסקים מעט הצפצופים ואתם שומעים צעקות, היישר מתוך מערה אחת שנמצאת מולכם.
-
[b]דור[/b]
"היי תגידי את יודעת איפה נמצאת תחרות היופי פה?" אתה שואל את ארלי לאחר שאתה מוציא את שאפט, שרומיש, פיגנייט, וויזמר וסוואבלו.
"אני ושרומיש מתים להתחרות!" אתה מוסיף, כשלפתע פיגנייט מסתכלת עליך, אתה מבין שהיא גם רוצה לנסות, גם ווסמאר רוצה ומחייך איך, לאחר מכן הוא מצפצף בקולותיו.
"אוי, התחרות בכלל נמצאת בעיר דיופורד" אומרת ארלי ומושכת בכתפיה.
לכמה שניות אתם שומעים צפצוף בעוצמה גבוהה ביותר, שממש מציק לכם באוזניים, חוץ מלוויסמאר.
נפסקים מעט הצפצופים ואתם שומעים צעקות, היישר מתוך מערה אחת שנמצאת מולכם.[/QUOTE]
"מה הולך שם?!" אני שואל בהפתעה "רגע זאת לא מערת הוויסמארים?" אני שואל את הארלי
"מהר בואי נלך לבדוק" אני אומר לארלי, מושך בידה ומתחיל לרוץ לעבר המערה "בוא אחרי" אני אומר לפוקימונים.
-
[QUOTE]"בועות!" אתה קורא בידיעה שזו מתקפה חזקה על סוג אבן ואדמה.
פוליוואג שולחת בועות שמתפוצצות על ג'יאודוד שנחלש, ג'יאודוד שולח אבן אל פוליוואג [Rock Throw] , האבן פוגעת בפוליוואג חזק, אתה רואה שזו מתקפה קריטית [Critical Hit].
אבק נוצר בזירה, שני הפוקימונים נסוגים אחורה, אבל ג'יאודוד נופל ומתעלף.
רוקסן מחזירה את ג'יאודוד ואומרת "היית מצוין".
לאחר מכן היא זורקת פוכדור ממנו יוצא פוקימון קטן וירוק- לארביטר!
"נראה אותך מול הלארביטר העוצמתי שלי!" היא קוראת.[/QUOTE]
״פוליוואג תחזרי״ אקרא ״צאי צ'ארמיליון עם פעימת דרקון!״
-
[quote=Mr. Donphan;1234771][CENTER][B][SIZE=3][COLOR=darkorchid][U]תחרויות יופי![/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkorchid]מישהו אמר "תחרות יופי" ולא קיבל? החל העיר השנייה, שם תתקיים תחרות היופי הראשונה במשחק, יתחילו להיות תחרויות, עליהן תוכלו לשאול בכל עיר את האחות ג'ואי אם מתקיימת בזמן הקרוב או לא.[/COLOR][/B]
[B][U][SIZE=3][COLOR=royalblue]איוונט[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR=royalblue]החלטתי לפנק אתכם באיוונט לכבוד השנה החדשה [2012].[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]לכבוד השנה העברית אין טעם כי היא עברה, אבל לכבוד השנה הלועזית, יהיה איוונט הקשור ל"מלוטה" והקשור ל"מנגינה".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]פרטים נוספים יחולקו עד התאריך.[/COLOR][/B][/CENTER]
[RIGHT][B]תומאס[/B]
"עכשיו איווי, השתמש בזנב ברזל היישר לתוך ניב הקרח, גרום לזנב להיות מוקף בקרח, ואז שבור אותו על הקרקע ותעיף אותו היישר לתוך פיו!" אתה מורה לאיווי.
איווי מעיף את זנבו קרוב לניביו של פלוטזל, שגורם לזנב להיקפא אבל במידה מסוימת ונמוכה, מכיוון שקשה מעט להקפיא ברזל.
איווי מעיף את זנבו לאדמה, רסיסי קרח שנותרו על הזנב התחילו לעוף מהאדמה על השמיים ולנחות כרסיסי קרח קטנטנים.
איווי מיד מעלה את זנבו קדימה ומעיף אותו על עבר פלוטזל, אבל פלוטזל תופס בזנבו של איווי עם ידו, ומשאיר אותו תלוי חסר אונים.
פלוטזל תוקף בקרן קרח, גבו של איווי מתחיל להיקפא.
[B]30[/B]
[B]10[/B][/RIGHT]
[/quote]
'אוי לא, איווי במצב לא טוב... חייבת להיות שדרך שהוא ישתחרר...' אני חושב בקדחנות "אוקיי איווי, קרן הקרח פוגעת בגב שלך, ננצל את זה! סובב את זנבך ושלב את זה עם זנב הברזל, גרום לקרח להישבר! מיד לאחר מכן, צור רוח קטנה שתגרום לקרח לחזור לכיוונו, עד שהוא ישחרר אותך! ואז, מיד דחיפה!" אני פוקד עליו.
-
[QUOTE=Mr. Donphan;1234771][B][COLOR=blue]גלעד[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]מאנצ'לקס מנסה קצה כפול, הוא שועט אל סיידאק, אבל אתה רואה שבאמצע הקצה כפול שלו לא מצליח, הוא מתבלבל ועף אל סיידאק שנמחצת ע"י גופו של מאנצ'לקס ומתעלפת, אתה מסתכל על מאנצ'לקס אשר גם הוא מעולף מהמכה שחטף בסיידאק.[/COLOR]
[B][COLOR=blue]29[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]9[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=blue]בררררוררררר......אוף, ראיתי שכרגע אמרת שלא תגיב בחתימה, אף על פי שראיתי שנכנסת, בכל מקרה, שלח לי ה"פ ואני אגיב תגובה דומה שוב.[/COLOR]
[/RIGHT]
[CENTER] [/CENTER][/QUOTE]
עריכה: החג נכנס בערך בעשרה לחמש, לא בעשרה לשש.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מחזיר את מאנצ'לקס לפוקדור "עבודה מעולה" אני לוחש לו. ואז אני זורק כדור ריק על סיידאק.
-
[QUOTE=Mr. Donphan;1234771][CENTER][B][SIZE=3][COLOR=darkorchid][U]
[B]סם[/B]
"ספיל תקררי את סוויפר בעזרת אבקת שלג! כשהוא נסוג לאחור תתקפי מיד באקדח מים!" אתה מורה לה, סויפר חונק את ספיל ועוטף את עצמו סביבה, אך ספיל מייצרת שלג על גופו של סויפר שנרתע מהקרירות ועוזב אותה לכמה שניות, ספיל מנצלת את זה ותוקפת באקדח מים שמעיף אותו אחורה ומעלף אותו, אתה רואה שספיל מורעלת ואם לא תביא אותה מהר למרכז הפוקימונים היא עלולה להתעלף.
[B]30[/B]
[B]10[/B]
[/RIGHT]
[CENTER] [/CENTER][/QUOTE]
"פוכדור צא!" אומר ואזרוק פוכדור על סויפר המעולף,ארים את ספיל במהירות ואסתכל על הפוכדור,אחרי שסויפר יילכד או לא אקח את הפוכדור וארוץ למרכז פוקימונים קרוב
-
[QUOTE=Mr. Donphan;1234771]
[B]רון[/B]
אתה הול ךומרפא את פוקימוניך.
לאחר מכן אתה ממשיך אל עבר בניין ההרשמה, אתה נכנס אליו והולך למזכירה.
[B]30[/B]
[B]10[/B]
[/QUOTE]
'יש, נרשמתי!' אחשוב בשמחה. "תודה רבה" אומר לרושמת.
'מעניין מה יהיה הפוקימון הראשון שאדוג!' אחשוב באי סבלנות.
"באיזה כיוון איזור הדיג?" אשאל את הרושמת
לאחר שענה אלך לאזור הדיג ואזרוק את חכתי אל המים ואחכה בסבלנות.
-
[B]רון[/B]
'יש, נרשמתי!' אתה חושב, "תודה רבה" אתה אומר למזכירה.
'מעניין מה יהיה הפוקימון הראשון שאדוג!' אתה חושב באי סבלנות, "באיזה כיוון איזור הדיג?" אתה שואל, "צפונה לעיר" היא אומרת ואתה יוצא מן הבניין.
אתה ממשיך אל עבר החוף, ומשליך את חכתך, לפתע אתה מרגיש שמשהו נשך את חכתך, אתה מרים אותה ומתוכה יוצא קורסולה כחלחל.
[B]30[/B]
[B]9[/B]
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/corsola.png[/IMG]
[B]סם[/B]
אתה זורק פוכדור על סויפר ובינתיים רץ אל ספיל, אתה מרים אותה ומסתכל על הפוכדור, הוא נעצר.
לכדת סוויפר!
אתה יוצא מהיער ורואה חנות פרחים מלך, אתה ממשיך ורואה אגם פרוש בינךלבין העיר ראסטובורו.
אתה רואה גשר מחבר בין שתי היבשות, לפתע ספיל קופצת למים, אחרי רענון קצר נראה כי היא מרגישה יותר טוב.
[B]30[/B]
[B]10[/B]
[B]גלעד[/B]
אתה זורק פוכדור על סיידאק, היא נשאבת לתוכו תוך כדי שאור אדום מאיר אותה.
היא נשאבת לתוכו והפוכדור מתנדנד ימינה ושמאלה, לבסוף הוא נעצר.
לכדת סיידאק זוהרת!
[B]28[/B]
[B]9[/B]
[B]תומאס[/B]
איווי מצליח להשתחרר מהקרח, הוא נושף חזק אך הנשיפות לא עוזרות, קרן הקרח מצליחה לפגוע בו ומעלפת אותו. "פלוטזל אתה המנצח!" קוראת קריס בחזקה ומחבקת אותו.
"איווי שלך מדהים" היא אומרת.
[B]30[/B]
[B]10[/B]
[B]ניק[/B]
אתה מודע לכך שלארביטר אינו מסוג דרקון נכון?
~~~~~~~~
צ'ארמיליון יוצאת מהפוכדור, היא שואגת בחזקה ושולחת כדור בצבע טורקיז אל לארביטר.
"פוצץ אותו עם הקרן שלך!" היא קוראת, לארביטר תוקף במגה קרן ומפוצץ את הכדור.
"כעת, אבנים חדות!" היא קוראת.
לאביטר יוצר אבנים קטנות עם קצוות חדים סביבו, הוא שולח אותן אל צ'ארמיליון שנפגעת בחזקה ומוטחת אחורה, "צ'ארמי..צ'ארמי..ליון" היא קוראת מותשת.
[B]30[/B]
[B]8[/B]
[B]דור[/B]
לא הארלי..ארלי! הארלי זה מהאנימה!
~~~~~~~~
אתה וארלי רצים לתוך המערה והפוקימונים שלכם אחריכם [שכתי לומר לך, קיבלת ת'TM של קבר אבן].
אתם נכנסים ורואים מספר וויסמאר, הוויסמארים ממקודם.
לידם נמצא איש, שעומד ובידו שק, הוא מסתכל עליך ואש בוערת בעיניו, אתה זוכר שזה האיש ממקודם.
"אתה!" הוא קורא, לידו עומד האנטר גדול יחסית לגודל האנטר ממוצע.
"כדור צל" קורא האיש, האנטר יוצר כדור צל ושולח לעבריך, פיגנייט חוסמת את זה באחת ממתקפות האש.
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/65.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/heartgold-soulsilver/normal/haunter.png[/IMG]
[B]עמית[/B]
אתה מתחיל ללכת אל עבר דרך 6, כשלפתע אתה שומע קולות.
אתה מתחיל ללכת ורואה סקיטי שרים להם.
[B]27[/B]
[B]9[/B]
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/skitty.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/skitty.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/skitty.png[/IMG]
-
[QUOTE][B]דור[/B]
לא הארלי..ארלי! הארלי זה מהאנימה!
~~~~~~~~
אתה וארלי רצים לתוך המערה והפוקימונים שלכם אחריכם [שכתי לומר לך, קיבלת ת'TM של קבר אבן].
אתם נכנסים ורואים מספר וויסמאר, הוויסמארים ממקודם.
לידם נמצא איש, שעומד ובידו שק, הוא מסתכל עליך ואש בוערת בעיניו, אתה זוכר שזה האיש ממקודם.
"אתה!" הוא קורא, לידו עומד האנטר גדול יחסית לגודל האנטר ממוצע.
"כדור צל" קורא האיש, האנטר יוצר כדור צל ושולח לעבריך, פיגנייט חוסמת את זה באחת ממתקפות האש.
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/65.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/heartgold-soulsilver/normal/haunter.png[/IMG][/QUOTE]
"אוו תיראו מי חזר!" אני אומר לו בזלזול, "אני רואה שגם חברך הציפלון התפתח!" אני אומר ומגחח
"פיגנייט קדימה מטען להבה בכל הכוח!" אני אומר ומצביע על ההאנטר של הגנב
"הארלי תדאגי לוויסמארים, אני כבר אסלק את הבחור הזה מפה!" אני אומר לה.
-
[B]דור[/B]
"אוו תיראו מי חזר!" אתה אומר בזלזול, "אני רואה שגם חברך הציפלון התפתח!" אתה אומר ומגחף לעצמך, ארלי לא מבינה מה קורה פה.
"פיגנייט קדימה מטען להבה בכל הכוח!" אתה מורה לה, פיגנייט שועטת אל האנטר כשסביבה להבות, "תתחמק האנטר" הוא אומר והאנטר מתחמק במהירות.
"הארלי תדאגי לוויסמארים, אני כבר אסלק את הבחור הזה מפה!" אתה מורה לה.
ארלי מסתכלת עליך, ואומרת "לא! אני אלחם, תדאג אתה לוויסמאר".
"מה אתם מפחדים? תלחמו נגדי שניכם וזהו, לא רציתי להשתמש בו אבל..כנראה שאתם פשוט דורשים! צא ספיריטומב!" הוא קורא וזורק פוכדור שחור ממנו יוצא עשן, העשן מתפוגג ואתם רואים דמות ורודה, אותה אתם מזהים כספיריטומב.
"ספי רירירירי!" הוא קורא וצוחק בקול רשע.
"דופק אפל!" הוא קורא, ספיריטומב והאנטר שולחים קרן שחורה ענקית אל פיגנייט.
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/spiritomb.png[/IMG]