-
טוב שמעו זה מה שהפך להיות בנושא הזה, פשוט נושא ספאם:
משתמש 1:מי רוצה דאל?
משתמש 2:מי רוצה דואל?(עוד ישר אחריו)
משתמש 1:אני
משתמש 2:בוא
תבינו וכן דניס אני מדבר גם בעיקר עליך אפילו בתור ראשי אני אומר את דעתי אתה רק כותב בנושא מי רוצה דואל מי רוצה דואל לא מתייחס להודעות אחרות כאן בקיצור זה נושא בשביל המונה אצלך גם אתה קצת עומר בזמן האחרון
דניס תן לי לפחות חמש-שבע תגובות שלך כאן שהן לא:מי רוצה דואל?
ועזוב את זה גם יש כאלה שכותבים מעליך מי רוצה דואל? ואתה רושם סתם מי רוצה דואל? בשביל למתוח תשיחה ובשביל המונה... ואל תתחילו לבלבל תשכל שבשביל זה הנושא
אם תשימו לב זה dn הנושא הרשמי
לא תיאום קרבות dn
הנושא נועד לדבר פה על דואלים אולי לפעמים לקבוע קרבות אבל בסה"כ לדבר על המשחק עצמו ודברים ויש פה משתמשים שבאמת עושים את זה כמו ניב אביב עומרי רן ועוד...
בקיצור חלאס להספים אתם עושים לי חשק להפסיק לשחק ברצינות אתם כל הזמן כותבים מי רוצה דואל מי רוצה? אפילו שמישהו מלפניכם כבר כתב! דניס מתי בפעם האחרונה תיארת קומבו או משחק שהיה אה?
כנ"ל לעוד כמה פה זה לא רק דניס מי שמספים יודע
-
בתכל'ס צודק אבל תשים לב לפעמים שרושמים את זה עם הפרשי שעות
ומה לעשות יש כאלה שהמהלכים שלהם ידועים וחרושים
כמו המהלך לופ דרגוניטי שלי עם פלנקס ודוקס שיוצרים את ורצ' [שם ארוך ואין לי כוח לתרגם אותו] ואז אני מקבל מפלצת סיכרו דרגה 8 [אם אני אזמן את ברצ'ה אני אוכל לזמן שוב את פלקנס אבל אין לי בחפיסה סיכרנו דרגה 10] {לפעמים אני משתמש בו אבל זה כבר אחרי שאני מנצל את הלופ שאני אוהב {שזה ארצ'פינד וסטארדרסט}]
ויש באמת דקים שהקומבואים שלהם די חרושים למשל של חפיסת הסיכרו [אין לי דוגמא].
-
טוב...
בניתי דק חדשה ממש חזקה אני חושב bazoo return+twilgiht אני חייב לנסות אותו על מישהו
-
אני יכול אבל רק בעוד כמה דקות,בגלל שאני באמצע חילוץ של משחק ואני לא רוצה שזה יאט אותי ואותך
-
[QUOTE=Astral;1248607]נסה לנתק ולחבר את הראוטר או להיכנס ולחכות 20 דקות ולראות מה קורה[/QUOTE]
ניסיתי את שניהם עדיין לא פועל מה עושים?
-
מור אני יכול עכשיו
בר,אני לא יודע,חכה כמה ימים ואולי זה יעבור
-
[quote=accelerator;1248619]טוב שמעו זה מה שהפך להיות בנושא הזה, פשוט נושא ספאם:
משתמש 1:מי רוצה דאל?
משתמש 2:מי רוצה דואל?(עוד ישר אחריו)
משתמש 1:אני
משתמש 2:בוא
תבינו וכן דניס אני מדבר גם בעיקר עליך אפילו בתור ראשי אני אומר את דעתי אתה רק כותב בנושא מי רוצה דואל מי רוצה דואל לא מתייחס להודעות אחרות כאן בקיצור זה נושא בשביל המונה אצלך גם אתה קצת עומר בזמן האחרון
דניס תן לי לפחות חמש-שבע תגובות שלך כאן שהן לא:מי רוצה דואל?
ועזוב את זה גם יש כאלה שכותבים מעליך מי רוצה דואל? ואתה רושם סתם מי רוצה דואל? בשביל למתוח תשיחה ובשביל המונה... ואל תתחילו לבלבל תשכל שבשביל זה הנושא
אם תשימו לב זה dn הנושא הרשמי
לא תיאום קרבות dn
הנושא נועד לדבר פה על דואלים אולי לפעמים לקבוע קרבות אבל בסה"כ לדבר על המשחק עצמו ודברים ויש פה משתמשים שבאמת עושים את זה כמו ניב אביב עומרי רן ועוד...
בקיצור חלאס להספים אתם עושים לי חשק להפסיק לשחק ברצינות אתם כל הזמן כותבים מי רוצה דואל מי רוצה? אפילו שמישהו מלפניכם כבר כתב! דניס מתי בפעם האחרונה תיארת קומבו או משחק שהיה אה?
כנ"ל לעוד כמה פה זה לא רק דניס מי שמספים יודע[/quote]
צודק הנושא הזה ניהיה דיי מרוח, גם לי זה מוציא את החשק להגיב פה לפעמים.
אגב חברים אני לא פרשתי למי שחושד, אני מוריד פעילות בגלל לחץ בלימודים.
וגם כי כרגע אני לא מוצא עוד רעיון יצירתי לדק [B](יצירתי, מיוחד.. לא דקה פשוט)[/B]
כמה כבר אפשר לשחק אם אותם שלוש חפיסות (Dragunity, Disaster, Twilight)
אם יש למישהו רעיון שלישוב מעניין בראש. שידבר איתי, כאן או בפרטי...
נראה מה אני אוכל לבנות.
-
אתה יכול לנסות דק לייטסוורן או כאוס
-
[quote=Astral;1248645]אתה יכול לנסות דק לייטסוורן או כאוס[/quote]
twilight זה לייטסוורן וכאוס יחד!
חוץ מיזה אני לא ממש אוהב לייטסוורן, הם דיי משעמים ומציקים, מספיק היה קשה לי להתרגל לעובדה שהם חלק מהחפיסה שלי.
אבל תודה, עוד רעיונות? דניס? רן? אביב? מור?
-
טוב זו התגובה האחרונה שלי באשכול.
מה שרציתי לבקש זה הצעות לחפיסת מיסט וואליי
[QUOTE=NivX10;1248811]twilight זה לייטסוורן וכאוס יחד!
חוץ מיזה אני לא ממש אוהב לייטסוורן, הם דיי משעמים ומציקים, מספיק היה קשה לי להתרגל לעובדה שהם חלק מהחפיסה שלי.
אבל תודה, עוד רעיונות? דניס? רן? אביב? מור?[/QUOTE]
אתה לא רציני, אחרי מה שאתה ומור מעבירים אותי כאן אל תצפה ליחס חיובי.
תתפלאו, אתם יכולים להשוות את ההודעות שלי באשכול ולמצוא שלכם יש הרבה יותר תגובות ספאם, בהנחה שתגובות חיפוש דואל בהפרש של יומיים נחשבים לספאם
-
[quote=Tigraro;1248824]טוב זו התגובה האחרונה שלי באשכול.
מה שרציתי לבקש זה הצעות לחפיסת מיסט וואליי
אתה לא רציני, אחרי מה שאתה ומור מעבירים אותי כאן אל תצפה ליחס חיובי.
תתפלאו, אתם יכולים להשוות את ההודעות שלי באשכול ולמצוא שלכם יש הרבה יותר תגובות ספאם, בהנחה שתגובות חיפוש דואל בהפרש של יומיים נחשבים לספאם[/quote]
כי אני בניגוד אליך לא נתפס, וזה שנוצרים לפעמים טקלים אני לא לוקח קשה כמוך וזהו אתה בעיניי לא קיים, אצלי זה לא ככה. היה עבר נסלח, זה מבחינתי!
לא רוצה לענות לא צריך...
בתור מנהל ראשי שהחליט שהדיון הזה יהיה רק על קרבות אני אומר לך עכשיו שמה שעשית זה ספאם וגם ספאם נגרר (כי זה הודעה שתגרור הודעה שלי)
דיי כבר סגרו תדיון הזה הוא כבר לא מוביל לשום מקום, ידעתי כבר מההתחלה שברגע שיפתח פורום כל הקהילה תברח וחבל שלא עצרתי את עצמי מלשים יד בפתיחה עוד ליפני שזה יצא.
כי עכשיו הפורום מת, הדבר היחיד שהיה זז פה זה הדיון הזה.
-
דיי נו נמאס למה זה בכלל לא מגיב כאילו דף חלק רק שחור... למה ה Dn לא פועל אצל סבתא שלי זה היה ככה 5 דקות ועבר איך אצלי לא פועל?
-
[QUOTE=NivX10;1248644]צודק הנושא הזה ניהיה דיי מרוח, גם לי זה מוציא את החשק להגיב פה לפעמים.
אגב חברים אני לא פרשתי למי שחושד, אני מוריד פעילות בגלל לחץ בלימודים.
וגם כי כרגע אני לא מוצא עוד רעיון יצירתי לדק [B](יצירתי, מיוחד.. לא דקה פשוט)[/B]
כמה כבר אפשר לשחק אם אותם שלוש חפיסות (Dragunity, Disaster, Twilight)
אם יש למישהו רעיון שלישוב מעניין בראש. שידבר איתי, כאן או בפרטי...
נראה מה אני אוכל לבנות.[/QUOTE]
יש בזה משהו...(לגבי הדבר הראשון)
לגבי הדבר השני: יש לי רעיון. ניסיתי אותו בעצמי, לא החלטתי מה הדרך הכי טובה לבנות חפיסה כזו(זה השלב שבו אה נכנס למתח לא נורמלי כי לא אמרתי איזה חפיסה). אם היא תעבוד טוב זה יכולה להיות דק ממש טובה לדעתי. והדק היא Inca. זה נשמע די גרוע אבל בתור בנייה של חפיסה כזו: לדעתי זה ממש מאתגר. למקרה שאתה לא יודע מה זה Inca deck אז זה מבוסס על שני מפלצות סינכרון: [URL="http://yugioh.wikia.com/wiki/Moon_Dragon_Quilla"]Moon Dragon Quilla[/URL] ו- [URL="http://yugioh.wikia.com/wiki/Sun_Dragon_Inti"]Sun Dragon Inti[/URL] שביניהם יש loop שלדעתי הוא ממש טוב. יש כל מיני suppory cards ועלק עוד קלפים ל archtype. יש כל מיני קלפים שעוזרים לזימון של שניהם וזה לא קשה אם בנית את החפיסה טוב. אני לא אמשיך לחפור לך על זה כי אני לא יודע אם בא לך בכלל XD. אם יבוא לך ותרצה- אני יכול להמשיך לחפור לך על זה.(עכשיו אני רק מסתכל באמת...[B]איזה חפירה![/B])
-
ניב היה קרב נחמד,אני צריך למצוא דרך יותר טובה להביא את הדרקון החזק שלי,הייתי קרוב לזמן את שוטינג סטאר,אבל אם לא היית משמיד לי את סטארדרסט,הייתי מביא בעזרת ה-Call of שלי את פורמולה סיכרנו ומזמן את שוטינג סטאר.
-
[SPOILER]
[IMG]http://ufu.co.il/files/7210ll658q5xxjxrfug6.png[/IMG]
[/SPOILER]
פשוט מטורף!!!
שימו לב לתמונת פרופיל שלו ועדיין ניצחתי!