אופק-ורדתרד ממך ותתחיל לבכות בבכי
נ.ב דבר איתי בסקייפ על מ''ת פרסי ג'קסון
נ.ב 2 תגיב במ''ת שלך
Printable View
אופק-ורדתרד ממך ותתחיל לבכות בבכי
נ.ב דבר איתי בסקייפ על מ''ת פרסי ג'קסון
נ.ב 2 תגיב במ''ת שלך
[QUOTE=ttrrtte;1234340]ג'ון-גלייד מרים את וורמפל לאוויר ומתקרב באגרו חשמל כי לא יצא לו אש. הוא כמעט פוגע אבל וורמפל סוג של מתנגד להשפעת העל חושי וזז הצידה שהואעדיין באוויר.1[/QUOTE]
רר אומר עם אש בעיניים גלייד תחזור צא קאקונה ותשתמש בהקשחה וקוצי רעל אומר עם יותר אש בעיניים שאפילו גראודון וקיוגר לא יצליחו לכבות.
ג'ון-תאור יפה Xd חחח
אתה שומע קול בראשך שאומר ''למה אתה נלחם בי? אני שונא להילחם? ומה משמעות המילה רר??'' אתה מסתכל אל הוורמפל ושם לב שהוא נועץ בך מבים תוך כדי התחמקות בקלילות מקוי הרעל
[QUOTE=ttrrtte;1234365]ג'ון-תאור יפה Xd חחח
אתה שומע קול בראשך שאומר ''למה אתה נלחם בי? אני שונא להילחם? ומה משמעות המילה רר??'' אתה מסתכל אל הוורמפל ושם לב שהוא נועץ בך מבים תוך כדי התחמקות בקלילות מקוי הרעל[/QUOTE]
תודה רבה, אני חושב שאכתוב עוד בעתיד
אתה מדבר אשאל ואז אשאל למה אתה לא מסכים שילכדו אותך?
"אני יורד למטה" אומר למיי
ג'ון- אתה שומע שוב את הקול בראשך ''אני מדבר טלפתית,וברור שאני לא רוצה שילכדו אותי כל פוקימון לא רוצה שילכדואותו אני רוצה להיות חופשי!''
אופק-אתה יורד למטה ושם לב לדוכן קטן
אני הולך לבדוק מה הדוכן הזה
[QUOTE=ttrrtte;1234375]ג'ון- אתה שומע שוב את הקול בראשך ''אני מדבר טלפתית,וברור שאני לא רוצה שילכדו אותי כל פוקימון לא רוצה שילכדואותו אני רוצה להיות חופשי!''
[/QUOTE]
טוב אז איך אתה כל כך חזק ועדיין לא התפתחת אשאל אותו ואז אשאל אותו מה הוא רוצה שאני אעשה בשביל שאני אלכוד אותו ואחשוב עם באמת כדאי לי להחליף אותו בפיקאצ'ו.
אופק-אתה מתקרב לדוכן ולאט לאט שם לב ליותר פרטים-
הדוכן צבוע בזהב
הדוכן מוקף בהרבה אנשים
בעל הדוכן בעל רגל אחת
אתה רואה שבדוכן מוכרים... פוקימונים מינאטורים!! אתה רואה כמה פיבסים קטנים יותר מהיד שלך ועוד...
ג'ון-''זה פשוט,התאמנתי והתאמנתי כדי שלא אוכל להיתפס,ולא תוכל לעשות שום דבר בזה'' הוא יאמר לך בטלפתיה
[QUOTE=ttrrtte;1234401
ג'ון-''זה פשוט,התאמנתי והתאמנתי כדי שלא אוכל להיתפס,ולא תוכל לעשות שום דבר בזה'' הוא יאמר לך בטלפתיה[/QUOTE]
אבל איך לא התפתחת אשאל אותו ועוד פעם אשאל, מה אוכל לעשות בשביל שתסכים להילכד.
אני אבדוק איזה פוקימונים יש שם
ג'ון- וורמפל אומר ''מי אמר שאני רוצה להתפתח.... ואז אמר..... שום דרך'' ואז נסגרה עליו רשת
אופק-פיבס,וולפיקס,פיצ'ו,וורמפל,זרורא,טורצ'יק
אני יקנה את הוולפיקס
[QUOTE=ttrrtte;1234415]ג'ון- וורמפל אומר ''מי אמר שאני רוצה להתפתח.... ואז אמר..... שום דרך'' ואז נסגרה עליו רשת
[/QUOTE]
אוי לא מי אלה אשאל ואז אוציא את סייטר ואומר לו להשתמש במספרי אקס.
אופק- המוכר אומר לך שהוא עולה 100 ש''ח
ג'ון0סייטר מתמש במספרי איקס אבל וורמפל עוצר אות ואומר ''אל תעשו את זה,עם תיגעו בכלוב תאבדו את הזיכרון
!''