-
[QUOTE=Alon :P_hanpy;1250367]אני הייתי חייב להגיב לפני שתאשים אותי אישומים כבדים.
אמרתי שהגישה שלך השתנתה, חשבתי מה אתה חושב על הכינוי שלך, וטעיתי.
אז גישתך השתנתה, ומכיוון שאני לא יודע מה אתה אוהב, אמרתי שאין לי כבר מצב רוח לעזור.
את התמונת פרופיל והחתימה תבקש ממני ואני אעזור בשמחה, דיברתי על הכינוי ><
עכשיו כבר אין לי מה להגיב, פעם אחרונה שאני מגיב פה.
[B]אם אתה מחפש אותי אנ בה"פים.[/B][/QUOTE]
למה מחקת תהודעות של עצמך?
-
[QUOTE=Alon :P_hanpy;1250367]אני הייתי חייב להגיב לפני שתאשים אותי אישומים כבדים.
אמרתי שהגישה שלך השתנתה, חשבתי מה אתה חושב על הכינוי שלך, וטעיתי.
אז גישתך השתנתה, ומכיוון שאני לא יודע מה אתה אוהב, אמרתי שאין לי כבר מצב רוח לעזור.
את התמונת פרופיל והחתימה תבקש ממני ואני אעזור בשמחה, דיברתי על הכינוי ><
עכשיו כבר אין לי מה להגיב, פעם אחרונה שאני מגיב פה.
[B]אם אתה מחפש אותי אנ בה"פים.[/B][/QUOTE]
אתה תמיד יכול למחוק הודעות ישנות ולא נחוצות שלך ותאמין לי, אני לא מאלה שמאשימים האשמות כבדות ובנוגע לתמונת פרופיל, אני אדבר איתך בה"פ
-
[quote=גרסררה;1250355]דיברתי על למי [b]אני[/b] הערתי, ההערות כמו שלך של "מה זה אומר?" בהחלט מובנות לי, אני יודע שזה לא כינוי כל כך מובן אז אני מסביר אבל ההערות של אילן ואלון היו "זה סתם אותיות ברצף בלי שום משמעות", "הכינוי הזה ממש מוזר" וכד'[/quote]
אבל לא ענית לי לשאלה.
-
[QUOTE=RabbiKingler;1250374]אבל לא ענית לי לשאלה.[/QUOTE]
אתה מתכוון מה המשמעות? אין משמעות, זה שילוב של מילים, גרס=עשב, הסוג האהוב עליי ררה=טורטרה, הפוקימון האהוב עליי
-
-
[quote=גרסררה;1250378]אתה מתכוון מה המשמעות? אין משמעות, זה שילוב של מילים, גרס=עשב, הסוג האהוב עליי ררה=טורטרה, הפוקימון האהוב עליי[/quote]
לא עדיף באנגלית כבר?
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1250385]לא עדיף באנגלית כבר?[/QUOTE]
אני מעדיף עברית, ככה אפשר גם לכתוב אותו בקלות בלי להעביר לאנגלית, אותיות גדולות, לבטל אותיות גדולות, להחזיר לעברית, זה סתם מעצבן אותי
-
[quote=גרסררה;1250387]אני מעדיף עברית, ככה אפשר גם לכתוב אותו בקלות בלי להעביר לאנגלית, אותיות גדולות, לבטל אותיות גדולות, להחזיר לעברית, זה סתם מעצבן אותי[/quote]
אנגלית לא מעצבן
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1250388]אנגלית לא מעצבן[/QUOTE]
אותי כן ושל מי הכינוי, שלי נכון?
-
שלום לכולם!
מי רוצה עוד פרק בסיפור שלי?
-
[QUOTE=sandslash;1250394]שלום לכולם!
מי רוצה עוד פרק בסיפור שלי?[/QUOTE]
אני!
-