-
-
אהה נכון
אתה יכול גם לפתוח ולא להגיב כל דקה, זה בסדר.
-
[quote=Aichi Sendou;1285699]שלחתי לך[/quote]
באלך להוסיף אותי מחדש למסן'?
אבל בתנאי שלא תחפור לי כמו אז, ואני לא אחפור לך כמו אז.
-
[QUOTE=DarkTiger;1285712]לא אמרת שדיברת איתו?
אביב תרגיש טוב[/QUOTE]
דיברתי אבל אני שואלת מתי הוא פותח
זה יהיה ככה- הוא שואל את הדבר שלא אומר פה כדי שלא ידעו, ואז שמתגלה ה____ אני שואלת שאלה על ה__ שנתגלתהXD
-
-
[QUOTE=DarkTiger;1285738]הוא הסכים לדבר שהצעתי?[/QUOTE]
כה אנחנו נעשה ביחד הוא את האתה יודע, ואחריו אני את האתה יודעXD
-
תכל'ס נראלי כולם יודעים על מה (או באיזה הקשר) אנחנו מדברים Xdd
-
-
-
[QUOTE=DarkTiger;1285740]תכל'ס נראלי כולם יודעים על מה (או באיזה הקשר) אנחנו מדברים Xdd[/QUOTE]
אומ........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
[SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER]אתה באמת כל כך משועמם?[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
-
עוד מעט אני נכנס ל-5 המגיבים!
מגל מה עם המ''ת?
-
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1285752]אומ........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
[SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER]אתה באמת כל כך משועמם?[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/QUOTE]
גנבת ממגל
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1285758]עוד מעט אני נכנס ל-5 המגיבים!
מגל מה עם המ''ת?[/QUOTE]
אני צריך אמ... הדרכה...
-