אבל התעלמת.. מכוער מצדך
Printable View
אבל התעלמת.. מכוער מצדך
חחח אחלה כינוי ניר Xd
כבר לא,זה הנו''ד של הדואליסט האולטימטיבי-קייזר
עמית,שרשור,אתה פשוט מחכה ל-22:30 נכון?
אם אתה רוצה שנפסיק עם השרשור,זה בסדר רק תגיד
[quote=Kaiser;1299037]כבר לא,זה הנו''ד של הדואליסט האולטימטיבי-קייזר
[/quote]
שגרם לעצמו להתקפי לב כי הוא נהיה מזוכיסט שמחשמל את עצמו.
עדיין,הוא השחקן הטוב ביותר שהיה ב-gx,אולי חוץ מאסטר,למרות שהדסטיני הירו לא ממש משתווים לכוח של סייבר
[quote=Kaiser;1299039]עדיין,הוא השחקן הטוב ביותר שהיה ב-gx,אולי חוץ מאסטר,למרות שהדסטיני הירו לא ממש משתווים לכוח של סייבר[/quote]
Nuh, סרטוריוס הכי טוב. הוא ממציא את החוקים של המשחק במהלך המשחק עצמו, איך אפשר להשתוות לרמאי שכזה?
[QUOTE=הנואש לווינר;1298880]חזרתי מהאוכל..
בוא נסביר לאט.. XD
יש לי את כל האנשים. את אלה שאי אפשר לקבל מההרפתקאות קיבלתי מהפיוסנס (שילובים) של הZ אייטם (חפצי הZ).
קיבלתי גם את הפסווארד צ'רטר (סיסמאות שחקן) של גוהן גוקו וג'יטה וג'יטו וגוג'טה. פסאוורד צ'רטר מביא לי אותם ב160Lv ועם עוד אייטמים קטלניים כמו KISS OF #18.. יש להם גם אולטימייט לייב (שמד החיים שלהם עובר את כמות החיים שאפשר).
אצלך (dragon ball Z bt3), ראיתי שיש סיסמאות שנקראות רד פוטרה. יענו הפירוש זה עגילי פוטרה אדומים XD
בכל מקרה, אין לי מושג מהם עושים חח.. אבל אני מניח שהם עובדים על אותו עיקרון של הפאסוורד צ'רטר.
אני מרגיש כאילו הסברתי לנכה חח XD[/QUOTE]
מגל, תענה לי כבר ^^
חחח,מה שנכון נכון,אבל ג'יידן ניצח אותו,זה אומר עליו משהו לא
רק בעונה 4 ג'יידן הופך להיות מעולה,אז הוא נוטש את כל ה"דביליות" של עונות 1-3 ומקבל את הכוח של יובל,אבל גם בעונה הזו ג'יידן נלחם נגד סטוריוס [בהשפעת 'דארקנסס'] ועדיין מוצא דרך להביס אותו
הלורד אביזי, אולי תבדוק את המשחק שלי בבקשה?
[b]יובל?[/b] עומר יש יהודים ביוגיהו..?
[quote=Kaiser;1299042]חחח,מה שנכון נכון,אבל ג'יידן ניצח אותו,זה אומר עליו משהו לא
רק בעונה 4 ג'יידן הופך להיות מעולה,אז הוא נוטש את כל ה"דביליות" של עונות 1-3 ומקבל את הכוח של יובל,אבל גם בעונה הזו ג'יידן נלחם נגד סטוריוס [בהשפעת 'דארקנסס'] ועדיין מוצא דרך להביס אותו[/quote]
כן אני יודע, ובעניין הזה גם Darkness עצמו הוא רמאי לא קטן כשזה נוגע להמצאת החוקים של המשחק... ("אני מטמין חמש מלכודות, משנה באקראי את הסדר שלהן, ומזמן מפלצת שהיכולת שלה היא שאני יכול לדעת באיזה סדר שמתי את המלכודות!!!!")
[quote=Master Po;1299043]הלורד אביזי, אולי תבדוק את המשחק שלי בבקשה?[/quote]
אמרתי, אני אבדוק מחר. מחר אני כל היום בבית כ.ב.מ, אז יש אפילו סיכוי שאני אבדוק את זה גם [B]פעמיים[/B] מחר.
[quote=הנואש לווינר;1299041]מגל, תענה לי כבר ^^[/quote]
כבר עניתי יא אמה!
אני מדבר על ההודעה שעניתי לך בחזרה, היא מצוטטת למעלה עם התגובה..
אתה יודע מזה עושה הרד פוטרה?
אויש, בדיוק הבנתי למה אני אוהב כל כך את יוגיהו ג'י איקס. ביוגיהו ג'י איקס, גם האור הוא רע, וגם החושך הוא רע, ולכן מי שטוב הוא אי-משוא הפנים, שזה מסתדר גם אם הדעה שלי מרומח הדרקון. It Works!!!
אם כבר,לא יהודי,[b]יהודיה[/b],יובל היא מפלצת דו-קרב
אביזי,אם מדברים על רמאיים,פגסוס בעונה הראשונה הוא רמאי לא קטן,'עין המילניום',קוראת מחשבות,רואה את הקלפים של היריב ויודע בדיוק מה הוא הולך לעשות איתם!