היי אביזי.. אתה עוד זוכר אותי? ד"א, מי רוצה הצצה למ"ת שלי? (אני מתכוון שיוכל לראות את התג שהכנתי עכשיו, תג ממש מקורי :])
Printable View
היי אביזי.. אתה עוד זוכר אותי? ד"א, מי רוצה הצצה למ"ת שלי? (אני מתכוון שיוכל לראות את התג שהכנתי עכשיו, תג ממש מקורי :])
אל תדאג מור, בקצב שאני נמצא בו אני אגיע לקצב הנוכחי לפני תחילת החופש הגדול
[quote=I♥Alon;1322302]היי אביזי.. אתה עוד זוכר אותי? ד"א, מי רוצה הצצה למ"ת שלי? (אני מתכוון שיוכל לראות את התג שהכנתי עכשיו, תג ממש מקורי :])[/quote]
מה אני אמור לזכור? אני מזהה את החתימה, נראה לי גם שאני יודע את השם שלך, וזה שהשגחת פעם על אוכל ומתכונים נראה לי. פספסתי משהו?
[QUOTE=LordAbizi;1322304]מה אני אמור לזכור? אני מזהה את החתימה, נראה לי גם שאני יודע את השם שלך, וזה שהשגחת פעם על אוכל ומתכונים נראה לי. פספסתי משהו?[/QUOTE]
כל הכבוד! אוהב אותך *****. אני לא מגלה את זה, אל תדאג. אני עומד לפתוח מ"ת מושקע, עם תגים ערוכים, טריינרים ופייקים. לא פייקדע שלם, אבל אגדיים והתחלתיים כניראה. גם מפה חדשה מחוז חדש ועלילה חדשה. אני אשמח לשלוח לך מה שהכנו בפרטי, אם יש לך רעיונות.
[quote=I♥Alon;1322307]כל הכבוד! אוהב אותך *****. אני לא מגלה את זה, אל תדאג. אני עומד לפתוח מ"ת מושקע, עם תגים ערוכים, טריינרים ופייקים. לא פייקדע שלם, אבל אגדיים והתחלתיים כניראה. גם מפה חדשה מחוז חדש ועלילה חדשה. אני אשמח לשלוח לך מה שהכנו בפרטי, אם יש לך רעיונות.[/quote]
כשהמשחק יהיה מוכן, תשלח אותו לבדיקה. אם אתה רוצה עזרה במשהו, אתה גם יכול כמובן להעזר בי.
[quote=LordAbizi;1322308]כשהמשחק יהיה מוכן, תשלח אותו לבדיקה. אם אתה רוצה עזרה במשהו, אתה גם יכול כמובן להעזר בי.[/quote]
איך זה יכול להיות שאני זוכר אותך(את האדם האמיתי לא את אביזי המשתמש) מלפני כמה שנים ואתה לא זוכר אותי בכלל?
[quote=ξένος;1322310]איך זה יכול להיות שאני זוכר אותך(את האדם האמיתי לא את אביזי המשתמש) מלפני כמה שנים ואתה לא זוכר אותי בכלל?[/quote]
אל תייסר את המצפון (שאין לי) בגלל זה!
מה לעשות שאתה בן אדם נורמלי?! מי יזכור בני אדם נורמליים?!
תנו לי רעיונות לפוקדורים חדשים.. חשבתי על פוקדור מעופף עם כנפיים שיהיה יותר קל לתפוס פוקימונים מעופפים איתו.. עוד רעיונות?
Home. Sweet Home
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Icj544qs7rk[/YOUTUBE]
וזה אולי השיר הכי טוב שיש לנארוטו...
קאקאשי חכם יותר משיקאמרו,מדויק יותר מקיבה,בעל שארינגן כמו סאסוקה,הטאיג'וטסו שלו יותר טוב משל לי,אבל רק תגלו לו ספוילר מהספר שלו והוא מפסיד :um_face:
[QUOTE=Death The Kid;1322316]קאקאשי חכם יותר משיקאמרו,מדויק יותר מקיבה,בעל שארינגן כמו סאסוקה,הטאיג'וטסו שלו יותר טוב משל לי,אבל רק תגלו לו ספוילר מהספר שלו והוא מפסיד :um_face:[/QUOTE]
חחח .. אז.. תענו לי על הרעיון שלי.
[QUOTE=monster;1322301]יוסטאס הוא אחלה דמות ,הוא רק מזוכיסט [IMG]http://www.myforum.co.il/images/smilies2/punch.gif[/IMG] ,למרות שבקלאבירד אחלה דמות[/QUOTE]
מה אחלה? אתה לא יודע עליו כלום חוץ מזה שהוא סאדיסט עם כוח לא משהו.. O:
[quote=LordAbizi;1322313]אל תייסר את המצפון (שאין לי) בגלל זה!
מה לעשות שאתה בן אדם נורמלי?! מי יזכור בני אדם נורמליים?![/quote]
אבל אני זוכר איך ציירתי איתך ציורים של שומאכר..
וגם שהפלתי אותך מכיסא ודודה שלך(בהתחלה חשבתי שזאת אמא שלך חח) באה לצעוק עליי..
[quote=ξένος;1322319]אבל אני זוכר איך ציירתי איתך ציורים של שומאכר..
וגם שהפלתי אותך מכיסא ודודה שלך(בהתחלה חשבתי שזאת אמא שלך חח) באה לצעוק עליי..[/quote]
אתה כבר סיפרת לי את זה וזה לא עזר... אז אין מה לעשות....
[quote=ワンピース;1322318]מה אחלה? אתה לא יודע עליו כלום חוץ מזה שהוא סאדיסט עם כוח לא משהו.. O:[/quote]
אני אוהב את הסאדיסטיות שלו ואת עיצוב המראה שאודה עשה לו.