-
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1326675]דניס פגע והעליב את עמית בכך שהוא פרסם דבר מה בחתימה שלו כמה פעמים והזהרתי אותו בע"פ וזה לא עזר ואז נתתי לו אזהרה וזה גם לא עזר...אז נאלצתי לתת לו באן ליום על זה...שירגע...בעקבות כך הוא פתח עוד 2 משתמשים...ואז בא הבאן לצמיתות...[/QUOTE]
אה,ועוד משהו אחד שגורם לאנשים לעזוב-חוקים מטומטמים.
-
אני יכול להעיד על המון סיבות, אבל אף אחת לא תהיה שווה אזכור מבלי שיציעו פתרונות.
-
יש למישהו הסבר קצת יותר טוב לירידות ול"[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]דניס פרסם בחתימה שלו דבר מה שפגע במשתמש "? מה זה העליב פרסם בחתימה, מה פרסם בה????????[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
וזה עם אוואטר קיקלופס -ברור שעזבו ממריבה, אתה פה רק מ2010 עם כל הכבוד ><
-
אל תקשיבו לשטויות שמוציא היטמן מפיו...לא הכול אצלו נכון...
-
[QUOTE=Hit Man;1326666]אבל כדי לשפר את המצב, צריך לדעת מה גורם לאנשים לעזוב. לא? האם זה הבאנים, האם זה בגלל שהם התבגרו, או האם זה כי הם מרגישים נבגדים על ידי הקהילה?
היי אביב, מה קורה עם סאי?[/QUOTE]
בזמנו כשהייתי בפורום לא היו לי חברים ואז פתאום התחלתי ללכת לנוע"ל והרגשתי שאין לי זמן לפורום ופתאום מצאתי ת'צמי בחיים האמיתיים עם אנשים אמיתיים, ולאחרונה די נזרקתי מהחברה שלי והייתי מסתובב רק עם בן דוד שלי וכמה ידידות שלנו שהפכו למטומטמות ובן דוד שלי עבר לטבריה כדי לעבוד שם בבית מלון בצוות בידור, אז אני שוב די לבד, אבל יש לי עכשיו עדיין איזה חברה קטנים אבל ברובם בת"א, ואני בר"ג...
-
[quote=Blackbeard;1326680]יש למישהו הסבר קצת יותר טוב לירידות ול"[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]דניס פרסם בחתימה שלו דבר מה שפגע במשתמש "? מה זה העליב פרסם בחתימה, מה פרסם בה????????[/SIZE][/FONT][/B]
וזה עם אוואטר קיקלופס -ברור שעזבו ממריבה, אתה פה רק מ2010 עם כל הכבוד ><[/quote]
אביב,פירסמתי מדריך על באניש פיש ביוגי הו,אתה יכול להסתכל?
-
[QUOTE=monster;1326658]חבל שקישי שכח מהידאן בבכלל.
אוף עוד לא יצא פרק חדש של פיירי טייל(מאנגה)[/QUOTE]
מה שכח? הידאן כלוא ולא יכול לצאת O:
[QUOTE=Blackbeard;1326660]היט מן פה ?o0
אנשים אני רוצה הסבר למה שהיה פה!
איתי שם חתימה ארוכה כמחאה על עמית, ואז אלכס מחק לו וככה כמה פעמים עד שחטף הרחקה, ואז נכנס ממשתמש של אחותו שנפתח בעבר או היום ועל זה קיבל באן תמידי?[/QUOTE]
עמית עם חתימה ממוצעת, כן? אבל הצבע הכחול מפריע לאיתי בעיניים אז הוא התלונן ומחה עם קללות ובכיונים למיניהם. אחר כך הוא הוריד את כל הספויילרים מהחתימה שלו וחפש חתימה עצומה שהוא סירב להוריד, אלכס כמובן לחם איתו והוריד לו (הוא החזיר כל פעם מחדש). איתי החליט לשים את החתימה של עמית עצמו בתור החתימה שלו בצבע כחול מגעיל גם כן ואפילו יותר בגדול, זה לא הפריע, אבל אז הוא הוסיף עוד חלק בגדול והעליב את עמית, אז אחרי כמה זמן הוא חטף באן ליום. בחוצפתו הרבה, הוא החליט לפתוח משתמש חדש ולכתוב איתו "קיבלתי באן" או משהו, ואז פתח נושא במשוב עם משתמש קיים של אחותו כדי להמשיך להתבכיין על זה שרומה מזלזל בו, למה מזלזל? כי איתי מזלזל בכל השאר. אחרי המשתמש הכפול והקיים הוא חטף באן לצמיתות על פי חוק וכל המושפעים מגנים עליו.
[QUOTE=Crown♕Clown;1326668][SPOILER]קאבוטו הצטרף לאקטסוקי כחלק מהמלחמה הרביעית.[/SPOILER]
אורוצ'ימארו היה באקטסוקי,אפילו עם איטאצ'י, אבל הוא עזב[לא זוכר למה].[/QUOTE]
[SPOILER]לפי מה שידוע לי זה לא רשמי בכלל, אלא שיתוף פעולה מוסכם בין קאבוטו לטובי, לא הצטרפות, כל אחד מקיים את חלקו וכל אחד מרוויח בצורה כזו או אחרת.[/SPOILER]
-
היטמן צודק הפעם, הגזמת אלכס!
פתחתי נושא במשוב וחשת את עצמך ונעלת ומחקת את כל ההודעות שהיו שם.. למרות שאתה יודע שכל הטיעונים שלי נכונים!
-
[QUOTE=Death The Kid;1326677]הוא לא פתח שני משתמשים!
תסתכלו על התאריך הרשמה של המשתמש של אחותו!
זה פאקינג לפני שנה+[/QUOTE]
היה משתמש נוסף ולא רק זה של אחותו..
-
[QUOTE=Blackbeard;1326680]יש למישהו הסבר קצת יותר טוב לירידות ול"[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]דניס פרסם בחתימה שלו דבר מה שפגע במשתמש "? מה זה העליב פרסם בחתימה, מה פרסם בה????????[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
וזה עם אוואטר קיקלופס -ברור שעזבו ממריבה, אתה פה רק מ2010 עם כל הכבוד ><[/QUOTE]
כתב "זאת החתימה של הילד הככה וככה שחושב שהוא כזה וכזה אבל הוא בכלל הזה וכאלו: *ציטוט של החתימה של עמית*"
מספיק טוב לך? X______________X
-
[quote=ワンピース;1326684]מה שכח? הידאן כלוא ולא יכול לצאת O:
עמית עם חתימה ממוצעת, כן? אבל הצבע הכחול מפריע לאיתי בעיניים אז הוא התלונן ומחה עם קללות ובכיונים למיניהם. אחר כך הוא הוריד את כל הספויילרים מהחתימה שלו וחפש חתימה עצומה שהוא סירב להוריד, אלכס כמובן לחם איתו והוריד לו (הוא החזיר כל פעם מחדש). איתי החליט לשים את החתימה של עמית עצמו בתור החתימה שלו בצבע כחול מגעיל גם כן ואפילו יותר בגדול, זה לא הפריע, אבל אז הוא הוסיף עוד חלק בגדול והעליב את עמית, אז אחרי כמה זמן הוא חטף באן ליום. בחוצפתו הרבה, הוא החליט לפתוח משתמש חדש ולכתוב איתו "קיבלתי באן" או משהו, ואז פתח נושא במשוב עם משתמש קיים של אחותו כדי להמשיך להתבכיין על זה שרומה מזלזל בו, למה מזלזל? כי איתי מזלזל בכל השאר. אחרי המשתמש הכפול והקיים הוא חטף באן לצמיתות על פי חוק וכל המושפעים מגנים עליו.
[spoiler]לפי מה שידוע לי זה לא רשמי בכלל, אלא שיתוף פעולה מוסכם בין קאבוטו לטובי, לא הצטרפות, כל אחד מקיים את חלקו וכל אחד מרוויח בצורה כזו או אחרת.[/spoiler][/quote]
נו שלחות היה ממציא שאיזה מישהו מנסה להוציא את הידאן/להציל אותו.
חבל שככה הוא שוכח את הידאן,אז מה עם כלוא,ככה לותר על דמות טובה. אודה לא עושה את זה.
-
אני דיברתי על זה של אחותו,הבלה עם המלא מספרים,זה משתמש כפול,זה משהו אחר
-
היה את בלה משהו23247524674 הזה חח
-
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B]דניס פרסם בהתחלה חתימה ארוכה ואמרתי לו לקצר אותה והוא קיצר אותה אחרי ריב איתי...הוא רצה שעמית יקצר את החתימה שלו בגלל איזשהו שיר שהוא צבע את המילים שלו בצבע כחול...
זה היה שיר של ג'ון לנון-זמר רוק...
אז זה הפריע לדניס בעיניים והוא החזיר את החתימה הארוכה שלו ואני מחקתי אותה מספר פעמים.לאחר מכן הוא העתיק את המילים של השיר שיש לעמית של ג'ון לנון וכתב שזה החתימה הכי מכוערת....לעמית ולי זה לא הפריע לאחר מכן...הוא הוסיף בחתימה כמה דברים לא יפים על עמית כמו לדוגמה הוא רשם עמית משתמש חרא וכ"ד...הוא התחיל להגזים...ונאלצתי לנקוט באמצעי שימנע ממנו להעליב את עמית...וזה באן ליום...כי הוא המשיך בלי סוף לרדת עליו..לא היה לי ברירה...[/B][/SIZE][/FONT]
-
[quote=הנואש לווינר;1326685]היטמן צודק הפעם, הגזמת אלכס!
פתחתי נושא במשוב וחשת את עצמך ונעלת ומחקת את כל ההודעות שהיו שם.. למרות שאתה יודע שכל הטיעונים שלי נכונים![/quote]
אלכס יש משהו בדבריו, כי בכ"ז הגבת בהתחלה ואחרי שראית את כולם מחקת ת'הודעות ונעלת. X: