-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352752][b]
[b]פלינט~[/b]
תזמרי?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סנובול, לא מרפה את נשיכתה וגורמת למיסדרוויס כאב רב, ומונעת ממנה לברוח בחזרה לצללים. לאחר שנייה, היא משחררת את פיה וקופצת אחורית, רק כדי לקפוץ מעליה, עם מתקפת העלפות, ולפגוע בה קשה.
מיסדרוויס מתעלפת.
"אוי לא!" קוראת המאמנת ומחזירה את הפוקימון שלה לפוקדור. "תודה!" היא אומרת ונעלמת בשיחים.
"כל הכבוד!" אומרת תמי בחיוך ומחזירה לך את אזוריל.
[/QUOTE]
תשמרי
"סנובול נהדר! את מאוד חזקה!" אומר לה בחיוך וארוץ לחבק אותה,אלטף את ראשה בחיוך וארים אותה באוויר, "עכשיו הגיע הזמן שתנוחי" אומר לה בחיוך ואחזיר אותה לפוכדור, "בואי נמשיך תמי" אומר לה בחיוך בעודי מחזיק את אזוריל, "נו אז איך היה? בילית יפה?" אשאל את אזוריל בעודי הולך עם תמי,אלטף את ראשו ואמשש את אוזניו הקטנות בחיבה
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352752][b]ניל~[/b]
"ובכן, כמו שאמרתי, נולדתי במחוז" מתחיל מורגן "והחלטתי לחזור לראות איך המצב פה ואולי לנסות לנצח בליגה" הוא מסיים בחיוך ואז ג'וליה מתחילה "טוב, הוא די גרר אותי למחוז, שמעתי שיש פה תחרויות סרט מדהימות! ובמחוז יש המון פוקימונים נדירים!" היא אומרת בהתלהבות ומניפה את ידיה לצדדים "רק התחלתי כבר מצאתי פוקימון נדיר ברמות!" היא מוסיפה בהתלהבות יתרה.
[/QUOTE]
"פוקימון נדיר ?"אשאל בפליאה את ג'וליה.
-
[b]פלינט~[/b]
אוזריל מהנהן בהסכמה, ונראה שהוא אוהב את תמיד, המחייכת אליו בחזרה. אחרי שעה קלה, של הליכה מאומצת אתה ותמי מגיעים לקרחת יער קטנה ונעצרים.
"אני בעד ארוחת צהריים!" תמי אומרת ומחזיקה את בטנה ואתה שומע את הקירוקרים הבוקעים משם.
אתה מסכים והיא מציעה ללכת לקושש עצים, בזמן שאתה תתחיל את ההכנות.
אחרי כמה דקות תמי חוזרה, ואתם אוכלים בדממה.
"נו,אז מה חושב שנעשה עכשיו?" שואלת תמי בחיוך ואוכלת עוד מהתבשיל שהכנת.
[b]ניל~[/b]
"בהחלט אדוני!" היא אומרת בחיוך ומרימה פוקדור אדום ונוצץ.
"אוי נו באמת ג'וליה, זה סתם וולפיקס!" מורגן מתריס לעברה והיא מחמיצה פנים "וולפיקס עם שבע זנבות במקום שש! זה נדיר במיוחד!" ג'וליה נוזפת בו ומשלבת את ידיה.
"נכון זה נדיר ניל?" היא שואלת אותך בחיוך
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352886]
[b]ניל~[/b]
"בהחלט אדוני!" היא אומרת בחיוך ומרימה פוקדור אדום ונוצץ.
"אוי נו באמת ג'וליה, זה סתם וולפיקס!" מורגן מתריס לעברה והיא מחמיצה פנים "וולפיקס עם שבע זנבות במקום שש! זה נדיר במיוחד!" ג'וליה נוזפת בו ומשלבת את ידיה.
"נכון זה נדיר ניל?" היא שואלת אותך בחיוך[/QUOTE]
מה זה כאן נארוטו :( ?
--------------------
"שבע זנבות ?אני עדיין לא ראיתי אחד כזה"אומר עם חיוך.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352886][b]פלינט~[/b]
אוזריל מהנהן בהסכמה, ונראה שהוא אוהב את תמיד, המחייכת אליו בחזרה. אחרי שעה קלה, של הליכה מאומצת אתה ותמי מגיעים לקרחת יער קטנה ונעצרים.
"אני בעד ארוחת צהריים!" תמי אומרת ומחזיקה את בטנה ואתה שומע את הקירוקרים הבוקעים משם.
אתה מסכים והיא מציעה ללכת לקושש עצים, בזמן שאתה תתחיל את ההכנות.
אחרי כמה דקות תמי חוזרה, ואתם אוכלים בדממה.
"נו,אז מה חושב שנעשה עכשיו?" שואלת תמי בחיוך ואוכלת עוד מהתבשיל שהכנת.[/QUOTE]
הוא אוהב גם אותי נכון?
"אפשר להתאמן,או לשחק קצת" אומר בחיוך ואביט באזוריל, "רוצה לשחק תופסת?" אשאל אותו בחיוך,אם יענה בחיוב אתחיל לרוץ אחריו,לפעמים אוותר לו וכשאתפוס אותו אדגדג אותו
-
[quote=Ritsuka kun;1352705
[B]אוסטין~[/B]
ספינראק שולח מפיו חוט לבן וארוך, אשר נכרך סביבו של ענף גבוה, והוא מושך את עצמו, ומתנדנד עליו עד שהוא מגיע לדאסטוקס, והוא נופל על גבו, קובל אותו מתזוזה בעזרת רגליו הקטנות, וגורם לו לפול על האדמה.
שניות לפני,שדאסטוקס מתרסק על האדמה, ספינראק משחרר אותו מהקבילה, וקופץ באוויר ושולח מטר של מחטים סגולים לעברו של דאסטוקס ומאיץ את מהירות הנפילה שלו, ומרסק אותו באדמה.
דאסטוקס, בקושי רב, קם והאנטנות שעל ראשו מתחילות לזהור באור בהיר המזכיר לך את צבעו של הירח, ואז גופו כולו זוהר באותו גוון של האור והוא מתרפא לגמרי.
"הוא השתמש באור הירח!" קוראת בפליאה פיבי "הוא החזיר לעצמו את כל החיים שאיבד"
באותו רגע, דאסטוקס מנפנף את כנפיו בחוזקה, ויוצר, שוב, משב רוח חזק ומעיף את ספינראק לאחור.
[/quote]
מה?!!?! ה' ייקח אותו!!!
-------
אתרגז עד מאוד ואצעק "אני לא מאמין... ררר זהו הוא אבוד!"
"ספינראק בוא ננסה משהו שונה עם ירי החוטים, תכין את ידין ותירה אותו לידך, תגלגל ותשחק בוא עד שתיצור בקצה עיגול דביק וגדול.. ואז עם ירי חוטים נוסף שלח את הכדור ותדביק לגמריי את דאסטוקס!"
"הדבק אותו היטב ואז הטח אותו באדמה מצד לצד וסיים בצל לילה!"
אומר ואקווה שהמהלך יצליח!
-
[quote]אדם~
אז תגרום לו להשתמש בה Oo
ויאללה תנסה לפתח אסטרטגייה :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סנדרו מהנהן בראשו ושולח שוב מפיו עשרות מחטים סגולים ודקים, אשר נשרפים, שוב, בעזרת הגחלת של נאמל, אשר מסתכל על הקרב באדישות יוצאת מהכלל.
"קדימה נאמל, בוא נראה להם מזה! השתמש בגחלת על סנדשרו!" קורא ונאמל פותח את פיו ועשרות כדוריות אש קטנות יוצאות מפיו לעברו של סנדשרו.
__________________[/quote]
"סנדשרו! תנסה לחמוק מהגחלת בחפירה! תחפור במהירות ותעבור לצד השני! תחפור במהירות! תקפיד לברוח מהגחלת!"
-
[B]ניל~[/B]
"גם אני לא" אומר מורגן ומגלגל את עיניו "היא מסרבת להראות אותה! ורק מבלבלת את השכל עליה" הוא עוקץ את ג'וליה המתעלמת ממנו, ואתה רואה את העצבים בפניה.
"טוב אני בעד שנתחיל לזוז!" היא אומרת במהירות ונעמדת על רגליה ומתחילה לצעוד, כשראשה זקוף והיא אינה מסובבת את ראשה לעברכם.
[B]פלינט~[/B]
איכס לא! :what::what::what::what::what:
סתם :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אזוריל מחייך, ומתחיל לנתר על זנבו הרחק ממך, ומצליח להתרחק ממך מספר פעמים, אבל כל פעם אתה מצליח להשיגו, ולשחק אותה כאילו אתה מפספס.
לפתע, גוש של נוצות חומות יורד מצרת אחד העצים, ותופס את אזוריל בעזרת רגליו וטס איתו בחזרה לעץ ממנו צנח.
אתה מזהה במהירות את הפוקימון כפירו [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/2/29/Spr_5b_022.png[/IMG], פוקימון מרושע למראה ונוראי בקרבות.
[B]אוסטין~[/B]
לא אתה! :@
ידין?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספינראק משחרר במהירות חוט ארוך ולבן מפיו, והוא מתחיל לגלגל במהירות את קצהו של החוט, עד שהוא יוצר כדור גדול יחסית, בגודל אגרופך והוא מתחיל לסובב אותו במהירות באוויר, ועוד פוגע בחוזקה בצד גופו של דאסטוקס ומפיל אותו על גזע עץ, ואז דאסטוקס, נופל על האדמה, רק כדי להפגע ישירות מהצל לילה של ספינראק, ומתעלף במקום.
"כל הכבוד!" אומרת לך פיבי בחיוך וטופחת על שמכך.
[B]אדם~[/B]
סנדשרו מתקפל, ומתחיל לחפור במהירות בידיו, אבל הגחלת מהירה מידי בשבילו, והוא נפגע מעצמת המתקפה ומתגלגל אחורנית.
"נאמל השתמש בפיהוק!" קורא מייקל בנחישות, ונאמל שלו פותח את פיו ובועה קטנה וסגולה יוצאת מפיו, והיא עפה לעברו של סנדשרו, ומתפוצצת עליו, והוא נושם את כל תוכן הבועה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1353284][B]ניל~[/B]
"גם אני לא" אומר מורגן ומגלגל את עיניו "היא מסרבת להראות אותה! ורק מבלבלת את השכל עליה" הוא עוקץ את ג'וליה המתעלמת ממנו, ואתה רואה את העצבים בפניה.
"טוב אני בעד שנתחיל לזוז!" היא אומרת במהירות ונעמדת על רגליה ומתחילה לצעוד, כשראשה זקוף והיא אינה מסובבת את ראשה לעברכם.
[/QUOTE]
"מחזור ?"אשאל את מורגן.
---------------------------------------
"זה תמיד ככה ?"אשאל את מורגן בזמן שאעמד על רגליי ואתחיל ללכת אחריי ג'וליה.
-
[B]ניל~[/B]
"היא בהריון" אומר מורגן ברצינות "אביה אנס אותה לפני שיצאנו לפה" הוא ממשיך ברצינות.
"כן, כזאת דרמה קווין!" מורגן אומר לך ונקרע מצחוק "אל תתייחס לזה יותר מידי" הוא אומר ומארגן במהירות את הדברים, ורץ אחריכם.
אחרי רבע שעה של הליכה, שג'וליה ממשיכה להתעלם ממורגן. אתם מבחנים בקרחת יער קטנה, ובה עומד בחור גבוה, עם בגדים מהודרים [IMG]http://img521.imageshack.us/img521/3461/278l.png[/IMG].
הבחור, אינו זז והוא מסתכל אל השמיים, ואינו מבחין בכם.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1353299][B]ניל~[/B]
"היא בהריון" אומר מורגן ברצינות "אביה אנס אותה לפני שיצאנו לפה" הוא ממשיך ברצינות.
"כן, כזאת דרמה קווין!" מורגן אומר לך ונקרע מצחוק "אל תתייחס לזה יותר מידי" הוא אומר ומארגן במהירות את הדברים, ורץ אחריכם.
אחרי רבע שעה של הליכה, שג'וליה ממשיכה להתעלם ממורגן. אתם מבחנים בקרחת יער קטנה, ובה עומד בחור גבוה, עם בגדים מהודרים [IMG]http://img521.imageshack.us/img521/3461/278l.png[/IMG].
הבחור, אינו זז והוא מסתכל אל השמיים, ואינו מבחין בכם.[/QUOTE]
"זה אונס רק אם היא מתנגדת :("אומר למורגן ברצינות.
---------
"בוא פשוט נלך מפה לפניי שהוא ישים לב אלינו"אומר ואמשיך ללכת.
-
[b]ניל~[/b]
אתה מתחיל ללכת, אבל ג'וליה מחליטה לקורא לבחור "היי אתה שם!" היא צועקת, והבחור מתנער ממחשבותיו ומסתכל על שלושתכם.
"אתם צריכים משהו?" הוא שואל ברצינות .
"כן, מה אתה עושה פה?" שואלת ג'וליה ומורגן נעמד לידה ומושך בידה "זה לא עניינו!" נוזף בה, והיא מושכת את ידה וחוזרת לבחור.
"הלכת לאיבוד או משהו? צריך עזרה?" היא מציעה בחיוך והבחור פשוט מתעלם ממנה "אין לי זמן לילדים קטנים, שלא יודעים מי אני" הוא מוסיף וחוזר לשלו.
"ג'וליה זה ארתור ריברס! חברה ברביעייה האיליט!" קורא מורגן בהתלהבות "ראיתי אותך בטלויזיה!" הוא מוסיף בהתלהבות, ושניהם מתחילם להתגודד סביבו של ארתור, המנסה לנפנף אותם ממנו.
"אתה שם!" הוא קורא ומסתכל עליך "אולי תיקח אותם ממני, לפני שאעשה משהו שאני עלול להתחרט עליו" הוא אומר ברצינות
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1353304][b]ניל~[/b]
אתה מתחיל ללכת, אבל ג'וליה מחליטה לקורא לבחור "היי אתה שם!" היא צועקת, והבחור מתנער ממחשבותיו ומסתכל על שלושתכם.
"אתם צריכים משהו?" הוא שואל ברצינות .
"כן, מה אתה עושה פה?" שואלת ג'וליה ומורגן נעמד לידה ומושך בידה "זה לא עניינו!" נוזף בה, והיא מושכת את ידה וחוזרת לבחור.
"הלכת לאיבוד או משהו? צריך עזרה?" היא מציעה בחיוך והבחור פשוט מתעלם ממנה "אין לי זמן לילדים קטנים, שלא יודעים מי אני" הוא מוסיף וחוזר לשלו.
"ג'וליה זה ארתור ריברס! חברה ברביעייה האיליט!" קורא מורגן בהתלהבות "ראיתי אותך בטלויזיה!" הוא מוסיף בהתלהבות, ושניהם מתחילם להתגודד סביבו של ארתור, המנסה לנפנף אותם ממנו.
"אתה שם!" הוא קורא ומסתכל עליך "אולי תיקח אותם ממני, לפני שאעשה משהו שאני עלול להתחרט עליו" הוא אומר ברצינות[/QUOTE]
"קדימה מורגן ג'וליה זה עוד מפורסם עם אגו גדול"אומר ואחכה לתגובתם.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1353284][B]
[B]פלינט~[/B]
איכס לא! :what::what::what::what::what:
סתם :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אזוריל מחייך, ומתחיל לנתר על זנבו הרחק ממך, ומצליח להתרחק ממך מספר פעמים, אבל כל פעם אתה מצליח להשיגו, ולשחק אותה כאילו אתה מפספס.
לפתע, גוש של נוצות חומות יורד מצרת אחד העצים, ותופס את אזוריל בעזרת רגליו וטס איתו בחזרה לעץ ממנו צנח.
אתה מזהה במהירות את הפוקימון כפירו [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/2/29/Spr_5b_022.png[/IMG], פוקימון מרושע למראה ונוראי בקרבות.
[/QUOTE]
חחחחחחחחח
"אזוריל!" אקרא בחוזקה ואשחרר מיד את טיילו ומונפרנו, "טיילו תעקוב אחרי פירו! ותנסה לחלץ את אזוריל במהירות!" אדריך את טיילו, "תמי בואי מהר פירו חטף את אזוריל!" אצעק בחוזקה כדי שתשמע, אם היא תשאל לאיפה הוא לקח אצביע על העץ, אני ומונפרנו נרוץ לעץ, "מונפרנו תשתמש באגרופי מאך על הגזע! תרעיד את העץ! אולי פירו ימעד ויפיל את אזוריל ונוכל לתפוס אותו!" אדריך את מונפרנו בלחץ, "אזוריל אנחנו מחלצים אותך הכל יהיה בסדר!" אוסיף לאחר מכן
-
[quote=Ritsuka kun;1353284]
[B]אוסטין~[/B]
לא אתה! :@
ידין?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספינראק משחרר במהירות חוט ארוך ולבן מפיו, והוא מתחיל לגלגל במהירות את קצהו של החוט, עד שהוא יוצר כדור גדול יחסית, בגודל אגרופך והוא מתחיל לסובב אותו במהירות באוויר, ועוד פוגע בחוזקה בצד גופו של דאסטוקס ומפיל אותו על גזע עץ, ואז דאסטוקס, נופל על האדמה, רק כדי להפגע ישירות מהצל לילה של ספינראק, ומתעלף במקום.
"כל הכבוד!" אומרת לך פיבי בחיוך וטופחת על שמכך.
[/quote]
ידיך* יעני שיכדרר עם היד XD
--------------
"כן זה מעולה!" אומר ואחייך אליה, אביט בה למספר רגעים בחיוך מבלי להגיד מילה (חחח יוצר כאן מתח :D) ואז אשנה נושא.
"טוב קדימה אחריי... אנסה למצוא סוג שונה מחרק לנסות עליו את צל הלילה החדש ואבחן היטב את הפוקימונים בקירבתי.
אקפיד לא להתרחק מהעיר ושאוכל לחזור במהירות..