-
[QUOTE=Askeladd;1337228]FIZZ חמודה כזאתי והיא נראת טובה אבל למי יש עצבים לחסוך ל6300 IP תאמת Olaf נראה לי די טוב!
ו Tryndamere הוא סוס לא רק בתור מגן אנושי כי אני מפעיל את הR שלו כשיש לי קצת חיים בכללי עם בילד טוב(ראיתי ביילד חזק מאוד איפשהו ושמתי לו) הוא עושה מלא מלא DMG גם הQ שלו מצויין הW לא נותן לברוח ממנו פשוט הE אחלה התקפה וביחד עם spell שמעלה מהירות וexhust....תעשה תחישוב =][/QUOTE]
מור יש לך סקייפ/מסן?
-
[QUOTE=geostri;1337230]Annie Is The Best In Lol[/QUOTE]
לא ניסיתי לשחק איתה תאמת....אבל היא נראית מעצבנת כזאת....
עריכה: אופיר יש לך אותי..מחקתי תתוכנה אבל לא תמסן עצמו אני יוריד עכשיו
-
[QUOTE=Askeladd;1337233]לא ניסיתי לשחק איתה תאמת....אבל היא נראית מעצבנת כזאת....[/QUOTE]
הפאסיב שלה אדיר מידי והאולטי שלה זה דב :]
רק מעט מידי הגנה ומעט מידי חיים אבל זה החפצים מסדרים +-
-
[QUOTE=Tobi...;1337231]אני פלופי לא טובי ולא ליאון
אני נשבע שלא עשיתי קופי פייסט בשמו של הפלופי הקדוש בשמים.
אני פלופי פלופ בנו של פלופי הפלופ השלושה עשר נשבע אמונים לממלכת הפלופ לשרת כפלופ מדיני פלופ חברתי ופלופ תרבותי ולעשות כמה שיותר פלופים וכמובן בתור אביר ממלכת פלופ אני נשבע להרוג כל פלאפי מזדיין שיעמוד בדרכי=@[/QUOTE]
אבל אתה לא פלופי =@
-
-
[QUOTE=F|upy;1337236]מי זה האייל הזה לעזאזל[/QUOTE]
! או אפילו i היה נראה לי יותר טוב במקום הקו הזה...
-
-
[QUOTE=Tobi...;1337231]אני פלופי לא טובי ולא ליאון
אני נשבע שלא עשיתי קופי פייסט בשמו של הפלופי הקדוש בשמים.
אני פלופי פלופ בנו של פלופי הפלופ השלושה עשר נשבע אמונים לממלכת הפלופ לשרת כפלופ מדיני פלופ חברתי ופלופ תרבותי ולעשות כמה שיותר פלופים וכמובן בתור אביר ממלכת פלופ אני נשבע להרוג כל פלאפי מזדיין שיעמוד בדרכי=@[/QUOTE]
מה אתה קשור לפלופים
-
[QUOTE=geostri;1337237]! או אפילו i היה נראה לי יותר טוב במקום הקו הזה...[/QUOTE]
זה לא היה מגיע לגובה
קיצר שתוק או שאני אכריז עליך כאויב ממלכת פלופ.
-
[QUOTE=F|upy;1337240]זה לא היה מגיע לגובה
קיצר שתוק או שאני אכריז עליך כאויב ממלכת פלופ.[/QUOTE]
בכיף אני בכל מקרה מאמין רק [URL="http://qgeek.files.wordpress.com/2008/07/fsm.jpg"]במפלצת הספגטי המעופפת[/URL]
-
אפשר גם להשתמש ב- 1 או ] או אפילו /
אבל 1 הכי נורמאלי מביניהן
ויש כבר מישו עם i
-
אופיר הוא עדיין פלופי =@
ככה שזה לא משנה אם יש לו | או !Ii או כל קקי אחר הפלופים עדיין מקבלים אותו
-
[QUOTE=Flupy;1337244]אופיר הוא עדיין פלופי =@
ככה שזה לא משנה אם יש לו | או !Ii או כל קקי אחר הפלופים עדיין מקבלים אותו[/QUOTE]
3>
ושתדע עדיף בהרבה | על \
-
אני על סף שיעמום רצחני ולא בא לי לכתוב\אנימה\לקרוא\mmorpg\nba\fifa וכמעט כלום לא נראה כיף עכשיו
-
[[QUOTE=Flupy;1337244]אופיר הוא עדיין פלופי =@
ככה שזה לא משנה אם יש לו | או !Ii או כל קקי אחר הפלופים עדיין מקבלים אותו[/QUOTE]
או פלופי גדול,האם תהפוך אותי לפלופי?