שונא מברשות שיניים רכות ):
אחות מעצבנת לא מוצא את המברשת הרגילה שלי בגללה
Printable View
שונא מברשות שיניים רכות ):
אחות מעצבנת לא מוצא את המברשת הרגילה שלי בגללה
חחח איזה נו''ד זה היה Xd רציתי לפרוש בגלל מגל,הייתי נוב בדיג'ימון,ראיתי אנימות [b]באנגלית [/b]הניק שלי היה אייצ'י סנדו :s
עכשיו גמרתי לראות את הפרק שכולם שונאים את צ'ופר ורק הירולוק עוזר לו. איזה פרק עצוב :(
[QUOTE=quilavaxd;1378268]עכשיו גמרתי לראות את הפרק שכולם שונאים את צ'ופר ורק הירולוק עוזר לו. איזה פרק עצוב :([/QUOTE]
אני אנגן לך על הכינור הקטן בעולם..
[QUOTE=quilavaxd;1378268]עכשיו גמרתי לראות את הפרק שכולם שונאים את צ'ופר ורק הירולוק עוזר לו. איזה פרק עצוב :([/QUOTE]
מי האידיוט ששונא את זה?
הסיפור של צ'ופר אחד הדברים
שקד D:
לול יואו איזו באסה שאילן לא פה רוצה לבדוק משהו. מעננין אם זו רמאות לקחת רק Uu אחד לצוות Ru. זה הרי לא Ou
[QUOTE=X-Drake;1378273]לול יואו איזו באסה שאילן לא פה רוצה לבדוק משהו. מעננין אם זו רמאות לקחת רק Uu אחד לצוות Ru. זה הרי לא Ou[/QUOTE]
מה ?
אם תקח UU אחד וחמישה RU זה יהפוך לUU
Oם
[QUOTE=Pinky;1378271]שקד D:[/QUOTE]
השעון המעורר לא עבד O:
זה לא משנה אני ממילא מקבל יריביםפ שיש להם צוותים מכל המינים. אלא אם זה משדך לי לרוב Ru למרות שהמשחק אולי לא מכיר בו בכלל
טוב משעמם לי אז אני הולך לישון.
ביי :-)
[QUOTE=Gamatatsu;1378249][IMG]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/392134_280179415368535_140036502716161_711330_539610418_n.jpg[/IMG]
חחחחחחחחחחח[/QUOTE]
וואו לא חשבתי על זה O.O אולי גם לקאדפי הוא עשה את זה
רק היטמונטופ Uu קטן בצוות זה הכל... זה לא אמפיבאם או משהו \: ממילא אני נגד Uu כל הזמן והרגע ניצחתי אחד...
ל"y
היטמונטופ ם: ?
היטמונלי יותר מגניב ):
אהלן, מה קורה?
חבר'ה אני לא פעיל בנו"ד ולא מגיב בנושאים כי אין לי כל כך זמן...
אני בנאדם עובד ומנסה להנות מהכמה שבועות האזרחיים שנותרו לי :)
אבל אני נכנס לפורום כמה פעמים ביום, קורא תדיווחים, מסתכל בנושאים חשובים ומטפל...
לא נעלמתי, תמשיכו להשקיע :)