-
[QUOTE=LordAbizi;1398463]הוא קודם יגיד "ספאם", יענה על השאלה, ואז יפתח נושא בפורום מנהלים שבו הוא משאיר את זה לטיפול של הממונים עליו.
אני מקווה שזה לא נחשב הדלפה מפורום מנהלים, כי זה מה שהוא היה עושה במקרים דומים בזמן שהייתי מנהל.[/QUOTE]
אבל אם רותם יעשה אתזה...
LOL
STM יחטוף שבץ XD
-
[QUOTE=scrapi;1398460]תגידו על מה אופיר קיבל באן?[/QUOTE]
על שטויות.
ומאיפה אתה מכיר את אופיר?
-
יאמי יוגי בדואל מונסטרס
[IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/characters/13/78304.jpg[/IMG]
יאמי יוגי בעונה המצונזרת
[IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/characters/5/77745.jpg[/IMG]
השני טיפה יותר מלחיץ
לא,STM יקבל שגיאה ויקרוס
-
[QUOTE=Ilan;1398466]על שטויות..
ומאיפה אתה מכיר את אופיר?[/QUOTE]
אני איתמר קורדובה גיישה
-
-
לא זה אישה ודרך אגב הוא נראה יתר מלחיץ כי בגלל האור על הראש זה נראה כאילו הוא מספר סיפור אימה בלילה עם פנס
-
לא, Stm יפתח נושא בפורום מנהלים. זו ההתנהגות שלו כפי שתעדתי אותה בתקופה שבה הייתי מנהל חת"ם. כל פעם שארע ארוע שהוא לא ידע מה לעשות איתו, הוא פתח נושא בפורום מנהלים, הסביר מה לא בסדר בנושא שהוא הביא כלינק בנושא שלו, וביקש ממישהו לטפל בזה.
-
[QUOTE=scrapi;1398468]אני איתמר קורדובה גיישה[/QUOTE]
בדיוק אופיר אמר לי חחח מה קורה?
אגב אני באמת שוקל להפוך את אילן לשם הראשי שלי..
הייתי צריך לחשוד כשאמרת שלמדת בבר אילן.
-
פרק הבא!
אני מקווה שלייט(ו) לא יהרוג את הארוסה של ההוא היא ממש חכמה 0:
-
[QUOTE=Ilan;1398472]בדיוק אופיר אמר לי חחח מה קורה?[/QUOTE]
אחלה, אני עדיין מתאושש מהחור בארנק מהכנס
-
תגידו,אם הארוס שלה מת,היא נחשבת אלמנה?
-
[QUOTE=LordAbizi;1398471]לא, Stm יפתח נושא בפורום מנהלים. זו ההתנהגות שלו כפי שתעדתי אותה בתקופה שבה הייתי מנהל חת"ם. כל פעם שארע ארוע שהוא לא ידע מה לעשות איתו, הוא פתח נושא בפורום מנהלים, הסביר מה לא בסדר בנושא שהוא הביא כלינק בנושא שלו, וביקש ממישהו לטפל בזה.[/QUOTE]
חחח איך STM יכול להתלונן על רותם - המנהל של הפורום והמייסד?
מקסימום רותם ייתן לו באן D:
-
[quote=Joey Tribbiani;1398481]חחח איך STM יכול להתלונן על רותם - המנהל של הפורום והמייסד?
מקסימום רותם ייתן לו באן D:[/quote]
מה? מי דיבר על זה שSTM יתלונן על רותם? המקרה הנדון הוא אם מגל כותב בנושא ההוא "בתחת של נדב". במקרה הזה, כפי שאמרתי, STM יכתוב נושא בפורום מנהלים שבו הוא מבקש עזרה מהממונים עליו בנושא.
ו- Protgas D. Ace, לא נראה לי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1398483]מה? מי דיבר על זה שSTM יתלונן על רותם? המקרה הנדון הוא אם מגל כותב בנושא ההוא "בתחת של נדב". במקרה הזה, כפי שאמרתי, STM יכתוב נושא בפורום מנהלים שבו הוא מבקש עזרה מהממונים עליו בנושא.[/QUOTE]
אה, הייתי בטוח שהגבת על התגובה הקודמת שלי.
חחח לא משנה.
-
''אני יגלה את השם שלה ב5 דקות הבאות ולא משנה מה''
אוי לייט(ו) -_-