[quote=Ahri;1403641]הצלחנו לפתוח פורום לול, מה אתם אומרים, נצליח לפתוח פורום פורנו?
הרי גם זה ממכר, ויש לזה קהילה גדולה ):[/quote]
support.
ובוא נשים גם הגבלת גיל, כדי שילדים קטנים כמוך וכמו מגל לא ייכנסו ויראו דברים לא חינוכיים :[
Printable View
[quote=Ahri;1403641]הצלחנו לפתוח פורום לול, מה אתם אומרים, נצליח לפתוח פורום פורנו?
הרי גם זה ממכר, ויש לזה קהילה גדולה ):[/quote]
support.
ובוא נשים גם הגבלת גיל, כדי שילדים קטנים כמוך וכמו מגל לא ייכנסו ויראו דברים לא חינוכיים :[
[QUOTE=Mr.Pizza;1403643]support.
ובוא נשים גם הגבלת גיל, כדי שילדים קטנים כמוך וכמו מגל לא ייכנסו ויראו דברים לא חינוכיים :[[/QUOTE]
אני נולדתי לא חינוכי :[
[quote=Kirito;1403645]אני נולדתי לא חינוכי :[[/quote]
זה לא אומר שאתה צריך לא-להתחנך אפילו פחות :[
[QUOTE=Mr.Pizza;1403646]זה לא אומר שאתה צריך לא-להתחנך אפילו פחות :[[/QUOTE]
מישהו לא חינוכי לא יכול להתחנך אפילו פחות :]
[QUOTE=Ahri;1403641]הצלחנו לפתוח פורום לול, מה אתם אומרים, נצליח לפתוח פורום פורנו?
הרי גם זה ממכר, ויש לזה קהילה גדולה ):[/QUOTE]
אתה בן 13 O.O..
אני אומר שנלך על ההצעה של נדב פורום כסף וציצים.
[QUOTE=Ilan;1403654]אתה בן 13 O.O..
אני אומר שנלך על ההצעה של נדב פורום כסף וציצים.[/QUOTE]
המנהל יהיה פלופיייייייימן
עריכה: עכשיו שמתי לב, זה לא פורום כסף וציצים, זה פורום ציצים וכסף ):
כי סיליקון זה יותר יקר ):
[QUOTE=Mr.Pizza;1403643]support.
ובוא נשים גם הגבלת גיל, כדי שילדים קטנים כמוך וכמו מגל לא ייכנסו ויראו דברים לא חינוכיים :[[/QUOTE]
אני בעד! נפתח עצומה
[QUOTE=scrapi;1403657]אני בעד! נפתח עצומה[/QUOTE]
לא צריך עצומה, רק צריך הדגמה D:
אופיר אמר לי שפעם היה רעיון של נדיו (נראה לי פה או בפורום אחר) לעשות פורום ציצי וכסף בואו נבקש ממנו עזרה
ערב טוב
[QUOTE=scrapi;1403661]אופיר אמר לי שפעם היה רעיון של נדיו (נראה לי פה או בפורום אחר) לעשות פורום ציצי וכסף בואו נבקש ממנו עזרה[/QUOTE]
זה היה בפורום הזה.
חי נפשי, פורום פורנו? במקרה הבלתי סביר בעליל שבו תצליחו לעשות את זה, לא תהיה לי ברירה אלא להתאבד בתלייה.
[QUOTE=LordAbizi;1403665]חי נפשי, פורום פורנו? במקרה הבלתי סביר בעליל שבו תצליחו לעשות את זה, לא תהיה לי ברירה אלא להתאבד בתלייה.[/QUOTE]
זה לא נוגד את העקרונות המתמטיים שלך?
[QUOTE=Kirito;1403666]זה לא נוגד את העקרונות המתמטיים שלך?[/QUOTE]
העיקר זה הפורום
[quote=Kirito;1403666]זה לא נוגד את העקרונות המתמטיים שלך?[/quote]
איך בדיוק?