ביי נדב!
Printable View
ביי נדב!
בוקר טוב כולם!
אני די בטוח שעומדים לסקול אותי, אבל רק העונה הראשונה והשניה של דיג'ימון באמת טובות.
3 כבר נהיית חרטא עם קלפים והשתלבויות וכאלה ):
הראשונה ללא ספק זה קלאסיקה והשניה היא פסדר כזאת.. קצת מוגזמת אבל ראיתי את כולה :p
[quote=pקוקי;1444158]אני די בטוח שעומדים לסקול אותי, אבל רק העונה הראשונה והשניה של דיג'ימון באמת טובות.
הראשונה ללא ספק זה קלאסיקה והשניה היא פסדר כזאת.. קצת מוגזמת אבל ראיתי את כולה :p[/quote]מסכים איתך בדיוק. :)
[quote=pקוקי;1444158]אני די בטוח שעומדים לסקול אותי, אבל רק העונה הראשונה והשניה של דיג'ימון באמת טובות.
הראשונה ללא ספק זה קלאסיקה והשניה היא פסדר כזאת.. קצת מוגזמת אבל ראיתי את כולה :p[/quote]
אני אתך בזה אבל הפסקתי אחרי השלישית נראהלי
הראשונה ללא ספק זה קלאסיקה והשניה היא פסדר כזאת.. קצת מוגזמת אבל ראיתי את כולה :p[/quote]
למה בדיוק שהסקול אותך? הרי די צודק. הם באמת הכי טובות למרות שאהבתי תאחרות גם אבל פחות.
אם תגיד שאהבת את הדיג'ימון האחרון(הציידים והרובטריקים). אז זאת באמת סיבה לסקול אותך.
שלום :)
לתכנת משחקים זה כאב ראש. החברה הטילה עליי מין משימה
[quote=odin borson;1444178]לתכנת משחקים זה כאב ראש. החברה הטילה עליי מין משימה[/quote]
אבל זה אחלה עתיד!!!
[quote=captain happy;1444179]אבל זה אחלה עתיד!!![/quote]
למה עתיד? ומה חשבת על מה שפרסמתי בפורום בתור טיזרים?
[quote=odin borson;1444181]למה עתיד? ומה חשבת על מה שפרסמתי בפורום בתור טיזרים?[/quote]
כי לתכנת משחקים בשנים אלו זה כסף ממש טוב.
בנוגע לטיזרים העיצוב ממש מגניב, כמה זמן לכך לך לעשות את זה?
[quote=captain happy;1444182]כי לתכנת משחקים בשנים אלו זה כסף ממש טוב.
בנוגע לטיזרים העיצוב ממש מגניב, כמה זמן לכך לך לעשות את זה?[/quote]
בערך שעתיים. אני אחראי על האומנות במשחק.כרגע אני מנסה לעבוד על קטע קרב
[QUOTE=Edward;1444169]שלום :)[/QUOTE]
היי :D
שלומות בני אנוש
[QUOTE=Pקוקי;1444158]אני די בטוח שעומדים לסקול אותי, אבל רק העונה הראשונה והשניה של דיג'ימון באמת טובות.
הראשונה ללא ספק זה קלאסיקה והשניה היא פסדר כזאת.. קצת מוגזמת אבל ראיתי את כולה :p[/QUOTE]
שווה לראות?