שונא אנגלית...........חבל שזה ילווה אותי לכל חיי השפה הערורה הזאת (בעיקר הבגרות ,הפסיכומטרי והשיעוריי בית עליה)
Printable View
שונא אנגלית...........חבל שזה ילווה אותי לכל חיי השפה הערורה הזאת (בעיקר הבגרות ,הפסיכומטרי והשיעוריי בית עליה)
ערב טוב!
ייייאאייייי!!!!!
אני וותיק!!!!
finelly!!!!!!
[quote=bugoji1;1465448]ערב טוב!
ייייאאייייי!!!!!
אני וותיק!!!!
Finelly!!!!!![/quote]
מזל טוב
בוקר טוב
בוקר מעולה..
אנשים, בגלל שאני לומד אנגלית מואץ (fuck ya) ואני בין התלמידים הטובים, אז המורה שלי החליט לתת למי שרוצה, ויש לו ממוצע מעל 95, לעשות היום בוחן, שהוא בעצם unsee מ-module e. מישהו פה יודע מה יש עוד חוץ מאנסין? מה (רוב התלמידים) עושים בכיתה יב?
וואו
לא הייתי פה בערך מיליון זמן
[quote=pizzablaster;1465455]אנשים, בגלל שאני לומד אנגלית מואץ (fuck ya) ואני בין התלמידים הטובים, אז המורה שלי החליט לתת למי שרוצה, ויש לו ממוצע מעל 95, לעשות היום בוחן, שהוא בעצם unsee מ-module e. מישהו פה יודע מה יש עוד חוץ מאנסין? מה (רוב התלמידים) עושים בכיתה יב?[/quote]
אני לא בטוח שאני מבין את השאלה. מבחן module e מורכב מunseen קריאה וunseen שמיעה (שבו מושמע לך קטע אחד באנגלית פעמיים ויש לך כמה שאלות על זה).
Module f בתקופה שלי היה מורכב מunseen וחיבור קצרצר. כיום הוא מכיל שאלות בנושא ספרות אנגלית.
Module g מורכב מunseen וחיבור קצרמר. ההבדל הוא שהרמה כאילו עלתה קצת.
מה זה "רוב התלמידים"?
[quote=pקוקי;1465457]וואו
לא הייתי פה בערך מיליון זמן[/quote]
[quote=lordabizi;1465458]אני לא בטוח שאני מבין את השאלה. מבחן module e מורכב מunseen קריאה וunseen שמיעה (שבו מושמע לך קטע אחד באנגלית פעמיים ויש לך כמה שאלות על זה).
Module f בתקופה שלי היה מורכב מunseen וחיבור קצרצר. כיום הוא מכיל שאלות בנושא ספרות אנגלית.
Module g מורכב מunseen וחיבור קצרמר. ההבדל הוא שהרמה כאילו עלתה קצת.
מה זה "רוב התלמידים"?[/quote]
כן כן אביזי, זה בסדר לגמרי שמתעלמים. לא הייתי כאן בערך חודש וזה מרגיש כמו כל החיים ):
עדיין צריך ווינר כדי לשנות כינוי?
[quote=fishbones;1465474]עדיין צריך ווינר כדי לשנות כינוי?[/quote]
כן לצערנו
עד מתי ווינר?
14.1.14
חבל.
עד מתי bugoji1.
הגיע הזמן להמשיך לכתוב את הסיפור שלי... ולנסות להחיל את הרפורמות שלי בו... חייב להתקדם בסיפור... חייב לעשות משהו... חייב להשאר בחיים.
[quote=lordabizi;1465485]הגיע הזמן להמשיך לכתוב את הסיפור שלי... ולנסות להחיל את הרפורמות שלי בו... חייב להתקדם בסיפור... חייב לעשות משהו... חייב להשאר בחיים.[/quote]
חייב לשתות קולה... חייב לצלול עם מדוזות... חייב לקנות פאה... חייב לתפוס את כולם.
את הראשון והאחרון עשיתי. בפוקימון אדום אש לכדתי 380 פוקימונים ללא קודים. (המקום היחיד שבו רימיתי היה כשלקחתי את ההתחלתיים של ג'וטו באמרלד, ואז שמרתי דרך האימולטור, ולקחתי התחלתי אחר וכן הלאה)