-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1492798][CENTER][SIZE=3][B][COLOR=#ff0000]חנוכה שמח חברה
אני ממש מצטער שלמרות החופש, עדיין לא יוצא לי להגיב.[/COLOR]
[/B][COLOR=#ff3300][SIZE=2]לצערי אני ממש מתקשה בלמצוא את ה'חופש', במה שנקרא 'חופש חנוכה', הלימודים לא מפסיקים לרגע, וכידוע עליי להיות באותו קצב, לכן הזמן בלשבת ולהשקיע בתגובות הוא זמן שעליי לקצץ ממנו. השתדלתי היום לתת תגובות מלאות ומושקעות, תעריכו את זה :*
~~~
[/SIZE]אני אשתדל להגיב כשאוכל, אבל שוב אני לא יכול להבטיח פעילות מלאה גם לא ב'חופש'[/COLOR][COLOR=#800000].
[/COLOR][COLOR=#ff3300]~~~
מה שאני כן יכול להבטיח, הוא [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]איוונט חנוכההההההההה[/B][/COLOR][COLOR=#ff3300][B].[/B][/COLOR][COLOR=#800000]
[/COLOR][COLOR=#ff3300][SIZE=2]אני מאמין שהוא לא יהיה רק בחנוכה, אבל הוא כן יתחיל כעת. אני אתן עליו פרטים בהודעה הבאה, כנראה היום. [/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=#ff3300][SIZE=2]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][IMG]http://i.imgur.com/nC4l5k5.png[/IMG]
[/CENTER]
[COLOR=#ff3300][B]רון @YVELTALBLUE ;[/B][/COLOR]
מצבך טוב לעומתי ועוד אני צריך להגיב לכולכם 0:
אבל זה בסדר
--
אתה שולף את הפוקידע ומכוון אל עבר הפוקימון הזר, הפוקידע סורק אותו עם הקרן האדומה ומתחיל לספר:[CENTER][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/703.gif[/IMG]
"קארבינק, פוקימון התכשיט.
מהטמפרטורות והלחצים עמוק באדמה, קארבינק נוצר. הוא ישן במשך מאות מיליוני שנים מאז היווצרותו, ונמצא מידי פעם בחפירות במערות. קארבינק יורה קורות עוצמתיות מהאבן על ראשו."[/CENTER]
ארון יוצא ומיד נוהם אל עבר הקארבינק, במטרה לאיים ולהלחיץ את פוקימון התכשיט.
קרבינק לא מראה שינוי בהופעתו, ונותר לעמוד על פיסת האבן שלו.
הפוקימון האופנסיבי שלך מתחיל לשעוט אל עבר קארבינק, מרים את ידו הזוהרת באור מתכתי.
"קארבינק, אתה יודע מה לעשות!" מורה רוקסן, וקארבינק עוצם את עיניו- יוצר מסביבו מספר כדורים אשר זוהרים באור כחלחל, וחוזרים אל גופו, שכעת זוהר בעצמו באור כחלחל ובהיר.
ארון שועט ופוגע בקרבינק בחזקה, מעיף אות ואחורנית וגורם לפיצוץ קטן של הרבה אבק.
הוא חוזר לצידך, ואתם מחכים לראות את מצבו של קרבינק- האבק מתחיל להתפזר, ואתה רואה שלמרות הפגיעה הישירה והסופר אפקטביות, קרבינק עומד ושרד את ההתקפה יותר ממה שציפית. "השתקפות נהדרת קרבינק!" מציינת רוקסן, והוא ממלמל בחיוב, "עכשיו, כוח נסתר!".
קרבינק יותר שוב מספר כדורים לבנים, זוהרים ומאיימים מסביבו. רק שהפעם הוא שולח אותם לכיוון ארון.
[/QUOTE]
"מהר ארון! תמסה להתחמק במהירות, ואז סטירת בוץ! נסה לעמעם את ראייתו! לאחר מכן תקוף אותו שוב ישירות עם טופר ברזל!". 'הקרבינק הזה גם חזק וגם בעל הגנות טובות. בוא נקווה שאני אמצא איזו דרך לשבור את ההגנות שלו' אחשוב בזמן שהמהלך יקרה.
-
[/B][COLOR=#ff3300][SIZE=2]לצערי אני ממש מתקשה בלמצוא את ה'חופש', במה שנקרא 'חופש חנוכה', הלימודים לא מפסיקים לרגע, וכידוע עליי להיות באותו קצב, לכן הזמן בלשבת ולהשקיע בתגובות הוא זמן שעליי לקצץ ממנו. השתדלתי היום לתת תגובות מלאות ומושקעות, תעריכו את זה :*
~~~
[/SIZE]אני אשתדל להגיב כשאוכל, אבל שוב אני לא יכול להבטיח פעילות מלאה גם לא ב'חופש'[/COLOR][COLOR=#800000].
מה שאני כן יכול להבטיח, הוא [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]איוונט חנוכההההההההה[/B][/COLOR][COLOR=#ff3300][B].[/B][/COLOR][COLOR=#800000]
[/COLOR][COLOR=#ff3300][SIZE=2]אני מאמין שהוא לא יהיה רק בחנוכה, אבל הוא כן יתחיל כעת. אני אתן עליו פרטים בהודעה הבאה, כנראה היום. [/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=#ff3300][SIZE=2]
[/CENTER]
.
[COLOR=#ff3300]
[B]דניס;[/B][/COLOR]
אתה מודה לג'וי, וראפלט מטפס אל הכתף שלך. פאנפי מחייך לעברך, מראה לך כי עשית את המעשה הנכון.
אתם מתחילים להתקדם, אתה ופאנפי, ביחד עם ראפלט, ג'ולטיק וסלינה.
"אז מה את עושה בעיר?" אתה שואל את סלינה, תוך כדי שאתה לוגם מבקבוק נסטי שקנית בדרך החוצה מהמרכז.
"אני? אני פה רק לזמן מועט!" אומרת לך סלינה בחיוך, ואז מתקדמת אחורנית. "אני וג'ולטיק.. אנחנו חוקרים את הטבע! אנחנו מטיילים ברחבי הואן כבר כמה ימים, ובינתיים הורשמנו מאוד!" היא אומרת וג'ולטיק מאפס על ראשה, מהנהן ומחכה את תנועות גופה. "המטרה שלנו היא פשוט לטייל ולהנות מזה, וגם לצלם בדרך כמה תמונות" היא אומרת בחיוך, ועכשיו אתה באמת מבחין במצלמה שמחוברת לחוט על גופה.[/QUOTE]
בגלל שלא הפלת לי קוקוס על הראש והבטחתי you cheeky bastard
---
לפתע משהו השתנה, הקול המצחקק בראש שלי החל להתחזק ולהתחזק ולהפוך לצחוק מטורף ומתגלגל. הפרצוף האדיש התחלף בחיוך מטורף.
׳אוי לא! זה חוזר!׳ אזכר בטיפול השגעון ובתרופות שלקחתי ואצעק לשמיים ׳לאאאאאאאאא! הוא לקח את השליטהההההה׳
״מגניבבבב״ אגיד ואחפש בהיסטריה אחר חורי תולעת למקומות אחרים במרכז הפוקימונים
״טוב אז אתה ממשיך איתי רפלט?״ אושיט לו פוקדור
-
~~~
[/CENTER]
[COLOR=#ff3300][B]מליפאן;[/B][/COLOR]
לוק מתכוון לענות, אך טובי מיד עונה.
"זו הגנת כותנה!! אחת ממתקפות ההגנה הפיזיות החזקות ביותר שידועות. אין פלא שגלגל להבה לא עשה נזק רב, המתקפה פיזית ביותר אפילו אם היא מסוג כמו שאש, שחזק על עשב!" הוא אומר, ולא עוצר לרגע.
"זה למה גחלת עשתה נזק רב כלכך, אחרי הכל היא מסוג אש" מפרט טובי, ומחייך לנוכח הידע הרב שלו.
לוק מושך בכתפיו, אבל מהנהן. "תודה על הקרב" הוא מודה לך, ומתחיל להתקדם אל עבר מרכז הפוקימונים.
אתה מביט סביבך, ורואה שחלק מהמאמנים התפזרו חלקם עוד מסתובבים בגן הגדול.
מזג האוויר נוח ביותר, והשעה 6 בערב.
[B]
[COLOR=#ff3300]אייס @TOTODILE ;[/COLOR][/B][COLOR=#ff3300]
[/COLOR]אתה מוציא את סנייבי מהפוכדור, ומתחיל לרוץ עם שני פוקימוניך אל המערה, בחיפוש אחר וויסמארים.
תום ואליסון מאחוריך, לא כלכך מתלהבים כמוך אבל כן מתקדמים במהירות.
מהצד מגיח לו וויסמאר קטן, סנייבי היחידה שמבחינה בו ומשתמשת בהצלפת גפן.
וויסמאר חוטף פגיעה ישירה, ומתחיל לרוץ אל תוך המערה בצעקות וקולות מחרישים.
אתם מתחילים להתקדם אל תוך המערה, ואתה מבחין שבכל מקום עומדים וויסמארים.
חלקם בזוגות, חלק צועדים לבדם וחלק בשלישיות.
[COLOR=#ff3300][B] ;[/B][/COLOR]
מצבך טוב לעומתי ועוד אני צריך להגיב לכולכם 0:
אבל זה בסדר
--
אתה שולף את הפוקידע ומכוון אל עבר הפוקימון הזר, הפוקידע סורק אותו עם הקרן האדומה ומתחיל לספר:[CENTER][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/703.gif[/IMG]
"קארבינק, פוקימון התכשיט.
מהטמפרטורות והלחצים עמוק באדמה, קארבינק נוצר. הוא ישן במשך מאות מיליוני שנים מאז היווצרותו, ונמצא מידי פעם בחפירות במערות. קארבינק יורה קורות עוצמתיות מהאבן על ראשו."[/CENTER]
ארון יוצא ומיד נוהם אל עבר הקארבינק, במטרה לאיים ולהלחיץ את פוקימון התכשיט.
קרבינק לא מראה שינוי בהופעתו, ונותר לעמוד על פיסת האבן שלו.
הפוקימון האופנסיבי שלך מתחיל לשעוט אל עבר קארבינק, מרים את ידו הזוהרת באור מתכתי.
"קארבינק, אתה יודע מה לעשות!" מורה רוקסן, וקארבינק עוצם את עיניו- יוצר מסביבו מספר כדורים אשר זוהרים באור כחלחל, וחוזרים אל גופו, שכעת זוהר בעצמו באור כחלחל ובהיר.
ארון שועט ופוגע בקרבינק בחזקה, מעיף אות ואחורנית וגורם לפיצוץ קטן של הרבה אבק.
הוא חוזר לצידך, ואתם מחכים לראות את מצבו של קרבינק- האבק מתחיל להתפזר, ואתה רואה שלמרות הפגיעה הישירה והסופר אפקטביות, קרבינק עומד ושרד את ההתקפה יותר ממה שציפית. "השתקפות נהדרת קרבינק!" מציינת רוקסן, והוא ממלמל בחיוב, "עכשיו, כוח נסתר!".
קרבינק יותר שוב מספר כדורים לבנים, זוהרים ומאיימים מסביבו. רק שהפעם הוא שולח אותם לכיוון ארון.
[COLOR=#ff3300][B] ;[/B][/COLOR]
"מארר", קוראת מאריפ ומהנהנת לכיוונך. לא ברור מה צ'רובי עושה, היא מחייכת ומסתובבת לה.
מאריפ מדלגת מעט במקום, והיא שולחת מהצמר שעל גופה כל מיני כדורי כותנה קטנים אל עבר סאנדייל.
"סאנדייל, התחמקי עם חפירה!" מורה קאיטו, וסאנדייל מתחמקת במהירות. החור אליו נכנסה סאנדייל כעת מכוסה כותנה במקום. בינתיים צ'רובי עדיין מחויכת, שולחת משיכה לכל עבר- פוגעת כמובן בבאטרפרי, שמיד מתאהב בה.
שון לחוץ ולא בטוח מה לעשות, ודן לרגע עם קאיטו. "אוקיי באטרפרי תתקוף במשיכת חוט!" הוא מורה לו, אך באטרפרי מאוהב בצ'רובי ולא יכול לבצע זאת. את מורה לצ'רובי מנגד לתקוף עם עלים קסומים, ושני עליה מתכסים באור קסום.
מסביב לצ'רובי נוצרים כל מיני עלים, והיא מנתרת וקופצת בחיוך, כשמסביבה העלים.
נראה כי עבור צ'רובי הקרב הוא רק במה אחת גדולה, והיא מופיעה בה.
בינתיים עם מאריפ וסאנדייל, נראה כי מאריפ מבולבלת וחוששת מאוד, לא מצליחה להבין היכן סאנדייל.
[B]
[COLOR=#ff3300] ;[/COLOR]
[/B]נאזליף נעמד על רגליו ושוב, אותו האפקט קורה.
נראה כאילו הזירה נשאבת אל תוך גופו של נאזליף, האור האבן שמקיף את נאזליף עובר בתור רגליו, אל בטנו, עובר לידיו- ומשם הוא מתעל אותו כשלושה עיגולים, צהוב, אדום וכחול- אותה מתקפה משולשת.
שלושת הכדורים יוצרים כדור אחד, ונאזליף שולח אותם אל טריקו, שחוטף פגיעה ישירה.
ההתקפה יוצרת פיצוץ של אדים, ובעת פיזורם אתה מבחין כי טריקו הוקפא לגמרי.
"טריקו!" קוראת גרייס בדאגה, "אתה חייב לצאת משם, תשתמש באס אווירי!" מורה לו, אך טריקו לא מצליח לנוע.
[B]
[COLOR=#ff3300] ;[/COLOR]
[/B]אתה מתקדם לצד אקנס בשביל הרחב המוביל ליציאה מהיער, עם הפוכדור של ונונאט מוצמד לחגורתך.
לאחר כחצי שעה של הליכה ביער החשוך, אתה סופסוף רואה את היצירה מהיער.
העצים מתחילים להתגמד לאורך בדרך, והדרך משתנה, ואיתה גם הפוקימונים. כעת במקום יער, מולך ניצבות שדות פרחים גדולים ויפים, אתה רואה שאקנס נורא מתלהבת מהפרחים ומחייכת כאשר מבחינה בהם.
בפתח השדות עומדת לה חנות קטנה, עם כל מיני ארוגות ועציצים מצידיה.
השביל עליו אתם עומדים מוביל ימינה אל גשר, המגשר מעל אגם בין הדרך לבין עיר גדולה, עם בניינים גבוהים.
לפתע הפוק'פוון שלך מצפצף, ואתה בודק מה קרה. אתה רואה כי קיבלת הודעה מהפרופסור:
[CENTER]
"רובי? מה שלומך? אני מאמין שחצית את הגשר והגעת כבר אל העיר רסטבורו, אם כן כל הכבוד על הקצב המהיר.
במידה ולא אז לא נורא, אני בטוח שאתה קרוב ושניצלת את הזמן כראוי. בכל אופן, יש לי בקשה מסוימת.
האחות ג'ואי סיפרה לי על פוקימון שהושאר מחוץ למרכז הפוקימונים ע"י מאמנת, וננטש שם.
כעת אותו פוקימון לא מוכן להיכנס פנימה- אלא מחכה לאותה המאמנת שכבר מזמן עזבה את העיר, והאחות ג'ואי לחוצה כי הוא עלול להיפגע ולחלות אם יישאר בחוץ זמן רב ללא אוכל או טיפול. אני פונה אליך מכיוון שאני יודע שאתה קרוב ואני מכיר אותך, אני יודע שאם למישהו יש את הלב לעזור במקרה שכזה זה לך. אתה חושב שתוכל לשכנע אותו?
תודה רבה מראש, אם תבחר שכן. (סמיילי של זיגזגון)" [/CENTER]
[COLOR=#3366ff][B] ;[/B][/COLOR]
אתה מוציא את הפוכדור של סניזל, והפוכדור נפתח.
ממנו האור האדום יוצר את דמותה של סניזל, אשר כורעת ברך בצורה אצילית, וקמה על שתיים, האור האדום נספג בתוכה ודמותה כעת נוצרה, היא מסובבת את ראשה ומחייכת לעברך. "זלללל..!" היא מאיימת, ומכווצ תאת עיניה לכיוון וולביט.
"וולביט, להביור!" מורה ג'ואי הצעיר, וולביט מסתוב סביבו ואז שועט לכיוון הבאטלגראונד.
וולביט פותח את פיו הקטן ויוצר פרץ להבות, אשר נשלח לכיוון סניזל.
סניזל המופתעת מנסה לקפוץ ולהתחמק, אך חוטפת מכה רצינית מהלהביור.
[COLOR=#ff3300]
[B]דניס;[/B][/COLOR]
אתה מודה לג'וי, וראפלט מטפס אל הכתף שלך. פאנפי מחייך לעברך, מראה לך כי עשית את המעשה הנכון.
אתם מתחילים להתקדם, אתה ופאנפי, ביחד עם ראפלט, ג'ולטיק וסלינה.
"אז מה את עושה בעיר?" אתה שואל את סלינה, תוך כדי שאתה לוגם מבקבוק נסטי שקנית בדרך החוצה מהמרכז.
"אני? אני פה רק לזמן מועט!" אומרת לך סלינה בחיוך, ואז מתקדמת אחורנית. "אני וג'ולטיק.. אנחנו חוקרים את הטבע! אנחנו מטיילים ברחבי הואן כבר כמה ימים, ובינתיים הורשמנו מאוד!" היא אומרת וג'ולטיק מאפס על ראשה, מהנהן ומחכה את תנועות גופה. "המטרה שלנו היא פשוט לטייל ולהנות מזה, וגם לצלם בדרך כמה תמונות" היא אומרת בחיוך, ועכשיו אתה באמת מבחין במצלמה שמחוברת לחוט על גופה.[/QUOTE]
'זוגות מתאים בדיוק לטוטודייל וסנייבי' אחשוב. "טוטודייל, סנייבי, חפשו זוג וויסמארים ותקפו אותם באקדח מים והצלפת גפן בהתאמה." אורה.
-
[QUOTE]
מייק The Charmander ;
נאזליף נעמד על רגליו ושוב, אותו האפקט קורה.
נראה כאילו הזירה נשאבת אל תוך גופו של נאזליף, האור האבן שמקיף את נאזליף עובר בתור רגליו, אל בטנו, עובר לידיו- ומשם הוא מתעל אותו כשלושה עיגולים, צהוב, אדום וכחול- אותה מתקפה משולשת.
שלושת הכדורים יוצרים כדור אחד, ונאזליף שולח אותם אל טריקו, שחוטף פגיעה ישירה.
ההתקפה יוצרת פיצוץ של אדים, ובעת פיזורם אתה מבחין כי טריקו הוקפא לגמרי.
"טריקו!" קוראת גרייס בדאגה, "אתה חייב לצאת משם, תשתמש באס אווירי!" מורה לו, אך טריקו לא מצליח לנוע.[/QUOTE]
זה הזמן לסיים את הקרב הזה. " נאזליף, חבטה, מהר! ואז מהר לפני שהוא קולט מה שקורה תשתמש בקליע זרעים כדי לסיים אותו!"
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1492798]
[COLOR=#3366ff][B]דור @EDGAR ;[/B][/COLOR]
אתה מוציא את הפוכדור של סניזל, והפוכדור נפתח.
ממנו האור האדום יוצר את דמותה של סניזל, אשר כורעת ברך בצורה אצילית, וקמה על שתיים, האור האדום נספג בתוכה ודמותה כעת נוצרה, היא מסובבת את ראשה ומחייכת לעברך. "זלללל..!" היא מאיימת, ומכווצ תאת עיניה לכיוון וולביט.
"וולביט, להביור!" מורה ג'ואי הצעיר, וולביט מסתוב סביבו ואז שועט לכיוון הבאטלגראונד.
וולביט פותח את פיו הקטן ויוצר פרץ להבות, אשר נשלח לכיוון סניזל.
סניזל המופתעת מנסה לקפוץ ולהתחמק, אך חוטפת מכה רצינית מהלהביור.
[COLOR=#ff3300]
[/COLOR][/QUOTE]
[IMG]https://media.giphy.com/media/aZ3LDBs1ExsE8/giphy.gif[/IMG]
"אוי לא לאן הגעתי" אני חושב לעצמי
"יו ג'ואי מה זה צריך להיות למה יש לפוקימון שלך להביור?"
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1492798][B]
[COLOR=#ff3300]רובי @RITSUKA^KUN ;[/COLOR]
[/B]אתה מתקדם לצד אקנס בשביל הרחב המוביל ליציאה מהיער, עם הפוכדור של ונונאט מוצמד לחגורתך.
לאחר כחצי שעה של הליכה ביער החשוך, אתה סופסוף רואה את היצירה מהיער.
העצים מתחילים להתגמד לאורך בדרך, והדרך משתנה, ואיתה גם הפוקימונים. כעת במקום יער, מולך ניצבות שדות פרחים גדולים ויפים, אתה רואה שאקנס נורא מתלהבת מהפרחים ומחייכת כאשר מבחינה בהם.
בפתח השדות עומדת לה חנות קטנה, עם כל מיני ארוגות ועציצים מצידיה.
השביל עליו אתם עומדים מוביל ימינה אל גשר, המגשר מעל אגם בין הדרך לבין עיר גדולה, עם בניינים גבוהים.
לפתע הפוק'פוון שלך מצפצף, ואתה בודק מה קרה. אתה רואה כי קיבלת הודעה מהפרופסור:
[CENTER]
"רובי? מה שלומך? אני מאמין שחצית את הגשר והגעת כבר אל העיר רסטבורו, אם כן כל הכבוד על הקצב המהיר.
במידה ולא אז לא נורא, אני בטוח שאתה קרוב ושניצלת את הזמן כראוי. בכל אופן, יש לי בקשה מסוימת.
האחות ג'ואי סיפרה לי על פוקימון שהושאר מחוץ למרכז הפוקימונים ע"י מאמנת, וננטש שם.
כעת אותו פוקימון לא מוכן להיכנס פנימה- אלא מחכה לאותה המאמנת שכבר מזמן עזבה את העיר, והאחות ג'ואי לחוצה כי הוא עלול להיפגע ולחלות אם יישאר בחוץ זמן רב ללא אוכל או טיפול. אני פונה אליך מכיוון שאני יודע שאתה קרוב ואני מכיר אותך, אני יודע שאם למישהו יש את הלב לעזור במקרה שכזה זה לך. אתה חושב שתוכל לשכנע אותו?
תודה רבה מראש, אם תבחר שכן. (סמיילי של זיגזגון)" [/CENTER]
[/QUOTE]
'מעניין על מה מדובר' אחשוב לעצמי בתמיהה אחרי ההודעה המוזרה הזו, אכניס את הטלפון לכיסי ואלך לעבר המרכז.
-
[CENTER][IMG]http://i.imgur.com/S1jWa52.png[/IMG]
[SIZE=4][COLOR=#333333]אוונט חנוכה יוצא לדרך!!![/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=#333333]
[U]
עלילת האוונט:[/U][/COLOR][/SIZE]
[I]"תשמרו עליהם, נשאר לנו רק אחד" אמר האדם בחלוק הלבן, ויצא מהדלת בחיפזון, מותיר אנשים רבים בז'קטים אדומים במעבדה, על חולצתם השחורה היה סימן בצורת להבה.
אותם אנשים שנותרו, לא הפסיקו לחקור את להבותיהם של הפוקימונים המיסתוריים.
"ליט..", ממלמל הליטוויק הקטן בחבורה, ומביט בחבריו לאקווריום. חבורה של שמונה ליטוויקים.
לכל אחד מהליטוויקים בוערת על ראשו אש בצבע אחר, להבה עוצמתית וחזקה.
--
"בוס, נותרו לנו עוד מספר ליטוויקים להשלים"
הבוס הביט באדם עם החלוק הלבן, מבין כמה קרובים הם להשגת מטרתם. -"יופי, עבודה טובה טרוי"
טרוי הנהן בראשו, "שאנדליור עוד לא הגיח?", וטרוי כעת הניד בראשו. "אנחנו מקווים שגם לא יפריע."
"שלחתי חבורה של זוטרים ברחבי הואן, אני מאמין שנשיג אותם תוך זמן קצר" אמר טרוי, והרים את ראשו אל הבוס, "לא נאכזב אות-", התחיל למלמל, כשלפתע נשמע פיצוץ.
הבוס מיהר עם טרוי אל עבר המעבדה, ורסיסים של זכוכיות מנופצות כיסו את הדרך אליה.
אש בצבעי הקשת מכסה את האזור, ומול זוג האנשים עומד לו שאנדליור כביר וגדול.
"אתם לעולם לא תצליחו במזימה שלכם, לעולם לא", אמר השאנדליור המכושף, ופוקימונים עוינים של הצוות הרע מיד התחילו לחפש אחר ליטוויקים, רודפים אחריהם.
שאנדליור שלח מספר קרני אש זוהרות ומנצנצות, מעוור את הפוקימונים הזוטרים.
"ארררג.. תפסו אותו!" ציווה הבוס, והפוקימונים החלו להתמקד בשאנדליור.
הליטוויק הקטן הביט בשאלנדיור, דומע ומבולבל, 'מה לעשות?', הוא חשב לעצמו.
"תברח!", הורה השאנדליור, שחטף כדור צל ישירות, אך גם השיב באש.
הליטוויקים מיהרו החוצה מהמעבדה, והחלו לרחף, לברוח מהמקום.
אך שאנדליור.. נתפס.
--
הליטוויקים החלו בורחים ברחבי הואן, נסים על חייהם.
'עלינו להתפצל', הם דיברו בינהם, 'ככה יהיה להם קשה יותר למצוא אותנו שוב'
הליטוויקים הסכימו, ולאחר מספר רגעים פיצלו את דרכם, כל אחד למקום אחר.
--
"בוס, אני..", מלמל טרוי, מביט למטה.
"אל תשפיל מבטך, הקרב עוד לא נגמר" ענה הבוס, "עכשיו כששאנדליור בידינו כלום לא יוכל לעצור אותנו"..
טרוי הנהן, ומיהר לשלוח חיילים זוטרים לכל רחבי הואן, בחיפוש אחר אותם ליטוויק המסתוריים.
[U]
[SIZE=3]אירועים מיוחדים באוונט:[/SIZE][/U]
* הסיכוי למצוא פוקימון זוהר גובר *
* הסיכוי שפוקימונים שלכם ילמדו מתקפות אש גובר *
* הסיכוי למצוא פוקימונים מסוג אש גובר *
[I]* הסיכוי למצוא פוקימונים נדירים או בעלי תשלובת סוגים מיוחדת גובר *
[/I][U]
[SIZE=3]מהות השינוי:[/SIZE][/U]
* החיילים הזוטרים הולכים להסתובב ברחבי המחוז *
* אם מצאתם את אחד הליטוויקים, חובה עליכם לעזור לו *
* כל מי שבאמצע קרב מכון יפסיק אותו לטובת האיוונט *
[SIZE=3]
[B][U][COLOR=Red][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=Red]תוכן האוונט יחל החל מהתגובה הבאה [/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=Red][SIZE=4]שלי[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/SIZE][/I][/CENTER]
-
[color=#ff3300][b]לילי @alice ;[/b][/color]
"מארר", קוראת מאריפ ומהנהנת לכיוונך. לא ברור מה צ'רובי עושה, היא מחייכת ומסתובבת לה.
מאריפ מדלגת מעט במקום, והיא שולחת מהצמר שעל גופה כל מיני כדורי כותנה קטנים אל עבר סאנדייל.
"סאנדייל, התחמקי עם חפירה!" מורה קאיטו, וסאנדייל מתחמקת במהירות. החור אליו נכנסה סאנדייל כעת מכוסה כותנה במקום. בינתיים צ'רובי עדיין מחויכת, שולחת משיכה לכל עבר- פוגעת כמובן בבאטרפרי, שמיד מתאהב בה.
שון לחוץ ולא בטוח מה לעשות, ודן לרגע עם קאיטו. "אוקיי באטרפרי תתקוף במשיכת חוט!" הוא מורה לו, אך באטרפרי מאוהב בצ'רובי ולא יכול לבצע זאת. את מורה לצ'רובי מנגד לתקוף עם עלים קסומים, ושני עליה מתכסים באור קסום.
מסביב לצ'רובי נוצרים כל מיני עלים, והיא מנתרת וקופצת בחיוך, כשמסביבה העלים.
נראה כי עבור צ'רובי הקרב הוא רק במה אחת גדולה, והיא מופיעה בה.
בינתיים עם מאריפ וסאנדייל, נראה כי מאריפ מבולבלת וחוששת מאוד, לא מצליחה להבין היכן סאנדייל.
[b]
"מאריפ, תעצמי עיניים ותנסי להתמקד ברעשים שבאדמה. ברגע שתצליחי להבין איפה סאנדייל תתכונני לתקוף אותה עם בלימה שברגע שתצא מהאדמה. שימי לב להתחמק ממנה ברגע שתצא מהאדמה. צ'ירובי-את נראת ממש יפה ככה, ההתקפה שלך תהיה אפילו יפה יותר אם תכווני אותם כלפי באטרפליי" אומר לצ'ירובי בתקווה שאם אדבר איתה במושגי יופי היא תקשיב לי.
-
[B]מליפאן;[/B]
"דרך 112? הממ.. זה לא כלכך קרוב, אבל גם לא רחוק במיוחד" אומרת זואי, וטובי מתחיל מעט להילחץ.
"מה? מה זאת אומרת התפרצות געש? לא יכול להיות, מה קרה?", הוא שואל, מציף שאלות רבות שאתם לא יודעים לענות עליהן. נראה כי האנשים אינם לחוצים, וההר לא נראה לעין, לכן אתם בוחרים להישאר בעיירה.
אתה מציע ללכת אל הליצן וחבריך מסכימים, ואתם מתחילים להתקדם לעברו, כשלפתע אתה מבחין באור בצבע כתום-אדמדם מנצנץ מבין השיחים. נראה כי אתה הוזה, ואתה מתקרב מעט על מנת לבדוק זאת- אך מופתע לגלות כי לא הזית, ומתוך אותם שיחים יוצא פוקימון קטן ופצוע, בעל להבה אדומה על ראשו.
[IMG]http://upng.co.il/uploads/fd71a657023dc4eac94f400bd6489cac.png[/IMG]
[B]
דור @EDGAR ;[/B]
אתה מביע חשש למראה הוולביט הקשוח, וגו'אי מצחקק לו. "הפתעה."
"וולביט, להביור שוב!" הוא מורה לו, וולביט מייד פותח את פיו ושולח להביור נוסף. סניזל מתחמקת במהירות, ומשחיזה את טפריה החדים והארוכים. סניזל מתכוננת לקראת ריצה אל עבר וולביט, כשלפתע אתם שומעים פיצוץ.
פוקימון לבן עם אור ירוק על ראשו מועף לכיוונכם מצד הדרך, פצוע ותשוש. אתה מביט הרחק, ורואה כי הפיצוץ נוצר ע"י פוקימון שחור שככל הנראה תקף את פוקימון הנר והעיף אותו אחורה, לכיוונכם.
[IMG]http://upng.co.il/uploads/7d4ebce1144c61c9e66122df46ca8f09.png[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen4/dp/229.png[/IMG]
[B]מייק @THE^CHARMANDER ;[/B]
אתה מורה לנאזליף לתקוף בחבטה, והפוקימון הזריז שלך תוקף ישירות את קרחון הטריקו שמולו.
הקרחון נסדק מעט, אך טריקו עדיין לא מצליח לצאת. "טריקו, בבקשה, עכשיו!", מתפללת גרייס.
לפתע טריקו מחל לזהור.
צווארו וידיו מתארכות, זנבו הופך לשני עלים קטנים, ועל ראשו גדל גבעול גדול וחד. "גרובייל!", הפוקימון קורא, בעודו מפרק את הקרחון שכולא אותו. אתה ונאזליף מביטים בחשש בפוקימון המאיים, ושוקלים את הצעד הבא שלכם.
כשלפתע.. החשמל בבניין נופל.
גרייס ואתה מדברים זה אל זו, מנסים להבין מה קרה.
אתם מחליטים לקחת פסק זמן ולצאת לבדוק, בדרך אתה גם נתקל בקורה שמנסה להבין גם כן.
אתם יוצאים אל מחוץ לבניין ורואים כי כל העיר מושבתת וללא חשמל, פשוט חושך מצרים. מרחוק אתה מצליח להבחין בעצם שנע לכיוון שלכם בחשש, מרחף את דרכו אל העיר כשהילה כחולה מקיפה אותו.
הפוקימון הקטן נראה כבורח ממשהו, ובשלב מסוים מאבד אחיזה ועומד ליפול ולהתרסק.
[IMG]http://upng.co.il/uploads/92f0f40f5544470427ccc3121625ac18.png[/IMG][B]
אייס @TOTODILE ;
[/B]אתה מורה לטוטודייל וסנייבי לתקוף את זוג הוויסמארים, והם אכן עושים זאת.
פוקימוניך פוגעים בפוקימוני הסאונד בחזקה, גורמים להם לסגת בצעקות וצרחות מרחישות אוזניים.
סנייבי וטוטודייל מחייכים למראה כוחם האיום, כשלפתע החיוך נמחק בעת צעקה חזקה ביותר.
מתוך המערה יוצא לו פוקימון גדול ומפחיד, אשר קורא בקול רם וחצי מחריש אתכם. וזה אפילו לא הכי חזק שלו.
הפוקימון נראה זועם, שמא הפרעתם למנוחתו או אף פגעתם בחבריו.
הוא מתחיל לרדוף אחריכם. "אין לנו סיכוי מול אקספלאווד זועם!" מציינת אליסון, ורצה לתומה אל מחוץ למערה, מובילה את שניכם אחריה. גם הפוקימונים שלך משתדלים לתת ספרינט של הלייף. מיותר לציין כי אקספלאווד צועק ומשתמש בגלי הקול העוצמתיים שלו להרחיק ולפגוע בכם, אשר כמובן לא משפיעים על הוויסמארים לצידו. אתם קרובים מאוד לצאת בחזרה מן המערה, כשלפתע אתה מבחין בפוקימון קטן ופצוע שוכב שרוע על אדמת המערה, ונראה כי ייכנס לצרות אם לא ייברח מן האקספלאווד בזמן. את הפוקימון מקיפה הילה חומה.
[IMG]http://upng.co.il/uploads/e18963e9c2b6ad0d478632fec8f9b44a.png[/IMG]
[B]לילי @ALICE ;[/B]
איך מאריפ תקשיב לרעשים מתחת לאדמה 0:
--
צ'רובי מחייכת, ומהנהת בראשה. היא שולחת את אותם עלים קסומים אל עבר באטרפרי, והוא מתחמק מהם בקושי, כבר שיפור. מאריפ נבהלת ולא מצליחה להתרכז, וסאנדייל מצליחה בקלות להפתיע אותה עם חפירה מתחתיה, גורמת לה ליפול על הצמר הורוד שלה אחורנית. את מתחילה לחשוב על תוכנית לקראת המהלך הבא, מביטה על באטרפרי, כשלפתע משהו מסנוור אותך, משהו מאחורי באטרפרי.
את מנסה להתקרב, וחברייך מביטים אחורנית גם כן. לאחר כמה צעדים, אתם מצליחים לראות כי זה פוקימון המרחף לכיוונכם באיטיות, עם הילה סגולה. הפוקימון מרחף ועינו חצי עצומות, כשלפתע הוא נופל ומתרסק על האדמה.
[IMG]http://upng.co.il/uploads/3cfbc33ae4588d36d23a5303e8f37396.png[/IMG]
[B]
רון @YVELTALBLUE ;[/B]
ארון מצליח להתחמק מההתקפה בקלות, וגורם לחלקת אדמה לעוף ולסטור בפניו של הקרבינק.
ההתקפה נחסמת עקב המגן של קרבינק, גורמת לו לחטוף נזק מופחת יותר.
איימי מביטה באחד מהחלונות במכון, נראה כי ראתה משהו ורדרד אך לא בטוחה.
"רון, אכפת לך אם אצא ממש לרגע?", היא שואלת אותך ואתה מאשר.
"תקוף שוב עם טופר ברזל!" אתה מורה לארון, ששועט אל עבר קרבינק ומנסה לפגוע בו.
"קבינק השתמש מנגד בכוח נסתר!" מורה רוקסן, ארון קופץ ושורט בחזקה את קרבינק אך לא לפני שהוא עצמו חוטף כוח נסתר היישר אל הפרצוף. קרבינק לא חוטף הרבה נזק עקב המגן, אך גם ארון לא במיוחד.
לפתע נשמעים קולות ריצה, ואתה רואה אור ורוד מגיח לכיוונכם מהדלת הראשית. הוא נכנס בדלת ואתה רואה כי זו איימי, מחזיקה פוקימון דמוי נר עם להבה ורודה, היוצרת את ההילה הורודה. הפוקימון נראה תשוש ופצוע מאוד.
"הוא.. היה שם! ושכב! ו..", קוראת איימי בלחץ ובדאגה, לא בטוחה מה לעשות.
"רון, מה דעתך שנפסיק את הקרב? נמשיך אותו בפעם אחרת, לכו תטפלו מהר בליטוויק!" קוראת לעברך רוקסן המופתעת, שנראה כי היא עצמה לא בטוחה מה קורה, ונראת הרבה יותר ממסוקרנת לגשת ולהבין את המצב בעצמה.
[IMG]http://upng.co.il/uploads/fa367256df5162aeb293ed242d9a9964.png[/IMG]
[B]דניס;
[/B]"טוב אז אתה ממשיך איתי ראפלט?", אתה שואל אותו ומגיש לו פוכדור.
פוקימון הגוזל מחייך, כאילו רק חיכה לאותה הצעה, ולוחץ על הכפתור עם מקורו.
בין רגע הוא נשאב אל תוך הכדור האדום, אשר נע לכמה רגעים ועוצר. -תפסת ראפלט!
"זה רגע שאני מוכרחת לצלם!", אומרת סלינה בחיוך, ומכוונת את מצלמתה לכיוונך, מחזיק בפוכדור לצד פאנפי.
אתה מחייך והיא משתמשת בפלאש, אשר מעט מסנוור את פניך.
אתה ניגש לראות את התמונה, היא נראת סבבה [לשם שינוי], וניכר כי היא בהחלט יודעת לצלם טוב.
אתה מביט עוד קצת, ומבחין בהבזק צהוב מאחורי גופך. "מה זה?", אתה שואל את סלינה, בטוח כי מדובר אך ורק בפלאש.
"אני.. חושבת שזה פלאש", היא טוענת ומתחילה לחקור מעט את האזור מאחוריך, גם אתה ניגש לחפש אחר אותו הבזק זהוב. לאחר מספר דקות, אתה מביט למעלה אתה מצליח להבחין בפוקימון קטן אשר מרחף לו בשמי הערב הכחולים.
הפוקימון זוהר בהילה צהובה-זהובה, ומפזר זוהר צהוב וחמים לכל עבר.
[IMG]http://upng.co.il/uploads/95e7b938db04200ff0f976ae2d5dabb0.png[/IMG]
[B]רובי @RITSUKA^KUN ;[/B]
המממ.. עקב כל האיוונט והזה, תתעלם מהתגובה הקודמת.
כאילו היא לא הייתה קיימת 0:
סורי על הבלבול..
--
אתה ממשיך בדרכך אל עבר העיר רסטבורו, מתחיל ללכת במדשאה הירוקה והיפה לצד האגם.
אקנס מתרשמת מהסביבה הירוקה והאגם, ניכר כי היא עצמה מעולם לא נתקלה בכאלו נופים.
אתם מתהלכים לכם כעשר דקות אל עבר העיר הגדולה.
את העיר מקיפה חומה בינונית, והיא עצמה בנויה מהמון בניינים גדולים המשקיפים אל הים.
בפתח העיר עומד לו מרכז הפוקימונים בעל הגג האדום, ומעל הדלת השקופה כתוב בכתב מהודר: "מרכז הפוקימונים".
אתה ואקנס נכנסים אל העיר הגדולה וההומה אנשים, כשלפתע אתה מבחין בעצם מוזר ושחור בזווית עינך.
אתה מביט הצידה אל עבר אחת הגינות, ורואה שני נערים מנערים פוקימון לבן, עם להבה שחורה בקצה ראשו.
"נו כבר! תדליק את המדורה!" אחד מהם כועס, מנסה לנער אותו ולהדליק בעזרת להבתו מספר עצים. "אתה לא עושה את זה טוב!" כועס עליו האחר, וחוטף את הפוקימון הקטן והתשוש מידו, מתחיל להכות איתו את העץ במטרה שיידלק.
אקנס מביטה עליך בלחץ, ברור לה שזה לא הדבר הנכון לעשות לפוקימון. אתה מתכוון להגיב לסיטואציה, כשלפתע נערה עוברת על פניך היישר אליהם. "תפסיקו כבר, זה אפילו לא הפוקימון שלכם! וגם אם כן, זה לא דרך להתייחס לפוקימון!" היא קוראת לעברם בכעס, מקווה כי יפסיקו.
הנערים מצחקקים ומזלזלים בדבריה, "ומי את שתחליטי הייזל?" אחד צועק והשני מסכים. אתה מביט בהייזל ורואה שהיא מתאמצת לאזור כוחות, תופסת בפוכדור בידה בחזקה. "בטוחה? אפילו קרב פוקימונים לא ניצחת!", הם קוראים לעברה בלעג, כששמים לב לפוכדור גם כן, וממשיכים להתעלל בפוקימון הקטן. הייזל אוזרת כוחות ושולחת את הפוכדור, ממנו יוצא פוקימון קטן דמוי שועל. "בטוחה? שלא תפסידי שוב", הם קוראים בלעג.. הנערים קושרים את הפוקימון הקטן, ואז מוציאים שני פוקימונים גם כן.
[IMG]http://upng.co.il/uploads/988862fb14906e749dee67ba3db210f7.png[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen4/hgss/037.png[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen4/dp/400.png[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen4/platinum/041.png[/IMG]
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1493127]
[B]דניס;
[/B]"טוב אז אתה ממשיך איתי ראפלט?", אתה שואל אותו ומגיש לו פוכדור.
פוקימון הגוזל מחייך, כאילו רק חיכה לאותה הצעה, ולוחץ על הכפתור עם מקורו.
בין רגע הוא נשאב אל תוך הכדור האדום, אשר נע לכמה רגעים ועוצר. -תפסת ראפלט!
"זה רגע שאני מוכרחת לצלם!", אומרת סלינה בחיוך, ומכוונת את מצלמתה לכיוונך, מחזיק בפוכדור לצד פאנפי.
אתה מחייך והיא משתמשת בפלאש, אשר מעט מסנוור את פניך.
אתה ניגש לראות את התמונה, היא נראת סבבה [לשם שינוי], וניכר כי היא בהחלט יודעת לצלם טוב.
אתה מביט עוד קצת, ומבחין בהבזק צהוב מאחורי גופך. "מה זה?", אתה שואל את סלינה, בטוח כי מדובר אך ורק בפלאש.
"אני.. חושבת שזה פלאש", היא טוענת ומתחילה לחקור מעט את האזור מאחוריך, גם אתה ניגש לחפש אחר אותו הבזק זהוב. לאחר מספר דקות, אתה מביט למעלה אתה מצליח להבחין בפוקימון קטן אשר מרחף לו בשמי הערב הכחולים.
הפוקימון זוהר בהילה צהובה-זהובה, ומפזר זוהר צהוב וחמים לכל עבר.
[IMG]http://upng.co.il/uploads/95e7b938db04200ff0f976ae2d5dabb0.png[/IMG]
[/QUOTE]
״וואו! מה זה?!״ אשאל בטון רטורי ואצווה על הפוקדע ״פוקדע! תגלה לי את סודות הנר המרחף!״
״כנראה את לא היחידה שיודעת לצלם״ אסתובב סביב סלינה ואצחק בטמטום ״פלאש פלאש פלאש פלאש פלאש פלאש...״
-
[B]לילי @ALICE ;[/B]
איך מאריפ תקשיב לרעשים מתחת לאדמה 0:
--
צ'רובי מחייכת, ומהנהת בראשה. היא שולחת את אותם עלים קסומים אל עבר באטרפרי, והוא מתחמק מהם בקושי, כבר שיפור. מאריפ נבהלת ולא מצליחה להתרכז, וסאנדייל מצליחה בקלות להפתיע אותה עם חפירה מתחתיה, גורמת לה ליפול על הצמר הורוד שלה אחורנית. את מתחילה לחשוב על תוכנית לקראת המהלך הבא, מביטה על באטרפרי, כשלפתע משהו מסנוור אותך, משהו מאחורי באטרפרי.
את מנסה להתקרב, וחברייך מביטים אחורנית גם כן. לאחר כמה צעדים, אתם מצליחים לראות כי זה פוקימון המרחף לכיוונכם באיטיות, עם הילה סגולה. הפוקימון מרחף ועינו חצי עצומות, כשלפתע הוא נופל ומתרסק על האדמה.
[IMG]http://upng.co.il/uploads/3cfbc33ae4588d36d23a5303e8f37396.png[/IMG]
[B]
"אוי לא!" אצעק ואסמן לקאיטו לבוא. אתקרב אל הפוקימון הקטן וארים אותו. הורה לכולם להפסיק להילחם. אוציא אוכל מהתיק שלי ואושיט לפוקימון הפצוע. "אתה בסדר?" אשאל (אני יודעת שהוא לא יכול להבין אבל שיהנהן או משו חחח). "מה כדאי לעשות?" אשאל את קאיטו בדאגה.
-
[B][COLOR=#800080]לילי [/COLOR]@ALICE ;[/B]
את רצה אל עבר הפוקימון, ומנסה להרים אותו- אך ההילה הסגולה לא מאפשרת זאת.
את מושיטה את ידייך, ובעת הנגיעה בהילה מתמלאת בחמימות וחלומות, מתמלאת בחיים.
את מרימה את ידייך במהרה, אם כי החום מתחיל אפילו לכאוב.
"אתה בסדר?", את שואלת את הפוקימון ומגישה לו מעט אוכל, הוא אוכל באיטיות, ואז מביט עליכם.
מבטו מתמלא בפחד, והוא מרחף מעט אחורה. 'לא, אל תיגעו בי!' הוא קורא בפחד, ואז נופל שוב על הרצפה.
[COLOR=#daa520]
[/COLOR][B][COLOR=#daa520]דניס ;[/COLOR]
[/B]אתה מעביר את הפוקידע אל מול הפוקימון, שמתחיל לזמר:[CENTER][IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/607.gif[/IMG]
"ליטוויק, פוקימון הנר.
ליטוויק בעל אור אשר שואב את אנרגיית החיים של אנשים ופוקימונים, אשר משמשת כדלק עבור הלהבה"[/CENTER]
אתה מביט לכיוון הליטוויק הצהוב מולכם, נראה כי הפוקידע טעה.
הליטוויק אמנם זוהר באור חמים, אך מלא חיים ושמחה. הוא שם לב שאתם מבחינים בו, ואז מתחיל לרחף הצידה אל תוך סמטה חשוכה בתוך העיר. "בוא נלך לראות אותו!" אומרת סלינה בהלהבות.
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1493133][COLOR=#daa520]
[/COLOR][B][COLOR=#daa520]דניס ;[/COLOR]
[/B]אתה מעביר את הפוקידע אל מול הפוקימון, שמתחיל לזמר:[CENTER][IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/607.gif[/IMG]
"ליטוויק, פוקימון הנר.
ליטוויק בעל אור אשר שואב את אנרגיית החיים של אנשים ופוקימונים, אשר משמשת כדלק עבור הלהבה"[/CENTER]
אתה מביט לכיוון הליטוויק הצהוב מולכם, נראה כי הפוקידע טעה.
הליטוויק אמנם זוהר באור חמים, אך מלא חיים ושמחה. הוא שם לב שאתם מבחינים בו, ואז מתחיל לרחף הצידה אל תוך סמטה חשוכה בתוך העיר. "בוא נלך לראות אותו!" אומרת סלינה בהלהבות.[/QUOTE]
״פוקדע טיפש!״ אטפח עליו ״אתה לא תקבל פוקיבלוק״
״אבל זה חשוך!״ אכרוך את עצמי סביב הרגליים של סלינה ואמרר בבכי ״אני בא רק אם תחזיקי לי את היד״
ואז אבוא בין אם כן ובין אם לא כי אני מפחד להשאר ברחוב לבד וכי אני badass dushbag
טוב בסדר
ארוץ עם סלינה בהתלהבות אחרי הליטוויק הצהוב, בלי לפחד להשאר לבד או להכנס לסמטא החשוכה.
מרוצה?!?!?!
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1493127][B]מליפאן;[/B]
"דרך 112? הממ.. זה לא כלכך קרוב, אבל גם לא רחוק במיוחד" אומרת זואי, וטובי מתחיל מעט להילחץ.
"מה? מה זאת אומרת התפרצות געש? לא יכול להיות, מה קרה?", הוא שואל, מציף שאלות רבות שאתם לא יודעים לענות עליהן. נראה כי האנשים אינם לחוצים, וההר לא נראה לעין, לכן אתם בוחרים להישאר בעיירה.
אתה מציע ללכת אל הליצן וחבריך מסכימים, ואתם מתחילים להתקדם לעברו, כשלפתע אתה מבחין באור בצבע כתום-אדמדם מנצנץ מבין השיחים. נראה כי אתה הוזה, ואתה מתקרב מעט על מנת לבדוק זאת- אך מופתע לגלות כי לא הזית, ומתוך אותם שיחים יוצא פוקימון קטן ופצוע, בעל להבה אדומה על ראשו.
[IMG]http://upng.co.il/uploads/fd71a657023dc4eac94f400bd6489cac.png[/IMG]
[/QUOTE]
"זהו ליטוויק... לא נראה שפוקימוני אש יותר מדי נפוצים פה, אחרת היא לא הייתה כל כך שוקקת צמחייה ופרחים, נכון?" אני אשאל אותם, ובהסתברות 1 הם יסכימו. "אז הוא לא מקומי. הוא פצוע והוא הגיע מרחוק. אני לא יודע למה, אבל כח בלתי מוסבר וכפייתי מכריח אותי להפסיק את כל מה שאני עושה ולעזור לו. אולי נביא אותו למרכז הפוקימונים?"
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1493127][B]
דור @EDGAR ;[/B]
אתה מביע חשש למראה הוולביט הקשוח, וגו'אי מצחקק לו. "הפתעה."
"וולביט, להביור שוב!" הוא מורה לו, וולביט מייד פותח את פיו ושולח להביור נוסף. סניזל מתחמקת במהירות, ומשחיזה את טפריה החדים והארוכים. סניזל מתכוננת לקראת ריצה אל עבר וולביט, כשלפתע אתם שומעים פיצוץ.
פוקימון לבן עם אור ירוק על ראשו מועף לכיוונכם מצד הדרך, פצוע ותשוש. אתה מביט הרחק, ורואה כי הפיצוץ נוצר ע"י פוקימון שחור שככל הנראה תקף את פוקימון הנר והעיף אותו אחורה, לכיוונכם.
[IMG]http://upng.co.il/uploads/7d4ebce1144c61c9e66122df46ca8f09.png[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen4/dp/229.png[/IMG]
[/QUOTE]
"פאק יו ג'ואי" אני אומר ועוזב את זירת הקרב, מסמל לסניזל לבוא איתי
"הו וואו! זה האנדאוור!" אני אומר "וגם הליטוויק הזה בסדר" אני מוסיף
"הו שיט אם ההאנדאוור הזה לא של מישהו אני הולך לתפוס אותו"