-
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
"מה?! איך זה יכול להיות שזופליוס נפגע אם שום דבר מוחשי לא קרה?" אתה אומר ומבקש מזופליוס להשתמש בזעם דרקון. זופליוס מצליח לפגוע וגורם נזק נוסף לבאנט, ששולח כדור צל נוסף. זופליוס מוכן הפעם למתקפה ומתחמק בקלות.
[SIZE=5]~בריאן~
[/SIZE]
"אחח" אתה ממלמל לכאב לנוכח ההקפאה. דירלינג ונידורן יותאים במתקפה משולבת על גאסטלי-ישר לאחר הנשיכה של נידורן דירלינג משלחת כדור אנרגיה-שתי ההתקפות האילו מעלפות את גאסטלי. איגליפאף מתחילה לשיר בקול שקט בזמן שטדיאורסה מתקרב אלייך. המעורבת מתחילה לפהק ונראה שהיא קרובה להירדמות, היא מתעשטת וסותמת את אוזניה. היא מביטה סביב במצב ורואה שכל השותפים שלה התעלפו ושאתם רבים יותר ממנה. "פעם הבאה, זה ייגמר אחרת" היא אומרת בזעם. "בואו נלך" היא מצווה על שני החיילים שלה שמרימים את הפוקימונים שלהם ורצים אל מחות למערה, משאירים את הנערה עם השק על הראש שמתמוטטת ישר למצב של ישיבה ברגע שהם עוזבים אותה.
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]אתה חושב לעצמך על כך שחשמל לא עובד טוב במיוחד על עשב, אבל בכל זאת האטת את המעורב. אתה יורה כדור אלרגיה ירקרק לעברו, והמעורב נפגע-הנזק לא רב אך גדול יותר ממה שהיה משפיע בדרך כלל. המעורב שולח לעברך עלי תער חדים, מראה שהוא מתחיל להתעייף.
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]"למה לא?" אתה אומר בחיוך ושולח מכת ברק עוצמתית לעברה, בדיוק בזמן שאתה פותח את הקולר. דמעות גדולות זולגות מעיניה והיא מתחילה לבכות, תוך שהיא אוחזת בבטנה בכאב-נראה שבאמת פגעת בה בצורה רצינית!
שאדוו שמביט בקרב מהצד מביט בה בדאגה.
-
[SIZE=5][RIGHT][COLOR=#333333]~מוריס~
[/COLOR][/RIGHT]
[/SIZE]
[RIGHT][COLOR=#333333]"מה?! איך זה יכול להיות שזופליוס נפגע אם שום דבר מוחשי לא קרה?" אתה אומר ומבקש מזופליוס להשתמש בזעם דרקון. זופליוס מצליח לפגוע וגורם נזק נוסף לבאנט, ששולח כדור צל נוסף. זופליוס מוכן הפעם למתקפה ומתחמק בקלות.
" זופליוס תשמש בנשמת דרקון ולאח מכ בנשיכה ותשוך את בנט באזור הרגיש ." אני נותן הוראות
*פתחתי את עמוד 85 יכול שיש איזה פרס[/COLOR][/RIGHT]
-
[QUOTE=Alice;1499346]
[SIZE=5]~בריאן~
[/SIZE]
"אחח" אתה ממלמל לכאב לנוכח ההקפאה. דירלינג ונידורן יותאים במתקפה משולבת על גאסטלי-ישר לאחר הנשיכה של נידורן דירלינג משלחת כדור אנרגיה-שתי ההתקפות האילו מעלפות את גאסטלי. איגליפאף מתחילה לשיר בקול שקט בזמן שטדיאורסה מתקרב אלייך. המעורבת מתחילה לפהק ונראה שהיא קרובה להירדמות, היא מתעשטת וסותמת את אוזניה. היא מביטה סביב במצב ורואה שכל השותפים שלה התעלפו ושאתם רבים יותר ממנה. "פעם הבאה, זה ייגמר אחרת" היא אומרת בזעם. "בואו נלך" היא מצווה על שני החיילים שלה שמרימים את הפוקימונים שלהם ורצים אל מחות למערה, משאירים את הנערה עם השק על הראש שמתמוטטת ישר למצב של ישיבה ברגע שהם עוזבים אותה.
[/QUOTE]
"כל הכבוד כולם!" אחמיא לכולם ואורה לאיגליפאף להשתמש בפעימת ריפוי עליהם. "את בסדר?" אשאל את הנערה ואוריד ממנה את החבלים ואת השק מהראש
-
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]אתה זוכה בפוקימון זוהר לבחירתי. אתה תקבל אותו בקרוב
~~~
זופליוס משתמש בנשימת דרקון ואז רץ אל בנט, הוא מפספס את המקום הרגיש אך פוגע בבטן שלו במקום. בנט מתעלף! ניצחת בקרב. "כל הכבוד!" מיסטי ולילית קוראות בשמחה. באנט קם, מעט מסוחרר ומביט סביבו בבלבול.
[SIZE=5]~בריאן~
[/SIZE]
אתה מחמיא לכולם ואגליפאף משתמש בפעימות ריפוי עליהם-הפעם חלשות יותר עקב כך שהיא מותשת. שהיא מסיימת, היא נראת על סף עילפון. היא מטפסת על גבו של נידורן ונרדמת מיד. "את בסדר?" אתה שואל את הנערה ומוריד ממנה את החבלים והשק.אתה ישר רואה שהנערה מעורבת-יש לה שיער לבן גלי עד כאמצע הגב, ועיניים כחולות כהות. על צד הפנים שלה יש חלק כחול, שנראה קצת כמו חלק ממסכה ומראשה יוצאות קרניים רבות לבנות בצבע השיער שלה שעל כל אחת מה שנראה כמו אבן חן שזוהרות בצבעים שונים. היא לא נראת בת יותר מ12-13 לכל היותר. "ת..תודה. אני בסדר עכשיו... אם לא היית מציל אותי...הייתי כבר בטח בדרך 49" אומרת הנערה ומצטמררת. אתה מבחין שגופה מלא בחבלות.
[SPOILER][IMG]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/a0/c1/5f/a0c15f64ebcecd47dba407c8e99badd1.jpg[/IMG][/SPOILER]
-
[QUOTE=Alice;1499349]
[SIZE=5]~בריאן~
[/SIZE]
אתה מחמיא לכולם ואגליפאף משתמש בפעימות ריפוי עליהם-הפעם חלשות יותר עקב כך שהיא מותשת. שהיא מסיימת, היא נראת על סף עילפון. היא מטפסת על גבו של נידורן ונרדמת מיד. "את בסדר?" אתה שואל את הנערה ומוריד ממנה את החבלים והשק.אתה ישר רואה שהנערה מעורבת-יש לה שיער לבן גלי עד כאמצע הגב, ועיניים כחולות כהות. על צד הפנים שלה יש חלק כחול, שנראה קצת כמו חלק ממסכה ומראשה יוצאות קרניים רבות לבנות בצבע השיער שלה שעל כל אחת מה שנראה כמו אבן חן שזוהרות בצבעים שונים. היא לא נראת בת יותר מ12-13 לכל היותר. "ת..תודה. אני בסדר עכשיו... אם לא היית מציל אותי...הייתי כבר בטח בדרך 49" אומרת הנערה ומצטמררת. אתה מבחין שגופה מלא בחבלות.
[SPOILER][IMG]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/a0/c1/5f/a0c15f64ebcecd47dba407c8e99badd1.jpg[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
מה עושים עכשיו?
"חייבים לעזור לך" אומר ואנסה למצוא בתיק משהו מועיל. אם לא אמצא פשוט אסחוב אותה על הגב או אעזור לה להתרומם. "תוכלי לספר לי מה הם רוצים ממך? מה יש בדרך 49?" אשאל אותה בזמן שאנסה למצוא מקום מבודד.
-
[/COLOR][/RIGHT][/SIZE][RIGHT][COLOR=#333333]אתה זוכה בפוקימון זוהר לבחירתי. אתה תקבל אותו בקרוב[/COLOR]
[COLOR=#333333]~~~[/COLOR]
[COLOR=#333333]זופליוס משתמש בנשימת דרקון ואז רץ אל בנט, הוא מפספס את המקום הרגיש אך פוגע בבטן שלו במקום. בנט מתעלף! ניצחת בקרב. "כל הכבוד!" מיסטי ולילית קוראות בשמחה. באנט קם, מעט מסוחרר ומביט סביבו בבלבול.
" היי בנט , אני כרגע ניצחתי אותך בקרב ואני מזמין אותך להצטרף אלינו , יהיה לך כיף " אני אומר לבנט
"אמראה (דינזאור הקרח ) נראה לי שפה אנחנו נפרדים אבל היה לי כיף איתך ".[/COLOR][/RIGHT]
-
[SIZE=4]~בריאן~
[/SIZE]תלוי בך. אתה זוכר מה הפרופסור אמר לך שיצאת למסע? על מעורבים אגדיים?
~~
"חייבים לעזור לך" אתה אומר ומנסה למצא בתיק שלך משהו מועיל. אתה עוזר לה להתרומם והיא מצליחה לעמוד. "תוכלי לספר לי מה הם רוצים ממך? מה יש בדרך 49?" אתה שואל, מחפש מקום מבודד-אך ישר אחרי היציאה מהמערה נמצאת הכניסה לעיר הבאה ולכן המערה היא האפשרות היחידה שלך. הנערה מסתכלת עלייך מעט בחשש, כאילו מתלבטת אם לבטוח בך. "א..אני.. מעורבת אגדית. הם רצו לקחת אותי להארי, הבסיס שלו נמצא בדרך 49..שמעתי.. שהוא יכול לגרום למעורבים לציית לפקודות שלו נגד רצונם.. הוא כנראה היה עושה לי את זה" היא מסבירה בקול חלש.
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]חחח אתה רוצה לשחרר אותו בגלל המגבלת פוקימונים? כתבתי לפני כמה תגובות הודעה שאני מורידה את ההגבלה ופשוט בקרבות נגד אנשים תוכל להשתמש רק ב6 על כל בן אדם. אם למשל אז נלחם מול 2 אנשים אז תוכל להשתמש ב12 וכולי.
~~~
אתה מסביר לבנט את המצב. "הבסת אותי. אני אצטרף" הוא עונה לך והולך להצטרף לשאר השותפים שלך, שסקרנים לפגוש את שותפך החדש. אתם ממשיכים להתקדם ולבסוף מגיעים לראש ההר-אתם רואים מבנה כחלחל ליד אגם קטן ועליו השלט "המרכז לחקר פוקימוני מים".
-
[QUOTE=Alice;1499352][SIZE=4]~בריאן~
[/SIZE]תלוי בך. אתה זוכר מה הפרופסור אמר לך שיצאת למסע? על מעורבים אגדיים?
~~
"חייבים לעזור לך" אתה אומר ומנסה למצא בתיק שלך משהו מועיל. אתה עוזר לה להתרומם והיא מצליחה לעמוד. "תוכלי לספר לי מה הם רוצים ממך? מה יש בדרך 49?" אתה שואל, מחפש מקום מבודד-אך ישר אחרי היציאה מהמערה נמצאת הכניסה לעיר הבאה ולכן המערה היא האפשרות היחידה שלך. הנערה מסתכלת עלייך מעט בחשש, כאילו מתלבטת אם לבטוח בך. "א..אני.. מעורבת אגדית. הם רצו לקחת אותי להארי, הבסיס שלו נמצא בדרך 49..שמעתי.. שהוא יכול לגרום למעורבים לציית לפקודות שלו נגד רצונם.. הוא כנראה היה עושה לי את זה" היא מסבירה בקול חלש.
[/QUOTE]
הגבתי במשחק ואת לא ענית!
"זה נורא" אגיד בחשש רב. "טוב אין ברירה אחרת. את באה איתנו" אומר לה, "תכירי את כולם. טדיאורסה, דירילינג, איגליפאף החמודה שישנה ונידורן שהצטרף אלינו לפני שמצאנו אותך" אומר לה בחיוך. "השאלה היא איך נלך איתך בעיר מבלי שיזהו אותך. יש לך רעיון?" אשאל אותה
-
[SIZE=5]~בריאן~
[/SIZE]
"זה נורא" אתה אומר בחשש. "טוב, אין ברירה אחרת. את באה איתנו" אתה אומר לה והנערה מביטה בך בשוק. "תכירי את כולם. טדיאורסה, דירלינג, איגליפאף החמודה שישנה ונידורן שהצטרף אלינו לפני שמצאנו אותך" אתה אומר בחיוך, והנערה מביטה בפוקימונים שאתה מציג אותם, עדיין נראת במצב של שוק. "השאלה היא איך נלך איתך בעיר מבלי שיזהו אותך. יש לך רעיון?" אתה שואל, והיא מנענעת בראשה לשלילה. "אמ.. איך.. קוראים לך?" היא שואלת. "אני סקיילר.." היא מוסיפה בשקט. אתה מבחין לפתע בזנב כחלחל בוקע מתוך השיער שלה. הזנב מתחיל לנוע ויוצא מתוך השיער של סקיילר. פוקימון קטן נחשי בצבע כחול נוחת על הברכיים שלה, הוא גם כן פצוע ונראה די מבולבל. "דרטיני! אתה בסדר!" אומרת סקיילר בשמחה ואתה רואה שהיא מרגישה הרבה יותר רגועה עכשיו שהפוקימון הקטן נוכח במקום.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/147.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Alice;1499356][SIZE=5]~בריאן~
[/SIZE]
"זה נורא" אתה אומר בחשש. "טוב, אין ברירה אחרת. את באה איתנו" אתה אומר לה והנערה מביטה בך בשוק. "תכירי את כולם. טדיאורסה, דירלינג, איגליפאף החמודה שישנה ונידורן שהצטרף אלינו לפני שמצאנו אותך" אתה אומר בחיוך, והנערה מביטה בפוקימונים שאתה מציג אותם, עדיין נראת במצב של שוק. "השאלה היא איך נלך איתך בעיר מבלי שיזהו אותך. יש לך רעיון?" אתה שואל, והיא מנענעת בראשה לשלילה. "אמ.. איך.. קוראים לך?" היא שואלת. "אני סקיילר.." היא מוסיפה בשקט. אתה מבחין לפתע בזנב כחלחל בוקע מתוך השיער שלה. הזנב מתחיל לנוע ויוצא מתוך השיער של סקיילר. פוקימון קטן נחשי בצבע כחול נוחת על הברכיים שלה, הוא גם כן פצוע ונראה די מבולבל. "דרטיני! אתה בסדר!" אומרת סקיילר בשמחה ואתה רואה שהיא מרגישה הרבה יותר רגועה עכשיו שהפוקימון הקטן נוכח במקום.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/147.gif[/IMG][/QUOTE]
"הוא הסתתר בשיער שלך?" אגיד בשוק. "בואו נמשיך לעיר" אומר לכולם. איצמד לסקיילר ואשמור עליה. נלך קודם כל למרכז הפוקימונים לקבל סיוע רפואי, לאחר מכן נבדוק את האפשרויות שיש לעיר להציע.
-
[QUOTE=Alice;1499346][SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
"מה?! איך זה יכול להיות שזופליוס נפגע אם שום דבר מוחשי לא קרה?" אתה אומר ומבקש מזופליוס להשתמש בזעם דרקון. זופליוס מצליח לפגוע וגורם נזק נוסף לבאנט, ששולח כדור צל נוסף. זופליוס מוכן הפעם למתקפה ומתחמק בקלות.
[SIZE=5]~בריאן~
[/SIZE]
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]אתה חושב לעצמך על כך שחשמל לא עובד טוב במיוחד על עשב, אבל בכל זאת האטת את המעורב. אתה יורה כדור אלרגיה ירקרק לעברו, והמעורב נפגע-הנזק לא רב אך גדול יותר ממה שהיה משפיע בדרך כלל. המעורב שולח לעברך עלי תער חדים, מראה שהוא מתחיל להתעייף.
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]"למה לא?" אתה אומר בחיוך ושולח מכת ברק עוצמתית לעברה, בדיוק בזמן שאתה פותח את הקולר. דמעות גדולות זולגות מעיניה והיא מתחילה לבכות, תוך שהיא אוחזת בבטנה בכאב-נראה שבאמת פגעת בה בצורה רצינית!
שאדוו שמביט בקרב מהצד מביט בה בדאגה.[/QUOTE]
חחחח נו די
וגברתי נראה לי התבלבלת, אני לא בחממה אני במכון
~~~~~
אני שולח לעברו מהר כדור חשמל ומנסהלקפוץ למעלה כדי להתחמק מהעלים
במידה ואני מצליח אני ממשיך מהקפיצה לזנב ברזל, במידה ולא אני קם, מתאושש ותוקף בזנב ברזל
-
[/COLOR][/RIGHT][/SIZE][RIGHT][COLOR=#333333]חחח אתה רוצה לשחרר אותו בגלל המגבלת פוקימונים? כתבתי לפני כמה תגובות הודעה שאני מורידה את ההגבלה ופשוט בקרבות נגד אנשים תוכל להשתמש רק ב6 על כל בן אדם. אם למשל אז נלחם מול 2 אנשים אז תוכל להשתמש ב12 וכולי.[/COLOR]
[COLOR=#333333]~~~[/COLOR]
[COLOR=#333333]אתה מסביר לבנט את המצב. "הבסת אותי. אני אצטרף" הוא עונה לך והולך להצטרף לשאר השותפים שלך, שסקרנים לפגוש את שותפך החדש. אתם ממשיכים להתקדם ולבסוף מגיעים לראש ההר-אתם רואים מבנה כחלחל ליד אגם קטן ועליו השלט "המרכז לחקר פוקימוני מים".
אם אין הגבלת פוקימונים אז אני לא אשחר.
"טוב בואו נכנס למרכז החקר הז , אני חושב שיכלו לתת לי קצת מידע נגיד עם מריל ."[/COLOR][/RIGHT]
-
[SIZE=5]~בריאן~
[/SIZE]
"כן. הוא היה צריך להילחם מול כל הפוקימונים שלהם לבד, הוא נפצע קשה מידי וברגע האחרון הצליח להסתתר בשיער שלי כדי שלא ניפרד" סקיילר מסבירה. "בואו נמשיך לעיר" אתה אומר לכולם ונצמד לסקיילר כדי לשמור עליה. אתם רואים מרחוק את העיר קאנלייב, זאת לא עיר גדולה במיוחד ולכן אתם מוצאים במהרה את מרכז הפוקימונים. אישה בשם האחות ג'וי מברכת אתכם בכניסה ונראת בשוק מהמצב של דרטיני וסקיילר. היא מובילה אותך ואת סקיילר דרך דלת שמאלית ושאר הפוקימונים שלך מובלים על ידי אחות ג'וי נוספת (אולי תאומה?) דרך דלת ימנית. שתי אחיות ג'וי נוספות מופיעות (כנראה הן רבעייה) וכל אחת מהן מובילה אותך וסקיילר לחדרים שונים. האחות בודקת אותך ואומרת לך שהאנרגיה שלך מעט נמוכה ומבקשת ממך לבלוע כדור צהבהב-ברגע שאתה בולע אותו אתה מרגיש הרבה יותר טוב. אתה חוזר חזרה לרחבת הכניסה ונפגש עם שאר השותפים שלך-כולם נראים הרבה יותר טוב, כולל סקיילר ודרטיני. אתה רואה בצד שלט שמסביר מה יש לעשות בעיר:
-חנות
-מכון
-מרכז פוקימונים
-מרכז קרבות
סקיילר נראת מעט מבולבלת, כאילו היא לא בטוחה אם היא אמורה להישאר אתך או ללכת.
[SIZE=5]~ג'מי~
[/SIZE]
אתה שולח כדור חשמל ומנסה לקפוץ במטרה להתחמק מהעלים, אתה מתחמק מכולם חוץ מאחד שפוער חתך קטן ברגל שלך. אתה מנצל את הקפיצה כדי להנחית זנב ברזל על הנער, ואתה מצליח. הנער קם, ונראה מעט מבולבל. הוא מרים את ידיו קדימה ויוצר משהו שנראה כמו טורנדו מלא בעלים-בערך בגובה שלך-והטורנדו נע לעברך!
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
עקרונית אתה אמור לקבל אזומריל כי הגעת למרכז אבל יש לך מריל חחח. ננצל את זה כדי לתת לך את הזוהר
~~~~~
"טוב, בואו נכנס למרכז מחקר הזה, אני חושב שיכלו לתת לי קצת מידע נגיד עם מריל" אתה מחליט וכולם מסכימים. אתם נכנסים פנימה וישר מדען בחלוק כחלחל מברך אתכם. "או! שלום. באתם לבקר במרכז?" הוא שואל ואתם מהנהנים. הוא סורק אתכם בזריזות וישר מתלהב שהוא רואה את מריל. "וואוו המריל שלך נראה ממש טוב! הוא גם נראה די קרוב להתפתחות" הוא מוסיף ומריל מקפץ בשמחה. המדען מראה לכם את הפוקימונים שהם חוקרים כרגע במכון-בעיקר מג'יקארפים, פיבאסים והקשר ביניהם. הוא מסביר לך מעט על המחקר שלהם שעל פי דעתם שני הפוקמונים האילו התפתחו מאותו פוקימון קדמון. בסוף הסיור המדען לוקח אתכם לחדר נוסף. "האמת שבדיוק סיימנו לחקור פוקימון אחד, שנשמח לתת לך" הוא אומר ומצביע על פוקימון קטן בפינת החדר.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/422.gif[/IMG]
מיסטי סורקת אותו בדקס "שלוס, פוקימון האגמים. הצבע והצורה שלו משתנים בהתאם לסביבה בה הוא נולד" הדקס מצפצף. "היי מוריס, תראה-הצבע שלו שונה מהצבע של השלוס בדקס" אומרת מיסטי בסקרנות ומראה לך את התמונה בדקס-היא צודקת, השלוס שבדקס ורוד יותר מהשלוס שמולך-האדמדם יותר.
-
[QUOTE=Alice;1499380][SIZE=5]~בריאן~
[/SIZE]
"כן. הוא היה צריך להילחם מול כל הפוקימונים שלהם לבד, הוא נפצע קשה מידי וברגע האחרון הצליח להסתתר בשיער שלי כדי שלא ניפרד" סקיילר מסבירה. "בואו נמשיך לעיר" אתה אומר לכולם ונצמד לסקיילר כדי לשמור עליה. אתם רואים מרחוק את העיר קאנלייב, זאת לא עיר גדולה במיוחד ולכן אתם מוצאים במהרה את מרכז הפוקימונים. אישה בשם האחות ג'וי מברכת אתכם בכניסה ונראת בשוק מהמצב של דרטיני וסקיילר. היא מובילה אותך ואת סקיילר דרך דלת שמאלית ושאר הפוקימונים שלך מובלים על ידי אחות ג'וי נוספת (אולי תאומה?) דרך דלת ימנית. שתי אחיות ג'וי נוספות מופיעות (כנראה הן רבעייה) וכל אחת מהן מובילה אותך וסקיילר לחדרים שונים. האחות בודקת אותך ואומרת לך שהאנרגיה שלך מעט נמוכה ומבקשת ממך לבלוע כדור צהבהב-ברגע שאתה בולע אותו אתה מרגיש הרבה יותר טוב. אתה חוזר חזרה לרחבת הכניסה ונפגש עם שאר השותפים שלך-כולם נראים הרבה יותר טוב, כולל סקיילר ודרטיני. אתה רואה בצד שלט שמסביר מה יש לעשות בעיר:
-חנות
-מכון
-מרכז פוקימונים
-מרכז קרבות
נראת מעט מבולבלת, כאילו היא לא בטוחה אם היא אמורה להישאר אתך או ללכת.
[SIZE=5]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
עקרונית אתה אמור לקבל אזומריל כי הגעת למרכז אבל יש לך מריל חחח. ננצל את זה כדי לתת לך את הזוהר
~~~~~
"טוב, בואו נכנס למרכז מחקר הזה, אני חושב שיכלו לתת לי קצת מידע נגיד עם מריל" אתה מחליט וכולם מסכימים. אתם נכנסים פנימה וישר מדען בחלוק כחלחל מברך אתכם. "או! שלום. באתם לבקר במרכז?" הוא שואל ואתם מהנהנים. הוא סורק אתכם בזריזות וישר מתלהב שהוא רואה את מריל. "וואוו המריל שלך נראה ממש טוב! הוא גם נראה די קרוב להתפתחות" הוא מוסיף ומריל מקפץ בשמחה. המדען מראה לכם את הפוקימונים שהם חוקרים כרגע במכון-בעיקר מג'יקארפים, פיבאסים והקשר ביניהם. הוא מסביר לך מעט על המחקר שלהם שעל פי דעתם שני הפוקמונים האילו התפתחו מאותו פוקימון קדמון. בסוף הסיור המדען לוקח אתכם לחדר נוסף. "האמת שבדיוק סיימנו לחקור פוקימון אחד, שנשמח לתת לך" הוא אומר ומצביע על פוקימון קטן בפינת החדר.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/422.gif[/IMG]
מיסטי סורקת אותו בדקס "שלוס, פוקימון האגמים. הצבע והצורה שלו משתנים בהתאם לסביבה בה הוא נולד" הדקס מצפצף. "היי מוריס, תראה-הצבע שלו שונה מהצבע של השלוס בדקס" אומרת מיסטי בסקרנות ומראה לך את התמונה בדקס-היא צודקת, השלוס שבדקס ורוד יותר מהשלוס שמולך-האדמדם יותר.[/QUOTE]
"סקיילר" אומר לה ברצינות. " אני יודע שעברת הרבה.. אבל אני רוצה שתישארי איתנו. נוכל להיות שותפים! נשמור ונדאג אחד לשני" אומר לה בחיוך בוטח. "בואו נילחם! יש לנו מכון לנצח בו" אומר בחיטך ואוביל את כולם למרכז הקרבות. שם אמצא אימון לכולנו.
-
[QUOTE=Alice;1499346][SI
[SIZE=5]~מייק~
שאדוו שמביט בקרב מהצד מביט בה בדאגה.[/QUOTE]
'אני לא אפול בזה שוב' אחשוב ומשתמש בשאיפה פרבולית, אף מעט חלשה יותר ממה שאני יכול. אשאר דרוך במיוחד אך אשאל אותה: '' קרה משהו? ''