אם בדור 7 סרנה תמשיך עם אש, אהיה השמח באדם.
Printable View
אם בדור 7 סרנה תמשיך עם אש, אהיה השמח באדם.
מעניין אם מי שיהיה עם אש זאת הדמות נקבה שאפשר לשחק במשחק או היריב
למרות שיכול להיות שזה לא שניהם חחח
למרות שהיריב נראה כמו דמות מגניבה
אחלה חתימה.
שביזות תורנות מטבח ביום העצמאות בבסיס
):
Some images have appeared from this month's CoroCoro and within the issue, while not providing any more new news about Pokֳ©mon Sun & Pokֳ©mon Moon, it confirmed that next month's issue will have an exclusive scoop on Pokֳ©mon Sun & Moon and claims itself to be the Pokֳ©mon Main Source for the news. We'll provide full details as and when they come so keep checking back
הם אמיתיים כאילו? שוב הם עושים את זה?
זה כבר חודש שלישי ברציפות
ואני מפריד את המידע שקבלנו, לבין במידע שמובטח בקורוקורו, כי כשהם כותבים במגזין שבחודש הבא נקסל סקופ מיוחד על סאן ומון, אני מצפה לסקופ מיוחד על סאן ומון, וזה כבר פעם שלישית שהם כותבים את זה
זה אחד המרגיזים
here i am
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1499036]Some images have appeared from this month's CoroCoro and within the issue, while not providing any more new news about Pokֳ©mon Sun & Pokֳ©mon Moon, it confirmed that next month's issue will have an exclusive scoop on Pokֳ©mon Sun & Moon and claims itself to be the Pokֳ©mon Main Source for the news. We'll provide full details as and when they come so keep checking back
ואני מפריד את המידע שקבלנו, לבין במידע שמובטח בקורוקורו, כי כשהם כותבים במגזין שבחודש הבא נקסל סקופ מיוחד על סאן ומון, אני מצפה לסקופ מיוחד על סאן ומון, וזה כבר פעם שלישית שהם כותבים את זה
זה אחד המרגיזים[/QUOTE]
איי איי איי
בוא נקווה שהמשחקים יהיו שווים את הטרחה הזו לפחות
[QUOTE=טלי;1499039]here i am[/QUOTE]
טלי טלי משמיים כל היום טיפות המים
טיף טיף טאף טיף טיף טאף
[quote=טלי;1499039]here i am[/quote]
wut מי את בכלל
jk xd
[quote=uzumaki naruto;1499036]some images have appeared from this month's corocoro and within the issue, while not providing any more new news about pokֳ©mon sun & pokֳ©mon moon, it confirmed that next month's issue will have an exclusive scoop on pokֳ©mon sun & moon and claims itself to be the pokֳ©mon main source for the news. We'll provide full details as and when they come so keep checking back
זה אחד המרגיזים[/quote]
נשמע כאילו קורוקורו מתכוננים לתחרות "טרול השנה" xd
אני ממליץ לך לא לצפות לכלום, לפי הספקולציות שלי לא ישחררו מידע חדש במינימום חודש וחצי הקרובים
[QUOTE=Hit Man;1499010]אם בדור 7 סרנה תמשיך עם אש, אהיה השמח באדם.[/QUOTE]
[url]https://www.youtube.com/watch?v=PaH-MnscklI[/url]
[QUOTE=floatzel שולט;1499042]טלי טלי משמיים כל היום טיפות המים
טיף טיף טאף טיף טיף טאף[/QUOTE]
היי, יא פקח חתיך, תתחדש
[QUOTE=BigBadMonkey;1499058]wut מי את בכלל
jk xd[/QUOTE]
בייוש
[QUOTE=טלי;1499071]היי, יא פקח חתיך, תתחדש
בייוש[/QUOTE]
אוי טלי שובבה את יודעת שמחמאות עושות לי את זה
אני זוכר ששרפתי קלף נדיר. כל קהילת הקלפים שנאה אותי.
נקודה למחשבה- ה"יריב" שמראים לנו בטריילר לוקח את הפוקימון שחלש נגדנו.. :doubt:
גם ככה יש יותר מיריב אחד במשחקים החדשים.
נכון, אבל למה לא הראו לנו את השאר?