-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 26 2009, 05:10 PM
[b] [b]מייקל[/b] - טראפינץ' מהנהן.
הוא רוצה שתתפוס אותו, אבל הוא לא מוכן להיתפס כך סתם בלי קרב! הוא בכל זאת שומר על כבוד. [/b][/quote]
"צא ג'יאודוד"אני אומר
"תתקרב אליו כמה שיותר ואז חבטה"
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 26 2009, 04:10 PM
[b] [color=red][b][SIZE=4]הודעה! הודעה! הודעה חשובה מאוד! הודעה! הודעה! הודעה דחופה!
אני מבקש מכולם לקרוא, שלא תגידו שלא אמרתי![/color][/b][/SIZE]
[SIZE=3]אז ככה, אני אומר את זה עכשיו מוקדם, ואני עוד יזכיר את זה בהמשך.
במהלך חופשת הפסח אני לא יהיה בפרק זמן של [b]5 ימים[/b], כי אני טס לאנגליה!
אל תדאגו. שאני יחזור אני יתחיל להפציץ בקצב! אני מקווה שעד אז לפחות נגיע לעמוד 100,
כי אתם לא יודעים מה הכנתי לכם. כולם כולל כולם עוד יופתעו!
מישהו צריך מזכרות מלונדון?
D:[/SIZE]
----
[b]עמרי[/b] - אתה רץ למרכז הפוקימונים בספרינט, וכל הדברים שמסביבך ולידך עוברים במהירות שיא.
אתה מגיע למרכז הפוקימונים מתנשף ומזיע, ומרפא את גיבל במהירות.
"יש לך מזל..." האחות ג'וי אומרת ומחזירה לך את גיבל. "זה היה ממש קרוב!" היא מוסיפה ועינייה נפתחות לרווחה.
[b]בובי[/b] - לא, אני אמרתי שהביצה תבקע [u]אחרי שתעבור את המכון הראשון[/u], לא שתגיע למכון הראשון. בכל אופן, תכננתי שהיא תבקע בקרוב, אני פשוט לא אגלה לך מתי. סקאנטאנק מועבר לשמירה.
----
אתה מוציא את טורטרה.
הוא משתמש במגה ייבוש ומוריד למגנמייט קצת חיים, הוא מנסה לתפוס אותו בצמח משתולל - אך מגנמייט קטן מדי. מגנמייט פוגע בו עם רעם הלם.
[b]סאם[/b] - אתה מגיע לאגם גדול, ובתוכו אתה רואה ווילמר[img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/4/42/320.png[/img]צף לו.
[b]אקסטרה[/b] - אתה זורק עליו את הפוכדור.
נדנוד ראשון... נדנוד שני... נדנוד שלישי... נלכד!
ברכותיי, תפסת טיירוג!
[b]רון[/b] - למה אתה לא משתמש בזריקת אבנים? זה המתקפה הכי חזקה של לרביטר.
----
לרביטר שורט לסייטר את הרגל וסייטר שורט ללרביטר את הצוואר בהתאם,
לרביטר קופץ על ראשו של סייטר ונושך לו את הראש, אבל סייטר מעיף אותו משם עם ה"חרב" שלו,
ופוגע בו עם חתך אוויר.
[b]גיל[/b] - האמת לא. זה לא ממש משנה.
עקרונית מותר רק 3 מתקפות בתור, אבל זה שני פוקימונים אז אני יוותר לך.
----
באדו שולח עלה קסום, סווינב מקפיא את העלים עם קרן קרח,
שניהם קופצים ומתקילים אחד את השני באוויר, בדרך הם נתקעים בכל העלים הקפואים, מנפצים אותם, ויוצרים גשם של ניצוצות!
[b]מייקל[/b] - טראפינץ' מהנהן.
הוא רוצה שתתפוס אותו, אבל הוא לא מוכן להיתפס כך סתם בלי קרב! הוא בכל זאת שומר על כבוד.
[b]יוסי[/b] - קקניאה רץ ומביא גליץ' בין רגליו של אבומאסנו.
הוא מפוצץ לו את הגב עם טיל סיכות, אבומאסנו מכניס בו חבטת קרח הרסנית למדי,
ואז שולח נהמה אדירה שמעיפה את קקניאה אל תוך הקיר, ודרכו.
אבומאסנו שולח לשם קרן קרח ואז רוח קפואה ופוגע בשניהם!
קקניאה כמעט מחוסל!
הוא משתמש בסופת שלגים ופוגע, קקניאה מתעלף למספר שניות... ואז קם ומחסל את אבומאסנו עם סופת עלים!
"לא ייאמן... מה.. איך זה לעזאזל קרה!?" קרופ אומר בפה פעור.
"אני... אני פשוט לא מאמין!" הוא אומר ומתחיל לגמגם.
"הקקניאה הזה..." הוא לוחש שקולו נחלש לאט לאט,
ובוחן אותו מכל הצדדים.
"טוב אז.. אז אני... אני מניח שניצחת אותי..." קרופ אומר בקול מוזר ומתיישב על הריצפה,
בוהה בקיר. "אתה ניצחת אותי..." הוא מוסיף בלחש, "אתה פשוט ניצחת" הוא אומר וקולו מתחזק.
"זה לא ייאמן... 12 שנה שאף אחד לא הצליח לנצח אותי! 12 שנה!" הוא צורח עליך בעודו קם.
"קח, זה התג המחורבן שלך... עוף מכאן! אני לא רוצה ליראות אותך יותר בחיים!" הוא אומר וזורק לך את התג על הפנים, ועושה לך שריטה קטנה מעל עין שמאל.
הוא מחזיר את אבומאסנו לפוכדור, לוקח סירת מנוע ונעלם לך מטווח הראייה, אל לב הים. [/b][/quote]
ממשיך בעודי מחפש פוקימון מים אחר
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 26 2009, 04:42 PM
[b] [b]גיל[/b] - אני ינסה למצוא, מבטיח!
אם אני ימצא, אני יצלם וישלח לך בפרטי.
----
סווינב מקפיא את האדמה עם קרן קרח, באדו קופץ ונוחת עם כל הגוף בהתקלה על הקרח,
הוא יוצר סדקים שלאט לאט מתפשטים על המשטח הקפוא ומנפצים אותו לגושים.
סווינב קופץ לו ומתקיל את כל הגושים בשורה ארוכה וישרה,
והוא מחליק על האדמה שאחריו 'נוסע' שובל מדהים של רסיסי קרח זוהרים (בגלל ההשתקפות עם השמש)!
[/b][/quote]
"אוקיי הגיע הזמן להתנגש! סווינב תקוף בנשיכה! באדו תתקוף בהתקלה!" אומר בהתלהבות יתרה
עריכה:נזכרתי לפתע בדבר חשוב- ראשון שני שלישי אני בטיול שנתי ולא אוכל להגיב, רק ביום רביעי.
-
[b]
[b]יוסי[/b] - מה לעזאזל? אחי אתה כבר עברת את המכון הזה אם אתה לא זוכר XDD
בכל אופן -
----
אתה מגיע למכון של אלקטג.
[/b][/quote]
שכחת שאני שותף של קורן?
-----
אני טס עם צ'אריזארד מחוץ לעיר מאנאקרה ומחפש פוקימון מים .
-
[b] [b]עמרי[/b] - אתה הולך בשממה, שלפתע אתה רואה מעיין אי קטן כזה באמצע החול, ויש בו מלא מלא עשבים.
לפתע העשבים מתחילים לזוז... [/b][/quote]
ארוץ במהירות לעבר הכיוון שהעשבים זזים שם בכדי לראות מה מזיז אותם.
-
[b] [b]רון[/b] - לרביטר רץ וקופץ מעל סייטר, מאחורה הוא מפציץ לו את הגב עם אבנים ואז נושך לו את הרגל.
סייטר תופס אותו וזורק אותו על עץ. לרביטר מקבל מכה חזקה בראש, עקב ההתנגשות עם הגזע הקשה של עץ האלון.
[/b][/quote]
"לרביטר שוב זריקת אבנים ואחרי זה עוד הפעם זריקת אבנים על סייטר"
-
[b]רון[/b] - אסור אותה מתקפה פעמיים ברצף.
[b]עמרי[/b] - אתה בודק מה מזיז את השיחים, ואז אתה מבין. השיחים לא זזים.
אלה האודישים[img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/4/45/043.png[/img]זזים, הראש שלהם מלא בעלים! זה ניראה כמו עשב!
[b]יוסי[/b] - אתה צ'אריזארד מאתר ווילמר [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/4/42/320.png[/img].
[b]גיל[/b] - אחלה, אין עם זה בעיה. תהנה!
----
סווינב מנסה לנשוך את באדו, אבל באדו קופץ אחורה וחוזר במהירות,
ומעיף את סווינב על סלע עם התקלה! סווינב מחזיר לו עם ניב קרח! *סווינב למד ניב רעם.
[b]סאם[/b] - אתה קולט טנטקול[img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/2/24/072.png[/img]בקרקעית האגם.
[b]מייקל[/b] - ג'יאודוד מתקרב אל טראפינץ' באיטיות ובדרך זהירה במיוחד,
הוא מתכונן לחבטה נוראית אך לפתע טראפינץ' מפיל אותו עם זמזום חרק! הוא מגביר אותו לקולי קולות,
עד שזה אפילו מצליח לפגוע קצת בך!
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 26 2009, 07:14 PM
[b]
[b]יוסי[/b] - אתה צ'אריזארד מאתר ווילמר [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/4/42/320.png[/img].
[/b][/quote]
''תראה זה ווילמר !''
אני אומר לצ'אריזארד .
''תקוף אותו מהר בגל חום , לאחר מכן תותח להבה וסיים את זה עם ענן לבה !''
אני אומר לו בנחישות .
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 26 2009, 08:14 PM
[b] [b]מייקל[/b] - ג'יאודוד מתקרב אל טראפינץ' באיטיות ובדרך זהירה במיוחד,
הוא מתכונן לחבטה נוראית אך לפתע טראפינץ' מפיל אותו עם זמזום חרק! הוא מגביר אותו לקולי קולות,
עד שזה אפילו מצליח לפגוע קצת בך! [/b][/quote]
"ג'יאודוד התקשות ואז שוב חבטה" אני אומר
-
[b] [b]גיל[/b] - אחלה, אין עם זה בעיה. תהנה!
----
סווינב מנסה לנשוך את באדו, אבל באדו קופץ אחורה וחוזר במהירות,
ומעיף את סווינב על סלע עם התקלה! סווינב מחזיר לו עם ניב קרח! *סווינב למד ניב רעם.
[/b][/quote]
*תן לי להבין, סווינב למד ניב רעם ותקף בניב קרח 0O
"וואו יפה סווינב!" אני אשבח אותו "וגם אתה באדו, ההתקלה שלך ממש טובה" אני אומר לבאדו "אבל הגיע הזמן לסיום הדרמטי, תנו את המרב! סווינב תקוף בקרן קרח! באדו תקוף במגה ייבוש!"
-
[b] [b]רון[/b] - אסור אותה מתקפה פעמיים ברצף.
[/b][/quote]
אז במקום הזריקת אבנים הראשונה נשיכה
-
[b] [b]עמרי[/b] - אתה בודק מה מזיז את השיחים, ואז אתה מבין. השיחים לא זזים.
אלה האודישים[img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/4/45/043.png[/img]זזים, הראש שלהם מלא בעלים! זה ניראה כמו עשב! [/b][/quote]
אתעלם מהם ואמשיך לעבר העיר הבאה.
-
[b] [b]עמרי[/b] - אתה הולך בשממה, שלפתע אתה רואה מעיין אי קטן כזה באמצע החול, ויש בו מלא מלא עשבים.
לפתע העשבים מתחילים לזוז...
[b]רון[/b] - לרביטר רץ וקופץ מעל סייטר, מאחורה הוא מפציץ לו את הגב עם אבנים ואז נושך לו את הרגל.
סייטר תופס אותו וזורק אותו על עץ. לרביטר מקבל מכה חזקה בראש, עקב ההתנגשות עם הגזע הקשה של עץ האלון.
[b]יוסי[/b] - מה לעזאזל? אחי אתה כבר עברת את המכון הזה אם אתה לא זוכר XDD
בכל אופן -
----
אתה מגיע למכון של אלקטג.
[b]בובי[/b] - טורטרה פוצע את מגנמייט עם עלי טער,
מגמנמייט מפיל את טורטרה עם רעם הלם. טורטרה שואב ממגנמייט ג'יגה, ומגנמייט מחזיר לו בהתקלה קטנה שפוגעת לו בראש, בדיוק בין העיניים.
[b]גיל[/b] - אני ינסה למצוא, מבטיח!
אם אני ימצא, אני יצלם וישלח לך בפרטי.
----
סווינב מקפיא את האדמה עם קרן קרח, באדו קופץ ונוחת עם כל הגוף בהתקלה על הקרח,
הוא יוצר סדקים שלאט לאט מתפשטים על המשטח הקפוא ומנפצים אותו לגושים.
סווינב קופץ לו ומתקיל את כל הגושים בשורה ארוכה וישרה,
והוא מחליק על האדמה שאחריו 'נוסע' שובל מדהים של רסיסי קרח זוהרים (בגלל ההשתקפות עם השמש)!
[b]אקסטרה[/b] - אתה קונה מגמאריזר, מצמיד אותו למגמר, והוא זוהר... משתנה... והופך למגמוראטור!
(אני לא מצליח להכניס כאן ספרייט)
[b]קורן[/b] - WTF!!!!!!!!!!!!! מיינקטריק לא הצליח לחסל את פינסיר! הוא כמעט הצליח! למיינקטריק יש מצב הרבה יותר גרוע משל פינסיר! ככה אתה מוותר!? [/b][/quote]
"קדימה טורטרה תיגמור אותו כבר" אני אומר בכעס
"תישתמש שוב בעלי תער ותיגמור אותו עם צמח משתולל"
-
[b]
[b]סאם[/b] - אתה קולט טנטקול[img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/2/24/072.png[/img]בקרקעית האגם.
[/b][/quote]
מתעלם וממשיך {תאמת רציתי משהו יותר בכיוון של בויזל}
-
[b]בובי[/b] - טורטרה שולח עלי טער ומפספס,
מגנמייט שולח רעם הלם ופוגע. הוא משתמש בעוד רעם הלם ופוגע שוב.
טורטרה מתעצבן וגומר אותו עם צמח משתולל. מגנמייט מעולף, אבל טורטרה פצוע קשה.
[b]עמרי[/b] - אתה הולך בדרכך לקיבוץ קראבטון, שלפתע אתה שם לב למפל קטנטן שיוצא מהפסגה, שנוצר עקב שיטפונות שהיו כאן אתמול. בתוך המפל הזה אתה רואה סורסקיט[img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/f/fa/283.png[/img]משתעשע לו במים.
[b]רון[/b] - לרביטר נושך את סייטר, סייטר מעיף אותו בחתך אוויר, ואז הוא פוגע בו עם מתקפה מהירה ופוגע בו עם עוד חתך אוויר, לרביטר זורק לו אבן בראש וסייטר גמור .
[b]גיל[/b] - ניב קרח* XDD
----
אתה נותן להם את הפקודות.
באדו שולח את הקרן הירוקה הזוהרת בשביל מגה ייבוש, סווינב מקפיא אותה עם קרן קרח ושניהם ביחד יוצרים מערבולת קרח זוהרת!
[b]יוסי[/b] - צ'אריזארד שולח גל חום מהשמיים ופוגע בווילמר בהפתעה. ווילמר לא מבין מאיפה זה בא לו, וישר פוגע בצ'אריזארד עם אקדח מים, שאתה עליו. צ'אריזארד טוען ענן לבה אבל ווילמר מעיף אותו רחוק מהשטח שלו עם אקדח מים.
[b]מייקל[/b] - ג'יאודוד מתקשה ואוזניו נסתמות, וכך הוא לא שומע את זמזום החרק המטריף של טראפינץ'.
הוא חובט בו בכל הכוח ומעיף אותו על עץ. טראפינץ' חוזר ומתקיל אותו.
[b]סאם[/b] - אני יוותר לך כי אתה חדש ;) חד פעמי! אל תתרגל לזה!
----
אתה נתקל בבוויזל קופץ בשלוליות [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/3/38/418.png[/img].