-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 03:59 PM
[b] ניב-
מה לעשות! אלו החוקים וזה המשחק
---------------------------
גבייט נכנס אל פני האדמה, וויבייל לא יכול לעשות דבר כעת, "חכה שהוא יצא מפני האדמה ואז חיתוך לילה" אומרת אנבל. וויבייל מחכה, לפתע גבייט מזנק מאחוריו! וויבייל מנסה לעצור אבל גבייט יוצר תעוצה ותוקף במלוא הכוח-וויבייל נפגע [/b][/quote]
"עכשיו הורדה זועמת מהר ואז מכת חול לעניים שלו!"
-
ירין-
אתה יושב ומחכה לנס, פתאום מגיע איש לעיר-הוא נראה מעט שיכור אבל בסדר
ארתור-
"אתה תוקף רק מתקפות לא פיזיות, הם אמנם חזקות אבל לא תמיד. במקרה כמו של הוובפטים התקפה פיזית תנצח אותם די בקלות, ברור?" שואל רד
ניב-
"תזנק לאוויר ואז סופת שלגים" אומרת אנבל. גבייט מתקדם בהורדה זועמת, הוא מגיע אל וויבייל אך וויבייל מזנק לאוויר ומשתמש בסופת שלגים-הכל קופא, כולל גבייט. "כעת חיתוך לילה" אומרת אנבל, וויבייל נוחת אל גבייט ופוגע בו בחיתוך לילה-אמנם גבייט יכול לזוז כעת אבל הזירה קפואה והוא עלול להחליק
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 04:33 PM
[b] ירין-
אתה יושב ומחכה לנס, פתאום מגיע איש לעיר-הוא נראה מעט שיכור אבל בסדר
[/b][/quote]
"היי אתה יודע מה קורה פה?" אני ש/ואל
-
[b] ניב-
"תזנק לאוויר ואז סופת שלגים" אומרת אנבל. גבייט מתקדם בהורדה זועמת, הוא מגיע אל וויבייל אך וויבייל מזנק לאוויר ומשתמש בסופת שלגים-הכל קופא, כולל גבייט. "כעת חיתוך לילה" אומרת אנבל, וויבייל נוחת אל גבייט ופוגע בו בחיתוך לילה-אמנם גבייט יכול לזוז כעת אבל הזירה קפואה והוא עלול להחליק [/b][/quote]
"סופת חול ואז חפירה זועמת להורדה!"
-
ירין-
"מה קורה פה?" שואל האיש בתהייה "הכל נראה לי רגיל"
ניב-
"תקפיא את החול שבסופה בקרן קרח ואז חיתוך לילה" אומרת אנבל. גבייט שולח סופת חול, וויבייל תוקף בקרן קרח ומקפיא את הסופה. גבייט מנסה לחפור אבל הבעיה השקרח מפריע לו, וויבייל יוצא בחיתוך לילה ופוגע בגבייט
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 05:08 PM
[b] ירין-
"מה קורה פה?" שואל האיש בתהייה "הכל נראה לי רגיל"
[/b][/quote]
"איפה כל האנשים? אתה רואה משהו?" אני שואל למרות שהוא שיכור
-
ירין-
"כולם במסיבת פיוטר ילד" אומר האיש "מה אתה שיכור או משהו?"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 05:08 PM
[b] ניב-
"תקפיא את החול שבסופה בקרן קרח ואז חיתוך לילה" אומרת אנבל. גבייט שולח סופת חול, וויבייל תוקף בקרן קרח ומקפיא את הסופה. גבייט מנסה לחפור אבל הבעיה השקרח מפריע לו, וויבייל יוצא בחיתוך לילה ופוגע בגבייט [/b][/quote]
"חיתוך ואז הורדה זועמת! ואז עוד הורדה!"
-
ניב-
"חיתוך לילה, קרן קרח ואז התקפה כפולה" אומרת אנבל. גבייט יוצא בחיתוך לילה, וויבייל הודף זאת בחיתוך לילה. וויבייל יורה קרן קרח וגבייט יוצא לעברו סהורה-אמנם הוא נפגע קצת אך הוא מתקדם ומפיל את וויבייל. גבייט מתכוון לתקוף בהורדה נוספת אבל אז וויבייל תוקף בהתקפה כפולה
-
[b] ארתור-
"אתה תוקף רק מתקפות לא פיזיות, הם אמנם חזקות אבל לא תמיד. במקרה כמו של הוובפטים התקפה פיזית תנצח אותם די בקלות, ברור?" שואל רד [/b][/quote]
"כשהפוקימונים שלי ילמדו מתקפות פיזיות אני אתקוף איתם לא ככה?" אשאל אותו ואז אשאל אותו "אתה בא איתי למרכז הרבייה לקחת את בטרפרי שלי?"
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 05:25 PM
[b] ניב-
"חיתוך לילה, קרן קרח ואז התקפה כפולה" אומרת אנבל. גבייט יוצא בחיתוך לילה, וויבייל הודף זאת בחיתוך לילה. וויבייל יורה קרן קרח וגבייט יוצא לעברו סהורה-אמנם הוא נפגע קצת אך הוא מתקדם ומפיל את וויבייל. גבייט מתכוון לתקוף בהורדה נוספת אבל אז וויבייל תוקף בהתקפה כפולה [/b][/quote]
"עכשיו עוד הורדה זועמת ואז חיתוך!"
-
ארתור-
"כמובן" אומר רד ובא איתך. אתם ממשיכים ומגיעים למרכז הרבייה. "שלום לכם" אומר מנהל המרכז, הנה באטרפרי שלך אומר האיש ומראה לכם את באטרפרי-[img]http://i31.tinypic.com/2czd5xu.png[/img], הוא ממש מאושר לראות אותך. "הוא גם למד בילבול" אומר האיש.
ניב-
גבייט מתקדם אבל אז מחליק ונופל על הקרח, "תתקוף בהתקפה כפולה" אומרת אנבל, וויבייל מזנק על גבייט בהתקפה כפולה-גבייט מתחיל להיסתחרר. גבייט מנסה לקום ומצליח לפני שפוגע בוויבייל וויבייל מצליח להיתחמק
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 05:39 PM
[b] ניב-
גבייט מתקדם אבל אז מחליק ונופל על הקרח, "תתקוף בהתקפה כפולה" אומרת אנבל, וויבייל מזנק על גבייט בהתקפה כפולה-גבייט מתחיל להיסתחרר. גבייט מנסה לקום ומצליח לפני שפוגע בוויבייל וויבייל מצליח להיתחמק [/b][/quote]
"סופת חול ואז זעם דרקון מלמטה למעלה ואז תרסק אותו בהורדה!"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 05:16 PM
[b] ירין-
"כולם במסיבת פיוטר ילד" אומר האיש "מה אתה שיכור או משהו?" [/b][/quote]
"במה?" אני שואל
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 05:39 PM
[b] ארתור-
"כמובן" אומר רד ובא איתך. אתם ממשיכים ומגיעים למרכז הרבייה. "שלום לכם" אומר מנהל המרכז, הנה באטרפרי שלך אומר האיש ומראה לכם את באטרפרי-[img]http://i31.tinypic.com/2czd5xu.png[/img], הוא ממש מאושר לראות אותך. "הוא גם למד בילבול" אומר האיש. [/b][/quote]
"תודה רבה" אני אומר לו ומביא לי 400 שקל לוקח את בטרפרי ואז אני אומר לו "אולי אתם תוכלו לאמן לי את פרס שלי?" ואני מושיט לו את הפוקדור של פרס ואז אני גם שואל אותו "מה מצב הבלדום שלי?"
-
ירין-
"פיוטר חוגגת היום מאה שנה מאז הקמתה, בקרוב כולם יחזרו" אומר האיש
ארתור-
"אולי אני אאמן את פרס?" שואל רד. "מצבו של בלדום מצויין, הוא לא למד אף מתקפה-הוא לומד רק אחרי שמתפתח" אומר מנהל המרכז
ניב-
אתה נשמע כמו מתאגרף
"תקפיא את הסופה עם קרן קרח, אחר כך הדוף אותו עם חיתוך לילה! ולבסוף סופת שלגים" אומרת אנבל. גבייט שולח סופת חול ווויבייל מקפיא אותה עם קרן קרח. גבייט תוקף בחיתוך אך וויבייל הודף בחיתוך לילה, וויבייל יוצא בהורדה אבל וויבייל משתמש בסופת שלגים-גבייט מוקפא ואז מפסיד. "גבייט לא יכול להילחם יותר, וויבייל הוא המנצח" אומר השופט
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 07:09 PM
[b] ניב-
אתה נשמע כמו מתאגרף
"תקפיא את הסופה עם קרן קרח, אחר כך הדוף אותו עם חיתוך לילה! ולבסוף סופת שלגים" אומרת אנבל. גבייט שולח סופת חול ווויבייל מקפיא אותה עם קרן קרח. גבייט תוקף בחיתוך אך וויבייל הודף בחיתוך לילה, וויבייל יוצא בהורדה אבל וויבייל משתמש בסופת שלגים-גבייט מוקפא ואז מפסיד. "גבייט לא יכול להילחם יותר, וויבייל הוא המנצח" אומר השופט [/b][/quote]
"תחזור גבייט היית מצוין. צא אלקטבז מתקפה מהירה בסיבוב ואגרופי אש וקרח באותו הזמן מהצדדים!"
-
ניב-
אתה מוציא את אלקטבאז אבל דרטיני יוצאת אחריו-היא רוצה להילחם. "אז במי אתה בוחר? בדרטיני או אלקטבאז?" שואל השופט
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 03:59 PM
[b]
עומר-
פלרי יוצא בבעיטה כפולה, אך דארקי תוקף בכדור צל שגורם לפיצוץ-יש עשן ואינך רואה דבר. עוברות כמה דקות ואתה רואה את פלרי על סף שבירה [/b][/quote]
"אל תוותר תנסה שוב בעיטה כפולה!"
-
עומר-
פלרי יוצא ומצליח לפגוע בו, הוא תוקף ותוקף עד שפתאום דארקי תוקף בפעימת חושך-פלרי נופל על הקרקע חסר כח
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 22 2009, 01:22 AM
[b] עומר-
פלרי יוצא ומצליח לפגוע בו, הוא תוקף ותוקף עד שפתאום דארקי תוקף בפעימת חושך-פלרי נופל על הקרקע חסר כח [/b][/quote]
"פלרי חזור. צא פלוצל! תישתמש בבום קולי ואז סילון אקווה!"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 07:09 PM
[b] ארתור-
"אולי אני אאמן את פרס?" שואל רד. "מצבו של בלדום מצויין, הוא לא למד אף מתקפה-הוא לומד רק אחרי שמתפתח" אומר מנהל המרכז [/b][/quote]
"בכיף" אומר לו ואתן לו את הפוקדור של פרס ואז אשאל אותו "לאן אתה הולך עכשיו?"
-
ארתור-
"אני מתקדם לספרון, משם אני טס לסינו" אומר רד
עומר-
דארקי מתחמק בצוות כפול, הוא משתמש בכפילים כדי לעצור את סילון האקווה של פלוצל ואחר כך תוקף באגרוף צל
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 22 2009, 02:19 AM
[b] ארתור-
"אני מתקדם לספרון, משם אני טס לסינו" אומר רד [/b][/quote]
"אוקיי ותתקשר אליי כשפרס ילמד משהו או יתפתח?" אשאל אותו בחיוך ואז אוסיף קצת מבויש "אתהיכול אולי לקחת אותי לורמיליון?"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 22 2009, 02:19 AM
[b]
עומר-
דארקי מתחמק בצוות כפול, הוא משתמש בכפילים כדי לעצור את סילון האקווה של פלוצל ואחר כך תוקף באגרוף צל [/b][/quote]
"פלוצל אל תוותר ותישתמש ברדיפה ואז אקדח מים ומשם תעבור לסילון אקווה!"
-
ארתור-
אני אגיב רק לחלק הראשון של ההודעה. זה לא כמו במשחק, אתה יכול ללכת קודם לספרון ואז לוורמיליון-ההיתקדמות רגילה
--------------------------
"כאשר פרס יהיה מוכן לקרב אני אביא לך אותו" אומר רד, "אז אתה בא איתי לספרון?"
עומר-
"זה בחיים לא יצליח ככה" אומרת המגרשת "הבאתי עזרה" ולפתע מגיעה קרסיליה-[img]http://i28.tinypic.com/59vrea.png[/img]. "תשתמש בקרסיליה" אומרת המגרשת
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 22 2009, 03:09 AM
[b]
עומר-
"זה בחיים לא יצליח ככה" אומרת המגרשת "הבאתי עזרה" ולפתע מגיעה קרסיליה-[img]http://i28.tinypic.com/59vrea.png[/img]. "תשתמש בקרסיליה" אומרת המגרשת [/b][/quote]
"מה המתקפות שלה?" אני שואל במהירות.
-
עומר-
מתקפות:בילבול, צוות כפול, הגנה, ערפל, קרן זוהר קוטבי, חיתוך, חיזוי העתיד, אור ירח, חיתוך נפשי, הטעיה, על חושי, ריקודי ירח
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 22 2009, 03:09 AM
[b] ארתור-
אני אגיב רק לחלק הראשון של ההודעה. זה לא כמו במשחק, אתה יכול ללכת קודם לספרון ואז לוורמיליון-ההיתקדמות רגילה
--------------------------
"כאשר פרס יהיה מוכן לקרב אני אביא לך אותו" אומר רד, "אז אתה בא איתי לספרון?" [/b][/quote]
"בכיף" אומר לו בחיוך ואז אגיד לו "ותגיד יש סיכוי שאתה גם לוקח לי את פיבאס?הוא לא יודע שום התקה ואני לא יכול להשתמש בו בקרבות אוי תוכל לאמן לי אותו ולפתחאותו למיילוטיק ואז להחזיר לי אותו?" אומר לו ואז אומר לו שוב "וברור שאני בא איתך"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 03:12 AM
[b] מיכה-
אוקטילרי ממשיך ללחוץ, אייס תוקף בבלימה ומצליח להינתק מהתפיסה. "להביור" אומרת מיסטי
עומר-
אקנס בשניכה ושוב מצליח לתקוף בנשיכה-דסקל מתחיל להיסתחרר. דסקל מנסה לברוח אבל אקנס משתק אותו במבט נוקב-אקנס למד מבט נוקב
ארתור-
XD
----------
נוספאס מתאמץ ומנסה לזרוק עוד אבנים, אבל בעזרת הניגוד וובט זורק אבנים בכמות שווה כך שמצליח להדוף אותם [/b][/quote]
תתחמק ומהירות
-
ארתור-
"בוורמיליון יש תחרות סרט" אומר רד "אם פיבאס ינצח באחת כזאת הוא יתפתח"
מיכה-
אוקטילרי שולח להביור אך אייס מצליח להתחמק מזה. אייס יוצא במהירות ופוגע באוקטילרי
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 22 2009, 05:01 AM
[b] ארתור-
"בוורמיליון יש תחרות סרט" אומר רד "אם פיבאס ינצח באחת כזאת הוא יתפתח"
מיכה-
אוקטילרי שולח להביור אך אייס מצליח להתחמק מזה. אייס יוצא במהירות ופוגע באוקטילרי [/b][/quote]
מתקפת חול ובלימה
-
מיכה-
"אקדח מים" אומרת מיסטי. אייס מלכלך את עיניו של אוקטילרי ואינו יכול לראות, אייס מנצל את המצב ותוקף בבלימה-אוקטילרי מתחיל להיסתחרר
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 22 2009, 06:44 AM
[b] מיכה-
"אקדח מים" אומרת מיסטי. אייס מלכלך את עיניו של אוקטילרי ואינו יכול לראות, אייס מנצל את המצב ותוקף בבלימה-אוקטילרי מתחיל להיסתחרר [/b][/quote]
מהירות
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 22 2009, 01:14 AM
[b] ניב-
אתה מוציא את אלקטבאז אבל דרטיני יוצאת אחריו-היא רוצה להילחם. "אז במי אתה בוחר? בדרטיני או אלקטבאז?" שואל השופט [/b][/quote]
אטקלבז התפתח לפני שנכנסתי, הוא למד אגרוף אש רק בהתפתחות
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 22 2009, 03:29 AM
[b] עומר-
מתקפות:בילבול, צוות כפול, הגנה, ערפל, קרן זוהר קוטבי, חיתוך, חיזוי העתיד, אור ירח, חיתוך נפשי, הטעיה, על חושי, ריקודי ירח [/b][/quote]
"טוב קרסליה תישתמשי בצוות כפול ואז קרן זוהר קוטבי ואז חיתוך!"
-
מיכה-
"קרן זוהר קוטבי" אומרת מיסטי. אייס מתקדם במהירות אבל אז אוקטילרי יורה קרן זוהר קוטבי ומונע ממנו להיתקרב, אייס חוזר לצד שלו בזירה ולא נפגע
ניב-
סליחה, הפעם אני שכחתי. ואלקטיוויר לא יודע אגרוף קרח
----------------------------
אלקטיוויר מסתובב במהירות סביב וויבייל אבל נופל בגלל הקרח, "קרן קרח" אומרת אנבל. וויבייל מדביק את ידו הימינית של אלקטיוויר בעזרת קרן קרח. "עכשיו חיתוך" אומרת אנבל
עומר-
קרסליה מסובבת את דארקי בצוות כפול, דארקי מנסה לשלוח כדורי צל לעבר כל הכפילים אבל אז הם פוגעים ביחד בדארקי בקרן זוהר קוטבי. קרסיליה חוזרת להיות אחד ותוקפת את דארקי בחיתוך עז-דארקי בורח מהמגדל וקרסיליה אחריו. "כל הכבוד" אומרת המגרשת
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 22 2009, 03:17 PM
[b] ניב-
סליחה, הפעם אני שכחתי. ואלקטיוויר לא יודע אגרוף קרח
----------------------------
אלקטיוויר מסתובב במהירות סביב וויבייל אבל נופל בגלל הקרח, "קרן קרח" אומרת אנבל. וויבייל מדביק את ידו הימינית של אלקטיוויר בעזרת קרן קרח. "עכשיו חיתוך" אומרת אנבל [/b][/quote]
מי דיבר על אגרוף קרח? והתרגיל הזה אמור להיות באוויר הוא לא יכול להסתובב על הריצפה.
הקרח לא היה אמור להפשיר עד עכשיו?
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 22 2009, 03:17 PM
[b]
עומר-
קרסליה מסובבת את דארקי בצוות כפול, דארקי מנסה לשלוח כדורי צל לעבר כל הכפילים אבל אז הם פוגעים ביחד בדארקי בקרן זוהר קוטבי. קרסיליה חוזרת להיות אחד ותוקפת את דארקי בחיתוך עז-דארקי בורח מהמגדל וקרסיליה אחריו. "כל הכבוד" אומרת המגרשת [/b][/quote]
רגע ומה עם קרסליה ודראקי?" אני שואל מבולבל "לאן הם ברחו?"
-
עומר-
"קרסיליה תמיד דואגת שדארקי יהיה במקומו, כאשר דארקי רואה אותה הוא בורח למקומו. כמו שקרה עכשיו" אומרת המגרשת
ניב-
האזור סגור כך שזה ייקח יותר זמן
-------------------------------
"בזמן שהוא עסוק תקוף בחיתוך לילה" אומרת אנבל. אלקטיוויר מנפץ את הרח בעזרת ריסוקו באגרופי חשמל ואש אבל אז מגיע וויבייל ומפיל אותו שוב בחיתוך לילה