-
[quote=monster;740658][B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]צ'ימצ'אר חופר בור מהר מאוד.צ'ימצ'אר נכנכס לבור וכך מתחמק מהכדור החשמל של אלקטויר.צ'ימצ'אר יוצא מהבור ומשתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן.אלקטויר שוב משתמש בהגנה.הגנה של אלקטויר מגנה עליו מפני הזנב הברזל של אלקטויר.רקס אומר לאלקטויר"אלקטויר תשתמש בריקוד גשם"אלקטויר משתמש בריקוד גשם.ריקודהגשם מחליש את צ'ימצ'אר.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ולפקיס מתחמקת מהאס האוירי של נוקטול.ולפקיס משתמשת בלהביור.נוקטול לא מצליח להתחמק ונפגעקצת מהתקפה שספג.נוקטול מתאושש מהפגיעה.ולפקיס משתמשת בהתקפה מהירה.אך התקפה של ולפקיס לא מגיעה לנוקטול.נוקטול משתמש ברוח חזקה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]רג'י אומר לך"אין בעיה תקוף 1.צא אוכטילירי"רג'י מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/224.png[/IMG].מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מיל אומרת לך"לא אני לא רואה את היציה.כנראה היציה רחוקה."מה תעשה [/COLOR][/B][/quote]
זה לא היה פיג'יוט?,
אני אומר לולפקיס: "ולפקיס תתחמקי מהרוח החזקה שלא ואז תשתמשי בלהביור ואז בגחלת הכי חזקים שלך".
-
[quote]לוקאס
צ'ימצ'אר חופר בור מהר מאוד.צ'ימצ'אר נכנכס לבור וכך מתחמק מהכדור החשמל של אלקטויר.צ'ימצ'אר יוצא מהבור ומשתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן.אלקטויר שוב משתמש בהגנה.הגנה של אלקטויר מגנה עליו מפני הזנב הברזל של אלקטויר.רקס אומר לאלקטויר"אלקטויר תשתמש בריקוד גשם"אלקטויר משתמש בריקוד גשם.ריקודהגשם מחליש את צ'ימצ'אר.מה תעשה
[/quote]
"צ'ימצ'אר תשתמש בחפירה ואז תשגר מהבור להביור חזק שיפרוץ את האדמה ויגיע לאלקטיווייר ותתחבא בבור עד שהגשם יגמר"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר חופר מהר מאוד בור.הוא משתמש בלהביור חזק מאוד אלעבר אלקטויר.צ'ימצ'אר נכנכס לבור שחפר וזה מגן עליו מריקוד הגשם של אלקטויר.הלהביור של צ'ימצ'אר פוגע באלקטויר מכיון שאלקטיר היה עסוק בריקוד הגשם שלו.אלקטויר מתאושש.רקס אומר לאלקטויר"זנב ברזל"אלקטויר משתמש בזנב ברזל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ולפקיס מצליחה להתחמק מהרקוח החזקה של פיג'יוט.ולפקיס משתמשת בלהביור חזק מאוד על פיג'יוט.פיג'יוט לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קשה.פיג'יוט מתאושש.ולפקיס עוברת להשתמש בגחלת.הגחלת לא מגיעה לפיג'יוט.פיג'יוט עף אל ולפקיס במטרה לנק אותה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
יש מקום מיוחד בעיר שתוכל לקנותת את המקפה הזאת.תגיע תקנה.
אתה מוציא מכיסך את כול הפוכדורים שלך.מהם יווצאים:טרטויג,צ'ימצ'אר,טוטדיל ופיג'יי. פיג'י יוצא לקרב נגד אוקטילירי.פיג'י משתמש במכת כנף.אוכטיליקי מתחמק מהתקפה של פיג'י.רג'י אומר"אוכטילרי אקדח מים"אוכטילרי משתמש באקדח מים.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך"נכון יש פה הרבה פוקימונים טובים.כנראה שיש פה עוד מלא פוקימונים שוד לאראינו"בדרך אתם ואים"לרויטר,דוגטריו,ג'יודוד.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;741034][B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר חופר מהר מאוד בור.הוא משתמש בלהביור חזק מאוד אלעבר אלקטויר.צ'ימצ'אר נכנכס לבור שחפר וזה מגן עליו מריקוד הגשם של אלקטויר.הלהביור של צ'ימצ'אר פוגע באלקטויר מכיון שאלקטיר היה עסוק בריקוד הגשם שלו.אלקטויר מתאושש.רקס אומר לאלקטויר"זנב ברזל"אלקטויר משתמש בזנב ברזל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ולפקיס מצליחה להתחמק מהרקוח החזקה של פיג'יוט.ולפקיס משתמשת בלהביור חזק מאוד על פיג'יוט.פיג'יוט לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קשה.פיג'יוט מתאושש.ולפקיס עוברת להשתמש בגחלת.הגחלת לא מגיעה לפיג'יוט.פיג'יוט עף אל ולפקיס במטרה לנק אותה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
אתה מוציא מכיסך את כול הפוכדורים שלך.מהם יווצאים:טרטויג,צ'ימצ'אר,טוטדיל ופיג'יי. פיג'י יוצא לקרב נגד אוקטילירי.פיג'י משתמש במכת כנף.אוכטיליקי מתחמק מהתקפה של פיג'י.רג'י אומר"אוכטילרי אקדח מים"אוכטילרי משתמש באקדח מים.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך"נכון יש פה הרבה פוקימונים טובים.כנראה שיש פה עוד מלא פוקימונים שוד לאראינו"בדרך אתם ואים"לרויטר,דוגטריו,ג'יודוד.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא את צ'רמנדר ואומר לו לתקוף את לרויטר בחימום יתר
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ממנו יוצא צ'רמנדאר שלך.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר את לרויטר.לרטויר זריז והוא מתחמק מהחימום היתר של צ'רמנדאר.לרויטר בורח מכם.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;741041][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ממנו יוצא צ'רמנדאר שלך.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר את לרויטר.לרטויר זריז והוא מתחמק מהחימום היתר של צ'רמנדאר.לרויטר בורח מכם.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר שלא נורא ואחרי זה אני ומיל ממשיך בדרכנו
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה ומיל ממשיכים במהרעה וכעבור דקה אתם רואים שוב את הלרויטר שברח מכם מקוטדם.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;741046][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה ומיל ממשיכים במהרעה וכעבור דקה אתם רואים שוב את הלרויטר שברח מכם מקוטדם.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא מהר את צ'רמנדר ואומר לו לתקוף עוד פעם בחימום יתר
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את צ'רמנדאר מהר לקרב.לרויטר רואהזאת ומשתמשת בחפירה וחופר בור ונעלם בו.בזמן הזה צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר אך לרויטר נמצא בבור וזה לא פפוגעבו.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;741050][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את צ'רמנדאר מהר לקרב.לרויטר רואהזאת ומשתמשת בחפירה וחופר בור ונעלם בו.בזמן הזה צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר אך לרויטר נמצא בבור וזה לא פפוגעבו.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר לחכות עד שלרויטר יצא מהבור ואז לתקוף בחימום יתר
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר שומע אותך.ומחכה לתקוף בחימום יתר את לרויטר.לפתע לרויטר קופץ מהבור.מיד צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר על לרויטר.לרויטר לא מספיק מהיר ונפגע מהחימום היתר של צ'רמנדאר.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;741057][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר שומע אותך.ומחכה לתקוף בחימום יתר את לרויטר.לפתע לרויטר קופץ מהבור.מיד צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר על לרויטר.לרויטר לא מספיק מהיר ונפגע מהחימום היתר של צ'רמנדאר.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמננדר יופי נעכשיו תתקוף אותו בשריטה
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר רץ אל לרויטר במטרה לשרוט אותו.לרויטר מתאושש מהפגיעה.לרויטר קופץ לאויר וכך מתחמק מהשריטה של צ'רמנדאר.לרויטר משתמש בצוות כפול.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;741061][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר רץ אל לרויטר במטרה לשרוט אותו.לרויטר מתאושש מהפגיעה.לרויטר קופץ לאויר וכך מתחמק מהשריטה של צ'רמנדאר.לרויטר משתמש בצוות כפול.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר לתקוף את כולם בגחלת ואחר כך בחימום יתר
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר תוקף בגחלת חזקה את כל הלרויטרים.אך הלרויטר האמיתי לא נמצא בין הלרויטרים המזויפים.לפתע אתה רואה את הלרויטר האמיתי.בורח מכם שוב במערה.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;741064][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר תוקף בגחלת חזקה את כל הלרויטרים.אך הלרויטר האמיתי לא נמצא בין הלרויטרים המזויפים.לפתע אתה רואה את הלרויטר האמיתי.בורח מכם שוב במערה.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר את צ'רמנדר וממשיך בדרכי
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחזיר אתת צ'רמנדאר שלך לפוכדור שלו.אתה ומיל ממשיכים ללכת במערה הארוכה הזאת.לפתעאתם רואים את הלרויטר שנלחמת מקודם נמצא בכלוב.ומישהו מנסה לחגנובב אותו.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;741068][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחזיר את צ'רמנדאר שלך לפוכדור שלו.אתה ומיל ממשיכים ללכת במערה הארוכה הזאת.לפתעאתם רואים את הלרויטר שנלחמת מקודם נמצא בכלוב.ומישהו מנסה לחגנובב אותו.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא את צ'רמנדאר ומונפרנו ואומר להם לתקוף את הכלוב בחימום יתר ובלהביור
-
[quote=monster;740158][B][COLOR=teal]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה מוציא את הפוכדור של צ'יקו וממנו מוציא את צ'יקו שלך לקרב.צ'יקו משתמש בעלי טער על סטריו.סטריו קופץ לאויר ומתחמק מהעלי טער של צ'יקו.קיין אומר לך"מהלך טובדניס אך זה לא ינצח אות סטריו שלי.סטריו אקדח מים על צ'יקו שלו"סטריו מוציא מפיו זרם מים חזק שהופך לאקדח מים.מה תעשה[/COLOR][/B]
[/quote]
"תחתוך את הזרם עם עלי טער!" אני מורה לו "ואז שריטה!"
-
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו משתמש בעלי טער וחותך את אקדח המים של סטאריו.קיין אומר"סטריו בועות על צ'יקו שלו"סטריו משתמש בבועות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר ומונפרו יוצאים אך רגע לפני שהם תוקפים.האיש אומר לך"תירגע אם אתם לא רוצים להיות כמו לרויטר אז אל תתקפו אותי.חלד תרצה קרב הלרויטר.אם אתה נמצח בוא משוחרר.אתצה מפסיד אני מוכר אותו בשוק השחור.עשינו הסכם ילד.הקרב היה 2 על 2.מוססכם"מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;741109][B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו משתמש בעלי טער וחותך את אקדח המים של סטאריו.קיין אומר"סטריו בועות על צ'יקו שלו"סטריו משתמש בבועות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר ומונפרו יוצאים אך רגע לפני שהם תוקפים.האיש אומר לך"תירגע אם אתם לא רוצים להיות כמו לרויטר אז אל תתקפו אותי.חלד תרצה קרב הלרויטר.אם אתה נמצח בוא משוחרר.אתצה מפסיד אני מוכר אותו בשוק השחור.עשינו הסכם ילד.הקרב היה 2 על 2.מוססכם"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו בסדר
-
[quote=monster;741109][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו משתמש בעלי טער וחותך את אקדח המים של סטאריו.קיין אומר"סטריו בועות על צ'יקו שלו"סטריו משתמש בבועות[/COLOR][/B][/quote]
"עלי טער דרך הבועות!" אני מורה לו בעודי מקווה שזה גם יפוצץ את הבועות וגם יפגע בו
-
[quote=monster;741034][B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]צ'ימצ'אר חופר מהר מאוד בור.הוא משתמש בלהביור חזק מאוד אלעבר אלקטויר.צ'ימצ'אר נכנכס לבור שחפר וזה מגן עליו מריקוד הגשם של אלקטויר.הלהביור של צ'ימצ'אר פוגע באלקטויר מכיון שאלקטיר היה עסוק בריקוד הגשם שלו.אלקטויר מתאושש.רקס אומר לאלקטויר"זנב ברזל"אלקטויר משתמש בזנב ברזל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ולפקיס מצליחה להתחמק מהרקוח החזקה של פיג'יוט.ולפקיס משתמשת בלהביור חזק מאוד על פיג'יוט.פיג'יוט לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קשה.פיג'יוט מתאושש.ולפקיס עוברת להשתמש בגחלת.הגחלת לא מגיעה לפיג'יוט.פיג'יוט עף אל ולפקיס במטרה לנק אותה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]יש מקום מיוחד בעיר שתוכל לקנותת את המקפה הזאת.תגיע תקנה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מוציא מכיסך את כול הפוכדורים שלך.מהם יווצאים:טרטויג,צ'ימצ'אר,טוטדיל ופיג'יי. פיג'י יוצא לקרב נגד אוקטילירי.פיג'י משתמש במכת כנף.אוכטיליקי מתחמק מהתקפה של פיג'י.רג'י אומר"אוכטילרי אקדח מים"אוכטילרי משתמש באקדח מים.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מיל אומרת לך"נכון יש פה הרבה פוקימונים טובים.כנראה שיש פה עוד מלא פוקימונים שוד לאראינו"בדרך אתם ואים"לרויטר,דוגטריו,ג'יודוד.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לולפקיס: "מהר תתחמקי מימנו ואז תשתמשי בלהביור ואז במתקפה מהירה הכי חזקים שלך".
-
[QUOTE=monster;740614][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
את יוצאת מהמרכז ורואה מגכמניט שמעוף באוויר.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני הולכת לחפש פוקימון אחר.
-
[quote]לוקאס
צ'ימצ'אר חופר מהר מאוד בור.הוא משתמש בלהביור חזק מאוד אלעבר אלקטויר.צ'ימצ'אר נכנכס לבור שחפר וזה מגן עליו מריקוד הגשם של אלקטויר.הלהביור של צ'ימצ'אר פוגע באלקטויר מכיון שאלקטיר היה עסוק בריקוד הגשם שלו.אלקטויר מתאושש.רקס אומר לאלקטויר"זנב ברזל"אלקטויר משתמש בזנב ברזל.מה תעשה[/quote]
צ'ימצ'אר תחמוק ואז תשתמש בלהביור עליו כדי שישתמש בהגנה ואז באמצע הלהביור תיכנס בו עם גלגל להבות!
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
אתת מתעלמת מהמגמנייט ומחפש פוקיון אחר.את רואה סניזל שחותך עשב עם טרפיו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ולפקיס מצליחה להתחמק מהניקור של פיג'יוט.ולפקיס משתמשת בלהביור חזק מאוד על פיג'יוט.פיג'יוט לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קשה.פיג'יוט מתאושש.ולפקיס עוברת להשתמש בהתקפה מהירה.התקפה מהירה לא מגיעה לפיג'יוט.פיג'יוט עף אל ולפקיס במטרה ומשתמש באס אוירי אותה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דניס
העלי טער מפוצצים את הבעות של סטריו.העלי טער פוגעים בסטריו קשה.סטריו מתאושש.קייין אומר לך"אתה מאמן מאוד חזק.אך אני עדיין יכול לנצח אותך.סטריו תשתמש בקרן קרח ותקפיא את צ'יקו שלו"סטריו משתמש בקרן קרח.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
האיש אומר לך"שמי קול ואני גנב פוקימונים.צא מונפרו תעזור ליללמד לקח אותו"מונפרו של קול יוצא.קול אומר לך"אתה תוקף ראשון טוב ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר מתחמק מהזנב ברזל של אלקטויר.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על אלקטויר.אלקטויר משתמש בהגנה.הגנה של אלקטויר מגנה עליומפני הלהביור של צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר באמצעה להביור משתמש בגלגל להבהות.אלקטויר לא מספיק להתחמק ונפגע מהגלגל הלבות של צ'ימצ'אר.רקס אומר לך"לוקאס מהלך יפה.אלקטויר כדור חשמל על צ'ימצ'אר"אלקטויר משתמש בכדור חשמל.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;741289][B][COLOR=teal]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]העלי טער מפוצצים את הבעות של סטריו.העלי טער פוגעים בסטריו קשה.סטריו מתאושש.קייין אומר לך"אתה מאמן מאוד חזק.אך אני עדיין יכול לנצח אותך.סטריו תשתמש בקרן קרח ותקפיא את צ'יקו שלו"סטריו משתמש בקרן קרח.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"תקפוץ הצידה!" אני מורה לצ'יקו "תברח הצידה עד שהוא יתעייף"
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
אתה מוציא מכיסך את כול הפוכדורים שלך.מהם יווצאים:טרטויג,צ'ימצ'אר,טוטדיל ופיג'יי. פיג'י יוצא לקרב נגד אוקטילירי.פיג'י משתמש במכת כנף.אוכטיליקי מתחמק מהתקפה של פיג'י.רג'י אומר"אוכטילרי אקדח מים"אוכטילרי משתמש באקדח מים.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]פידג'י תחמוק במתקפת כנף מתחת לאקדח מים!אז תשתמש בניקור!
-
[QUOTE=monster;741289][B][COLOR="Blue"]מרי
אתת מתעלמת מהמגמנייט ומחפש פוקיון אחר.את רואה סניזל שחותך עשב עם טרפיו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ולפקיס מצליחה להתחמק מהניקור של פיג'יוט.ולפקיס משתמשת בלהביור חזק מאוד על פיג'יוט.פיג'יוט לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קשה.פיג'יוט מתאושש.ולפקיס עוברת להשתמש בהתקפה מהירה.התקפה מהירה לא מגיעה לפיג'יוט.פיג'יוט עף אל ולפקיס במטרה ומשתמש באס אוירי אותה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דניס
העלי טער מפוצצים את הבעות של סטריו.העלי טער פוגעים בסטריו קשה.סטריו מתאושש.קייין אומר לך"אתה מאמן מאוד חזק.אך אני עדיין יכול לנצח אותך.סטריו תשתמש בקרן קרח ותקפיא את צ'יקו שלו"סטריו משתמש בקרן קרח.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
האיש אומר לך"שמי קול ואני גנב פוקימונים.צא מונפרו תעזור ליללמד לקח אותו"מונפרו של קול יוצא.קול אומר לך"אתה תוקף ראשון טוב ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר מתחמק מהזנב ברזל של אלקטויר.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על אלקטויר.אלקטויר משתמש בהגנה.הגנה של אלקטויר מגנה עליומפני הלהביור של צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר באמצעה להביור משתמש בגלגל להבהות.אלקטויר לא מספיק להתחמק ונפגע מהגלגל הלבות של צ'ימצ'אר.רקס אומר לך"לוקאס מהלך יפה.אלקטויר כדור חשמל על צ'ימצ'אר"אלקטויר משתמש בכדור חשמל.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
בסדר מונפרנו אתה תלחם נגדו תתקוף בחפיה ואחר כך בשריטות
-
[quote=monster;741289][B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתת מתעלמת מהמגמנייט ומחפש פוקיון אחר.את רואה סניזל שחותך עשב עם טרפיו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ולפקיס מצליחה להתחמק מהניקור של פיג'יוט.ולפקיס משתמשת בלהביור חזק מאוד על פיג'יוט.פיג'יוט לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קשה.פיג'יוט מתאושש.ולפקיס עוברת להשתמש בהתקפה מהירה.התקפה מהירה לא מגיעה לפיג'יוט.פיג'יוט עף אל ולפקיס במטרה ומשתמש באס אוירי אותה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]העלי טער מפוצצים את הבעות של סטריו.העלי טער פוגעים בסטריו קשה.סטריו מתאושש.קייין אומר לך"אתה מאמן מאוד חזק.אך אני עדיין יכול לנצח אותך.סטריו תשתמש בקרן קרח ותקפיא את צ'יקו שלו"סטריו משתמש בקרן קרח.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]האיש אומר לך"שמי קול ואני גנב פוקימונים.צא מונפרו תעזור ליללמד לקח אותו"מונפרו של קול יוצא.קול אומר לך"אתה תוקף ראשון טוב ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]צ'ימצ'אר מתחמק מהזנב ברזל של אלקטויר.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על אלקטויר.אלקטויר משתמש בהגנה.הגנה של אלקטויר מגנה עליומפני הלהביור של צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר באמצעה להביור משתמש בגלגל להבהות.אלקטויר לא מספיק להתחמק ונפגע מהגלגל הלבות של צ'ימצ'אר.רקס אומר לך"לוקאס מהלך יפה.אלקטויר כדור חשמל על צ'ימצ'אר"אלקטויר משתמש בכדור חשמל.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לולפקיס: "ולפקיס תתחמקי מהאס אווירי שלו ואז תשתמשי בלהביור ואז בדחיפה הכי חזקים שלך".
-
[quote]לוקאס
צ'ימצ'אר מתחמק מהזנב ברזל של אלקטויר.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על אלקטויר.אלקטויר משתמש בהגנה.הגנה של אלקטויר מגנה עליומפני הלהביור של צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר באמצעה להביור משתמש בגלגל להבהות.אלקטויר לא מספיק להתחמק ונפגע מהגלגל הלבות של צ'ימצ'אר.רקס אומר לך"לוקאס מהלך יפה.אלקטויר כדור חשמל על צ'ימצ'אר"אלקטויר משתמש בכדור חשמל.מה תעשה[/quote]
צ'ימצ'אר תתחמק ואז תשתמש בלהט (היכולת המיוחדת שלו)תשתמש בגחלת לכיוון הרגליים שלו ואז גלגל להבה
-
[QUOTE=monster;740339][B][COLOR="Green"]דיפ
אתה יוצא מן המקדש של גראודון.אתה הולך אל עבר המכון של העיר.כעבורדקה אתה מגיע על הכניסה של המכון.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
מרק אומר לך"פשוט אנו הולכים ישר עד שראואים את העיר קר.הבנת ג'ון"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני נכנס.
-
[QUOTE=monster;741289][B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Teal"]דניס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר מתחמק מהזנב ברזל של אלקטויר.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על אלקטויר.אלקטויר משתמש בהגנה.הגנה של אלקטויר מגנה עליומפני הלהביור של צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר באמצעה להביור משתמש בגלגל להבהות.אלקטויר לא מספיק להתחמק ונפגע מהגלגל הלבות של צ'ימצ'אר.רקס אומר לך"לוקאס מהלך יפה.אלקטויר כדור חשמל על צ'ימצ'אר"אלקטויר משתמש בכדור חשמל.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"לא בא לי על הסניזל הזה ,בואו נחפש משהו יותר טוב "
-
[quote]לוקאס
צ'ימצ'אר מתחמק מהזנב ברזל של אלקטויר.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על אלקטויר.אלקטויר משתמש בהגנה.הגנה של אלקטויר מגנה עליומפני הלהביור של צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר באמצעה להביור משתמש בגלגל להבהות.אלקטויר לא מספיק להתחמק ונפגע מהגלגל הלבות של צ'ימצ'אר.רקס אומר לך"לוקאס מהלך יפה.אלקטויר כדור חשמל על צ'ימצ'אר"אלקטויר משתמש בכדור חשמל.מה תעשה[/quote]
"חפירה ואז זנב ברזל עם סחרור"
[B][U]אופס אל תתייחס לזה...[/U][/B]
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מתעלמת מהסניזל שראית.את משיכה לחפש פוקימונים בעיר.את רואה סטרביה שעף בואיר מעל העיר.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה נכנכס למכון העיר.אתה רואה שם את מנהיג המכון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/IMG]אומר לך"היי שמי תום ואני מנהיג מכון האדמה בעיר קלרק.הקרב היה 1 על 1.אני מבין שאתה נלחם בי אין בעיה.אתה תוקף ראשון ילד.מה שמך אפשר לדעת?צא דיגלט לקרב."דיגלט של טום יוצא לקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר מתחמק מהכדור החשמל של אלקטויר בכך שצ'ימצ'אר קופץ הצידה.צ'ימצ'אר מפעיל את היכולת שלו להט.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת אדירה שחזקה יותר מכיון שהלהט פועל.אלקטויר לא מספיק זריז ונפגע מהגחלת של צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר רץ אל אלקטויר בגלגל להבה.אלקטוירי משתמש מהר בהגנה.הגנה של אלקטויר מגנה עליו מפני הגלגל הלהבה של צ'ימצ'אר.רקס אומר לאלקטויר"גמור את הקרב באגרוף ממוקד"אלקטויר משתמש באגרוף ממוקד.מה תעשה*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ולפקיס מתחמקת מהאס האוירי של פיג'יוט.ולפקיס משתמשת בלהביור אימתני שמצליח להגיע לפיג'יוט ולפגוע בו.לפתע פיג'יוט מתחיל ליפול על האדמה.פיגיוט מתנגש באדמה ומתעלף בקרב.ניצחת.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מונפרו יוצא לקרב.מונפרו משתמש בחפירה ובערת ידיו הוא חופר בור ענק שהוא נככס אליו.מונפרו יוצא מהבור ומפתיע את המונפרו של קול בשריטות.מוטנפרו לא מספיק להגיב ונפצע מהשריטות של מונפרו שלך.מונפרושל קול מתאושש.קול אומר לך"אזגם לך יש מונפרו זה היה קרב קשה.מונפרו אגרופי מאך"מונפרו של קול משתמש באגרופי מאך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
פיג'י מתחמק מהאקדח המים של אולכטירלי בכך שמתקופף במכת כנף.פיג'י רץ אךל אוכטירלי ומנקר את פניו.אוכטילירי מתאושש.רג'י אומר לך"אוכטילירי שוב אקדח מים"אוכטילרי משתמש באקדח מם.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צצ'יקו מתחמק מהקרן הקרח שלסטר יובכף שרז הצידה. קיין אומר לסטריו שלו"סופת שלג אוקי"סטריו משתמש בסופת שלג.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;742257][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צצ'יקו מתחמק מהקרן הקרח שלסטר יובכף שרז הצידה. קיין אומר לסטריו שלו"סופת שלג אוקי"סטריו משתמש בסופת שלג.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"עלי טער מבעד לסופה!" אני מורה לו "עד שהוא יפסיק!"
-
[QUOTE=monster;742257][B][COLOR="Blue"]מרי
את מתעלמת מהסניזל שראית.את משיכה לחפש פוקימונים בעיר.את רואה סטרביה שעף בואיר מעל העיר.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה נכנכס למכון העיר.אתה רואה שם את מנהיג המכון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/IMG]אומר לך"היי שמי תום ואני מנהיג מכון האדמה בעיר קלרק.הקרב היה 1 על 1.אני מבין שאתה נלחם בי אין בעיה.אתה תוקף ראשון ילד.מה שמך אפשר לדעת?צא דיגלט לקרב."דיגלט של טום יוצא לקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר מתחמק מהכדור החשמל של אלקטויר בכך שצ'ימצ'אר קופץ הצידה.צ'ימצ'אר מפעיל את היכולת שלו להט.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת אדירה שחזקה יותר מכיון שהלהט פועל.אלקטויר לא מספיק זריז ונפגע מהגחלת של צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר רץ אל אלקטויר בגלגל להבה.אלקטוירי משתמש מהר בהגנה.הגנה של אלקטויר מגנה עליו מפני הגלגל הלהבה של צ'ימצ'אר.רקס אומר לאלקטויר"גמור את הקרב באגרוף ממוקד"אלקטויר משתמש באגרוף ממוקד.מה תעשה*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ולפקיס מתחמקת מהאס האוירי של פיג'יוט.ולפקיס משתמשת בלהביור אימתני שמצליח להגיע לפיג'יוט ולפגוע בו.לפתע פיג'יוט מתחיל ליפול על האדמה.פיגיוט מתנגש באדמה ומתעלף בקרב.ניצחת.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מונפרו יוצא לקרב.מונפרו משתמש בחפירה ובערת ידיו הוא חופר בור ענק שהוא נככס אליו.מונפרו יוצא מהבור ומפתיע את המונפרו של קול בשריטות.מוטנפרו לא מספיק להגיב ונפצע מהשריטות של מונפרו שלך.מונפרושל קול מתאושש.קול אומר לך"אזגם לך יש מונפרו זה היה קרב קשה.מונפרו אגרופי מאך"מונפרו של קול משתמש באגרופי מאך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
פיג'י מתחמק מהאקדח המים של אולכטירלי בכך שמתקופף במכת כנף.פיג'י רץ אךל אוכטירלי ומנקר את פניו.אוכטילירי מתאושש.רג'י אומר לך"אוכטילירי שוב אקדח מים"אוכטילרי משתמש באקדח מם.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צצ'יקו מתחמק מהקרן הקרח שלסטר יובכף שרז הצידה. קיין אומר לסטריו שלו"סופת שלג אוקי"סטריו משתמש בסופת שלג.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למונפרו לחמוך ואחר כך לתקוף בלהביור
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
מונפורו קופץ לאויר וכך מתחמק מהאגרוף מאך של מונפרו של קייל.מונפרו משתמש בלהביור חזק מאוד שפוגע במונפרו של קייל.הלהביור לא משפיע חזק על מונפרו מכיון שהוא סוג אש.קייל אומר לך"מתקפות אש לא ממש יעזרו לך.שבירת לבנים מונפרו שלי" מונפרושל קייל משתמש בשבירת לבנים.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו משתמשת בעלי טער שמפסיקות את הסופה ופוגעת בסטריו קשה.קיין אומר לך"אתה מעצבן.סטריו משאבת הידרו
עכשיו"סטריו משתמש במשאבת הידרו.מה תעשה [/COLOR][/B]
-
[quote=monster;742257][B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]את מתעלמת מהסניזל שראית.את משיכה לחפש פוקימונים בעיר.את רואה סטרביה שעף בואיר מעל העיר.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה נכנכס למכון העיר.אתה רואה שם את מנהיג המכון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/IMG]אומר לך"היי שמי תום ואני מנהיג מכון האדמה בעיר קלרק.הקרב היה 1 על 1.אני מבין שאתה נלחם בי אין בעיה.אתה תוקף ראשון ילד.מה שמך אפשר לדעת?צא דיגלט לקרב."דיגלט של טום יוצא לקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]צ'ימצ'אר מתחמק מהכדור החשמל של אלקטויר בכך שצ'ימצ'אר קופץ הצידה.צ'ימצ'אר מפעיל את היכולת שלו להט.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת אדירה שחזקה יותר מכיון שהלהט פועל.אלקטויר לא מספיק זריז ונפגע מהגחלת של צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר רץ אל אלקטויר בגלגל להבה.אלקטוירי משתמש מהר בהגנה.הגנה של אלקטויר מגנה עליו מפני הגלגל הלהבה של צ'ימצ'אר.רקס אומר לאלקטויר"גמור את הקרב באגרוף ממוקד"אלקטויר משתמש באגרוף ממוקד.מה תעשה*[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ולפקיס מתחמקת מהאס האוירי של פיג'יוט.ולפקיס משתמשת בלהביור אימתני שמצליח להגיע לפיג'יוט ולפגוע בו.לפתע פיג'יוט מתחיל ליפול על האדמה.פיגיוט מתנגש באדמה ומתעלף בקרב.ניצחת.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מונפרו יוצא לקרב.מונפרו משתמש בחפירה ובערת ידיו הוא חופר בור ענק שהוא נככס אליו.מונפרו יוצא מהבור ומפתיע את המונפרו של קול בשריטות.מוטנפרו לא מספיק להגיב ונפצע מהשריטות של מונפרו שלך.מונפרושל קול מתאושש.קול אומר לך"אזגם לך יש מונפרו זה היה קרב קשה.מונפרו אגרופי מאך"מונפרו של קול משתמש באגרופי מאך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פיג'י מתחמק מהאקדח המים של אולכטירלי בכך שמתקופף במכת כנף.פיג'י רץ אךל אוכטירלי ומנקר את פניו.אוכטילירי מתאושש.רג'י אומר לך"אוכטילירי שוב אקדח מים"אוכטילרי משתמש באקדח מם.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צצ'יקו מתחמק מהקרן הקרח שלסטר יובכף שרז הצידה. קיין אומר לסטריו שלו"סופת שלג אוקי"סטריו משתמש בסופת שלג.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר בצעקה: "צא פוכדור!" ושולח את הפוכדור.
-
[quote=monster;742300][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו משתמשת בעלי טער שמפסיקות את הסופה ופוגעת בסטריו קשה.קיין אומר לך"אתה מעצבן.סטריו משאבת הידרו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]עכשיו"סטריו משתמש במשאבת הידרו.מה תעשה [/COLOR][/B][/quote]
"תחמוק!" אני מורה לצ'יקו "תרוץ אליו הכי מהר שאתה יכול ותשתמש בשריטה!"