-
[color=gray][b]אדוארד ~[/b]
אתה מעיף כמה חיילים ומקפיא אותם אבל הם לא מתים , הם מתקיפים אותך ואתה נפגע קשה , הינאמורי קמה ושולחת אליהם חשמל אדום שקצת קשה להם להתמודד מול זה , היא עוזרת לך אבל האיזון לא משתנה , אתה צובר כוח רב ומצליח להפוך לאביר קרח עם כנפיים ויכולות משונות וחזקות , אישוניך הופכים לצבע לבן 'אביר קרח הא ? קבל את האבירים שלי !' מיד נכנסים עוד חיילים לזירה ![/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 22 2009, 08:21 PM
[b]
[color=purple][b]ג'ו ~[/b]
"כמובן שאני משחרר אותך , הן יגיעו למגרש ישר אחרי שתקרא לכל הממלכה לחדר האימונים , הם יהיו שם לפני שתגיע ."[/color] [/b][/quote]
"לא אני רוצה שתשחרר אותן עכשיו שהן יהיו איתי עד הלילה" אומר לו.
-
[b] [color=darkred][b]אנטו ~[/b]
באמצע הריצה שלך אתה נופל ומקבל מכה רצינית ברגלך , אתה ממשיך ולא מוותר
עושה את כל שכיבות השמיכה וכפיפות הבטן ואחרכך מוציא מהאדמה קיר , עם בעיטות ואגרופים לאט לאט אתה מפסל את האבנים ויוצר פסל של אישה , לא ברור מי היא כי פניה לא ברורות , זכור זה אבן ולא חימר או פלסטלינה .
המאמנת ניראית מרוצת ממך ואומרת "אנטו , כל הכבוד על הפסל" והיא קורצת לך .[/color]
[/b][/quote]
אחי בת כמה היא :P
-----------
אני אומר לה "אין לי בעיה עים כול האימונים והפסלים אבל אנכנו נילחם מתי שהוא".
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 22 2009, 08:36 PM
[b] [color=gray][b]אדוארד ~[/b]
אתה מעיף כמה חיילים ומקפיא אותם אבל הם לא מתים , הם מתקיפים אותך ואתה נפגע קשה , הינאמורי קמה ושולחת אליהם חשמל אדום שקצת קשה להם להתמודד מול זה , היא עוזרת לך אבל האיזון לא משתנה , אתה צובר כוח רב ומצליח להפוך לאביר קרח עם כנפיים ויכולות משונות וחזקות , אישוניך הופכים לצבע לבן 'אביר קרח הא ? קבל את האבירים שלי !' מיד נכנסים עוד חיילים לזירה ![/color] [/b][/quote]
''ג'רוד.....אני אנקום בך!!!!!!!!!!'' אומר בצעקה וארוץ בין כל החיילים עם החרב שלי, אחתוך אותם ואנסה להקפיא את כל הזירה, לאחר-מכן אנסה להתמקד בממלכה שלי ולהגיד לג'יימס שאני בצרה איכשהו.
-
"אין בעיה , אל תעשה את זה , הן יעברו מהיום לצינוק"
הוא אומר ונעלם עם חיוך [/color]
אתה נלחם בכל הכוח שלך , מצליח להרוג כמה חיילים אבל זה לא מספיק
הינאמורי מנסה לעזור לך אבל היא נפגעת , פתאום ג'רוד האמיתי יוצא ,
ואומר "כאב" וכל החיילים מתקבצים ורצים אליך בשיא הכוח והעוצמה עם החרבות ומכינים את הצללים והכוח בידיים שלהם אתה מפוחד והינאמורי נעמדת לצידך לא יודעים מה לעשות !
לפתע סטיב יוצא מהשרשרת ונעמד מלפניך , הוא מניף את ידו לעבר החיילים ואומר "כאב" ולפתע הכל קורה בהילוך איטי , זה נקרא הקפאת זמן .
אבל גם אתה זז לאט , ההבדל היחיד הוא שאתה רואה את זה בהילוך איטי ויכול לתזמן מוקדם מהשאר . סטיב שולח קרן צהובה וזוהרת שמוקפת בקרחונים ונוצות , זה הפעם השנייה שאתה רואה אותו עושה את זה , ושהוא עושה את זה , פיצוף ענקי מתרחש ברחבה ולובן אדיר מתפרץ ! הוא מחבק אותך ואת הינאמורי חזק ונשאב לשרשרת שלך . הפלאש ירד ואתה מוצא את עצמך שוב באותו אגם , עם הינאמורי . [/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 22 2009, 08:54 PM
אתה נלחם בכל הכוח שלך , מצליח להרוג כמה חיילים אבל זה לא מספיק
הינאמורי מנסה לעזור לך אבל היא נפגעת , פתאום ג'רוד האמיתי יוצא ,
ואומר "כאב" וכל החיילים מתקבצים ורצים אליך בשיא הכוח והעוצמה עם החרבות ומכינים את הצללים והכוח בידיים שלהם אתה מפוחד והינאמורי נעמדת לצידך לא יודעים מה לעשות !
לפתע סטיב יוצא מהשרשרת ונעמד מלפניך , הוא מניף את ידו לעבר החיילים ואומר "כאב" ולפתע הכל קורה בהילוך איטי , זה נקרא הקפאת זמן .
אבל גם אתה זז לאט , ההבדל היחיד הוא שאתה רואה את זה בהילוך איטי ויכול לתזמן מוקדם מהשאר . סטיב שולח קרן צהובה וזוהרת שמוקפת בקרחונים ונוצות , זה הפעם השנייה שאתה רואה אותו עושה את זה , ושהוא עושה את זה , פיצוף ענקי מתרחש ברחבה ולובן אדיר מתפרץ ! הוא מחבק אותך ואת הינאמורי חזק ונשאב לשרשרת שלך . הפלאש ירד ואתה מוצא את עצמך שוב באותו אגם , עם הינאמורי . [/color] [/b][/quote]
''לעזאזאל....הג'רוד הזה....'' אומר.
''הינאמורי....תקראי לג'יימס.....שלושתינו נלך לטייסון..'' אומר ואתעלף על הרצפה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 22 2009, 08:54 PM
[b] [color=purple][b]ג'ו ~[/b]
"אין בעיה , אל תעשה את זה , הן יעברו מהיום לצינוק"
הוא אומר ונעלם עם חיוך [/color] [/b][/quote]
"לאאאא אל תשלח אותן לצינוק בסדר שישארו אצלך רק שלא יפגעו " אני יצעק בכל הכוח.
-
-
[color=darkred][b]אנטו ~[/b]
מצטער אני כל הזמן שוכח שלא תחשוב שאתה לא חשוב לי אתה שחקן טוב !
"עוד מעט נילחם , נסה לעצב עוד את הפסל שלך "[/color]
אתה מתעלף . וקם במיטה שלך .
הינאמורי עומדת לצידך ורואה שפתחת את העיניים , ג'ק איתה וארווין המשרת מחזיק את ארוחת הצהריים שלך . "איך אתה מרגיש אדוארד?" הינאמורי שואלת .[/color]
"אז עשה מה שביקשתי בעוד שעה בידיוק שRJ יילך לישון"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 22 2009, 09:42 PM
[b]
"אז עשה מה שביקשתי בעוד שעה בידיוק שRJ יילך לישון"[/color] [/b][/quote]
"טוב, אולי בשעה הזאת שאנחנו מחכים תוכל לשחרר את אחת מהן בשביל שיהיה לי מה לעשות?" אומר לו
-
[b] [SIZE=3][b]מצטער כולם על העיכוב אני נישבע ששלחתי את ההודעה והיא לא נשלחה לי הייתה לי בעיה באינטרנט היום .[/b][/SIZE]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
מצטער על התגובה הקצרה מיהרתי .
אייסברג נעמד במקומו , צובר אנרגיה אדירה של קרח ומכה על האדמה בעזאת הרגליים הקדמיות שלי , מיד ניצבים קרחונים גדולים מהאדמה , ארוכים וגדולים אבל לא מספיק חזקים , הם נשברים מיד לאחר יציאתם .
ג'ני מחייכת ואומרת "כל הכבוד אייסברג" ומשכנעת את ג'סיקה שלה לעשות זאת , ג'סיקה מתרכזת ולאחר צפייתה באייסברג מצליחה גם היא ליצור קרחונים כאלה , קרחון אחד מכל הקרחונים שיצרה , לא נשבר . "לא נורא אייסברג עכשיו אחרי שראית נסה גם אתה " ג'ני אומרת . הוא מסתכל עליך ומחכה לאישור שלך .[/color]
[/b][/quote]
"אל תדאג אייסברג, אני מאמין בך ואתה תהיה מצוין.
אני מאמין שאם תנסה שוב תיצור מלא קרחונים שלא ישברו!
זה דורש מחשבה והרבה אמון,ואני מאמין בך."
-
[b] [color=darkred][b]אנטו ~[/b]
מצטער אני כל הזמן שוכח שלא תחשוב שאתה לא חשוב לי אתה שחקן טוב !
[/b][/quote]
חחח
------------
כאני משפר את הפסל אני מחפש כמה כוסיות שמתאמנות איתי אבל ממש כוסיות/או כוסית.
-
אתה מתעלף . וקם במיטה שלך .
הינאמורי עומדת לצידך ורואה שפתחת את העיניים , ג'ק איתה וארווין המשרת מחזיק את ארוחת הצהריים שלך . "איך אתה מרגיש אדוארד?" הינאמורי שואלת .[/color] [/b][/quote]
*ג'יימס.
---
אני קם ומתחיל לאכול.
''בסדר גמור.. אני מרגיש מצויין.'' אומר בחיוך.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 22 2009, 05:44 PM
[b] [color=orange][b]ג'יי ~[/b]
כמובן שאתה רץ ומשחרר אותך והיא מחבקת אותך ואסירת תודה
"ג'יי , כדאי שנמהר" היא אומרת ואתה והיא רצים לכיוון הפה שלו , אתם יוצאים אחרי מסע קשה של עשר דקות , והוא נדהם !
"ג'יייי ! " הוא צועק " אהההההההההההההההההה" הוא שואג ומנסה לעשות להבה חשמלית "זה לא יצליח רשע שכמותך" סבתא שלך אומרת והופכת לאור זוהר , היא נכנסת בבטן שלו והוא נשרף ! סבתא שלך לא חוזרת יותר , אבל אתה רואה את הצללית שלה בפעם האחרונה , היא אומרת לך "ג'יי , נוכל לדבר לפעמים , אני מצטערת שזה נגמר ככה , קבל אותי כמתנה ." ונכנסת אל גרונך , מיד שהנשמה שלה חודרת לגופך מופיעה על צוורך שרשרת זוהרת .
'עכשיו תלך ותעשה בשמיים להבה חשמלית , אני בטוחה שאתה תצליח , כולם מיד יגיעו לראות למה עשית את המתקפה ויחשבו שאתה דומיניק אבל שיראו אותך יבינו שאתה הוא המלך החדש .' אתה שומע את קולה של סבתא שלך והשרשרת שלך נוצצת .[/color] [/b][/quote]
אני משתמש בלהבה חשמלית ואז קורה לכל הממלכה שלי ( XD )
-
[color=purple][b]ג'יי ~[/b]
ברגע שאתה משחרר את הלהבה החשמלית לאוויר מיד כל אנשי הממלכה מתייצבים מולך ושואלים "מי אתה ואיך יש לך את הלהבה החשמלית ?"
ואז השרשרת שלך זוהרת ואתה שומע את סבתא שלך 'ג'יי , תציג את עצמך בתור המלך החדש של הממלכה וספר על רמאויותו של דומיניק .'[/color]
הוא כבר נעלם . פתאום נכנס אחד השומרים לזירה ואומר "ילד כבר מאוחר , לך לישון"[/color]
[color=darkred][b]אנטו ~[/b]
ג'סיקה המאמנת ניראית די טוב .[/color]
צודק .
---------
ג'יימס מחייך ואומר " ימים לא קלים עוברים עלינו , אנחנו חייבים להתחיל ליצור קשרים , נמסר לי שיש מלך חשמלי חדש , ג'יי שמו ."[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
אייסברג הולך אחורה , קם על שתי רגליו ומכה חזק באדמה , מיד קרחונים עצומים יוצאים מהאדמה אחד אחרי השני , הם כל כך קשים שהאדמה לא מצליחה לשבור אותם . הוא מחייך ונושף עשן אפור מפיו . ואז מחייך אליך .[/color]