-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608419][COLOR=gray][SIZE=2][B]מייקל- [/B][/SIZE][/COLOR][spoiler][COLOR=gray][SIZE=2]במעלית יש הרבה מאוד כפתורים של קומות, אבל אייס מסתכל על כפתור אחד מסויים , אחרי הקומה ה13. זה כפתור אדום בשונה מהשאר הכחולים, ורשום עליו "לא תירא כי אני ה' ." אייס לוחץ עליו. המעלית יורדת למטה למטה, עד שהיא עוצרת ונפתחת. בפנים יש רחבה גדולה במיוחד, שנראית כמו ספרייה. עשרות מדפים של מסמכים וספרים נמצאים ברחבה, וכמה עשרות אנשים עומלים על סידורם. בשולחן קטן מולכם נמצאים אנשים שמתייקים וכותבים מסמכים חדשים. מולכם יושב בכיסא מהודר בחור עם שיער זהוב וצלקות רבות על פניו. הוא מבוגר ונראה משועמם.[/SIZE][/COLOR][/spoiler]
][/quote]
"יש לך מושג מאיפה להתחיל ?"אשאל את אייס .
[/SPOILER]
-
[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple]"אני גם חשבתי כך עליהם." אומר לך קיידן. "אני הייתי במאגר. והמאגר הם האויבים המושבעים של TUT פחות או יותר. עכשיו אני לגמרים בעד TUT"[/COLOR][/SPOILER]
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]אייס מסמן לך עם הראש לעבר הבחור המצולק על הכיסא. "הוא נראה לי כמו האיש שאנחנו מחפשים.." אומר אייס.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608458][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]אייס מסמן לך עם הראש לעבר הבחור המצולק על הכיסא. "הוא נראה לי כמו האיש שאנחנו מחפשים.." אומר אייס.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אולי כדאי שאתה תדבר איתו אני לא בדיוק יודע מה לשאול אותו "אומר .
[/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]אייס ממלמל משהו על עבודה שחורה, אבל לא מלונן מעבר לזה. אתם מתקרבים אל האיש ואז הוא מבחין בכם. "אייס אנג'ל ומייקל ריס. נחמד לראות אתכם פנים אל פנים סוף סוף." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608458][COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple]"אני גם חשבתי כך עליהם." אומר לך קיידן. "אני הייתי במאגר. והמאגר הם האויבים המושבעים של TUT פחות או יותר. עכשיו אני לגמרים בעד TUT"[/COLOR][/SPOILER]
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]אייס מסמן לך עם הראש לעבר הבחור המצולק על הכיסא. "הוא נראה לי כמו האיש שאנחנו מחפשים.." אומר אייס.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"ומה גרם לך לשנות את דעתך?" אשאל אותו בחשדנות ואחכה לתשובתו.[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608461][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]אייס ממלמל משהו על עבודה שחורה, אבל לא מלונן מעבר לזה. אתם מתקרבים אל האיש ואז הוא מבחין בכם. "אייס אנג'ל ומייקל ריס. נחמד לראות אתכם פנים אל פנים סוף סוף." הוא אומר.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"מאיפה אתה מכיר אותנו ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Purple]"הבנתי שהם רק מנסים לעזור, לשמור על השלום והסדר, ולא מנסים להרוג אותנו בלי סיבה כמו שכולם במאגר חושבים." הוא אומר. "במאגר איכפת להם רק מאלוהים. אלוהים מעניין לי את אתה יודע מה. לי חשוב מאנשים, מעצמי."[/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=Gray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray] "ראיתי אתכם." הוא אומר. "את שניכם. בחיזיון שלי. אני הוא המקור."[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608465][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Purple]"הבנתי שהם רק מנסים לעזור, לשמור על השלום והסדר, ולא מנסים להרוג אותנו בלי סיבה כמו שכולם במאגר חושבים." הוא אומר. "במאגר איכפת להם רק מאלוהים. אלוהים מעניין לי את אתה יודע מה. לי חשוב מאנשים, מעצמי."[/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=Gray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray] "ראיתי אתכם." הוא אומר. "את שניכם. בחיזיון שלי. אני הוא המקור."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אם כך למה שלא ננסה לעשות מבצע ענקי ולפוצץ את המאגר? הרי יש את TUT ולא צריכים אותו לא ככה?" אשאל.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"המאגר לא פוגע באף אחד." אומר קיידן מופתע ונראה שהוא קצת חושש. "למה שנעשה את זה?"[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608480][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"המאגר לא פוגע באף אחד." אומר קיידן מופתע ונראה שהוא קצת חושש. "למה שנעשה את זה?"[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"כי אני חייב למצוא את ג'יימס או את אבא של ברוס. פיצוץ קטן בטוח ימשוך את אחד מהם לשם." אגיד לו בנחישות[/SPOILER]
-
[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple][B]"[/B]אוקי, עכשיו אתה נשמע כמו טמבל." אומר קיידן. "גם אם פיצוץ ימשוך אותם לשם, ולא נראה לי שהם יהיו טיפשים כל כך, פיצוץ בכל מקום יוכל לעשות זאת..."[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608494][COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple][B]"[/B]אוקי, עכשיו אתה נשמע כמו טמבל." אומר קיידן. "גם אם פיצוץ ימשוך אותם לשם, ולא נראה לי שהם יהיו טיפשים כל כך, פיצוץ בכל מקום יוכל לעשות זאת..."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אוקי עזוב.. אני סתם מדבר שטויות. בטח אני מטושטש מההתעלפויות האלה. הם היו חייבים לעלף אותי." אגיד בעצבים.[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608465][B][COLOR=gray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray] "ראיתי אתכם." הוא אומר. "את שניכם. בחיזיון שלי. אני הוא המקור."[/COLOR][/spoiler][/quote]
שיו המקור זה מסרט אחד XD נכון ?
--------------
"איזה חיזיון ?ומה זאת אומרת שאתה המקור ?"אומר בסקרנות .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"כן, הם לא יודעים אם הם יכולים לסמוך עליך עדיין." אומר לך קיידן.[/COLOR][/SPOILER]
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]אם כן, לא מכיר...
-----------------------
"לא הקשבת כשדיברתי על זה עם שרה?" שואל אייס. "המקור זה האינפרנל עם מתת הידע. היחיד בדור. [/COLOR][/SPOILER][COLOR=Gray][/COLOR]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;609070]
[COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]אם כן, לא מכיר...[/COLOR]
[COLOR=gray]-----------------------[/COLOR]
[COLOR=gray]"לא הקשבת כשדיברתי על זה עם שרה?" שואל אייס. "המקור זה האינפרנל עם מתת הידע. היחיד בדור. [/COLOR][/spoiler][/quote]
"מצטער שלא ידעתי שקוראים לו המקור "אומר .
"באיזה חיזון ראית אותנו ?"אשאל את המקור .
[/SPOILER]