-
צרפת??
הזהר לך. הרוע הצרפתי חזק מאוד, במיוחד בצרפת. השמר ממגדל איפל, הוא מקור הרשע בעולם. אם מישהו מתחיל לשיר בצרפתית, תעשה כל מה שתוכל כדי למנוע ממנו להשחיט את נשמתך או להרוג אותך. היה חזק.
אגב, ספרטנים חדשים, נא להכיר, אני [b]Άρχιμήδης [/b], מדען המאה השנייה ביוון העתיקה, והכי חשוב: אין לי "שם פרטי". אני לא אחד הספרטנים כמוכם, ואני חי בצללים, אבל בענייני מתמטיקה והכנת מערך מראות לשריפת גורמים זרים, אתם מוזמנים לפנות אליי.
מר. מהסוף שלום,
[b][size=7]אני[/size][/b]
-
[quote=LordAbizi;611227]צרפת??
הזהר לך. הרוע הצרפתי חזק מאוד, במיוחד בצרפת. השמר ממגדל איפל, הוא מקור הרשע בעולם. אם מישהו מתחיל לשיר בצרפתית, תעשה כל מה שתוכל כדי למנוע ממנו להשחיט את נשמתך או להרוג אותך. היה חזק.
אגב, ספרטנים חדשים, נא להכיר, אני [B]Άρχιμήδης [/B], מדען המאה השנייה ביוון העתיקה, והכי חשוב: אין לי "שם פרטי". אני לא אחד הספרטנים כמוכם, ואני חי בצללים, אבל בענייני מתמטיקה והכנת מערך מראות לשריפת גורמים זרים, אתם מוזמנים לפנות אליי.
מר. מהסוף שלום,
[B][SIZE=7]אני[/SIZE][/B][/quote]
תמיד עובד... בכל מקרה רציתי לשאול מדוע שחקן תפקידים מוכשר שכמוך לא נרשם למשחק הפורום שלנו?
-
אני בא לשם רק בשביל החום/קור לא אכפת לי העיקר האוכל במטוס
-
-
א. יש שם יותר מדי אנשים. מסוכן מדי.
ב. הגישה שלו מעניינת, אך לצערי נראה לי שאני אפסיד יותר מדי תורות.
ג. כי לא באמת יש לך שאלה במתמטיקה.
ד. כי אני לא שחקן תפקידים מוכשר.
ה. כי יש בממן שאלה שאפשר להוכיח טענה חזקה יותר עם כלים של אינפי 1, מה לעזאזל קורה כאן.
אגב, מר. DarkTiger, שמתי לב שהערת ש"אתה גאון במתמטיקה". האם תשמח לדיון מעניין ועמוק בנושא טורי טיילור?
-
אמממ...מישהו יודע איך מכינים יוסר באר?
-
[quote=LordAbizi;611232]א. יש שם יותר מדי אנשים. מסוכן מדי.
ה. כי יש בממן שאלה שאפשר להוכיח טענה חזקה יותר עם כלים של אינפי 1, מה לעזאזל קורה כאן.[/quote]
א. לא נורא
ב. גם לא, אני מתכנן דרכים לפתור את הבעיה הזאת
ג. זה נכון, סורי:um_face:
ד. אתה שה"מ מוכשר ואתה חלק מהקהילה, לכן אני מאוד אשמח
ה.?
-
[quote=LordAbizi;611232]א. יש שם יותר מדי אנשים. מסוכן מדי.
ה. כי יש בממן שאלה שאפשר להוכיח טענה חזקה יותר עם כלים של אינפי 1, מה לעזאזל קורה כאן.
אגב, מר. DarkTiger, שמתי לב שהערת ש"אתה גאון במתמטיקה". האם תשמח לדיון מעניין ועמוק בנושא טורי טיילור?[/quote]
אממממממ לא XD
-
אמממ??
יוסר באר?איך מכינים?:(
וחוץ מדניס?
-
[quote=RockStar:D;611238]אמממ??
יוסר באר?איך מכינים?:([/quote]
אין לי מושג..
-
אין דבר כזה לא נורא.
הכל נורא.
ד. זה שהצלחתי למרוח משחק מאז יולי שנה שעברה על 209 עמודים לא אומר כלום. בכל אופן תמיד אני אוהב להיות בצד שמסתכל, ולא בצד שעושה.
ה. לא באמת ציפיתי שיהיה לך מה להגיב על זה, אז הכל עובד כמתוכנן.
מר. DarkTiger,
חבל, אבל אני מבין את הסיבות שלך, זה נושא שבאמת יכול לגרום למעט סחרחורת (מה המשתנה?? x, n, קסי? מה לעזאזל קורה כאן<?!?!)
אז בוא נדון בדברים מעניינים יותר, האם קיימת פונקציה שבקטע מסויים יש לה גבול בכל נקודה, והיא לא רציפה באף נקודה?
-
[quote=RockStar:D;611238]אמממ??
יוסר באר?איך מכינים?:([/quote]
אתה מתכוון למשחק שלי ולבונוס הפוריגון או שאתה צריך יוזר באר? בשני המקרים, שאל בפרטי:D
ארכימס- בבקשההההה:cry:
-
-
-