[QUOTE=Eustass Kid;661915][B][COLOR="Red"]יגאל אתה רואה שיוצא מישהו מהעצם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס הנערה אומרת" שמי ליסה וצוות ניוטק תקף אותי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
מי אתה?
Printable View
[QUOTE=Eustass Kid;661915][B][COLOR="Red"]יגאל אתה רואה שיוצא מישהו מהעצם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס הנערה אומרת" שמי ליסה וצוות ניוטק תקף אותי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
מי אתה?
"אל תדאגי אני והחבר שלי נגן עלייך הרגע העפתי אחד מפה..." אני מנסה להרגיע אותה "היי רקס מתי נגיע לעיר?"
[B][COLOR="Red"]יגאל מיל אומרת"לאיש קוראים ג'קסון הוא מדען הוא אחד החוקרים את מקרה שלושת האגדים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס ליסה אומרת" תודה שאתם עוזרים לי מה אתה בדרך למכון השני?" ורקס אומר לך" אנחנו רק בתחילת דרך4 אחרי שנעבור אותה נגיע לעיר השניה"[/COLOR][/B]
[QUOTE=Eustass Kid;662098][B][COLOR="Red"]יגאל מיל אומרת"לאיש קוראים ג'קסון הוא מדען הוא אחד החוקרים את מקרה שלושת האגדים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס ליסה אומרת" תודה שאתם עוזרים לי מה אתה בדרך למכון השני?" ורקס אומר לך" אנחנו רק בתחילת דרך4 אחרי שנעבור אותה נגיע לעיר השניה"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כן אני הולך להילחם שם למה?" אני אומר לנערה ואחר כך לרקס "אוף"
[QUOTE=Eustass Kid;662098][B][COLOR="Red"]יגאל מיל אומרת"לאיש קוראים ג'קסון הוא מדען הוא אחד החוקרים את מקרה שלושת האגדים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס ליסה אומרת" תודה שאתם עוזרים לי מה אתה בדרך למכון השני?" ורקס אומר לך" אנחנו רק בתחילת דרך4 אחרי שנעבור אותה נגיע לעיר השניה"[/COLOR][/B][/QUOTE]
ג'קסון דקה אני רוצה לתפוס את הפוקימון הזה טרטויג עלי טער וספיל קרן קרח
[B][COLOR="Blue"]לוקאס ליסה אומרת לך" כי גם אני מאמנת רק אתמול נלחמתי שם וניצחתי שם זה היה קרב קשה אבל השגתי את התג.יש לי בינתים רק תג אחד אני בדרך למכון האבן ניצחת במכון הזה?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל אתה אומר לטרטויג וספיל לתקוף אך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/260.png[/IMG] נעלם ברח מכם[/COLOR][/B]
[QUOTE=Eustass Kid;662112][B][COLOR="Blue"]לוקאס ליסה אומרת לך" כי גם אני מאמנת רק אתמול נלחמתי שם וניצחתי שם זה היה קרב קשה אבל השגתי את התג.יש לי בינתים רק תג אחד אני בדרך למכון האבן ניצחת במכון הזה?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כן ניצחתי שם תגידי איזה סוג המכון הזה?"
[QUOTE=Eustass Kid;662112][B][COLOR="Blue"]לוקאס ליסה אומרת לך" כי גם אני מאמנת רק אתמול נלחמתי שם וניצחתי שם זה היה קרב קשה אבל השגתי את התג.יש לי בינתים רק תג אחד אני בדרך למכון האבן ניצחת במכון הזה?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל אתה אומר לטרטויג וספיל לתקוף אך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/260.png[/IMG] נעלם ברח מכם[/COLOR][/B][/QUOTE]
אוף רציתי אותו בסדר ג'קסון מה אתה רוצה
[B][COLOR="Blue"]לוקאס חיסה אומרת לך" המכון שם הוא של עשב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל ג'קסון אומר" לא רציתי כלום אך אני לא זוכר מה רה אני זוכר שהתרסקתי פה עם החללית שלי"[B][/B][/COLOR][/B]
[QUOTE=Eustass Kid;662132][B][COLOR="Blue"]לוקאס חיסה אומרת לך" המכון שם הוא של עשב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל ג'קסון אומר" לא רציתי כלום אך אני לא זוכר מה רה אני זוכר שהתרסקתי פה עם החללית שלי"[B][/B][/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי יש לי פוקימון אש עכשיו אני צריך למצוא מעופף"
[QUOTE=Eustass Kid;662132][B][COLOR="Blue"]לוקאס חיסה אומרת לך" המכון שם הוא של עשב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל ג'קסון אומר" לא רציתי כלום אך אני לא זוכר מה רה אני זוכר שהתרסקתי פה עם החללית שלי"[B][/B][/COLOR][/B][/QUOTE]
טוב אתה צריך עזרה או שאנחנו יכולים להמשיך בדרך
[B][COLOR="Blue"]לוקאס ליסה אומרת לך" טעיתי זה מכון חרק לא עשב"[/COLOR][/B]
יגאל ג'קסון אומר" תמשיכו בדרך למכון השני שלכם"
[QUOTE=Eustass Kid;662158][B][COLOR="Blue"]לוקאס ליסה אומרת לך" טעיתי זה מכון חרק לא עשב"[/COLOR][/B]
יגאל ג'קסון אומר" תמשיכו בדרך למכון השני שלכם"[/QUOTE]
"לא נורא בואו נמשיך ניקח אותך למרכז פוקימונים שתנוחי שם קצת ואז אנחנו נוכל להתאמן לפני המכונים..."
[QUOTE=Eustass Kid;662158][B][COLOR="Blue"]לוקאס ליסה אומרת לך" טעיתי זה מכון חרק לא עשב"[/COLOR][/B]
יגאל ג'קסון אומר" תמשיכו בדרך למכון השני שלכם"[/QUOTE]
מיל אני רוצה להמשיך לחפש פוקימונים ולחזק את הפוקימונים שלי מה את אומרת?
[B][COLOR="Red"]יגאל מיל אומרת לך" לא מספיק פוקימנים יש לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס ליסה אומרת לכם" בסדר מצדי"[/COLOR][/B]