[QUOTE=SportMan;718167]קרה משהו בלילה שקשור לשינוי הפורום?.[/QUOTE]
אתה שואאל או עונה
Printable View
[QUOTE=SportMan;718167]קרה משהו בלילה שקשור לשינוי הפורום?.[/QUOTE]
אתה שואאל או עונה
שואל יש סימ שאלה...
[QUOTE=monster;718171]אתה שואאל או עונה[/QUOTE]
הוא שואל,בגלל כל המריבות
ולשאלתך אבי
לא,בינתיים אין עוד שינוי
אה סבבה אוקי נדמה שעוד לא היה
[QUOTE=DarkTiger;718169]מה זה קשור לפורום ירוק? ><"[/QUOTE]
לפי מה שפו זון כתב קהילות פוקימון זה זן שנמצא בסכנת הכחדה
אתם תראו אם תעשו את זה אתם תצתרכו למצוא חברים חדשים ואיפה תמצאו? תגיד לי מה תלכו לתפוז ולאף אקס פי ותגידו לאנשים בהודעות פרטיות לנו יש קהילה חמה בואו אלינו אז הם יענו לכם : "גם פה יש קהילה חמה ואני אוהב להיות פה!"
[quote=Ace;718174]הוא שואל,בגלל כל המריבות
ולשאלתך אבי
לא,בינתיים אין עוד שינוי[/quote]
האמת לי לא אכפת מה יקרה, אני ישאר גם אם הוא כללי או שישאר כמו שהוא כי זה לא הכי משנה לי האמת אני ממש חלוק לאחר שקראתי את הנושא של PO ZON שבאמת יכולים להגיע לפה ילדים ספאמרים או מציקים שיקבלו מיד באן בגלל משהו.
[QUOTE=SportMan;718180]האמת לי לא אכפת מה יקרה, אני ישאר גם אם הוא כללי או שישאר כמו שהוא כי זה לא הכי משנה לי האמת אני מש חלוק לאחר שקראתי את הנושא של PO ZON שבאמת יכולים להגיע לפה ילדים ספאמרים או מציקים שיקבלו מיד באן בגלל משהו.[/QUOTE]
אוי נו, אפשר לחשוב שעכשיו אין בוטים/משתמשים כפולים של רומה
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;718176]לפי מה שפו זון כתב קהילות פוקימון זה זן שנמצא בסכנת הכחדה[/QUOTE]
חחחחחח חזק
הלכתי להגיב במשחק שלי
מצאתי את המצב הקריטי של הפורום הזה ממש יעיל
אפשר לעשות ספאם ואף אחד לא יעשה לך כלום :d
[quote=Stranger in a Strange Land;718184]אוי נו, אפשר לחשוב שעכשיו אין בוטים/משתמשים כפולים של רומה[/quote]
אני נוטה להיות בעד אבל באמת, הבעיה שאני מפחד שאנשים לא ירשמו משתמשים שבאים להשקיע ואז לא ימלאו את חצי הקהילה שיעזבו לאחר שינוי הפורום.
יואו אני מזה קרוב להתפוצץ עכשיו על כל אלה בנושא של פו זון ולקלל כמו לא יודע מה.
אבל אני מנהל,אני אשמור על איפוק ולא אקלל אותם.
[QUOTE=Ace;718195]יואו אני מזה קרוב להתפוצץ עכשיו על כל אלה בנושא של פו זון ולקלל כמו לא יודע מה.
אבל אני מנהל,אני אשמור על איפוק ולא אקלל אותם.[/QUOTE]
אבל אם לא תקלל אתה תהיה מנהל בפורום [B]פוקימון[/B], וזה פורום [B]תינוקי[/B].
אתה רוצה לנהל בפורום [B]תינוקי לתינוקות תינוקיים שאוהבים פוקימון[/B]?
[QUOTE=Ace;718195]יואו אני מזה קרוב להתפוצץ עכשיו על כל אלה בנושא של פו זון ולקלל כמו לא יודע מה.
אבל אני מנהל,אני אשמור על איפוק ולא אקלל אותם.[/QUOTE]
אני/אנחנו לא מפחדים! תתפוצץ עלי/נו אנחנו המושיעים של הפורום הזה!