-
[quote=the necromancer nilasak;859037]מי מתבאס?
אני מתעוול.[/quote]
אתה לא צריך לפרוש כמעט מהפורום בגלל זה,
כי כתבת בחתימה שאתה נשאר לסיפור וחת"מ.
[quote]כן נכון אני שמח שהפורום שאני מנהל פעיל ולא נושא אחד נפתח בו רק ביום[/quote]
יפה, לחשוב שיש 15 מנהלי פורום ואני כמעט הכי וותיק, יש את STM ואז אני ועומר, דניס פרש וחזר לאחר כמה שבועות אז זה לא הכי נחשב אבל הוא גם בין הוותיקים.
-
-
[quote=the necromancer nilasak;859046]אבי ראיתי דאבל?[/quote]
בטעות, חשבתי שראיתי משהו שהגיב אז הגבתי אבל אף אחד לא הגיב, מחקתי את ההודעה והזהרתי את עצמי חחח. (סתם אבל אני לא יעשה זאת שוב).
-
[QUOTE=Maor Melikson;859047]בטעות, חשבתי שראיתי משהו שהגיב אז הגבתי אבל אף אחד לא הגיב, מחקתי את ההודעה והזהרתי את עצמי חחח. (סתם אבל אני לא יעשה זאת שוב).[/QUOTE]
גם אני עושה את זה הרבה,אבל כן מגיבים...
-
-
-
[quote=the necromancer nilasak;859050]גם אני עושה את זה הרבה,אבל כן מגיבים...[/quote]
כן,הנו"ד שוב מתייבש, בסוכות הוא היה פעיל כי כולם היו בחופש, אני פה מתי שאני יכול.
-
-
[QUOTE=Maor Melikson;859045]אתה לא צריך לפרוש כמעט מהפורום בגלל זה,
כי כתבת בחתימה שאתה נשאר לסיפור וחת"מ.
[/QUOTE]
והחתימה צודקת,באמת אין לי סיבה,ש'אלבז' עכשיו מנהל.
-
פיקאצ'ו ואבי תגיבו כבר במשחקים, במיוחד אבי!
-
תרשמו לתחרות של פורום יוגיהו , אתם רק מקבלים מזה הנאה ,עוד הודעות ופרסים ><
-
[QUOTE=norvezzo;859057]פיקאצ'ו ואבי תגיבו כבר במשחקים, במיוחד אבי![/QUOTE]
אין לי כוח
-
[quote=Spamer Girl;859058]תרשמו לתחרות של פורום יוגיהו , אתם רק מקבלים מזה הנאה ,עוד הודעות ופרסים ><[/quote]
בני אדם לעולם לא יעשו את מה שטוב להם - כאן בא לידי ביטוי הרעיון של חינוך באמצעות כאב. רק הכאב יכול להנחות בני אדם לבצע החלטה נכונה.
-
[QUOTE=Spamer Girl;859058]תרשמו לתחרות של פורום יוגיהו , אתם רק מקבלים מזה הנאה ,עוד הודעות ופרסים ><[/QUOTE]
סורי,את יודעת מה הסיבה.
-
[quote=LordAbizi;859060]בני אדם לעולם לא יעשו את מה שטוב להם - כאן בא לידי ביטוי הרעיון של חינוך באמצעות כאב. רק הכאב יכול להנחות בני אדם לבצע החלטה נכונה.[/quote]
אז אתה אומר שעדיף לעשות תחרות שמי שלא זוכה בה חוטף באן?
מה נשמע?