-
[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]ה[/COLOR][COLOR=blue]פ[/COLOR][COLOR=red]ו[/COLOR][COLOR=blue]ק[/COLOR][COLOR=red]י[/COLOR][COLOR=blue]ר[/COLOR][COLOR=red]ד[/COLOR][COLOR=blue]ו[/COLOR][COLOR=red]ת[/COLOR][COLOR=blue]-[/COLOR]
[/SIZE][COLOR=seagreen][SIZE=3]הדחה, הצביעו למתמודד מהבאים שאתם רוצים שיודח מהמשחק: [COLOR=darkorchid]מוניקה האייפום[/COLOR][COLOR=seagreen] או [/COLOR][COLOR=magenta]קורטני הסמוצ'אם[/COLOR][COLOR=seagreen] או [/COLOR][COLOR=blue]פני הפיפלאפ [/COLOR][COLOR=seagreen]או [/COLOR][COLOR=purple]טרייסי הוינונאט[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B]
[URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=26314"][COLOR=#3d88b1]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=26314[/COLOR][/URL]
-
עוד 5 דקות אני מפרסם פתרון לחידה:
ברשותנו שמונה מטבעות כסף, שאחד מהם זויף באמצעות החלפת חלק מהכסף בבדיל, ולכן הוא שוקל פחות ממטבע תקין. איך נאתר את המטבע המזויף באמצעות שתי שקילות בלבד במאזני כף?
-
-
-
שמים שלוש מטבעות בכל צד ומשאירים שתים בחוץ לאחר מכן שוקלים ומה שיותר קל בו נמצא המטבע המזוייף,לקוחים את השלושה ומשאירים אחד בחוץ אחריי זה את השתיים מהשלושה שמים כל אחד בצד ואם זה שווה סימן שהמטבע המזויף הוא מה ששמנו בצד ואם לא אז מה שיותר קל זה המטבע.
-
לא אני, אני גרוע באונליין ואני עסוק..
-
[quote=ben12;909498]שמים שלוש מטבעות בכל צד ומשאירים שתים בחוץ לאחר מכן שוקלים ומה שיותר קל בו נמצא המטבע המזוייף,לקוחים את השלושה ומשאירים אחד בחוץ אחריי זה את השתיים מהשלושה שמים כל אחד בצד ואם זה שווה סימן שהמטבע המזויף הוא מה ששמנו בצד ואם לא אז מה שיותר קל זה המטבע.[/quote]
שכחת מקרה אחד אבל נכון:)
-
[quote=~גלואה Αυολακγ~;909500]שכחת מקרה אחד אבל נכון:)[/quote]
אם השלושה שווים אז מודדים את השניים שהשארנו בחוץ...
-
[quote=ben12;909501]אם השלושה שווים אז מודדים את השניים שהשארנו בחוץ...[/quote]
צודק:)
-
[quote=~גלואה Αυολακγ~;909493]עוד 5 דקות אני מפרסם פתרון לחידה:
ברשותנו שמונה מטבעות כסף, שאחד מהם זויף באמצעות החלפת חלק מהכסף בבדיל, ולכן הוא שוקל פחות ממטבע תקין. איך נאתר את המטבע המזויף באמצעות שתי שקילות בלבד במאזני כף?[/quote]
במדדהי הראשונה 3 בכל צד ושתיים מחוץ
ובשני אם עם הם שווים אז את השתיים ומי שפחות הוא המטבע
אם אחד קטן מהתוננים אז נחלק ל3 1 בכל צד
עם אחד קטן הוא המטבע
אם הם שווים אז את המטבע שלא שמנו!
-
-
-
[quote=DarkTiger;909505]אגדיים זה חרטא..[/quote]
כן זה לא מיוחד לשחק עם אגדיים
לכל אחד יש סיפור רקע עלילה יוכלות
זה מוציא את כל הכיף!