-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1067607][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]שלי אומרת לך:"אני מנסה להוריד קודם את האברא הזה,אבל ג'ון שולט בו בלי לדבר וזה די מציק,שני אלה כמו מנהיג המכון הארור,רגע מה לאנס אמר,להתמקד" היא עוצמת עיניים,אתה רואה שקרבי שלה שולח בעצמו קרן בועות חזקה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]StarDriver[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*לא נורא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אזלף אומר לך:"האיש הזה,היה בעבר שליט של ארץ נידחת,הוא היה מפורסם,הוא שלט בפוקימונים שלא במציאות שלנו,אך עריץ נורא הגיע לארצו,ושלח את השליט לכלא,היו שמה עוד כשבעה אסירים,העריץ יצר טורניר שהמנצח שלו יזכה בחיי נצח,אבל בתוך העולם הזה,השליט הטוב ניצח וקיבל את התואר 'מלך יאמי-נו-גיים' או בשפתך 'מלך משחקי הצללים',עד היום הוא בן עשרים,חמישה מילניומים הוא בן עשרים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]כינוי מקורי[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אלקיד שוב טוען את האנרגיה שלו ושולח מכת ברק חזקה מאוד שפוגעת ברוטום.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]רוטום מצחקק לו צחקוק מרושע והוא שולח סונר על קולי שפוגע באלקיד בחוזקה רבה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [B][U][/U][/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי לא מצליח להוריד את סאנדילי בחבטה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי מצליח להוריד את סאנדילי במתקפת כדור אנרגיה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי אינו מצליח להשתמש בשני המהלכים האחרונים בגלל שסאנדילי הרדים אותו במתקפת שינה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]Uchihe Sasuke[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]פאלקיה אומר לך:"יופי,תודה לאל שלא עלו עליי ועל התוכניות שלי בשביל להשמיד את העולם הזה ולבנות אחד מחדש,עכשיו טרי הגיע זמנך,כמו של צוות המדענים למות" אתה רואה את עיניו מתחילות לזהור בזוהר סגול-ורוד מפחיד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]קלייר מסתכלת עליך ואומרת לך:"אהה,זה אתה,המאמן בעל הראלטס,אני מוכנה להילחם נגדך,אך הפעם הקרב יהיה שלושה על שלושה,בגלל שזו הפעם השלישית שאתה הולך להפסיד לי!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]MasterBar[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה בין העיר ג'ובילייף לסנדג'ם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]החוקר אומר לך:"בהצלחה לך,יש באזור שמה עוד פוקימונים מעניינים,אך רובם די מסוכנים,אבל לא מסוכנים כמו מנהיג מכון קנלייב,יש לו יכולות שמשגעות את האויבים שלו".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לה ''חחחח אין בעיה ורק שתדעי אין לי יותר ראלטס''
ואני זורק את הפוכדור של זובט לאוויר ואומר ''צא זובט'' ואני שואל אותה '' מי הפוקימון הראשון שלך''
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]קלייר אומרת לך:"זה שינוי,למרות שאני אשאר עם סניזל הנאמנה שלי" אתה רואה את הסניזל המוכרת והשנואה שכיסחה את ראלטס שלך פעמיים רצופות בלי להיפגע אפילו פעם אחת!
[B]הקרב השלישי נגד קלייר,מנהיגת מכון אורבורג מתחיל,הקרב שלושה על שלושה,הקרב הראשון:[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][COLOR=olive][FONT=Arial]זובאט [/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=olive][FONT=Arial]VS[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=olive][FONT=Arial] סניזל.[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מצב הקרב:0-0.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1067619][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]קלייר אומרת לך:"זה שינוי,למרות שאני אשאר עם סניזל הנאמנה שלי" אתה רואה את הסניזל המוכרת והשנואה שכיסחה את ראלטס שלך פעמיים רצופות בלי להיפגע אפילו פעם אחת!
[B]הקרב השלישי נגד קלייר,מנהיגת מכון אורבורג מתחיל,הקרב שלושה על שלושה,הקרב הראשון:[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][COLOR=olive][FONT=Arial]זובאט [/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=olive][FONT=Arial]VS[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=olive][FONT=Arial] סניזל.[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מצב הקרב:0-0.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לזובט ''תתקוף בחיתוך שמיים ואחרי זה בחץ רעל''
ואני אומר לה ''את לא תנצחי אותי הפעם''
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סניזל קופצת ומתחמקת ממתקפות הכנף של זובאט,היא משתמשת במתקפת חתך כפור שפוגע בכנף ימין של זובאט,קלייר אומרת לך:"אתה בטוח שתוכל לנצח עם כנף זובאט חלשה וקפואה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1067630][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סניזל קופצת ומתחמקת ממתקפות הכנף של זובאט,היא משתמשת במתקפת חתך כפור שפוגע בכנף ימין של זובאט,קלייר אומרת לך:"אתה בטוח שתוכל לנצח עם כנף זובאט חלשה וקפואה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לזובט ''תשתמש באס אווירי ואחרי זה בחיתוך שמיים שוב אני יודע שאתה תצליח לפגוע בו''
-
[quote=Yuma Tsukumo;1067607]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי לא מצליח להוריד את סאנדילי בחבטה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי מצליח להוריד את סאנדילי במתקפת כדור אנרגיה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי אינו מצליח להשתמש בשני המהלכים האחרונים בגלל שסאנדילי הרדים אותו במתקפת שינה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
'נו באמת..' אחשוב ואומר "סניבי אתה חייב להתעורר! ואז תשתמש בכדור אנרגיה עד שתתעורר!"
-
כינוי: Pooh
שם במשחק: עידו [אם צריך גם שם משפחה - פוטאטו]
תיאור: גבוה, 1.80 בערך. מבנה גוף די שרירי. עיניים כחולות, שיער חום כהה מעט ארוך. לובש בד"כ טישרט פשוט לבן או אפור וג'ינס רגיל.
פוקימון התחלתי: ג'ולטיק
פוקימונים:
תגים:
ציוד: חמישה פוכדורים,שיקוי,מפה,ברים,נוגדנים[של רעל,שינה וכו'] וחכה.
כסף:3000$
בקשות: אין.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [B][U][/U][/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי שלך אינו קם,אתה שם לב למשהו שלא שמת לב עליו קודם,שתי נחלים קטנים בצידי הדרך,אתה חושב לעצמך:'אם אגרום לסניבי להגיע למים הוא יצליח להתעורר,אבל איך עושים את זה' אתה רואה שסאנדילי פוגע בסניבי בזנב ומעיף אותו ליד הנחל הימני.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]זובאט לא מצליח להתרומם יותר מידי בגלל שהכנף שלו כבדה מידי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סניזל מחייכת חיוך קר,אתה רואה שהיא מתכננת מתקפה קטלנית נוספת,אתה רואה שזובאט חלש בגלל המתקפה הקודמת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]Pooh[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהמעבדה של פרופסור ברי,הפוכדור של ג'ולטיק שלך נמצא בידך,אתה מריח את אוויר הים שנמצא דרומית מהעיירה הקטנה,אתה רואה שלושה מאמנים נלחמים זה בזה,אחד משתמש בצ'יקוריטה,השני משתמש בסינדווקויל,והאחרון משתמש בטוטודייל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1067678][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [B][U][/U][/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי שלך אינו קם,אתה שם לב למשהו שלא שמת לב עליו קודם,שתי נחלים קטנים בצידי הדרך,אתה חושב לעצמך:'אם אגרום לסניבי להגיע למים הוא יצליח להתעורר,אבל איך עושים את זה' אתה רואה שסאנדילי פוגע בסניבי בזנב ומעיף אותו ליד הנחל הימני.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]זובאט לא מצליח להתרומם יותר מידי בגלל שהכנף שלו כבדה מידי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סניזל מחייכת חיוך קר,אתה רואה שהיא מתכננת מתקפה קטלנית נוספת,אתה רואה שזובאט חלש בגלל המתקפה הקודמת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]Pooh[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהמעבדה של פרופסור ברי,הפוכדור של ג'ולטיק שלך נמצא בידך,אתה מריח את אוויר הים שנמצא דרומית מהעיירה הקטנה,אתה רואה שלושה מאמנים נלחמים זה בזה,אחד משתמש בצ'יקוריטה,השני משתמש בסינדווקויל,והאחרון משתמש בטוטודייל.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לזובאט ''אסור לך לוותר כשנלחמת במכרה נגד האיש הייתה טוב מעוד אני רוצה לראות אותך שוב ככה''
ואני מוסיף ''עכשיו בוא נראה לסניזל מי אתה תתקוף בחיתוך שמיים בכל הכוח שלך ותחסל אותו אני יודע שאתה יכול''
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1067607]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]MasterBar[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה בין העיר ג'ובילייף לסנדג'ם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]החוקר אומר לך:"בהצלחה לך,יש באזור שמה עוד פוקימונים מעניינים,אך רובם די מסוכנים,אבל לא מסוכנים כמו מנהיג מכון קנלייב,יש לו יכולות שמשגעות את האויבים שלו".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תודה על המידע, אני אלך כעת לחפש, תודה והלתראות" אגיד לחוקר והמשיך לחפש פוקימונים בדרך לעיר ג'ובילייף
- - - - --- - - -- - - -
מצטער שזה לא מושקע
-
[quote=Yuma Tsukumo;1067678][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/quote]
'יופי..זה טוב..' אחשוב לעצמי ואומר "סניבי! אל תגע במים!" בכוונה כדיי שהמאמן ידחוף אותו למים.
ולאחר מכן אומר "יופי! תתרענן במים ואז תשתמש בכדור אנרגיה שוב!" ואחכה לראות את פעולותיו.
-
[quote]כינוי מקורי
אלקיד שוב טוען את האנרגיה שלו ושולח מכת ברק חזקה מאוד שפוגעת ברוטום.
רוטום מצחקק לו צחקוק מרושע והוא שולח סונר על קולי שפוגע באלקיד בחוזקה רבה.[/quote]
לא הבנתי.. קודם אמרת שלאלקיד יש אגרוף ברק ושיתוק עכשיו בדף יש יש לו גל הלם ואתה כותב פו שהוא עושה מכת ברק
-----
"מכת ברק ואגרוף חשמל ישר אליו אחרי זה שיתוק ועוד אגרופי חשמל לכיוונו ותעשה אחרי זה גל הלם"
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1067607][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]שלי אומרת לך:"אני מנסה להוריד קודם את האברא הזה,אבל ג'ון שולט בו בלי לדבר וזה די מציק,שני אלה כמו מנהיג המכון הארור,רגע מה לאנס אמר,להתמקד" היא עוצמת עיניים,אתה רואה שקרבי שלה שולח בעצמו קרן בועות חזקה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"איווי תעזור לקרבי! תשתמש בחיקוי כדי לחקות את הקרן בועות ותוסיף לזה כדור צל!" אגיד לאיווי ואקווה שהוא יצליח לנצח את האברה של ג'ון.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1067346]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]דילן מוציא פוכדור ואומר:"צא להילחם ריאולו,אני בוחר בך!" אתה רואה שעל המים עומד ריאולו חזק וקטן,אתה רואה שרגליו עומדות בזהירות רבה על המים,דילן אומר לך:"ריאולו שלי מסוגל למקד את האנרגיה שלו אך שהוא יעמוד על המים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אברא תשתמש בשיגור ותיעלם למאחורי גבו של ריולו,תשתמש בקרן קרח ואז תדחוף אותו למים בעזרת כח נסתר!"אני אומר לאברא.
-
כינוי : Virus
שם במשחק : כריס
תיאור : גובה ממוצע , שיער קצר שחור , עיניים חומות .
פוקימון התחלתי : טרטוויג
פוקימונים : לא לגעת.
תגים : לא לגעת.
ציוד : חמישה פוכדורים,שיקוי,מפה,ברים,נוגדנים[של רעל,שינה וכו'] וחכה.
כסף : 3000$
בקשות : ללכוד דיינו , באגון וגרולייט .