אבל מה המומחיות שלך?
שלי זה האנימה זקסל וסיכורני לופ והמשחק ל-ds של 2011
Printable View
אבל מה המומחיות שלך?
שלי זה האנימה זקסל וסיכורני לופ והמשחק ל-ds של 2011
[QUOTE=Astral;1232352]עמית אמר שאתה,ועוד שני משתמשים זה אותו אחד,השניים האחרים חטפו לצמיתות ואתה כנראה [אם תמצא אשם] תקבל לחודש.[/QUOTE]
אני לא אתן לו לחודש אני לא כזה מניאק..
בוא נגיד שאם הייתי יודע בכלל מה זו מומחיות הייתי אדם מאושר יותר היום
עריכה: עמית אתה תתן לי בכלל??
[QUOTE=Sandshrew;1232405]בוא נגיד שאם הייתי יודע בכלל מה זו מומחיות הייתי אדם מאושר יותר היום
עריכה: עמית אתה תתן לי בכלל??[/QUOTE]
אני אחשוב על זה.
ואו, קצת עצוב שבגלל זה מעיפים אנשים.
זה כמו בצחוק מעבודה עונה 6 "בוא נעיף מיליון!" האמת אם נעיף מיליון לא ישאר אפילו אחד בפורום הזה,בעצם נישאר ב- משתמשים כי המשתמשים הקבועים הם בערך פחות מ-50
[QUOTE=Dia;1232409]ואו, קצת עצוב שבגלל זה מעיפים אנשים.[/QUOTE]
באמת, כולה חבר שלי פתח כדי להסתכל על הסיפורים שלי והקטע עם אחי כבר אמרתי לך בפרטי.
נראה לי שאתם מחמירים מדי עם השמירה הזאת על הפורום, מה זה יעזור אם תעיפו אותי? אני אשם במשהו?
טכנית לא,אבל יכולים עדיין לתת לך באן,לי נתנו :(
[QUOTE=Astral;1232418]טכנית לא,אבל יכולים עדיין לתת לך באן,לי נתנו :([/QUOTE]
יכולים גם לתת באן למישהו שרק עזר לפורום בלחיצת כפתור.
ולמה נתנו לך?
[quote=Sandshrew;1232420]יכולים גם לתת באן למישהו שרק עזר לפורום בלחיצת כפתור.
ולמה נתנו לך?[/quote]
חברים שלי פתחו משתמש שקילל והעליב חצי פורום מהמחשב שלי אז הם קיבלו באן לצמיתות ואני לשבועיים
[QUOTE=Astral;1232421]חברים שלי פתחו משתמש שקילל והעליב חצי פורום מהמחשב שלי אז הם קיבלו באן לצמיתות ואני לשבועיים[/QUOTE]
אז זה ממש לא צודק
[SIZE="4"]
ובאמת אני עכשיו שואל את עצמי, זה כל כך כיף לתת באן לאנשים? זה שנתתם באן לעומר עזר באמת במשהו? אתם לא חושבים שפשוט היה אפשר לשלוח לו הודעה בפרטי "תדבר עם החברים שלך"??
לתת באן יעזור במשהו?
זה כמו שחברים של מישהו יגנבו אז הוא יכנס לכלא יחד איתם, אבל "לפחות זמן", ממש רחמנים אתם.[/SIZE]
יעזור אם תפחיתו את כמות העונשים פה.
מי ידע שהחברים שלו פתחו משתמש?אנחנו רואים לפי בדיקת אייפי שזה מהמחשב שלו, כמובן אם המשתמש היה מודיע שהוא פותח משתמש מהמחשב הזה היינו יודעים, אבל בלי ידיעה אנחנו מסיקים שהוא פתח את המשתמש.
תשמחו גם שנתנו באן לשבועיים ולא לצמיתות.
אני אישית רצית בכלל לתת לך(סאנדשרו) אזהרה כי אתה יחסית חדש פה...
[QUOTE=Vanguard;1232431]מי ידע שהחברים שלו פתחו משתמש?אנחנו רואים לפי בדיקת אייפי שזה מהמחשב שלו, כמובן אם המשתמש היה מודיע שהוא פותח משתמש מהמחשב הזה היינו יודעים, אבל בלי ידיעה אנחנו מסיקים שהוא פתח את המשתמש.
תשמחו גם שנתנו באן לשבועיים ולא לצמיתות.
אני אישית רצית בכלל לתת לך(סאנדשרו) אזהרה כי אתה יחסית חדש פה...[/QUOTE]
לפי מה שהבנתי התלבטת אם לתת לי באן בלי אפילו לשאול אותי מה קרה.
ובסדר, כבר רותם אמר לי בנושא שפתחתי שאני לא אקבל.
אני רואה עכשיו משהו נדיר!
העונה הראשונה של צחוק מעבודה
[QUOTE=Astral;1232438]אני רואה עכשיו משהו נדיר!
העונה הראשונה של צחוק מעבודה[/QUOTE]
מאאגניב..
[QUOTE=Sandshrew;1232437]לפי מה שהבנתי התלבטת אם לתת לי באן בלי אפילו לשאול אותי מה קרה.
ובסדר, כבר רותם אמר לי בנושא שפתחתי שאני לא אקבל.[/QUOTE]
אני מבחינתי שוטר בפורום,שוטר חברמן, אבל שוטר.וכשזה מגיע לחוקים אני מאוד עקשן.ואני עוד רחמן-אתה היית צריך לראות את אלכס כמנהל ראשי או את היטמן כפקח, הם נתנו באנים ואזהרות בלי הפסקה ולהם היה שכרון כוח.אני לא כזה- אני רחמן.