[QUOTE=Uzumaki Naruto;1293967]בדקתי, ובטלוויזיה של הסלון שלי יש Hd רדי..[/QUOTE]
אז אם אין ברשותך כרגע כבל HDMI, אני מציע שתקלול אותו בחבילה הזאת (אמרתי לך, יש אפשרות להוסיף פריטים מעבר), או שאולי תחפש ממקום אחר, יכול להיות שייצא יותר זול..
Printable View
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1293967]בדקתי, ובטלוויזיה של הסלון שלי יש Hd רדי..[/QUOTE]
אז אם אין ברשותך כרגע כבל HDMI, אני מציע שתקלול אותו בחבילה הזאת (אמרתי לך, יש אפשרות להוסיף פריטים מעבר), או שאולי תחפש ממקום אחר, יכול להיות שייצא יותר זול..
[QUOTE=Angelamon;1293962]אני יודע מה זה סאגה,אבל זה כולה גשר!
ואיזה חמישה פרקים זה רק הזובוזה הזה
ותגיב בשרשור[/QUOTE]
זה לא סתם גשר!
תראה אח"כ שזה גשר חשוב מאוד!במיוחד לנארוטו!
גם-זה המשימה הראשונה של נארוטו בדרגה S, שזה מאוד חשוב.
חוצמזה שזאבוזה הוא בנאדם מאוד חשוב בנארוטו(אח"כ הוא [COLOR="White"]חוזר לחיים בעזרת קאבוטו[/COLOR][אם תרצה תקרא את מה שבלבן,ספוילר])
נו עמית, מי לא יבדוק את הספוילר..? חחח טוב עכשיו הוא בטוח יודע Xd
[QUOTE=Cool Nick;1293973]נו עמית, מי לא יבדוק את הספוילר..? חחח טוב עכשיו הוא בטוח יודע Xd[/QUOTE]
אני הזהרתי :-)
[QUOTE=BravePirate;1293972]זה לא סתם גשר!
תראה אח"כ שזה גשר חשוב מאוד!במיוחד לנארוטו!
גם-זה המשימה הראשונה של נארוטו בדרגה S, שזה מאוד חשוב.
חוצמזה שזאבוזה הוא בנאדם מאוד חשוב בנארוטו(אח"כ הוא [COLOR="White"]חוזר לחיים בעזרת קאבוטו[/COLOR][אם תרצה תקרא את מה שבלבן,ספוילר])[/QUOTE]
זה לא הופך אותו לחשוב D:
דרגה S?
זה לא אמור להיות B או A?
S זה רק של ג'ונינים מיוחדים וקאגות?
ועמית תגיד להתחלה?
חזרתי..
היי אלבז...
ממש רוצחי הנו"דם אנחנו D:
חח... סתם... אנחנו לעולם לא נגיע לרמה הזאת... (סמיילי כבוד משתחווה)
[QUOTE=♣Trunks♣;1293990]היי אלבז...
ממש רוצחי הנו"דם אנחנו D:
חח... סתם... אנחנו לעולם לא נגיע לרמה הזאת... (סמיילי כבוד משתחווה)[/QUOTE]
זה לא כבוד להיות אחד מהספאמרים האלו..
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1293991]זה לא כבוד להיות אחד מהספאמרים האלו..[/QUOTE]
אני זוכר כמה ירדנו עליהם שהקבוצה קמה..:d
הורדת את המשחק?
[QUOTE=אלבזון;1293994]אני זוכר כמה ירדנו עליהם שהקבוצה קמה..:d
הורדת את המשחק?[/QUOTE]
לא D:
אין לי כוח, זה ייקח שעה באייפוד O:
(למרות שזה אמור לעבוד מהר)
אני אתחיל S:
בכמה אני אוכל למכור את הwii שלי עם עוד 2 משחקים? הוא במצב מצויין...
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1293997]בכמה אני אוכל למכור את הwii שלי עם עוד 2 משחקים? הוא במצב מצויין...[/QUOTE]
זה תלוי.. תלוי בכמה אביזים יש איתו, באמת באיזה מצב הוא, קורא צרובים או לא, פרוץ ב-USB או לא.. כל מיני..
כנס ליד 2 ותבדוק מה המחיר הממוצע שם על ווי כמו שלך, זה בערך מה שאתה צריך להציע נראה לי, או שתעריך מספר לבד D:
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=48627[/url]
הוא במצב מצוין (כמו חדש) יש לו 3 שלטים ועוד 3 במיני שלטים ההם, אלא שמחברים לשלטים הרגילים, 2 משחקים, והיו לי אביזרים אבל אני לא זוכר אם כשעברתי דירה זרקתי אותם או ששמרתי.. והוא לא פרוץ...
אני לא יודע איזה מחיר לקבוע!:(