[right]אם היית פוגש מישהו בשם איתי שהיה אומר שקוראים לו דניס,זה היה גילוי[/right]
Printable View
[right]אם היית פוגש מישהו בשם איתי שהיה אומר שקוראים לו דניס,זה היה גילוי[/right]
[QUOTE=Blackbeard;1319868]אין פרי שבור בop מהכוונה שהורג במכה אחת ללא טיפת מאמץ, לעומת טלפורטציה שיש לו פונטציאל לזה Xd ותראה ברור שאפשר להמציא מגבלות למרות שאנשים כמו קומה למדו אותנו שאם לפרי יש קונספט, אפשר להשתמש בו כמעט בכל צורה אפשרית ם:[/QUOTE]
בדיוק בגלל זה אני אומר, תחשוב כרגע על כל מי שאתה מכיר מהעולם של וואן פיס עם כוח חזק (לדוגמאת קיזארו), ותמתח את הגבולות של היכולת שלו, יוצא לך אובר פאואר מטורף. אני מניח שדברים כאלה יקרו מתישהו, הוא למשל לא נראה בינתיים..
תגיד, אתה קורא את המנגה?
הוא אמר "שקורא לעצמו דניס"
גם אח שלי!! שהיה משודר בג'טיקס אח שלי הקטן (אז הוא היה הרבה יותר קטן) ראיתי קצת אז הוא כל הזמן נדחף וצעק תמיד בשיר פתיחה "וואן פיס!" בסיום, מתי שגם הם אומרים "וואן פיס!". איזה נוסטלגיה D:
אפרופו נוסטלגיה, עד עכשיו לא הבנתי למה קראתי לעצמי דרודיגון מן מלכתחילה.. כאילו, הפוקימון הכי מעפן שאפר למצוא.. S:
[QUOTE=Chopper;1319871]טוב אני מוצא שהדיון מפגר
אח שלי בן 5 [כע, והוא מסתכל איתי על פרקים, חולה עליו] והייתי צריך את הפרי למשו שקשור אליו אז מה זה משנה, אם הוא שבור או לא? חח
גם איפה רשום שאי אפשר לקבוע מגבלת מרחק נגיד?[/QUOTE]
כמה כבר תגביל את המרחק שלו? רוב הקרבות מתנהלים מקרוב, זה נותן יתרון לטלפורטציה
ליאור מה ההבדל בין דרגון בול לדרגון בול אס.די?
שקד אם קרטת תפרק החדש של וואן פיס ראית [SPOILER]שנתנו לילדים הקטנים שם סמים Xd..?[/SPOILER]
מגל -ריימיק של עליות דרגון בול ודרגון בול זי עם עמודי צבע ויש יותר קומדיה.
לא יודע כמה, אבל הוא לא יוכל לשגר נגיד מאי לאי בשרשראות איים האלו שכחתי איך קוראים להם
Tere Tere no Mi זה שם טוב?
הנה כאן כתבתי עליו קצת:
[quote=Chopper;1319851]חזרתי D=
ליאור/שקד/אביב/כל מישו אחר שצופה/קורא Op אני צריך את העזרה שלכם.
אני צריך למצוא שם לפרי שטן שהמצאתי [בשביל משחק שקשור לאח שלי.. עזבו סיפור ארוך..].
הפרי שטן כזה-
הכוח שלו מאפשר לשגר חפצים, אנשים או את המשתמש ממקום למקום, עם הגבלת מרחק [כמובן]
לא ניתן לשגר למרחק גדול [כמה מטרים ספורים] אנשים אשר לא מעוניינים בכך [למשל במהלך קרב..]
כמו כן יש גבול לגודל האביזר, הוא לא יכול להיות גדול מפסנתר, ספינות/בתים אי אפשר לשגר.
לא המצאתי לו מראה, זה לא חשוב כל כך..
אני צריך רעיון לשם, אבל שישמע בסגנון של השמות בוואן פיס ביפנית וקצר כזה.
נגיד Tele Tele No Mi אני לא אשתמש כי אני לא רוצה לקחת מאנגלית..[/quote]
[quote=♣Gogeta ssj4♣;1319881]הוא אמר "שקורא לעצמו דניס"[/quote]
אבל אני כבר לא קורא לעצמי ככה..
אני לא מאמין שאלון פתח מ"ת חדש במקום להפשיר את אחד המ"תים הקודמים שלו...
דניס, מבחינתי תמיד תישאר דניס D:
[QUOTE=monster;1319886]שקד אם קרטת תפרק החדש של וואן פיס ראית [SPOILER]שנתנו לילדים הקטנים שם סמים Xd..?[/SPOILER]
מגל -ריימיק של עליות דרגון בול ודרגון בול זי עם עמודי צבע ויש יותר קומדיה.[/QUOTE]
אז עדיף לקרוא את SD? איפה אתה קורא את זה?
[QUOTE=monster;1319886]שקד אם קרטת תפרק החדש של וואן פיס ראית [SPOILER]שנתנו לילדים הקטנים שם סמים Xd..?[/SPOILER]
מגל -ריימיק של עליות דרגון בול ודרגון בול זי עם עמודי צבע ויש יותר קומדיה.[/QUOTE]
למה לא יצא כבר 666? O:
665 לא יצא שבוע שעבר???????
(כן, קראתי 665)
[QUOTE=Chopper;1319887]לא יודע כמה, אבל הוא לא יוכל לשגר נגיד מאי לאי בשרשראות איים האלו שכחתי איך קוראים להם
Tere Tere no Mi זה שם טוב?
הנה כאן כתבתי עליו קצת:
אבל אני כבר לא קורא לעצמי ככה..[/QUOTE]
אז עדיין יש את השבירה עליה דיבר אביב..
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1319890]אז עדיף לקרוא את SD? איפה אתה קורא את זה?[/QUOTE]
אם אתה רוצה לזיהכר בדברים שקרו פעם בדרגון בול אז תקרא.
אני קורא במאנגה סטריים [url]http://mangastream.com/[/url]
שקד ביפן יש חג כזה שנקרא גולדין וויק,פרק 665 יצא אבל ביום שישי או שבת נראה לי.
בגלל גולדן ויק מאנגות לא יוצאות לשבוע.
[QUOTE=monster;1319892]אם אתה רוצה לזיהכר בדברים שקרו פעם בדרגון בול אז תקרא.
אני קורא במאנגה סטריים [url]http://mangastream.com/[/url]
שקד ביפן יש חג כזה שנקרא גולדין וויק,פרק 665 יצא אבל ביום שישי או שבת נראה לי.
בגלל גולדן ויק מאנגות לא יוצאות לשבוע.[/QUOTE]
חרא.. זאת כבר פעם שנייה שאני שוכח מהגולדן וויק.. מה יש לי? S:
[SPOILER]לוא אובר פאור!!![/SPOILER]
ליאור, אמור להיות כבר 261 לא?
יאללה נו בא לי לראות איך קאבוטו מכסח את יאמאטו D:
אבל רב הסיכויים שפרק הראשון רק יראו את הקרב של האמבוש לא?