עומר אל תיקח את כל הקרדיט לעצמך O:
גם אני עוזר לך במ"ת
Printable View
עומר אל תיקח את כל הקרדיט לעצמך O:
גם אני עוזר לך במ"ת
[QUOTE=I♥Alon;1322302]היי אביזי.. אתה עוד זוכר אותי? ד"א, מי רוצה הצצה למ"ת שלי? (אני מתכוון שיוכל לראות את התג שהכנתי עכשיו, תג ממש מקורי :])[/QUOTE]
אני מעדיף הצצה לכולו
[QUOTE=I♥Alon;1322307]כל הכבוד! אוהב אותך *****. אני לא מגלה את זה, אל תדאג. אני עומד לפתוח מ"ת מושקע, עם תגים ערוכים, טריינרים ופייקים. לא פייקדע שלם, אבל אגדיים והתחלתיים כניראה. גם מפה חדשה מחוז חדש ועלילה חדשה. אני אשמח לשלוח לך מה שהכנו בפרטי, אם יש לך רעיונות.[/QUOTE]
אני אתן לך רעיונות לפייקדע שלם לאיזה שתרצה,אגדיים,התחלתיים או רגילים.
[QUOTE=I♥Alon;1322314]תנו לי רעיונות לפוקדורים חדשים.. חשבתי על פוקדור מעופף עם כנפיים שיהיה יותר קל לתפוס פוקימונים מעופפים איתו.. עוד רעיונות?[/QUOTE]
מלא... אני אומר לך אחר כך
[quote=accelerator;1322298]נכנסת לדמות שלו ונתת לי נקודה למחשבה ברצינות שאני לומד להעריך אותו עכשיו גם בתכלס כן הוא לא נראה כזה רע ומה שאמרת באמת נכון, [COLOR=yellow]לדוגמא באימפל דאון שהוא פגש את לופי לא הייתה לו מטרה להרוג אותו כי הוא כבר הפך לשיצ'יבוקאי אחרי שהסגיר את אייס, או בפוסט אניס לובי לפני שהוא נלחם עם אייס הוא הציע לו להיות הנאקאמה(מקווה שככה כותבים) שלו [/COLOR]
חחחח אוף איתך איתי אני כותב בגללך בצהוב כי זה קטעים שלא הגעת אליהם אפילו שהם בכלל לא נחשבים ספוילרים ושודרו לפני כמעט שלוש שנים שנתיים נראלי
אה ו...שהוא פגש את לופי בג'איה כשהוא דיבר על כמה שזה אפשרי חלומות ושזה לגיטמי והכל...כאילו שזה טוב שיהיו לך חלומות לא כמו באלמי המסריח הזה[/quote]
נכון, בלקבירד הוא דמות מדהימה פשוט צריך לראות את זה. מה אתה חושב, רוג'ר המלך המכובד גם לא עשה דברים כביכול רעים? הוא חיסל את הצוות של סקוארדו(משמע הרג). אבל ככה זה, אלו פיראטים לא בלרינות ם: הולך לסרט בקתת הפחד
היי כולם
[QUOTE=Blackbeard;1322328]נכון, בלקבירד הוא דמות מדהימה פשוט צריך לראות את זה. מה אתה חושב, רוג'ר המלך המכובד גם לא עשה דברים כביכול רעים? הוא חיסל את הצוות של סקוארדו(משמע הרג). אבל ככה זה, אלו פיראטים לא בלרינות ם: הולך לסרט בקתת הפחד[/QUOTE]
אה אם כבר הזכרת תקטע של סקוארדו וציינו כמה שטיץ' מדהים אז חייבים לציין שלפי דעתי wb מדהים בדיוק כמוהו ואפילו יותר הקטע הזה שהוא חיבק את סקוארדו כמעט הוריד לי דמעות...
ד"א למה בלאקבירד חטף תבוני הזאת מהסופרנובה ?
תגיד מור,אתה עדיין רואה ואנגארד?
וואי טוב ששאלת XDD בדיוק היום חזרתי לראות אחרי חודשיים נראלי שלא ראיתי שעצרתי בפרק 61 היום ראיתי מפרק 61 עד פרק 1 של העונה הראשונה אני לא מאמיןgold paladin XDD ידעתי עליהם עוד לפני שהתחילה העונה השנייה בגלל הבוסטר ה6
61 איזה קרב זה?
הקרב של אייצ'י Vs רן היה אדיר!
ההתחלה של הקרב בין מיסאקי ואסאקה וכן הקרב של אייצ'י מול רן באמת היה ענק אני גם לפני רגע עשיתי כמה קרבות בbyond עם דק של angel feather ואני מתכנן לבנות שם גם gold paladin שקצת שונה מהמוכרת
[QUOTE=Death The Kid;1322333]61 איזה קרב זה?
הקרב של אייצ'י Vs רן היה אדיר![/QUOTE]
תאמת הוא היה דיי מעפן... הפוטנציאל של מאג'טסי לורד בלאסטר הרבה יותר גדול ממה שראו שם (במיוחד שאחריו אתה יכול לעשות רייד לאיזה סול סייבר חמוד ולעשות SB [ גרייד 1+ גרייד 2+ בלאסטר בלייד/בלאסטר דארק +מג'סטי בדיוק 5)
שלום.
[QUOTE=accelerator;1322334]ההתחלה של הקרב בין מיסאקי ואסאקה וכן הקרב של אייצ'י מול רן באמת היה ענק אני גם לפני רגע עשיתי כמה קרבות בbyond עם דק של angel feather ואני מתכנן לבנות שם גם gold paladin שקצת שונה מהמוכרת[/QUOTE]
במקרה ואתה מדבר על הדרך שמובילה ל SDR (ספקטרל דוק דרגון) זו אמורה להיות החפיסה שרן משתמש בעונה 2
P.S מה השם שלך במשחק בביונד? XD
[QUOTE=geostri;1322335]תאמת הוא היה דיי מעפן... הפוטנציאל של מאג'טסי לורד בלאסטר הרבה יותר גדול ממה שראו שם (במיוחד שאחריו אתה יכול לעשות רייד לאיזה סול סייבר חמוד ולעשות SB [ גרייד 1+ גרייד 2+ בלאסטר בלייד/בלאסטר דארק +מג'סטי בדיוק 5)[/QUOTE]
מבחינת הפוטנציאל של האנימה אני דווקא נורא אהבתי אותו כי תאמת בנוגע למהלך ברור שאתה צודק אבל רצו להראות תקטע שכל הunits בכוכב cray משלבים כוחות וכו' וכו'.... וגם באנימה אתה לא יכול לצפות למהלך ענק וד"א הגרייד 3 מהגולד פאלאדין הוא לא היה ברויאל פלאדין אצל קורין או שזה רק אני? בblizzard formation הזה שלה
אה ד"א בדיוק לזה התכוונתי ונשבע כשראיתי אותם בפעם הראשונה תקלפים עצמם חשבתי לי שיכול להיות שהם יהיו קשורים אליו איכשהו כי כמו חלק אפל כזה XDD והשם שלי שם זה MOR100200 מה שלך?
[QUOTE=accelerator;1322340]מבחינת הפוטנציאל של האנימה אני דווקא נורא אהבתי אותו כי תאמת בנוגע למהלך ברור שאתה צודק אבל רצו להראות תקטע שכל הunits בכוכב cray משלבים כוחות וכו' וכו'.... וגם באנימה אתה לא יכול לצפות למהלך ענק וד"א הגרייד 3 מהגולד פאלאדין הוא לא היה ברויאל פלאדין אצל קורין או שזה רק אני? בblizzard formation הזה שלה[/QUOTE]
זה רק אתה יש מישהו דומה לו תחפש Fang of light garmall הוא לא משהו בתכלס רק מקבל +1000 בתור שלך על כל סנוגאל או בלוגאל שיש לך בריר אז כאילו הבליזרד פורמשיין שלה זה היה 4 סנוגאל בזירה
בBYOND הKEY שלי זה geostri (מפתיע) ובמשחק Izanagi (כן מושפע מפרסונה... נתעלם מזה כרגע)
עמית, ראית את הפרק החדש של שיפודן היום?